[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون مجید جان بد جوری توش مونده بودم هیچ کدوم از برنامه ها به این صورت نیازمو برطرف نمیکرد بازم ممنون:11:نقل قول:
گوشيت رفرش هست ..نقل قول:
دوستان كسي مي دونه چطور مي شه دسترسي به 2 تا دكمه كوچيك بالاي ال سي دي رو سفارشي كرد؟
مشكل من با اين دكمه ها اينه كه با فشار دادنشون تمام عكسهاي توي گوشي (و نه فقط عكسهاي تو فولدر دوربين) نمايش داده مي شن . راهي براي محدود كردن اين كار نيست؟
ممنون
سلام.
من میخواستم یه c905 بگیرم.خواستم نظرتونو بدونم.چطوریاس؟
البته رفیقم داره ها.اما یه هفتس گرفته.
خواستم ببینم شما که استفاده کردید راضی هستید یا نه.
با تشکر
سلام همگی من چند تا سوال داشتم فقط نخندین
1- من هر چی میکردم توی گوشی c903 نمیتونم مرکز ارسال پیام رو پیدا کنم ؟!!! میشه کامل بکید کجا برم ؟
2- چه جوری میتونم برای منو پسورد بزارم که با پسورد باز شه مثل نوکیا ؟
3-وقتی یکی اس ام اس میده پاک میکنم بعد که میخوام شماره وارد کنم شماره اونایی که حذف کردم میاد .؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دوستان سلامنقل قول:
يه سوال دارم خيلي فوريه:42:
من اين ترك بادي رو به گوشي داداشم كه C905 داره نصب كردم كه به ماهواره هم كانكت ميشه ولي موقعيت خودم رو كه مي خوام نشون بده (كه اصولا بايد با فشردن دكمه 5 بايد اين كار رو انجام بده) نشون نمي ده در ضمن فقط ورژن 0.9.95 روش نصب مي شه و ورژنهاي قديم و جديدتر از اين رو ارور ميده لطفا كمك كنيد:10:
در ضمن خودم رنوار دارم و حالشو مي برم با ترك بادي:11:
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به LG KC910i Renoir ,Samsung M880 Pixon, Samsung S8300 Ultratouch, SonyEricsson C905 رسیدم.به نظر شما کدوم بهتر.
ملاک های تصمیم گیری من:
1.قیمت از 250000 تا 300000 تومان
2.دارای بهترین کیفیت عکاسی و فیلم برداری(دوربین 8 مگا پیکسل به بالاو فیلم برداری 30fps به بالا)
3.وضوح و بلندی صدا
4.زیبایی
5.نداشتن مشکل محدودیت در نصب برنامه های جاوا
اشکالاتی که از LG KC910i Renoir گرفتن:
1.صدای زیر متوسط
2.مشکل با نصب برنامه های جاوا (محدودیت حجمی 3 مگا بایت)
3.باتری ضعیف
اشکالات samsung M8800 Pixon:
1.کیفیت فیلم برداری پائین تر ار LG KC910i Renoir
2.باتری ضعیف
3.از لحاظ عملکرد پائین تر از Samsung S8300 Ultatouch
اشکالات Samsung S8300 Ultratouch:
1.عمر يا زمان باطريش:اگر 25 دقیقه باهاش حرف بزنی باطریش کاملا خالی میشه.شارژ گوشیم تقریبا نصف روزه.
2.ساپورت نرم افزاری نداره.
3.صداش خیلی ضعیفه.
4.دوربینش کیفیت خوبی نداره.
اشکالات c905:
1.اسپیکراش ضعیفه
2.كيفيت متوسط فيلمبرداري .ضبط فیلم با رزولوشن QVGA و 30 فریم در ثانیه انجام میشود.و همچنین دوام كم محافظ كشوئي لنز دوربين
ممنون از حسن توجهتان
واقعا كه...
عجب كلوپ خلوتي:2::39:
با سلام به دوستان عزیز
سی دی نصب نرم افزار گوشی رو گم کردم . میخوام عکسهای روی گوشی رو به کامپیوتر انتقال بدم . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.چطور میتونم به نرم افزارهاش دسترسی پیدا کنم؟
با سپاس فراوان
پاینده و موفق باشید
برنامه رو توی سایت خود گوشی میتونی دانلود کنی.
