میگم وحید جان این مادر morigan که گفتی اژدهاست کجاست؟من پیداش نکردم.نقل قول:
Printable View
میگم وحید جان این مادر morigan که گفتی اژدهاست کجاست؟من پیداش نکردم.نقل قول:
یکمی که با موریگان صمیمی بشی موریگان ماموریت بهت میده که بری توی خونش و یه گردنبند رو برداری بیاری البته بدون موریگان باید بری.بعد که اون جا رفتی اون پیر زنه که اسمش فکر کنم Flementh بود اون جا هست که باهاش حرف میزنی و میتونی باهاش بجنگی یا راضیش کنی که بذاره بری توی خونه و اون گردنبند رو برداری.اگه باهاش بجنگی تبدیل به یک اژدها میشه که اگر روی درجه نرمال بری خیلی سخته و باید کلی چیز با خودتو ببری تا بتوین بکشیش.راستی یه اژدها توی ماموریت Urn of sacred ashes است که اونو اتفاقا سختر از این هست ولی اگه بکشی اونو خیلی فایده داره چون کلی آیتم بهت میده و تازه با پوستش میتونی بهترین زره بازیو رو بسازی.نقل قول:
میگم وحید جان این مادر morigan که گفتی اژدهاست کجاست؟من پیداش نکردم.
من بهت پیشنهاد می کنم حتما یک دو بار دیگه تا آخرش برو.
این هم لینک مستقیم عکس
راستی مطمئنی که پست اشکال منو خوندی؟؟ یه نگاه بهش بنداز.... قضیه جدیه. یارو میگه یکی رو بکش در حالی که قبلا کشتمش!!!کد:http://img717.imageshack.us/img717/6347/screenshot2010020816410.jpg
سلام دوستان . این specialization بازی چطوری باز میشه من الان رنک 14 ام اما باز نشده ن هنوز 2 تا دارم اما نمی تونم استفاده کنم.
بعضی ها رو میتونید از افراد مختلف (چه افراد گروه و چه افراد دیگه) یاد بگیرید و بعضی ها رو هم میتونید با خرید کتاب یاد بگیرید (که برای اینکار, قبل از خرید کتاب, بازی رو "سیو" کنید و بعد از خرید کتاب (که اون زیر کلاس براتون باز شد) بازی رو از "سیو" مورد نظر, "لود" کنید تا هم اون زیر کلاس براتون باز شده باشه و هم پولتون برگرده)نقل قول:
سلام دوستان . این specialization بازی چطوری باز میشه من الان رنک 14 ام اما باز نشده ن هنوز 2 تا دارم اما نمی تونم استفاده کنم.
میتونید از ادرسی که در ادامه براتون میزارم استفاده کنید
کد:http://dragonage.wikia.com/wiki/Specializations
من توی دنریم از یه نفر یاد گرفتم خودش گفت که آنلاک شده اما هنوز باز نشده
سلام
من در پست اول خوندم
اما کاراکتر من که یک هیومن است فقط میتونه شمشیر یا سپر داشته باشه.وقتی شمشیر دارم با انتخاب سپر شمشیر غیر فعال میشهنقل قول:
در انتخاب Feat ها در نظر داشته باشید به صورت پراکنده عمل نکنید بدانید جنگوی شما باید از شمشیر + سپر استفاده کند یا از اسلحه های دو دستی مثل تبر گرز یا شمشیر های سنگین و فقط روی این نواحی متمرکز باشید.
