من اول که مودم رو خریدم فقط درایور نصب کردمنقل قول:
با lan کامپیوترم وصل میشه
چراغ وایرلسم روشن هست
با 2 مویایل دیگم چک کردم
هموشن وصل میشن ولی هیچ جایی رو باز نمیکنن
من اول که مودم رو خریدم فقط درایور نصب کردمنقل قول:
با lan کامپیوترم وصل میشه
چراغ وایرلسم روشن هست
با 2 مویایل دیگم چک کردم
هموشن وصل میشن ولی هیچ جایی رو باز نمیکنن
زنگ بزن به اون شرکتی که ازش اینترنت گرفتی راهنمایی کنه یا برو تو بخش شبکه اینجا مطرح کن مشکل از آیفون نیستنقل قول:
آقایون برنامه ای تو cydia نیست که باهاش بشه واسه springboard عکس wallpaper بزاری؟
دوستان من مدتی از برنامه pc suite استفاده میکردم
حالا دیگه نمیخوام استفاده کنم
چطور از شر این برنامه pandadaemon خلاص شم
فقط نگین ریستور کن چون دکمه پاورم خرابه
شما cydeletتو cydiaسرچ كن بعد مثل برنامه هاي معمولي پاك كننقل قول:
این برنامه رو از تو سایدیا نصب کنم و بعد با اون میتونم پاک کنمنقل قول:
یکیم توضیح بیشتر میدادی
1 سوال دیگه برای اینکه سافاری سایت فلش داره هم اجرا کنه از تو سادیا چی نصب کنم
فقط ایکونش پاک میشه
چون پاک کردم ولی وقتی pcsuite رو اجرا کردم
دیگه سوال نکرد که pandadeamon رو نصب کنم
پس اگه این جوره کامل پاک نشده
چون اگه کامل بود میخواست pandadeamon رو دوباره نصب کنه
منظورتونو درست نفهمیدمنقل قول:
جواب سوال 1 به نظر من اینکارو نکید من که زیاد خوشم نیومد
تو cydia فایلی به اسم Frash بگیرید
شما از cydia فایل cydelet گریفتید؟ اگه پاک کردید که پاک شده برای نصبش خواستید بگید کمکتون کنم
این cydelet فقط تونست ایکون pandadeamon رو پاک کنه
به دو دلیل
1 وقتی با این برنامه cydelet پاک کردم بعد که به pcsuit گوشی رو نصب کردم پیغام نصب pandadeamon رو نداد پس کامل پاک نشده
چون به pcsuite باز وصل شد
2) بعد ار پاک کردن cydelet با یکی از برنامه هایی که داشتم تو گوشی اسم pandadeamon رو سرچ کردم و هنوز فایل هاش رو گوشی مونده بود
پس به دو دلیلی که اشاره کردم برنامه cydelet فقط میتونه ایکون pandadeamon رو پاک کنه نه کل برنامهش رو
برای نرافزار Cycorder هم تست کردم اونم مثل بالا فقط آیکونش پاک شد , unistall نشد از رو گوشی
Panda کار اصلیش یرای رسختن فایل یا وایرلس هستش
شما اگه میخوای دیگه کلا پاک بشه برسد تو pc suite تو یه قسمتی الان اسمش یادم نیست یجا برای نصب panda هست احتمالا unistalهم باشه
دوست من شما چرا هی توضیح میدیی pc suite , panda کارش چیهنقل قول:
منم میدونم
من میخوام پاک کنم panda.. رو این گزیته هم که میگی برای نصب مجدد panda هست نه unistall
شما که کارت درسته 1 بار اینا رو که میگی اول خودت چک کن بعد اگه نتیجه داد بیا بگو
در ضمن نه میخوام ریستور کنم این مشکل حل شه ونه کار دیگه
چون دکمه پاورم از کار افتاده منظورم فلت پاور هست
دوست عزیز پست هارو درست نخوندید من کاره panda گفتم (شما اگه کامل پاک کنی که دیگه نمیتونی از pc suit استفاده کنی) در ضمن وقتی اون پستو دادم پیش pc نبودم با ipod بودم برای همین نمیتونستم ببینم خوبه گفتم نمیدونم unistal داره یا نه قصد من کمک بود همیننقل قول:
شاید دوستان بتونن راهنماییتون کنن
دوست من من ممنون از راهنماییت منم منظور بدی نداشتم گفتم اول خودت امتحان کننقل قول:
ولی اگه تست کردی یا راه جدیدی پیدا کردی ما رو هم خبر کن
آقا این ایفون ما قاب فابریکش داقون شده میخوام ۱ دونه بخرم از کجا میشه فهمید قاب اصلی هست یا high copy اصلا قاب اصلی تو بازار هست
آقایون می خوام update کنم به 4.0.1 ,error 3194 می ده itunes چی کارش کنم؟؟
نقل قول:به آدرس زیر برید
C:\Windows\System32\drivers\etc
و فایل Host رو ارو به Desktop منتقل کرده و با notepad باز کنید
حالا در انتهای متن ، عبارت
74.208.10.249 gs.apple.com
را اضافه کنید.