شما از برنامه pc suite مخصوص سونی اریکسون استفاده کن کارت راه میوفتهنقل قول:
سلام دوستان
من این گوشی رو دقیقا یک ساله دارم. قبل از خرید اون، گوشی هام نوکیا بودن و آخرین نوکیام n70 بود که ازش راضی بودم ولی برای تنوع و به دلیل اهمیت دوربین گوشی رفتم c905 خریدم. خوشبختانه ازش خیلی راضی هستم. دوربینش عملکرد مناسبی داره، فیلم برداریش معمولیه اما از n70 بهتره و از n95 , n85 پایین تر. یه بارم همون روزای اولی که خریده بودمش از دستم افتاد اما طوریش نشد. در مجموع من از کار و کیفیتش راضی هستم. به نظرم کسانی که دوربین و شیک بودن ظاهر گوشی براشون مهمه، میتونن c905 رو جزو انتخاباشون بذارن. از نظر صدا هم قدرتش از n95 کمتره اما بستگی به انتظار شما از قدرت صدا داره. برای من مناسبه. در مقایسه با خیلی از گوشی ها صداش خوبه و بدون تعصب روی برند خاصی، من ازش در مجموع راضی هستم. فکر میکنم این جر و بحث هایی که اتفاق میفته توی این تاپیک ها درست نیست. یه بخشی از کارایی هر وسیله ای به مصرف کننده بر می گرده. از طرفی همیشه شانسم دخیله اونم تو آشفته بازار گوشی ایران.حتی بهترین گوشی ها هم ممکنه خراب از آب در بیان. به نظرم بهتره همه دوستان نظر شخصی خودشون رو بدون قصد و تعصب خاصی بگن تا کسانی که میخوان گوشی بخرن یه کم از سر در گمی در بیان
سلام
دوستان تو تنظيمات يك قسمت داره برا آپديت ميخواستم بدونم اين آپديت چه تاثيري داره ؟:11:
من گوشی رو یه بار آپدیت کردم و بعضی امکانات به گوشی اضافه شد مثل تشخیص لبخند که گوشی من از اول نداشت اما بعضی چیزا هم مثل نرم افزار یوتیوپ پرید. اگر گوشی شما جدید باشه ممکنه نیازی به آپدیت کردن نباشه. من گوشی رو یک سال قبل خریده بودم.
با سلام به دوستان عزیز
ایا رطوبت و شرجی بودن هوا بر روی سرعت دشارژ شدن باتری گوشی اثر میزاره؟زمانی که در مناطقی با رطوبت هوای بالا هستم هر روز باید باتری گوشی رو شارژ کنم در صورتی که در سایر مواقع با همون کارکرد سه تا چهار روز باتری شارژ داره !!
از راهنمایی و لطف دوستان بی نهایت سپاسگزارم
کامیاب و برقرار باشید
دوستان این سوال ، سوال من هم هست . اگه ممکنه جواب بدید .نقل قول:
من میخوام گوشیم رو فقط از طریق خودش ( یعنی با اینترنت یک سیمکارت ایرانسل ) آپدیت کنم . دوستان تا حالا کسی تجربه این کار رو داشته ؟؟؟؟ یعنی فقط از طریق سیمکارت و بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر ؟؟؟ اگه داشتید بگید چه جوری ؟؟ و اینکه با اینترنت ایرانسل چقدر زمان میبره ؟؟؟ با توجه به اینکه EDGE هم داره . / ممنون .
درضمن من گوشیم رو 1 ساله که خریدم آخرین آپدیتی که براش اومده چیه ؟؟؟؟؟؟ و آیا به راحتی به این ورژن تبدیل میشه یا نه ؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
والا من یکیشو دارم اما دادمش دست برادرم.با خود گوشی تا جایی که میدونم نشد آپدیتش کرد.حالا باز بعد نگاه میکنم خبر 100 درصدش رو بهت میدم.
من با updatere خود سونی اریکسون آپدیتش کردم.باتوجه به اینکه گوشیت ماله 1 سال پیشه احتمالا آپدیت جدیدتر براش هست:46:
دوستان اینجا تاحالا کسی فلت کیبورد گوشیش خراب نشده ؟؟!! من خیلی ها رو دیدم از جمله خودم که خراب شد ... واسه همین از این گوشی خیلی ناراضی شدم ... 400 تومن دادم گوشی خریم 1 سال پیش . دادم یکی فلتش عوض کنه زد بقیه جاهای گوشی رو هم خراب کرد :41:
بله متاسفانه بدترین عیب گوشی های قشنگ و کم ایراد c905 همین کیبورد هاشه در واقع می تونم بگم تنها نقطه ضعفش کیبورد ناجورشه که علاوه بر این مشکل مشکلاتی رو برای تایپ کردن هم دارهنقل قول:
دوست عزیز یعنی با آپدیت خود گوشی نمیشه آپدیت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی رفتید تو سایت سونی اریکسون آپدیت کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین فیرم ویرش چیه ؟؟؟؟؟؟؟ آیا تغیرات خاصی رخ میده بعد از آپدیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موقع آپدیت باید مموری رو خارج کنیم ؟؟؟
آقا اگه ممکنه یکی زود جواب بده میخوام امروز آپدیت کنم . ممنون .