شما با چه کلاسی بازی میکنیدنقل قول:
قاعدآ باید شمشیر مورد نظر, جزء سلاح های سنگین (سلاح هایی که به هر دو دست نیاز دارند) باشه. از سلاح های main hand استفاده کنیدنقل قول:
اما کاراکتر من که یک هیومن است فقط میتونه شمشیر یا سپر داشته باشه.وقتی شمشیر دارم با انتخاب سپر شمشیر غیر فعال میشه
سلام، خوبید؟ آقا من انگلیسیم در حد متوسطه، به نظرتون میتونم از این بازی لذت ببرم؟ دیالوگهاش در چه سطحه؟ کلا میشه بازیو فهمید یا سخته فهمیدنش؟
فکر نکنم به مشکل خاصی بر بخوریدنقل قول:
سلام، خوبید؟ آقا من انگلیسیم در حد متوسطه، به نظرتون میتونم از این بازی لذت ببرم؟ دیالوگهاش در چه سطحه؟ کلا میشه بازیو فهمید یا سخته فهمیدنش؟
نقل قول:
در مورد چه طور بازشدن که دوست عزیزمون توضیح داد.در مورد اینکه چرا اون باز نشده ممکن است این specialization که باز شده مخصوص کلاس شما نباشه و قاعدتا نمیشه ازش استفاده کرد ولی حتما برای دیگر هم گروهی های شما و یا دفع بعد که خواستین بازیو دوباره برین به دردتون می خوره.توجه کنید که هر کلاس 4 تا specialization مخصوص خودشو داره.که هر کارکتر می تونه دو تا از اونارو انتخاب کنه که یکی بعد از Level7 و یکی بعد از Level14 بهتون میده.در مورد هر کدوم از این specialization توی این تاپیک توضیحات خیلی خوبی داده شده که اگه جستجو کنین حتما پیدا می کنین.من خودم مثلا توی کلاس Warrior به شما Reaver رو پیشنهاد می کنم که خیلی خوب هستش.البته برای یاد گرفتن اون فقط یه راه دارین که توی این تاپیک خیلی دربارش توضیح داده شده.اگه بخواین می تونم در موردش توضیح بدم.نقل قول:
شما jarvia رو کشتی ولی هنوز ماموریتش تموم نشده درسته؟نقل قول:
من خیلی یادم نمیاد ولی کلا این قسمت از بازی مشکل داره و برای من هم فکر کنم ماموریت با اینکه انجام داده بودم می گفت که اونو انجام ندادی. ماموریت A paragon of her kind ماموریت طولانی هست و در پایان این ماموریت دیگه ماموریت dwarf ها تموم میشه.این ماموریت اصلش توی deep roads است که باید قسمتهای مختلف اونو کامل بری.شما deep roads نمیتونی بری درسته؟ میشه دقیق توضیح بدی.اصلا رفتن به اون جا به اون مرده ربط نداره که میگه شما ماموریت رو انجام ندادی.اگه تموم جاهای orazammar رو دقیق بگردی مطمئن باش deep road باز میشه.البته من یکمی یادم رفته ولی میگم چه طوره که شما بگی که وقتی پیش اونایی که نزدیک ورودی deep roads هستن میری چی بهت میگن .اینجوری بیشتر می تونم کمت کنم.ولی بازم میگم به اون چیزایی که گفتی ربطی نداره.
درسته وحید جان منم ایم ناموریت رو انجام داده بودم اما نمی رفت از اونجا باید خارج شد
واسه نصب پچ ورژن 1.02a پچ های قبلی هم لازمه ؟؟
سلام بچه من این بازی رو عملا چند روزه شروع کردم خیلی هم از بازیش خوشم آمده عملا عاشق این جور سبک ها هستم می شه یکم بام در حد که من بهتر بازی کنم برام توضیح بدید یکم از داستان اصلی هم برام بگید
این بازی چیزهای اضافی برای دانلود نداره :20:
برای دانلود میتونی اینجا بری :نقل قول:در مورد داستان هم چیزی نمیگم چون مزش به داستانشه اما جایی به مشکل خوردی بگو کمکت میکنیم.کد:http://www.dragonagenexus.com/
پچ های قبلی رو لازم نداشت ;) :دینقل قول:
واسه نصب پچ ورژن 1.02a پچ های قبلی هم لازمه ؟؟
سلام رفقا
من جایی هستم که شب رو توی یه ده میمونیم و شب وقتی هیولا ها به ده حمله میکنند از ده محافظت میکنیم
حالا اونجا رو رد کردم
بعد از اون حمله توی همون ده رئیس ده بهم گفت که یه قلعه پشت ده هست که برادر و برادر زادش توی اون ده گیر افتادن به من یه حلقه داد و گفت که یه راه مخفی به قلعه هست تو از اونجا برو و ما رو آزاد کن ! حالا نمیتونم اون راه مخفی یا همون تونل رو که کلیدش رو بهم داده رو پیدا کنم
لطفا کمک کنید ...
شما باید وارد همون خونه آسیاب بادی برید که تقریبا سمت راست نقشه هستش و اسمش windmill هستش و وقتی وارد اون جا شدین یه در روی زمین هست که باید وارد اون بشید...نقل قول:
دوستان این بازی ارزش بازی کردن داره
دوست عزیز ممنون از کمکت :11:نقل قول:
این بازی بهترین بازی سال 2009 و یکی از بهترین بازیهای سبک نقش آفرینی تاریخ هست.نقل قول:
دوستان این بازی ارزش بازی کردن داره
اگه به سبک نقش آفرینی علاقه دارید و این بازیو بازی نکنید بزرگترین اشتباه رو کردین.
سلام دوستان.
من در اون قسمتی که باید قطعات مختلف پل رو درست کنی تا رد بشی گیر کردم لطفا راهنمایی کنید.
اینجا یکمی قبلا توضیح دادم.اگه درست متوجه نشدین سوال کنین:نقل قول:
سلام دوستان.
