محمد رضا کد #7370#* رو که زدی کد که می خواهد 8 تا 0 بزن ok
Printable View
محمد رضا کد #7370#* رو که زدی کد که می خواهد 8 تا 0 بزن ok
wow
واقعا ممنون
هم بابت کمکت و هم اینکه اینقد سریع جواب دادی.
راستی اگه کسی در مورد نحوه آپدیت کردن گوشی هم چیزی میدونه ممنون میشم همینجا توضیح بده
من PC suite جدید رو دانلود کردم که یه قسمت واسه update یهش اضافه شده ولی بعلت ترافیک بالای سرور (احتمالا) خیلی کند هست و بعد از اینکه چند درصد Firmware دانلود شد نصفه کاره قطع میشه متاسفانه.
منم با همین مشکل مواجه بودم من 10 با تا 95 و 96 رفت Cancel شود شب ساعت 1 به بعد جواب می ده امتحان کن
ok حالا فعلا تا 7% رفته امیدوارم که مشکلی پیش نیاد.
به هر حال ممنون
با اینکه عکس شب n82بخاطرفلاش زنون خیلی خوبه باز بنظر من از ۶۲۲۰نوکیا عکس تاریکی مطلقش ضعیفتر واز بقیه نوکیاها بهتره.نقل قول:
واما جواب شما چون من خودم هم نوکیا ان ۸۲ دارم و هم ۸۵۱۰ سامسونگ و علاقه عجیبی که به نوکیا دارم ولی۸۵۱۰ سامسونگ خداوکیلی چه عکس روزش وچه شبش اصلا قابل قیاس باهیچکدام از ۵مگاپیکسلی ها نیست. شاید عکسc905 سونی اریکسون به لطف فلاش زنون بهتر از۸۵۱۰ باشد.
البته ۸۵۱۰ کپی سری ان نوکیاست .
یعنی شما می فرماید کیفیت 8mp سامسونگ از 5mp نوکیا کمتره ؟؟؟
از دوستان کسی میتونه به من کمک کنه؟
اومدم آپدیت کنم گوشی رو که Download 100% شد ولی Total progress رو 27 % مونده تقریبا 1 ساعته!!
رو گوشی هم نوشته All download با بکگراند قرمز بدون هیچ چیز دیگه ای!!
تو فوروم موبایلستان هم که داشتم سرچ میکردم یکی دیگه عینا رو 27 گیر کرده بود ولی متاسفانه در مورد اینکه آخر چی کار کرد توضیحی نداده
:((
من کم کم دارم میترسما
نخیر من عرض کردم از همه لحاظ چه شب چه روز ۸ مگاپیکسلی بهتره. درروشنایی که اصلا قابل قیاس نیستند۸مگاپیکسلی سامسونگ بی رقیبه ، اما در تاریکی مطلق درنمای نزدیک بهتر از ان ۸۲ میباشد ولی در نمای باز یافاصله دار اصلا درحد یک ۵ مگاپیکسلی ضعیف هم نیست، دوباره تکرار میکنم در تاریکی مطلق و فضای باز یا فاصله دار ضعیف عمل میکند.نقل قول:
دوستان خواهشن که این سوال من جواب بدین :
من اگه این گوشی رو بگیرم آیا می تونم روش یکی از برنامه های gps رو نصب کنم و نقشه ارومیه رو هم روش فعال کنم .
( البته باید از برنامه ای استفاده کنم که نقشه ارومیه رو داشته باشه ؟ )
آیا می تونم این کار رو بکنم یا gps این گوشی واسم بی کاربرکد خواهد بود ؟
من چون اصلا با Gps کاری ندارم روشم نصب نکردم نمی دونم جواب می ده یا نه
اونجور که من تحقیق کردم فعلا garmin ورژن 5.00.10 روش نصب میشه ولی گرمین هم فقط نقشه ی تهران رو داره ؟
راه دیگه ای نداره ؟
یعنی چی؟یکی میگه باتریش خوبه یکی میگه بده.خداییش دارم گیج میشم حالا ان95 باتریش یه جورایی به یه روز خودش رو میرسوند در ضمن همه میدونستن که این گوشی مشکل باتری داره ولی چرا سایتها اشاره ای به این موضوع نکردن؟ان95 رو توی یک ساعت میتونی فول شارژ کنی اما این رو باید3 ساعت به برق بزنی.
