کسی در این مورد چیزی نمی دونه؟؟؟؟نقل قول:
کسی در این مورد چیزی نمی دونه؟؟؟؟نقل قول:
گاج همچين كتابي رو با اسم 13كتاب عمومي چاپ كردهنقل قول:
کتابی که فقط شامل تست تمامی دروس عمومی باشه چی
به نظر من گاج و کانون و ... هیچ فرقی نمیکنن.
همشون مثل هم هستند.
اینا همشون از هم سوال برمیدارن.
فقط یه کم شکل سوال رو عوض می کنند .
کتابای مبتکران بهترین کتابای ادبیاتند.ولی جدیدش نیست و اخرین سال انشارشون 84 t;v ;kl
آقا ما بالاخره نفهمیدیم این هندسه تحلیلی چه کتابی عالیه که آدم بتونه از 8 تا سوال تو کنکور 7 تاشو حداقل درست بزنه !
بچه ها ، بنظر شما کتاب های کدوم انتشارات میتونن کمک موثری برای دانش آموزان و داوطلبان کنکور باشن ؟
پیشنهاد میشه جهت انتخاب ، نکات زیر رو هم در نظر داشته باشید :
1) محتوای علمی کتابهای منتشر شده
2) مناسب بودن محتوای کتاب ها با نیاز دانش اموزان و داوطلبان
3) به روز بودن مطالب کتابهای منتشر شده
4) استفاده از شیوه های نوین و تاثیرگذار در انتقال مطلب
5) مناسب بودن مطالب کتاب با ارزشیابی دانش آموزان
6) آموزش نکات غیر درسی (ولی ضروری )
7) ارائه نکات درسی به صورت خلاصه برای صرفه جویی در وقت
8) جامع بودن کتابهای منتشر شده از لحاظ مثال ها ، تمیرن ها ، تست ها و . . .
9) طبقه بندی مناسب مطالب و مفاهیم
10) کیفیت مطالب منتشر شده از نظر فقدان غلط های املایی ، اشتباهات محاسباتی و . . .
11) صفحه آرایی ، حروف چینی ، تایپ مناسب ، طرح روی جلد و کیفیت ظاهری کتابهای منتشر شده .
12) متناسب بودن قیمت کتابهای منتشر شده با ارزش آن
* * *
امید است که با نظرات سازنده خود کمک جامعی به سایر دانش آموزان و داوطلبان کرده و موجبات انتخاب صحیح آنها را فراهم سازید .
بنظر من کتابهای آموزشی مبتکران و ژرف اندیشان برای مطالعه در کنار کتب درسی بسیار مناسب هستند . ( به خصوص کتابهای فیزیک مبتکران نوشته غلامعلی محمودزاده ، که واقعه عالی هستند )
کتابهای مبتکران و ژرف اندیشان به بررسی تست های کنکور هم میپردازن و علاوه بر اون ، برای هم نکته ای که نویسنده هاش آموزش میدن یک یا چندتا هم مثال ذکر میکنند.
ولی در مورد تست ها ، باید بگم که بنظر من ، فقط " گاج " حرف اول رو میزنه . کیفیت خوب تست های تالیفی نویسنده هاش ، گرد آوری تست های کنکورهای گذشته و ارائه درسنامه های خلاصه در کتابها ، باعث شده که بیش از 90% دانش اموزان و داوطلبان کنکور به مطالعه کتابهای این انتشارات بپردازن .
از طرفی من قلم چی رو هم انتخاب میکنم ، چون کتاب های سبز و خاکستری این انتشارات که مربوط به آموزش نکته ها و مفاهیم و سوالات امتحانی پرتکرار از سراسر ایران هستند تونسته به نیاز بسیاری از دانش اموزان پاسخ بده .
البته چون کتاب های سبز قلم چی بیشر روی آموزش به صورت خلاصه تکیه کردند ، از این رو برخی از نکات درسی برای دانش آموزان گنگ میمونه ، ولی تالیف گروهی کتابهای قلم چی و محتوای علمی مناسب اون باعث باارزش شدنش میشن .
ناگفته نماند که کتاب های آبی رنگ قلم چی دست کمی از گاج ندارند و کیفیت تست های تالیفی و گرد آوری شده آنها بسیار خوب است
منتظر نظرات سازنده شما هستیم
کتابهای قلمچی اون کتاب های جامع و کتاب های 30 سالش خیلی خوبن
اندیشه سازان(:40:) نکته ها و تست های خوبی داره
گاج کتاب های عمومیش خوبه ، اختصاصی ها ...