من در اون قسمتی که باید قطعات مختلف پل رو درست کنی تا رد بشی گیر کردم لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
سلام بر همگی اول بگم که بازی فوق العاده ایه ...
مشکل من توی tower اون غول آخر جادوگره که یهو دیو میشه دور و بریاشم هیولا میکنه میفرسته طرفمونه هر جور که بازی میکنم نمیتونم بکشمش قلق خاصی داره .(به خاطر این مجبور شدم یه بازی جدید رو شروع کنم )
اگه نه یه ترینر به من معرفی کنین که کار کنه .
لطفا سعی کنین راهشو بگین اگه واقعا نداره ترینر بدین
ممنون میشم:19::10:
من بازي dragon age :origin رو گرفتم و ورژنش هم 1.0 هستش
اما نميتونم اونايي كه كمان دارن و تير ميزن رو بكشم
وقتي ميرم نزديكشون شمشيرشون رو در ميارن و من هر چي ضربه با شمشيرم بهشون ميزنم نميميرن و فقط اونايي كه از اول شمشير دارن ميميرن
مشكل از چيه؟:41:
این بهترین ترینر هست:نقل قول:
کد:http://download2us.softpedia.com/dl/234ec2f28a0db4e265380ad110c96b4e/4b4ef701/200052419/games/cheat/Dragon_Age_Origins_V1.0_Plus_8_Trainer_By_KelSat.rar
يكي جواب منو بدهنقل قول:
:sad:
من فکر میکنم باگ باشه چون واسه من که تا حالا اینجوری نشده دوستات نمی زنن؟نقل قول:
نه نمي زنننقل قول:
راستي چطوري ميشه اين بازي رو آنلاين بازي كرد؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی.همچنین چیزی مگه میشه!نقل قول:
من بازي dragon age :origin رو گرفتم و ورژنش هم 1.0 هستش
اما نميتونم اونايي كه كمان دارن و تير ميزن رو بكشم
وقتي ميرم نزديكشون شمشيرشون رو در ميارن و من هر چي ضربه با شمشيرم بهشون ميزنم نميميرن و فقط اونايي كه از اول شمشير دارن ميميرن
مشكل از چيه؟:41:
وحیدجان کمک رسما یک هفتس گیر کردم تو بازی بعد از نود و دو ساعت تایم پلی .لطفا کمکم کن.من تمام این 95 صفحه رو خوندموحیدجان کمک رسما یک هفتس گیر کردم تو بازی بعد از نود و دو ساعت تایم پلی .لطفا کمکم کن.من تمام این 95 صفحه رو خوندم
خواهش می کنم کمک کنید دوستان. من یه اشتباهی کردم این منشیه برادر جنیتیوی رو خارج از داستان به خاطر نداشتن مهارت در زبان کشتم حالا واسم دردسر درست کرده الان یک هفته ای هست کاملا گیر کردم.آخرین ردی که از برادر گرفتم این بود که اون یارو کافه داره تو اونجایی که سوار قایق می شیم می ریم سمت lake calenhad docks
بهم میگه چند نفر داشتن یواشکی راجب برادر صحبت می کردن و ... تو ماموریتش که در قسمت the urn of sacred ashes
هست اسمش find the urn (survive have )
:the innkeeper of the spoiled princes...)
the arl of redcliffe:revive arl eamon...your must finish what they have start...
(survive have):you activities have angreed the villager of haven, who have attacked you defend yourself and get to the bottom of all of this.
از طرفی در ماموریت بلایت:
the arl of redcliffe:revive arl eamon...your must finish what they have start
که آرل هم بی هوش افتاده و من در ظاهر تمام سرزمین هارو رفتم و همرو متحد کردم!!! آرل هم بی هوش جلوم افتاده...
واقعا ببخشید که پستم طولانی شد...
ميشهنقل قول:
اونجايي كه تو جنگل هست(تقريبا همون اول هاي بازي) ميري جلو چند تا سگ ميكشي و بعد با چند تا آدم رو برو ميشي(البته فكر نكنم آدم باشند چون قيافه هاشون يه جوري بود) بعد ميرسي به يك پلي كه يك مرد هست و يه چيزي تو دستش داره كه ازش جرقه هاي سبز بيرون مياد و من هر چه ميرم نزديكشو و بهش شمشير ميزنم هيچي نميشه(انگار شمشير ازش ميگذره) همينطور آدم هاي دور و برش
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
پچ يا چيزي ميتونه اين باگ رو برطرف كنه؟نقل قول:
من بعید می دونم اصلا این بازی باگ داشته باشه ولی شاید مشکل شما با پچ حل بشه که من لینک اونو ندارم.نقل قول:
پچ يا چيزي ميتونه اين باگ رو برطرف كنه؟
شما میشه بگی از اول بازی دقیقا چه کارهایی کردی والان کجا هستی.الان توی اوستاگار هستی؟ یه عکس هم از اون جا که میگی بذاری شاید بتونم بهتر کمکت کنم.