من مطمئنم که مشکل از باتری نیست مزخرفترین گوشیهای سامسونگ که توی ایران اومند تقلبی نبودند غیر ممکنه که تقلبی باشه این گوشی.
شکی ندارم که یه چیزی توی خود گوشی هستش که داره باتری رو میخوره.یه آپدیتی یه مستر ریستی چیزی بکنید ببیند که چه تغیراتی میکنه یا ایمیل بزنید به سامسونگ
دوستانی که گوشی رو آپدیت کردن، گفتن که مشکل باتریش حل شده...
ميشه امتحان كنيدببينيد نرم افزار nokia map روش نصب ميشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من نه نوکیا مپس و نه بازی های ان گیج روش نصب نمیشننقل قول:
نا حالا هم کسی نتونسته این ورژن رو هک کنه ببینه با هک این کار عملی میشه یا نه
گفتم شايد چون نوكيا مپ روي همه گوشيايه نوكيا هست(gps دار) اينو واسه سامسونگ گذاشته!
دوست عزیز سامسونگ خودش Rute66 داره که بیشتر سایتها بهتر بودنش رو نسبت به Nokia Map مطرح کردن .
مخلصیم .
rute66 نقشه ايران(شيراز) هم داره؟
سلام دوستان همون جور که قول داده بودم مقایسه ای بین I8510 و N82 انجام دادم فقط شرمنده یکم طول کشید :31:
برای اینکه بتونین کیفیت عکس ها رو کامل ببینین اونارو توی فایل زیپ و بصورت کامل قرار دادم قبول دارم حجمش بالاست ولی ارزش داره و برای اینکه کامل کیفیت رو مقایسه کنین با دوربین T300 سونی هم که 10.1 مگاپیکسل هست عکس گرفتم و قرار دادم و همینجور چندتا عکس از باز شده I8510 که خودم از گوشی خودم گرفتم و تو این عکسها می تونین سایز لنز و میکروفن دوم گوشی رو دقیق ببینین
عکس I8510
عکس N82
عکس T300
عکس دوربین و میکروفن I8510
اگر بد بودن خوب بودن به بزرگواری خودتون ببخشید:11:
منم بالاخره اين گوشيو خريدم با گارانتي ولي 1 سي دي بيشتر تو جعبش نبود و نرم افزار route66 روش نصب نبود مشكلي نداره؟
باطريشم مشكل داره
گارمين 5 روش نصب شد
آیا گوشی های سامسونگ مثل نوکیا هک میشه
لطفا یکی راهنمایی کنه
I8510 هنوز نه در حال کار کردن روش هستن فکر نکنم بتونن
مثل اینکه دوستان روش هک این گوشی هم پیدا شد
:18::27::31:کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=800578#post800578
آقا دمت گرم هک شد:8::15:
بهادرجان تو خودت تست کردی ببینی واقعـــا هک میشه یا نه ؟
آره هک شد و کلاینت رپیک N-Gage روش نصب شد ولی بازی ها رو بالا نمی یاره
این چه جور هکییه که بازیها رو بالا نمیاره ؟پس کاربردش چییه ؟
چقدر عکسهای ان82 در مقابل آی8510 و تی300 از لحاظ جزئیات و وضوح ضعیفن ........ ولی فلاش ان82 واقعا آدمو به شک میندازه ........نقل قول:
سلام دوستان همون جور که قول داده بودم مقایسه ای بین i8510 و n82 انجام دادم فقط شرمنده یکم طول کشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه بتونین کیفیت عکس ها رو کامل ببینین اونارو توی فایل زیپ و بصورت کامل قرار دادم قبول دارم حجمش بالاست ولی ارزش داره و برای اینکه کامل کیفیت رو مقایسه کنین با دوربین t300 سونی هم که 10.1 مگاپیکسل هست عکس گرفتم و قرار دادم و همینجور چندتا عکس از باز شده i8510 که خودم از گوشی خودم گرفتم و تو این عکسها می تونین سایز لنز و میکروفن دوم گوشی رو دقیق ببینین
عکس i8510
عکس n82
عکس t300
عکس دوربین و میکروفن i8510
اگر بد بودن خوب بودن به بزرگواری خودتون ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوالی ،اون عکس لپتاپ تو تاریکی مطلق بوده ؟ تی300 چرا اونقدر فلاشش ضعیفه ؟؟؟!!!