ابتدا عبارت 74.208.10.249 را نوشته و بعد در ادامه gs.apple.com را تایپ کنید
به این صورت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال فایل Host رو به محل اصلیش برگردونده و آیتونز رو مجدد run کنید
تذکر:در صورتی که ارور برطرف نشد یک بار کامپیوتر را ریستارت کنید
منبع: i-os.ir
4.2.1 هنوز آنلاک و جیل نشده ؟
جیلبریک شده اما انلاک نشدهنقل قول:
دوستان من گوشیم روی حالت ریکاوری مونده با برنامه ی recboot هم از ریکاوری خارجش میکنم ولی باز میره به حالت ریکاوری ریستور هم که میزنم اررور 1611 و 1604 میده هر کازی هم میکنم به حالت dfu هم نمیره حسابی بهش گند زدم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
برنامه tinyumbrella رو دانلود کنید ببینید خارج میکنه از ریکاوری
نشد اول ریستارت میشه روی لوگوی اپل یه کم وای میسه بعد ۲باره ریستارت میشه و به ریکاوری میرهنقل قول:
مدل گوشیت یا فریمورم بگونقل قول:
احتمالا باید رستور کنی
رست کردی اینجوری شد؟
3g هست فریمور 4.2.1 روش بود اومدم دانگرید کنم به 3.1.3 بعد دیدم خفن هنگ میکنه دوباره 4.2.1 ریختم اینحوری شد
هر چی ریستور کردم نشد هر چی روش هم رو نت گفتن هم انجام دادم جواب نداد.....
وصل میکنی به ایتونز نمیشناسه؟نقل قول:
اول برو به dfu بعد رستور کن طبق این روش
کد:http://www.mediafire.com/download.php?my2grdbmm5x
اقا مرسی باید به جای ریستور کردن به 4.2 به 4.1 ریستور کنین
اقا من نفهمیدم چی گفتین دوباره واضح برسیننقل قول:
سلام دوستان ....
من ipod 3gs خاموش شد و الان به یه برنامه نیاز دارم تا دوباره بالا بیاد اسمش یادم رفته میشه لینک دانلودشو بزارین ...
( یه مدت یادتونه یه برنامه ای اومده بود که اگه ipod خاموش میشد دیگه بالا نمیومد !! همون برنامه رو میگم )
مرسی ...
یه کم دقت کنین که سوالتون رو واضح بپرسین. ipod 3gs نداریم که...نقل قول:
میخواستم ببینم این گوشی قابلت پخش چه نوع ویدیو داره!
حداکثر کیفیتی که میتونه پخش کنه؟ رزولیشن!؟ بیت ریت!؟
میدونم که mp4 پخش میکنه!
با برنامه های جانبیش مثل buzzplayer همه فرمتی که من امتحان کردم پخش کردنقل قول:
دوستان میخواستم آخرین قیمت اپل 3g رو بدونم و اینکه آیا با این گوشی میشه بلوتوث گرفت یا فرستاد و آیا قابلیت فیلم برداری داره؟
نقل قول:
از قیمتش خبر ندارم چون هر چی دیگه از این گوشی مونده دسته هزارم و خیلی خرابه ...
فکر کنم حول و حوش 200 - 300 باشه .
آره بلوتوثش حله . فیلم برداری هم میکنه ...
عذر میخوام اپل 3G نه آیفون 3G . ممنون :11::40:
سلام دوستان
من یک 3g لاک دارم.میخوام آپدیتش کنم.
الان بالاترین ورژن واسه 3g که بشه جیلیریک و آنلاکش کرد چنده؟
چون گوشیتون لاکه و بهتره که بیس باند رو تغییر ندین بهتره با کستوم فریمور ریستور کنید. برنامه های sn0wbreeze و pwnage tool برای این کار وجود دارندنقل قول:
خب چه فریوری رو الاد میتونم بریزم که آنلاک هم بشه؟
فرقی نمیکنه 4.2.1 دیگه آخرین فریموری هست که برای 3G اومده و دیگه هم نمیاد که اونم میتونید با رفتن به بیس باند آیپد آنلاک کنید و دیگه تمام.نقل قول:
اینم بگم بهترین فریمور 3G که به خوبی کار میکنه 3.1.3 هستش.
سلام
دوستان گوشی 3.1.3 هست مبخام reset کنم اول چون یکمی قاط زده و بعدش برم رو 4.2.1 .....
فقط تازه وارد هستم ... برای اینکه برم رو 4.2.1 اول باید با itune 4.2.1 بریزم بعدش جیل کنم ؟ آنلاک چطوری هست ؟
ممنون
به نظر من رو همون 3.1.3 بمونید چون 4.2.1 خیلی افتضاح و کند هست و پشیمون میشید البته 3G و میشه دانگرید کرد و دوباره به 3.1.3 برگشت ولی دردسر های خاص خودش از جمله اینکه نمیتونید از بک آپ استفاده کنید.نقل قول:
ولی اگه میخواید ریستور کنید داخل آیتونز shift و بگیرید و گزینه ریستور بزنید بعد فریمور مورد نظر و انتخاب کنید.
نقل قول:
حرفه دوستمون رو تایید میکنم رو 3G به هیچ وجه رو فریمور 4 نری . من خودم امتحان کردم واقعا سرعت گوشی رو میاره پایین و گاهی اوفات چند ثانیه هنگ هم میکنه . رو آخرین فریم 3 بمون بهتره ...
:40::11:
سلام
شرمنده اینجا میپرسم
من 3.1.3 دارم بقل آنتن گوشی علامت e اومده و هیچ حور نمیره ! فقط اون هست و اینترنت هم نمیره ! چطوری میتونم کلا خاموشش کنم که علامت بره ؟
ممنون
سلام دوستان
آیفون رو رمزش رو 3 بار اشتباه وارد کردم حالا مدت زمانی که میگه باید صبرکنی خیلی بالاست حدود5960512 دقیقه است
راه دیگه ای برای باز کردن قفلش هست؟