راستی سیستم خودتو میشه بگی چیه؟
شاید افتاده دسته یکی از رئیسای جون سگ.
اگه تازه شروع کردی مرحله های آسونو برو تا بتونی بهتر آپگرید کنی
نميدونم چيجوري از محيط بازي عكس بگيرمنقل قول:
رم اgb و گرافيك 256 بقيه اشو نميدونم
اول كه بازي رو شروع كردم تو يه جايي بودم كه 4تا مرد دور هم جمع شده بودند
بعدش دنبال علامت ضبدر ها كه روي نقشه مشخص شده و چند تا سلاح و غيره پيدا كردم
بعدش علامتي رو دنبال كردم و سر راه يك سگ رو همراه خودم آوردم
تو اون مرحله اولش مرده لخت بود و فقط يه شرت داشت كه بهش حمله كردند(تازه از خواب بيدار شده بود) بعدش كه اون دوتا رو كشتم فكر كنم همونجا يه زني اومد و تا اونجايي كه وارد يه جاي بزرگي ميشي كه پر از سربازه و يه زن هست كه يه چوبدستي (درست نميدونم چي بود) داشت و اونو كشتم
بعدش مرحله بعدي رو رد كردم و رفتم يه جايي شبه جنگل
اولش رفتم با چند تا مرد صحبت كردم و بعدش رفتم از يك مردي كه رو نقشه علامتش علامت خونه بود مهمات(اسحله و زره خريدم)
بعدش رفتم يه جايي كه اونجا هم شبيه جنگل بود(فكر كنم خود جنگل بود)
در ضمن الان هم 3تا مرد باهام هستن
بعد ميريم جلو چند تا سگ بهمون حمله ميكنن و اونارو ميكشم
بعدش ميرم جلو تا به يك پل ميرسم كه يه مرد روش وايستاده و يه چيزي دستش هست كه نوري آبي مايل به سبز ازش بيرون مياد
اونجا دور و برش چند سرباز هستند كه كمان دارند
هرچي ميزنمشون ازشون شمشير رد ميشه و هيچ آسيبي نميبينند
ميشه بگي چيجوري از محيط بازي عكس بگيرم
اولا سیستم کاملت رو بگی بهتره بعد برای عکس گرفتن می تونی دکمه tab رو بزنی تا عکس بگیره و توی پوشه سیو بازی ذخیره کنه .بعد یعنی چی شمشیر میزنی ازشون رد نمیشه؟شما درجه سختی بازیو روی چی گذاشتین؟ممکن هست که دشمنان قوی هستن و شما نمیتونید اونارو بکشید یا اینکه سیستم شما ضعیف هستش و موقع بازی یواش میشه.من خودم با سیستم پایین این بازیو امتحان کردم توی صحنه ها شلوغ بازی کند میشه و مثلا وقتی بخوای ضربه بزنی دیر اعمال میشه و از خون دشمن دیر کم میشه.مدل گرافیک و همین طور سی پی یو خودتو بگی می تونم در این مورد راهنماییت کنم.نقل قول:
راستی من از توضیحات شما فهمیدم که زیاد زبان انگلیسی شما خوب نیست درسته؟اگه زبان خوبی ندارید و مثلا مکالمه ها رو میزنید بره خیلی کار اشتباهی می کنید چون یکی از قسمتهای مهم و نقطه قوت بازی مکاملات تاثیر گذار در روند بازی هستش.البته زبان انگلیسی فوق العاده ای نمی خواد ولی اگه خیلی ضعیف باشید به مشکل بر می خورید.
عزیز این سیستم خیلی پایینه.بیخیال شونقل قول:
مشكل حل شدنقل قول:
مشكل از ترينري بود كه داشتم باهاش بازي رو اجرا ميكردم
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
من در اين بازي يه كاراكتر ساختم و الان يه چند مرحله اي است كه دارم باهاش ميرم
وقتي چيزي ميخرم و ميخوام براش استفاده كنم(مثلا زره آهني يا تبر استيل) نميشه استفاده كرد و از سپر ها هم نميتونم استفاده كنم.چرا؟:41:
يه جاهايي پايين بازي هستند مال جادو هاشون هست
اونجا من فقط تو آيكون دارم كه ميتونم ازشون استفاده كنم،چيجوري ميتونم اون جادو هارو بيشتر كنم؟
خواهش ميكنم كمك كنيد