سرعت دانلود طبق گفته خودشــون حداکثر 1 مگ هست ، قیمت هم همون قیمت های قبلی و همون حجم ها فرقی نمی کنه :n16:نقل قول:
Printable View
سرعت دانلود طبق گفته خودشــون حداکثر 1 مگ هست ، قیمت هم همون قیمت های قبلی و همون حجم ها فرقی نمی کنه :n16:نقل قول:
سلام.نقل قول:
تو این تاپیک به طور مفصّل در مورد 3G ایرانسل بحث میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ماهی میشه که gprsایرانسل واقعا وضعش خراب شده هر بار هم که با700تماس میگیرم جوابی میدن که اصلا ربطی به موضوع نداره!!!
سلام
طریقه دریافت تنظیمات gprs ایرانسل چطوری هست؟
از طریق پیکربندی که در قالب یک smsارسال میشه.*555#رو شماره گیری کنید و طبق منو جلو برید.
سلام.
من یک بسته یک ماهه 200 مگ به قیمت 5 تومن حدود ده روز پیش فعال کردم. الان کد باقیمانده رو میزنم این پیام رو میده که مفهوم دقیق تمام اعدادش رو نمیفمم.
ممنون.
سلام . 76 مگ 741 کیلو بایت ( 76.741 مگابایت ) باقی مونده که تا 27 روز دیگه اعتبار دارهنقل قول:
اون صفر کیلوبایت و صفر روز قبل و بعدش برای چی هستند ؟نقل قول:
اگر فهمین به بنده هم خبر بدین لطفاً .:20: زنگ بزنین 700 بپرسین چیه , البته اگه خودشون هم بدونند چیهنقل قول:
فک کنم واسه اینه که چند تا طرح با هم فعال باشن مشترک بدونه از هر طرح چقدر حجم و زمان مونده:n18:
یه سوال اگه یک بسته ۲,۵ گیگابایت برای اینترنت همراه اول رو بگیریم بازم کیلو بایت جداگانه حساب میشه؟؟
تست نسلام سوم و چهارم ایرانسل در رباط کریم روز عاشورا
تست نسل سوم و چهارم ایرانسل در رباط کریم روز عاشورا
سلام
الآن تو خیلی از مناطق تهران 3g هم فعال شده ولی تو خونه ی ما edge با سرعت 2 کیلوبایت و نهایتا 7 کیلوبایت وصل می شه.
1 چهارراه بالاتر از خونه ما 3g فعال هست ولی تو کوچه ما این وضعیتی هستش که گفتم.
راهی برای پیگیری هست؟ کسی هست پیگیری کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟
سلام
دوستان من یه بسته سه ماهه خریدم حجمش تموم شده تقریبا اگه بسته پنجاه گیگی پونزده روزه شو بخرم مجبورم تو ۱۵ روز مصرفش کنم یا اینکه حجمش به بسته سه ماهه که داشتم اضافه میشه؟
ممنون
Sent from my C5303
بله فکر کنم بشهنقل قول:
شما با اپراتور تماس بگیرید مشکلتون رو درمیون بگذارید
شنیده بودم که همچین مشکلاتی رو برطرف کردند
حالا شما هم تماس بگیرید ببینید می شود یا خیر
دوست گلم این پست من مال 4 ماه پیش بود.نقل قول:
همون موقع تماس گرفتم، گفتن باید مثل سایر مناطق صبر کنم تا فعال بشه.
الآنم حدود 2-3 ماهی می شه که فعال شده.
سلام دوستان
اینترنت گوشی من از صب تا حالا قطع شده ! یعنی دیتا که وصل باشه علامت h با اون فلش های دانلود آپلود بالا هست و خاموش روشن میشه ولی با هیچ کدوم از اپلیکیشن هام نمی تونم پی ام بفرستم! با مرورگر هم تو هیچ سایتی نمیره ! شبکه گوشی هم درسته همه کاری اعم از خاموش روشن کردن گوشی و خارج و وارد کردن سیم کارت هم انجام دادم درست نمیشه !!
شما می دونین باید چیکار کنم ؟ به 700 ام که زنگ بزنم دری وری تحویل آدم میدن.
نه دوست عزیز بسته اینترنت مقدار کیلوبایتی هست که می تونید ازش استفاده کنید و بعد تموم شدن اون بسته است که کیلوبایتی حساب میشه.مثلا شما یه بسته 1 gb می گیرید و یک فیلم با همین حجم دانلود می کنید و تموم و بعدش هست که همراه اول شروع می کنه به مک زدن شارژتون.بازم سوالی بود در خدمتم.نقل قول:
چطوری یه شهری 3G میدا ؟ الآن شهر ما 3g نداره باید چیکار کرد !
دور و اطراف همه دارن
سلام
بسته ی ماهانه ی 500mb بعلاوه ی 2.5gb شبانه به قیمت 10,000 تومنز
توی ماهانه ها به نظرم بهترین باشه
سلام دوستان بنده اینترنت 5 گیگ یک ماهه گرفتم حالا 2گیگش مونده و امروز اخرین مهلت استفاده است ایا یک ماهه 200مگ تمدید کنم 2گیگم میسوزه؟
سلامنقل قول:
اضافه میشه به بسته ی جدید
برای اطمینان بیشتر زنگ بزنین 700 و بپرسید
اگر گفتند اضافه نمیشه , اینجا درج کنین تا ما هم مطلع بشیم
با تشکر
فعلا فعال شد
نقل قول:
بعد از فعال شدنِ بسته ی جدید اگر این کد رو بزنید مقدار ترافیک رو میبینید
*141*10#
بله درسته 2گیگ داشتم شد 2200
مدتِ بسته ی جدید هم اضافه میشه به تاریخ بسته ی قبلینقل قول:
یعنی اگر بسته ی قبلی هنوز 10 روز وقت داره , با خرید بسته ی جدید , مدتش میشه 40 روز
برای من که نشدنقل قول:
سلامنقل قول:
شما گفتین در آخرین روزِ بسته ی قبلی یک بسته ی جدید گرفتین یعنی از مدتِ بسته ی قبل دیگه چیزی نمونده بوده که اضافه بشه به مدتِ بسته جدید
شما فقط ترافیکِ باقیمانده داشتین . اگر روز آخر یک بسته جدید نخریده بودین باقیمانده ی ترافیک هم میسوخت و غیر قابل استفاده میشد براتون
اگر بر فرض مثال 10 روز قبل از پایان اعتبار بسته , یک بسته ی جدید بخرین درحالیکه هنوز مقداری از ترافیک بسته ی قبلی باقی مونده باشه , اعتبار بسته ی جدید میشه 40 روز از تاریخ خریدش
اگر 20 روز قبلش بخرین , اعتبار بسته ی جدید میشه 50 روز
سلام دوستان
یکی از آشناهای بنده وقتی در ایران بوده این مسج رو دریافت کرده
وجود پـروکسـی در تنظیمات اینترنت شما باعث افت سرعت شده و برای افزایش سرعت اینترنت نیاز به حذف پـروکــسی هست
با استفاده از کد *555*4*4*1#و انتخاب سیستم عامل گوشی وارد تنظیمات گوشی خود بشید و از درست بودن تنظیمات و خالی بودن گزینه ی پروکـسـی اطمینان حاصل نمایید.
چند روز بعدش این مسج رو براش فرستادند
وجود پــروکـسی در تنظیمات اینترنت شما باعث افت سرعت اینترنت شده و امکان استفاده از اینترنت با تنظیمات کنونی شما فقط 5 روز امکان پذیر است
برای جلوگیری از قطع شدن دسترسی به اینترنت باید پــروکـسی را حذف کنید با استفاده از کد*555*4*4*1#و انتخاب سیستم عامل گوشی وارد تنظیمات گوشی شده و از درست بودن تنظیمات و خالی بودن گزینه ی پـروکسـی اطمینان حاصل کنید
البته قبل از تموم شدنِ 5 روز از ایران رفته
خودش میگه گاهی از برنامه ی ســـایـفــون برای فیســبـو ک و یوتـیـوب استفاده میکرده
شما تا حالا این پیامکها براتون ارسال شده ؟
استفاده از پروکــسی و فـلـتــر شکــن کلاً ممنوع شده در ایران ؟
سلام
همچین پیامکی برای من هم اومده.
به نظرم چیز خاصی نیست. تنظیمات رو تغییر میده.
این پیغام میگه که تنظیمات APNگوشی باید عوض بشه. اون ------ که گفته مربوط به همین تنظیمات APN هست. اگه برید تو تنظیمات و apnهای موجود رو ببینید قاعدتا روی گوشی این آشنای شما apnیی که برا اینترنت استفاده میشه ------ داره.
شما برید یه apnجدید بسازید. اسمش هر چی میتونه باشه و فقط apn رو باید mtnirancell بزارید و ------ و بقیه رو دست نزنید.
سلام دوستان
این بسته ایرانسل که 2تا 8 صبح و حجمش 1 گیگه کلا حذف شده؟
من تو گوشی میزنم دیگه جز گزینه ها نیست
----------------------
حذف شود
پاک بشه لطفاً.
سلام
دیگه ترافیک مانده اضافه نمیشه به بسته ی جدید
مثال
اگر 5 روز قبل از تمام شدن بسته ی ماهانه با مانده ی 500 مگ یک بسته ی جدید بخرین و بعدش با کد *555*1*4*1# چک کنین مینویسه:
بسته یک ماهه 500 مگ تا تاریخ 1/3/95 و بسته یک ماهه 3 گیگ تا تاریخ یک ماه بعد از تاریخ پایانِ بسته ی قدیمی یعنی 1/4/95
سلام
دوستان دیتای ایرانسل پوشش چطوره و آیا توی مترو خوب کار میکنه؟؟
سلامنقل قول:
در ایستگاههای مترو خوبه اما داخل تونلها گاهی بسیار ضعیف و یا قطع میشه
بعضی ایستگاهها هم فقط 2G داره
کد فعال سازی اینترنت ایرانسل رو میخوام برای سیمکارت نو
توجه کنید کد دریافت تنظیمات رو نمیخوام بلکه کد فعالسازی اینترنت ایرانسل رو میخوام تو نت فقط یه کد *130*3*6# رو پیدا کردم که اونهم که میزنم فقط ارور میده و میگه بعدا تلاش کنید❗
سلام
دوستم خط دائمی ایرانسل داره و می خواد مثلا یک بسته چند گیگابایتی و یا ساعتی بخره. ولی از داخل اپ خود ایرانسل انگار باید برای خرید شماره کارت بانکی و رمز دوم و این چیزها رو بزنیم تا خرید بسته و شارژ اینترنت بسته انجام بشه. شاید هم جایی هست که من نتونستم پیدا کنم چون خودم همراه اول اعتباری هستم و ساعتی یا روزانه بسته می خرم و از شارژم کم میشه ولی در مورد خط دائمی ایرانسل بدون وارد کردن اطلاعات کارت بانکی نمیشه بسته خرید و هزینه روی قبض بیاد؟ اگر کسی بلده و کد خاصی هست که بشه تو گوشی زد بفرمائید چطوری هست که بسته خریداری بشه و هزینه روی قبض بیاد نه اینکه برای خرید مجبور به وارد کردن اطلاعات بانکی بشیم.