و اندیشه فائق هم برای بالابردن سطح
اما مبتکران به نظر من فقط برای دوران تحصیل خوبه و سطحش خیلی بالاتر از کنکور هست و این فرمول ها و نکته های زیادی که نوشته عملا کارایی زیادی ندارن
رضا جان ، من قصد طرفداری از نتشارات گاج رو ندارم ، ولی شما که خودت میکانیک میخونی باید بهتر قضاوت کنی ! :31:نقل قول:
من اصلا موافق نیستم که کتابهای اختصاصی گاج کیفیتشون . . . باشه :13:
گاج دو جلد کتاب داره به نام " فیزیک پایه " که یک جلدش فقط تست و جلد دیگرش پاسخنامه تشریحی و آموزش هست و شمال فیزیک 1 - فیزیک 2 - فیزیک 3 میشه. بنظر من کسی اگر بر مطالب این کتاب کاملا مسلط بشه میتونه فیزیک رو در کنکور ( رشته های تجربی و ریاضی ) بالای 40-50 درصد بزنه !
البته من با نظرت در مورد مبتکران موافقم ، درسته که همه نکاتش کرارایی زیادی ندارن ولی سیاست آموزشی اون ها در کتابهای فیزیک بیشتر روی تجزیه و تحلیل ریاضی هست و این خیلی میتونه مفید باشه .
کتابهای 30سال کانون هم همونطور که گفتی خیلی خوبن .
موفق باشی :11:
انتشاراته دیگه که گفتی به نظرم انتشاراته سبز خیلی خوبه من زیستاشو با ادبیاتش دارم خیلی راضیم...هم خوب توضیح داده میفهمی چی میگه همم اینکه خسته کننده نیست.
نقل قول:
مافیلمی ندیدیم:18:
مکانیک ...نقل قول:
من از کتابهای اختصاصی یه بار کتاب شیمی 3 جلد سفید گاج رو گرفتم ، سوالاش واقعا آبکی بود اما کتابای عمومیش خوب بود بخصوص عربی و دین و زندگی . دوره ما اولین سالی بود که از دین و زندگی سوال میومد ، من خود کتاب ها رو خوب خوندم و بعدش هم تست های کتاب جامع دین و زندگی گاج و تست هایی که مشاورم بهم میداد رو زدم ، دین و زندگی 87.5 درصد زدم .
البته اون موقع هم تازه کتاب اختصاصی داده بود بیرون شاید تا الان کیفیتشون بالاتر رفته ، کتابای جدیدش رو ندیدم
فقط با مطالعه یک کتاب نمیشه برای کل کتابهای یک ناشر قضاوت کرد که :31:نقل قول:
کتابهای گاج از هم 2-3 سال پیش تا حالا تغیراتشون کم بوده . ضمنان نویسنده کتابها هم مهم هستند . نشون به این نشون که توی کتابهای خود آموز ریاضی ، ژرف اندیشان خیلی عالیه ولی کتابهای شیمی ژرف اندیشان چنگی به دل نمیزنن .
ضمنا من برای دروس عمومی هم ژرف اندیشان رو مناسب میدونم .
موفق باشید :11:
من هم که گفتم ، اون موقع تازه اختصاصی داده بود بیرون ، قبلش همش عمومی میزد
گاج از همه بهتره ... مخصوصاً کتاب های محوریش
نقل قول:
کتابهای محوری گاج طوری هستند که اگه کسی تا آخر کتاب رو مطالعه نکنه ، خیلی کم بهش کمک میکنه .
ولی اگه کسی از زمان شروع سال تحصیلی کتاب محوری رو شروع کنه به خوندن و کامل مطالعش کنه ، خیلی مفیده . . .
اول پیک گل واژه....
بعد گاج و قلم چی
در صورت تسلط اندیشه سازان و مبتکران
یا حق
تابلوئه دیگه گاج از همه بهتره .مبتکران و زرف اندیشان هم خوبه
من تا حالا ژرف اندیشان نخوندم
چه درسیش از همه ی کتاب های دیگه سر تره؟؟؟
ریاضی پایه و ادبیات 1 (مال پیش دانشگاهی)
من تقریبا اکثر کتابهاشو خوندم ولی ، ادبیات ( مخصوصا دوم و پیش ) و ریاضی اول دبیرستان و حسابان بهتر تالیف شده بودن .نقل قول:
پیک گل واژه رو اکثرا معلم ها توصه میکنند . دلیلش هم سوالات امتحانی زیادش هست .نقل قول:
البته کتابهای دوسالانه قلمچی (جلد خاکستری رنگ ) خیلی از پیک گل واژه بهتر و مفیدتر هستند .
من خودم اگه بخوام کنکور شرکت کنم و مجبور باشم که برای هر درس فقط یه کتاب مطالعه کنم ، بدون شک " گاج " رو انتخاب میکنم .
تا اونجایی که من میدونم، هیچ فرقی نداره. فقط تعداد تمرینات و تستهای بیشتری نسبت به چاپهای قبل داره.نقل قول:
کتاب عربی به زبان ساده ی ایاد فیلی چاپ های جدیدش فرق کرده
فیلم اموزشیش چطوره؟؟؟
در مورد سئوال دومتم چیزی نمیدونم.
با سلام خدمت دوستان
من یه کتاب خوب برای جمع بندی عربی می خواستم...:18:
یه کتاب خوب آموزش و تست زبان فارسی هم معرفی کنید؟
گاج رو داشتم.
رمزینه چه جوریاست؟؟؟
ضمنا من کتاب کلاس دیفرانسیل رمزینه رو دارم عالیه آیا نیازی به کتاب تست رمزینه هم پیدا می کنم؟؟؟:11:
با تشکر فراوان از دوستان
دوستان سلام
دوست عزیز اگه میخوای بیشتر یاد بگیرینقل قول:
شما درست گفتید
من یه خورده روحیه ی المپیادی دارم
اما راستش رو بخواید ، اگه کسی قرار باشه تو المپیاد به جایی برسه ، باید روز و شب بخونه . که البته من نمی تونم .
اما در مورد کتاب ها . میشه یه مقدار راجع به کتاب جناب آقای محمود زاده توضیح بدید ؟
سبکش چطور هست ؟
سوال هایی که آورده از کجا هست ؟
باید یکم به منابع دانشگاهی مراجعه کنی
برای فیزیک اول انتگرال و مشتق ساده ریاضی رو یاد بگیر و بعد با فیزیک هالیدی و اینا بیشتر از سطح کتاب که سنگین هم هست یاد بگیر
برای شیمی هم شیمی عمومی چارلز مورتیمر
در مورد کتاب آقای محمود زاده که بدرد من کنکوری نمی خورد
به نظر من هم زیاد خوب نیست
البته من زیاد مطالعه نکردمش
1024 باید علم و صنعت بخونه 51 هم باید برق علم و صنعت بخونهنقل قول:
من شنیدم عمومیای گاج خوبه ولی تست ادبیات قلمچی بهتر از گاجه به گفته ی یه سمپادی که امسال رتبش شد1024
وداره مکانیک علم وصنعت میخونه
هر دوتا رشته هم تاپ
کتاب محوری گاجنقل قول:
آقا ما بالاخره نفهمیدیم این هندسه تحلیلی چه کتابی عالیه که آدم بتونه از 8 تا سوال تو کنکور 7 تاشو حداقل درست بزنه !
یه کتاب سیاه رنگ از انتشارات فرید شهریاری هستنقل قول:
من یه کتاب خوب برای جمع بندی عربی می خواستم...
فکر کنم بد نباشه
شما این رو کامل بزننقل قول:
ضمنا من کتاب کلاس دیفرانسیل رمزینه رو دارم عالیه آیا نیازی به کتاب تست رمزینه هم پیدا می کنم؟؟؟
وقت داشتی حتما باید تست کار کنی
نقل قول:
1024 باید علم و صنعت بخونه 51 هم باید برق علم و صنعت بخونه
هر دوتا رشته هم تاپ
طرف خیلی خوش شانسه سابقه داره!!!!!!!(نهاییشم یه غلط گنده داشت سوالرو حذف کردن)
کتاب محوری گاج ماله هندسه تحلیلی بدرد نمیخوره.از همین الان شروع کنی روزی 3 ساعت بخونی هم تا دو هفته بعد کنکور هم تمومش نمیکنی @ !
کتاب انرژی اتمی نشر الگو را بگیر عالیه هرچه زودتر بخونی به نفعته.نقل قول:
فقط رمزينه فقط و فقط ...:46:نقل قول:
یه دوستی داشتم ریاضی رو 77% زد ،هندسه تحلیلی گاج سفید خونده بود...
موفق باشید
نقل قول:
عزیز گاج سفید خیلی زیاده ! خوبه اما نکات زیادی داره !
کتابی مال تحلیلی هستش به نویسندگی مازیار رامین رادنقل قول:
انتشارات فرید شهریاری کتاب خیلی خوبیه
حجمش هم خیلی کمه..
مرسی.خودت دیدیش یا تعریفشو شنیدی؟ لطفا یه توضیح کلی در مورد کتابش بده !نقل قول:
من خودم استفاده می کنمنقل قول:
روشش همون روش فیزیک فرید شهریاری هستش
25 جلسه هستش
روش حل تمرین هستش
بگیریش ضرر نمی کنی..
مرسی.در مورد گسسته هم همین کتاب خوبه یا رمزینه؟
[QUOTE=mosaddeqi;3367602]با سلام خدمت دوستان
من یه کتاب خوب برای جمع بندی عربی می خواستم....
برای جمع بندی عربی کتاب عالی گاج سفید واقعا زیباست
رمزینه چه جوریاست؟؟؟
ضمنا من کتاب کلاس دیفرانسیل رمزینه رو دارم عالیه آیا نیازی به کتاب تست رمزینه هم پیدا می کنم؟؟؟:11:
من کتاب کلاس رمزینه رو دارم وکتاب تست اونو دیدم هرچی تست تو کتاب تست است تو کتاب کلاس آورده ونیازی به کتاب تست نیست چون تست ها تکراری اند
ان شالله همه ی عزیزان موفق باشند
[quote=navid_ir;3370287]با سلامنقل قول:
ببخشید شما کتاب کلاس چاپ سال چند دارین؟
ممنون
خیلی ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
من این کتاب رو تهیه کردم و به نظرم کتاب خوبی هست
اما بزارید من هم یه کتاب معرفی کنم
انتشارات سمپاد یه مجموعه ای رو منتشر کرده که شامل سوالاتی هست که در چند سال گذشته در مراکز سمپاد مطرح شده .
سوالات سطح خوبی دارند و جواب های آخر هر سوال هم در این کتاب هست .
امروز کتاب رمزینه کلاس گسسته را واسم پیک آورد.
در یک کلمه:
آشغال
کتابش خیلی خیلی بچهگانه بود من که این همه رفتم خوشخوان گسسته خوندم فهمیدم که خوشخوان گسسته یعنی چی.
هرکس حال و حوصله سوالهای سنگین و مسائل مفهمومی نداره خوشخوان توصیه نمیشود.
اون مبحث احتمال رمزینه واقعا چقدر چرت بود! فوق العاده ضعیف.
عجب . بالاخره یه نفر بد این کتاب رمزینه رو گفت . !!!نقل قول:
ايولنقل قول:
امروز کتاب رمزینه کلاس گسسته را واسم پیک آورد.
در یک کلمه:
آشغال
کتابش خیلی خیلی بچهگانه بود من که این همه رفتم خوشخوان گسسته خوندم فهمیدم که خوشخوان گسسته یعنی چی.
هرکس حال و حوصله سوالهای سنگین و مسائل مفهمومی نداره خوشخوان توصیه نمیشود.
اون مبحث احتمال رمزینه واقعا چقدر چرت بود! فوق العاده ضعیف.
واقعا واسم جالب بود
من خودم جزو كساني هستم كه از گسسته ي رمزينه استفاده ميكنم و خيلي هم راضي هستم
اما هميشه اعتقاد دارم كه انتخاب كتاب سليقه اي هست
دليلي نداره همه از يك كتاب تعريف كنند.اما من احساس ميكنم يه عده ميان اينجا و چون يكي ديگه گفته مثلا گسسته ي رمزينه خوبه ازش تعريف ميكنن.در صورتي كه به احتمال زياد تا حالا حتي جلدش رو هم نديدن(اصلا منظورم شخص خاصي نيست و قصد توهين ندارم)
كتاب مثل انسان ميمونه
هر آدمي هر چقدر هم خوب باشه(مثل پيامبر) ولي بازم يه سري دشمن و منتقد داره
يا علي