آیا برنامه های مخصوص شتابسنج (مثلا برنامه ای که با تکون دادن گوشی سایلنت میشه یا . . .) رو گوشی اینوو نصب میشن؟
sonkia جان نه
این نرم افزارها نصب میشن ولی اجرا نمیشن
الیته تا جائی که من اطلاع دارم رو ورژن جدید گوشیهای نوکیا هم به خاطر ارتقاع نرم افزاری و عدم پشتیبانی اجرا نمیشن و باید منتظر نسل جدید این نرم افزار ها باشیم
تا حالا هر چی بوده کار نمیکنه.
بهادر جان ممنون از زحمات شما بخاطر عکسها
اون عکس لپ تاپ که با فلش گرفته شده بود ایا در تاریکی مطلق بود یا اینکه نور کم بود؟؟ و همچنین فاصله دوربین تا لپ تاپ چفدر بود؟؟
خیلی ممنون
سلام
عکس لپ تاپ توی تاریکی مطلق بود و فاصل حدود 1.5 تا 2 متر بود فکر کنم چرا ؟
والا بهادر جان من ریویوهای این گوشیو توی چند تا سایت خارجی خونده بودم و همگی میگفتن که فلش این گوشی فقط در حد 1-2 متر جواب میده بخاطر این پرسیدم
ولی با این عکسهایی که شما گرفتی فکر کنم تا 3.5 متر هم به خوبی جواب بده در واقع میشه ایطور گفت که قویترین فلش led رو بین گوشیها نداره ولی در هر حال راضی کننده هستش
سایت phonearena عکسهای این گوشی با فلش رو هم گذاشته بود ولی خیلی تاریک بودن که احتمالا گوشی اپدیت نبوده
ممنون از زحماتت بهادر جان
حق با شماست قبل از آپدیت مشکل داشت یعنی وقتی شاتر می زد تازه فلش کار می کرد زمان بندی فلش بد بود ولی بعد از آپدیت خیلی بهتر شده و تمام سایت های معتبر اولین سری موبایل رو مورد بررسی قرار می دن و ورژن گوشی پایین هست قطعا با آپدیت مشکلات گوشی حل می شه فلش گوشی تنها مشکلی داره اینه که رنگهارو به طور واقعی نمایش نمی ده
بعدش وظیفه بود
سلام بر همه دوستان
من شنیدم که توی فیلمبرداری صدا رو خیلی ضعیف ضبط میکنه و شارژش هم زود تموم میشه.
درسته؟
مرسی
hasanmotori جان میشه اینجا به توضیح کوچولو در مورد طریقه نصب نرم افزار گارمین بدی
من هر قدر سعی کردم نتونستم نصبش کنم.
مرسی
من از کیفیت صداش راضی هستم به نظر من خیلی عالی و حساس هست و اگر اون عکس های رو که توی چند پست قبل قرار دادم و نوشتم دوربین و میکروفن گوشی دانلود کنی می بینی که چه میکروفن بزرگی برای فیلم برداری داره و من با گوشی تا حدود 2:47 فیلم گرفتم ولی خاموش نشد 2تا خط از باتریش موند
من اول گارمين 5 رو نصب كردم بعد اون فايل ها كه گفته بود رو تو مموري كپي كردم ولي وقتي اجراش كردم رو همون صفحه اول گير كرد و ديگه اتفاقي نيفتاد منم پاكش كردم!نقل قول:
كسي با بازيهاي جاوا مشكلي نداره؟
من كه هر بازي اي ميريزم مشكل دارم:41:
مثلاً counter كه روي w700 اجرا مي شد روي اين وقتي لود ميشه مي پره بيرون:41:
يا crash arena ميگه out of memory!!!! هيچ برنامه اي هم باز نيست :41:
colin mc rally dirt هم تو بازي ميره ولي فقط آبي نشون ميده:41:
نه من تا حالا هر چی ریختم مشکل نداشته.
ورژن گوشی چنده؟؟؟