با سلام
وایرلس گوشی c905 من کارنمیکند تادیروز کار میکرد اما الان کارنمیکند و به شبکه متصل نمی شود...
ایراد سخت افزاری می تونه باشه یا با ریست و یا فلش حل می شه؟
با سلام
وایرلس گوشی c905 من کارنمیکند تادیروز کار میکرد اما الان کارنمیکند و به شبکه متصل نمی شود...
ایراد سخت افزاری می تونه باشه یا با ریست و یا فلش حل می شه؟
من که فکر کنم سخت افزاری باشه. ولی باز قبل از اینکه به تعمیر بدیش یه بار ریست کن بعد راه های دیگه رو امتحان کن . امیدوارم که سخت افزاری نباشه :11:نقل قول:
از اساتید محترم یک سوال داشتم.اینکه واسه کیفیت فیلمبرداری این گوشی که 240*320 هست هیچ راه حلی پیدا نشده ؟؟؟
آخه دوربین 8 مگاپیکسل با این فیلمبرداری واقعا زشته.راه حلی واسش نیست ؟ مثلا با یه نرم افزاری ه ک بشه یا اینکه آپدیتی واسش اومده باشه و توی اون آپدیت این مشکل حل شده باشه ؟
ممنون
کسی نیست جواب منو بده ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
چرا هست باید درایور دوربینتو عوض کنی
من عوض کردم رزولیشینش بیشتر شده تازه wide هم شده. فوکوس دوربینم دستی کردم
مال من که 640 در 480 هنقل قول:
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
دوستان مدیا پلیر برای c905 هست؟ می خوام همه فرمتها ی تصویری رو پخش کنه ..
ممنون
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان...
میخواستم بدونم اخرین و بهترین فریموری که برای این گوشی اومده چیه و از کجا میشه دریافتش کرد؟؟؟؟
راستی کدوم فریمور سایز(رزولیشن)فیلم برداری گوشی رو افزایش میده؟؟؟؟
تو رو خدا اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بگه،بینهایت ممنون میشم:11:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19::19::19: :19::19::19::31:نقل قول:
R1FA035
اینم جواب جنابعالی بعد از چند ماه
چجوری باید عوضش کنم ؟؟؟ کسی لینکی یا آموزشی داره بذاره ؟نقل قول:
آقا کسی میدونه قضیه این صفحه چیه ؟؟؟
بنظرتون این چیزایی که این آقا تو صفحه زیر توضیح دادن نیاز به یه ه ک یا فیرم ویر و درایور خاصی داره یا اینکه با تنظیمات معمولی گوشی هم میشه ؟؟؟
کد:http://witchkingdrivers.co.cc/?p=117
آقا تورو خدا اگه کسی از این لینک چیزی فهمیده به ما هم بگه . من رفتم یکم سرچ کردم درایورش رو پیدا کردم ولی انگار توی انجمن های خارجی نوشته بودن که بعضی ورژن هاش مشکل دارن ( مخصوصا در حالت Auto mode ) .
اسم درایور هم اینه C905 Cybershot Xperience v 7.5
خواستم واسه این موضوع یه تاپیک باز کنم بعد منصرف شدم.
با این درایور کلی تنظیمات اضافی هم به امکانات دوربین اضافه میشه مثل Shutter Speed ، ISO Control و ... ولی توی انجمن ها نوشته بودن که با این کار انگار بعضی آیکون های گوشی عوض میشه یا کار نمیکنه . آقا خلاصه حالا اینارو بی خیال.اگه کسی (مخصوصا مدیران این بخش از انجمن) سر در میارن بیان مارو راهنمایی کنن.
K850 هم از این درایور دوربین هم داره من یه بار رو گوشی برادرم تست کردم و ISO و... رو تنظیم میکردی زیاد یادم نمونه خیلی وقت پیش این کا رو کردم اینم حتما همونه ولی برای c905
برای اینکار باید گوشی رو -- کنی و تو یه ادرس تو فون مموری گوشی درایور دوربین رو میریزی اونجا
خوب عیب و ایراد نداشت این درایور ؟؟؟نقل قول:
یعنی دوربین گوشیت تخصصی و حرفه ای شده بود ؟؟؟
خوب کار میکرد ؟؟؟
اون چیز هایی نوشته بود رو داشت دقیق یادم نمیاد برای K850 یه درایور دارم با اون عالی تو شب عکس میندازه با فلاش فقط حجم عکساش معمولا 2 مگ میشد تا اونجایی که یادمه به خاطر این بود که از اون درایور "حرفه ای" استفاده نکردمنقل قول: