آره كه داره بازي 07 و 08 هم Legendary داشتن فقط بايد آنلاكشون ميكردي بدون شك اين يكي هم داره البته با Match Explorer ميشه رو اين ديفيكالتي بازي كرد تازه ميشه تمرين هم كرد با اين پچ خيلي باحالهنقل قول:
Printable View
آره كه داره بازي 07 و 08 هم Legendary داشتن فقط بايد آنلاكشون ميكردي بدون شك اين يكي هم داره البته با Match Explorer ميشه رو اين ديفيكالتي بازي كرد تازه ميشه تمرين هم كرد با اين پچ خيلي باحالهنقل قول:
در زیر یه مقایسه روی عکس های فیفا 08 و دموی 09 رو درست کردم که میبینیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://i35.tinypic.com/10dchoj.jpg
کد:http://i38.tinypic.com/do8dpe.jpg
کد:http://i36.tinypic.com/20959mt.jpg
کد:http://i34.tinypic.com/28bbfwy.jpg
ولي مسعود گيم پلي 08 يه چيز ديگه بود قبول داري؟
دمو رو گرفتي بازي كردي يا نه چند صفحه قبل با حجم 160 مگ گذاشته بودم واسه دانلود. اگه اونو دانلود كردي خوش به حالت اولا حجمش كمه در ثاني عيب و ايراداش و باگهايي كه داره برطرف شده
سلام!!؟!؟!
اقا دموی این بازی با حجم کمتر 400 مگ اینجا هست ؟!!؟؟1
من 2 دمو از این بازی رو گیر اوردم که حجم هر کدومش یکیش 1 گیگ و دومی 450 مگ بود!؟!!!؟
با حجم کمتر موجود نیست؟؟!؟!
بيا اينم لينكش 163 مگابايته قبلا هم تو تاپيك گذاشته بودم اگه ميگشتينقل قول:
کد:http://fifasoccer.ru/files/?download=10321
شستت درد نکنه!!
ارمین جان گیم پلی که چندان تغییری نکرده؟؟نقل قول:
دمو رو گرفتي بازي كردي يا نه چند صفحه قبل با حجم 160 مگ گذاشته بودم واسه دانلود. اگه اونو دانلود كردي خوش به حالت اولا حجمش كمه در ثاني عيب و ايراداش و باگهايي كه داره برطرف شده
بچه ها ورژن Ps2 هم یه همچین تغییراتی که تو Pc کرده به خودش دیده یا نه؟؟مثل چمن سه بعدی و نمیدونم صورتای دوباره طراحی شده و ...
ورژن PC و PS2 كاملا يكسان هستند كوچكترين تفاوتي ندارند دليلش هم اينه كه تيم سازنده PC و PS2 يكيهنقل قول:
آره مختصر سست شده حركتها يه بدي هم كه داره بازيكنا وقتي خسته ميشن دكمه Sprint رو بايد تا آخر بازي فراموش كنيد چون دويدني در كار نخواهد بودنقل قول:
میشه یه عکس از دروازه های 09 بزارید.
خیر همه چی مثل همون فیفا 2008 هستنقل قول:
بالاخره چجوریه ما که نفهمیدیم دوستمون کراوزر گفتن آره بعد شما میگی نه!!!!
البته بنده هم فکر میکنم که این تغییرات رو در ورژن PS2 مشاهده نکنیم چون به قول دوستمون این یه ورژن یه ساخت اختصاصیست برای pc چون مثلا موس در PS2 وجود نداره که بخوایم حرکات تکنیکی زیادی باهاش بکنیم
بعد یه بابایی گفت تو این دمویی که دادن دو تا انیمیشن هم پیدا نمیشه آخه مرد حسابی تو 400 مگابایت چند تا انیم و تجهیزات تازه میشه گذاشت؟؟؟؟!!!!
برگرفته از سايت HITAKIN:
در یکی از پست های فروم شرکت EA بیان شده که نسخه PC با Xbox 360 and PS3 تفاوت خواهد داشت.
آن هم به دلیل قدرت پردازش بسیار بالای این بازی نسخه های کنسول با کامپیوتر های شخصی متفاوت خواهد بود.
اکثر کامپیوتر های شخصی قدرت کافی برای پردازش(CPU) این بازی را ندارند.اما از بهترین موتور برای گیم پلی و ساختمان گرافیکی آن استفاده شده است تا از امکانات زیاد این بازی بتوان استفاده کرد.اگه معماری کامپیوتر های شخصی مانند Xbox 360 and PlayStation 3 بود فقط 1 تا 3 درصد می توانستند روی PC اجرا کنند. اما روی عمق گیم پلی بازی و جلوه های بصری در نسخه PC کار زیاد شده.
اضافه کنم در نسخه PC امکان استفاده از موس در بازی وجود دارد.
به هر حال اگه خواهان بازی کردن FIFA هستید ترجیح نمی دهید که یک کنسول خوب بخرید؟
Minimale system:
CPU with 2.4 GHz (single-core)
512 Megabytes of RAM (1 GB required for Windows Vista™)
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent
(must support Shader Model 2.0 or above - see supported chipsets in section 11)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
برگرفته از خودم:
اين مطلب قابل توجه دوستاني باشه كه ميگن رو كامپيوترfifa بهتر از pes هست
نه عزيز دلم كي گفته مثل 2008 هست درست مثله PC هست اشتباهي راهنمايي نكن مرم رونقل قول:
فقط ماوس كنترلر نداره بقيه امكانات و ويژگيهاي PC توي PS2 هم هست فقط توي مودهاي بازي تفاوتهايي هست نه در گرافيك يا گيم پلي قبلا هم گفتم تيم سازنده براي اين دو نسخه يكسان هست. آره منم تعجب كردم دمو به اين سادگي چرا اين همه ظرفيت داره. البته دستشون رو شد اون دمو 163 مگابايتي كاملا نشون داد كه حجم واقعي دمو كمه. و بيشتر فايلهاي پر حجم اضافه هستند كه تاثيري در اجراي دمو ندارندنقل قول:
نقل قول:
دوست من بابت اطلاعات خوبت ممنون ولي اينا كه نوشتي يا خيلي واضح بودن مثله پايين بودن PC نسبت به كنسول كه همه مي دونن اين مسئله رو چون PC كارنت و كنسولهاي PS3 و XBox نكست هستن. و يا قديمي مثله سيستم ريكوآيرمنت. كه بارها تو تاپيك گذاشته شده. در كل از فعاليتت ممنون و اومدنتون به اين تاپيك و جمع ما رو خير مقدم مي گم. موفق باشي
نه آرمین جان تو تمام اخبارام اومده بود که امسال تیم سازنده پیسی ,ps2 جداست البته اگه توسایت فیفا ببینی عکسهاشو گزاشته مال ps2 کاملا گرافیکش مثل 08 هست چون قابلیت اجرای گرافیک پیسی رو نداره .....
ps2 و pc فقط تو فیزیک بدن و چهره و چمن تفاوت دارند.بقیه همون 09 pc هست.
بنده که واقعا از ورژن PS2 با اون موهای ضایع و صورتای کارتونی ناامید شدم
حالا واسه ورژن pc چه سیستمی میخواد که بریم آپ کنیم؟
Krauser جان شما مطمئنی این دمو 163 مگابایتی مشکل نداره و درسته؟ آخه دمو اصلی 769 مگابایته.
masoud و love -inc206 عضویت هر دو تون مبارک.
دوست عزیز .تو پست اول سیستم هست .قبل از فرستادن پست سرچ یادت نره.
مسعود خان مشکلی نداره.فایلای پرحجم و بدرد نخور رو حذف کردن ازش.نقل قول:
سیستم مورد نیاز Fifa 09
-----------------------------------
حداقل سیستم مورد نیاز:
Processor: Pentium 4 2.4 Ghz or equivalent
Memory: 1GB
Graphics: 6600 Nvidia graphics card or ATI equivalent with support for pixel shader 3
DirectX version: DirectX 9.0c
Sound: DirectX Compatible
Hard Drive: 4 GB
سیستم توصیه شده:
Processor: AMD or Intel Dual Core Processor
Memory: 2 GB
Graphics: 7800 Nvidia graphics card or ATI equivalent
DirectX Version: DirectX 9.0c
Sound: DirectX Compatible
Hard Drive: 4 GB
یعنی بازی رو ناقص نکردن یا مثلا بازی گیر کنه بخاطر همین پاک کردن فایلهاش؟منظورم اینه که بازی کامله و عیبی نداره؟
بله عزیزم بی عیبه.
داري اشتباه مي كني تيم سازنده ps2 و PC يكيه تو اگه براي اين حرفت منبع موثق داري رو كن من از تو شكم تو تاپيك حرف نمي زنم ولي متاسفانه خيلي از كاربرا متوجه شدم براي زدن يه پست الكي اين كارارو مي كنن. اميدوارم رعايت بشه اين مسائل. تو تمام اخبارا كه ميگي از كجا شنيدي اين تمام اخبارو كه از اخبار منتشر شده تو اينجا موثقه؟ يه چيزي كه مي توني روش حساب كني پستهايي هست كه من ميزنم چون عادت دارم از منبع موثق حرف بزنم نه از تو معده. تيم سازنده ps2 و pc يكيه.نقل قول:
اينم مدرك از يك سايت معتبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا مثه اينكه بد كردم لينك دمو كم حجم گذااشتم بيشتر از اينكه تشكر بشه همه ايراد ميگيرند بابا همه يه بار باس بپرسننقل قول:
همه امتحان كردن درست هست از درست هم درست تر چون حتي اشكالاتش هم برطرف شده و كنترلر ها هم اصلاح شدن
نه بابا چي چي رو ناقص كردن مرض كه ندارن قبلا هم گفتم فايلهاي اضافي كه تو دمو تاثير نداره پاك كردن نگران نباشيد.نقل قول:
اینکه زیاد فرقی نکرده ولی تو 09 بهتر شده!نقل قول:
مخصوصا زمین خوردن بازیکنا و بهم خوردنشون خیلی جالب تر شده!
دمو رو یک روز بعد انتشارش داشتم ولی دو روز بعد وقت کردم که بازی کنم!!!نقل قول:
_
نه باهم فرق دارن اینو سازنده نسخه PC گفته که این اولین سالی هستش که یه نسخه مجزا واسه PC ساخته میشه!نقل قول:
ورژن PC و PS2 كاملا يكسان هستند كوچكترين تفاوتي ندارند دليلش هم اينه كه تيم سازنده PC و PS2 يكيه
خوب اینکه واقعی هستش و بازیکن که خسته میشه نمی تونه بدوه!نقل قول:
آره مختصر سست شده حركتها يه بدي هم كه داره بازيكنا وقتي خسته ميشن دكمه Sprint رو بايد تا آخر بازي فراموش كنيد چون دويدني در كار نخواهد بود
در ضمن نمی دونم اینو میدونستید یا نه, وقتیکه توپ دست دروازه بان هستش یعنی تو دستاش هستش پاس رو سریع پشت سر هم دوبار بزنید یه کار جالب میکنه!!!
بفرمائید:نقل قول:
میشه یه عکس از دروازه های 09 بزارید.
کد:http://i37.tinypic.com/i3ywkw.jpg
نقل قول:این قسمتی از مصاحیه ای که یکی از کاربران صفحه ی18 گذاشته بود که ترجمه متنی از مصاحبه مربوط به event که درمونیخ برگزار شده بود و نویسنده دنيل كالتندلر مدیر سایت fifa4fans ینی همین منبع موثق جنابعالی است که به دست یک ایرانی به نام علی مظفری تر جمه شده من اگه متن اینگلیسیه این متن و پیدا کنم میزارم ولی منبع اصلی متن سایت FIFA09.de است.نقل قول:
ساخته شده براي PC (كامپيوتر) :
در طي اين چند ساله همواره نسخه PS 2 براي PC به كار برده ميشد (نسخه PS 2 براي PC تبديل مي شد)، اما اكنون اين رويه پايان يافت. نسخه PC (كامپيوتر) فيفا 09 براي كامپيوتر ساخته شده است اين نسخه تبديل شده پلتفرم ديگري نيست و بدين ترتيب نسخه PC فيفا 09 ، نسخه اي مستقل است و خيلي از ويژگي هاي پلتفرم هاي ديگر را نخواهد داشت.
این از منبع اما...
یکی پرسید منم با توجه به اطلاعات بالا جواب دادم خودت تو ام جواب دادی منبعم نزاشته بودی ولی کسی بهت نگفت از تومعدت حرف میزنی گفت ؟..
بعدم تو که اینقدر جوش این سایتو میزنی و همه رو پندو اندر میکنی فکر نمیکنی از تو معدت حرف میزنی حرف چندشیه وبه دور از ادبه وکلاس سایت رو میاره پایین خوب منبع می خواستی مثل آدمم میتونستی بگی ....
بعدشم من اگه منبع نزاشته بودم بهت گفتم برو تو سایت رسمیش عکساشو ببین عکسایی که خودت چند صفحه قبل گزاشتی حالا بگو عکسای ps2 , pc یکیه؟ این اگه منبع نبود مدرک که بود ...
در ضمن اگه فکر میکنی پست الکی میزنم که ارسالام زیاد شه بگو ببینم
این سایت به کسایی که ارسالشون زیاده جایزه میده که منم این کارو بکنم .
با تمام احترامی که برات قائلم امیدوارم ناراحت نشی ولی خودت خیلی بد حرف میزنی....
سلام دوستان كسايي كه دمو رو دنلود كردند براي خطاها انيميشن هست يا نه؟
بله کراوزر جان من تصاویر pc و PS2 رو نگاه کردم گرافیک PS2 واقعا خیلی عقب تر از گرافیک PC بود در حد و اندازه های FIFA 08 بود و خبری از چمن سه بعدی گرافیک بالا و طراحی زیبای لباسها و صورتهای (به قول شما کریه ) نبود و امسال EA رو PC سرمایه گذاشته و واقعا خوب کار کرده
همه نیمه next-gen بودن فیفای PC رو قبول داریم و میدونیم که PS2 قابلیت اجرای بازی های next رو نداره پس نتیجه میگیریم که این دو با هم فرق میکنن حداقل در گرافیک.
نقل قول:حالا...نقل قول:
سازنده PC همون تيمي هست كه PS2 رو ساخته كاري به بقيه چيزاش ندارم در مورد PS2 هم اهميتي نميدم چه جوريه يا بهتر از فيفا باشه يا بدتر. ماكسي اين قد زود جوش نباش:8:
آپديت شد...
يادتونه چند تا پست قبل لينك دانلود كيت تول رو گذاشته بودم دانلودش كردم ديدم باگ داره اين باگ رفع شده از لينك زير هم قابل دريافته
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31245
فكر كنم اين سري فيفا حرفهاي زيادي واسه گفتن داره.
حالا چرا عصبانی شدی دوست عزیز!درسته دو نسخه PC,PS2 توسط یک تیم ساخته میشه ولی کاملا با هم فرق داره!!!ولی ایشان درست میگن که مال PS2 در حد همون فیفا 08 نسل قبل هست کافیه عکسای دو نسخه را ببینی تا متوجه بشی!!نقل قول:
داري اشتباه مي كني تيم سازنده ps2 و PC يكيه تو اگه براي اين حرفت منبع موثق داري رو كن من از تو شكم تو تاپيك حرف نمي زنم ولي متاسفانه خيلي از كاربرا متوجه شدم براي زدن يه پست الكي اين كارارو مي كنن. اميدوارم رعايت بشه اين مسائل. تو تمام اخبارا كه ميگي از كجا شنيدي اين تمام اخبارو كه از اخبار منتشر شده تو اينجا موثقه؟ يه چيزي كه مي توني روش حساب كني پستهايي هست كه من ميزنم چون عادت دارم از منبع موثق حرف بزنم نه از تو معده. تيم سازنده ps2 و pc يكيه
منبع هم ایشان اشاره کردند شما برو سایت فیفا خودت متوجه موضوع میشی!!فکر نمیکنم منبع موثقتر از سایت خود فیفا در ضمینه بازی فیفا 09 وجود داشته باشه!!!!
اینم یک عکس از نسخه PS2 که تو سایت خود فیفا عکسش را گذاشتن!!!و میبینید که بازی با نسخه فیفا 2005 هیچ تفاوتی نداره کافی این عکس را با عکس رونالدینیو تو Pc مقایسه کنی خودت میفهمی!!!
و خوب این هم یک عکس از نسخه Pc که از رونالینیو هست!!!
سلام
ببخشيد اگه ميشه يكي تريلر Inside the Game TRAILER فيفا09 رو بزاره. ممنون ميشم. نام دقيقشم همون هست.
بابا ایول Krauser و Armin . دستتون درد نکنه. عالی بود . ببخشید اگه ناراحتتون کردم.
Masoud میشه بگی دروازه بان چیکار میکنه؟نقل قول:
Masoud جون منظورم اینه که گفتی توپ تو دستشه دوبار پشت سرهم پاس رو بزنی!
توپ رو سعي مي كنه زميني بندازه ولي معتل ميكنه براي پرتاب با دست اين دست و اون دست مي كنهنقل قول:
اون عكسايي كه صفحه قبل گذاشته بودي بالاي از 08 بود چون رونالدينيو تو 09 لباس ميلان تنشه. تازه من گفتم كه اصلا برام مهم نيست PS2 چه طوريه اينقد كش نديننقل قول:
بازم يه پچ جديد دارم براتون كه خيلي توپه كلا بهبود مبده كيفيت دمو رو حتما بگيريد
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31236
چجوری باید بریزیمش ارمین جان؟
خواهش می کنم.نقل قول:
بابا ایول Krauser و Armin . دستتون درد نکنه. عالی بود . ببخشید اگه ناراحتتون کردم.
اون عکسایی که گذاشتی هم رونالدینیو لباس بارسا پوشیده.پس 08 بوده عزیز.نقل قول:
اون عكسايي كه صفحه قبل گذاشته بودي بالاي از 08 بود چون رونالدينيو تو 09 لباس ميلان تنشه. تازه من گفتم كه اصلا برام مهم نيست PS2 چه طوريه اينقد كش ندين
اگر میشه کمی راجع به نسخه ایکس باکس صحبت کنید.البته اگر اطلاعاتی دارید.ممنون
اینا تو پست اول هم بودش!!!!نقل قول:
اگر میشه کمی راجع به نسخه ایکس باکس صحبت کنید.البته اگر اطلاعاتی دارید.ممنون
نقل قول:
بگفته David Rutter سازنده نسخه Next-Gen در بازی 250 بهبود و پیشرفت اعمال شده!
بهبود پاسخ دهی بازیکن که موجب این میشه که بازیکن سریع تر پاس بده و واکنش نشون بده, سیستم جدید تنه زدن که بستگی به قدرت بدنی بازیکن ها داره موقعی شانه به شانه میشن و حرکت های زیرکانه که بازیکن رو قادر میکنه ضربه اول ور بزنه.
یکی دیقه از تغییرات بزرگ در 09 اصلاح کامل سیستم بر خورد هستش که سرعت, وزن و قدرت بازیکن رو موقع بر خورد حساب میکنه, بطوریکه هر بازیکن استحکام و قدرت فردی خودش رو داره که این بر اساس قدرت او در واقعیت هستش.
تکنولوژى جدید دوازه بانی که دراون جایگیری و عکس العمل دروازه بان ها بهتر شده و بعد از هر دریافت سریع ریکاوری میکنن یعنی سریع بلند میشن و برای ضربه بعدی واکنش نشون میدن.
بهبود های دیگه مطابق فیفا 08 باران و زمان است. باران فبل بازی میتونه روشن یا خاموش باشه. آب و هوا تاثیر کذار هستش مثلا در هوای سرد بازیکنان دستکش دارند و در هوای بارانی لبساشو گلی میشه.
بازی میونه در زمان های روز, شب و هنگام غروب انجام بشه که در 09 بازی که هنگام غروب باشه هنگام شروع نیمه دوم شب میشه!
در manager mode بازیهای اروپایی در شب برگزار میشه و فینال ها سعی شده حتی الامکان در استادیم های مربوط باشه مثلا فینال FA Cup در استادیوم Wembley هستش!
همچنین اگه وسط نیمه بازیکنی قرار باشه که به زمین بیاد در حال گرم کردن دیده میشه.بعضی بازیکنان نسبت به تعویض واکنش بد نشون میدن, بازیکنی که گل زده باشه قبل از شروع تعویض برای تماشاگران دست تکون میده و کاپیتان هم موقع تعوض بازوبندشو به داخل زمین پرت میکنه!
کاپیتان ها تاثیر زیادی روی تیم دارند, به بازیکنان توصیه میشه بازیکنی رو برای این پست انتخاب کنند که این خصوصیت های این کار رو داشته باشه مثلا توانای رهبری کردن تیم!کاپیتان ها در بیشتر cut scene ها دیده میشه که داره با داور بحث میکنه یا باه هم تیمیش دلگرمی میده و اونو تشویق میکنه.
Be A Pro آنلاین ویژگی بازی '10 vs 10 رو برای حداکثر 4 فصل رو داره!
همچنین بازیکنان میتون شادی کردن بازیکن رو کنترل کنند مثه یورو 2008.
به علاوه تائید شده که نسخه PS3 از اولین بازیهایی است که DualShock 3 رو ساپورت میکنه!!
لیگ ها و تورنومنت ها:
EA اعلام کرده که در بازی 500 تیم باشگاهی و 40 تیم ملی حضور دارند مثه تعدادی که در فیفا 08 بودش. اما هنوز جزئیات لیگ ها اعلام نشده. PC-version تونومنت مد ویژه ای داهر که شامل کلا 61 تورنومنت که 41 رسمی هستن و همچنین بازیکنان میتونن تورنومنت دلخواه هشون رو درست کنند.
به علاوه تائید شده که نسحه PS3 یه تورنومنت ویژه که در FIFA Interactive World Cup هستش رو دارد.
نقل قول:
سایت GameSpot مصاحبه ای رو با David Rutter سازنده نسخه های PS3 و Xbox 360 ترتیب داده که در زیر با هم میخونیمش:
GameSpot AU: اول از همه شما وجود لیگ استرالیا رو در بازی تائید میکنید؟؟
David Rutter: بله! لیگ استرالیا در فیفا 09 هستش و آن یکی از کشور های مهم در فوتبال است.
در جه انتخاب تاکتیک تیم خیلی بالا رفته
GS AU : چه تعداد تیم ملی و باشگاهی برای این بازی در نظر گرفتید؟
DR : ما در این بازی 30 لیگ و حدود 40 تیم باشگاهی داریم.که همراه با لیسانس کامل تیم هاست.
GS AU : چه تفاوت های قابل تاملی در این سری از بازی هستش؟
میشه نکات مهم رو به ما بگین؟
DR : ما عموما وقت زیادی رو برای فکر کردن رو بازی صرفکردیم و 250 نکته کلیدی به بازی اضافه شده که مهمترین موضوع در بهبود بازی هستش.
3 تا از بزرگترین تغییرات که در گیم پلی بازی دیده میشه, بهبود بازی فیزیکی و تاثیر بازیکنان بر روی یکدیگر و هوش مصنوعی( AI) هستش.
ما انیمیشن ها رو اصلاح کردیم و تنولوژ انیمیشن بازی پیشرفت زیادی کرده!
و دریبل زدن, دویدن, تکل زدن, ,پاس دادن وشوت زدن بهبود یافته.
GS AU : چه جیز هایی به بازی اضافه شده؟ آیا modes جدیدی به single-player یا multiplayer
بازی اضافه شده؟
DR : یکی از این modes های جدید که خیلی هیجان انگیز هستش Custom Team Tactics هستش.هدف از این ویژگی فرق دادن بین تیمها در بازیمان به وسیله شناختی که از هریک از آنها بر اساس بازی کردن در جهان واقعیت داریم.
فرآيند ساختماني اين ويژگي اين است که به gamer این اجازه داده بشود تا تاکتیکی را انتخاب کند که مناسب تراست.که بطور کلی 140 انتخاب در زمینه حمله و دفاع کردن وجود دارد
GS AU : در مورد بخش آنلابن بازی توضیح بدین. آخرین بار ما شاهد 5 - 5 بودیم آیا بار دیگر نیز شاهد آن هستیم یا شاید تغییراتی در آن ایجاد شده است؟
DR : یک از این ویژگی ها که بعدا در همین ما در موردش صحبت میکنیم Be A Pro: Online Team Play هستش.
GS AU : آیا فرقی بین نسخه های PS3 و Xbox360 هستش؟ کار کردن بر روی کدام یک آسان تر بود؟
DR : هیچ فرقی بین این دو نسخه نیستش و بازی کردن بر روی هر دو یکسان هستش فقط یه mode بازی انحصارا برای PS3 هستش که بعدا در مورد آن صحبت میکنیم.
من نمیگم که کار کردن بر روی کدام آسان تر هستش فقط میگم که راه ها مختلف بود.
GS AU : ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما گذاشتید.
نه بابا.مال 2009 بود.ولی مال وقتی بود که هنوز رونالدینیو به میلان نرفته بود.چون تو خود سایت فیفا 09 گذاشته بود.بابا قبول کن که فرق دارن:19:نقل قول:
اي بابا از اينايي كه دمو رو دنلود كردن چرا هيشكي جواب نميده
دوستان براي خطاها انيميشني هست يا نه ؟ چون براي من انيميشني نداره براي شما چه طوره؟
آره داره!نقل قول:
اي بابا از اينايي كه دمو رو دنلود كردن چرا هيشكي جواب نميده
دوستان براي خطاها انيميشني هست يا نه ؟ چون براي من انيميشني نداره براي شما چه طوره؟
مال شما نداره؟!خیلی عجیب هستش!!! اون 160 مکابایتی رو دانلود کرد ؟
3 استادیوم جدید برای دموی فیفا 09:
که شامل استادیوم های زیر هستش:
Boca Juniors Bombonera Stadium
Engenhao Stadium (Botafogo)
Morumbi Stadium
دانلود:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31312
آره 160 مگ رو دنلود كردم ولي فقط براي اخطارها و اخراج ها انيميشن داره و خطاهاي معمولي هيچ انيميشني نداره راستي اين استاديوم هارو بايد كجا ريخت؟نقل قول:
دیدی متوجه نشدی مال 09 هستش!!!واسه Ps2!!!نه داداش اون عکس از فیفا 09 بودش اگه دقت کنید اون عکسها از اولین عکسهای منتشر شده از بازی بوده که تو اون موقع رونالدینیو رفتنش به میلان قطعی نبوده!یا اگه بوده هم تازه رفته بوده که شبیه سازی نشده بود!!نقل قول:
اون عكسايي كه صفحه قبل گذاشته بودي بالاي از 08 بود چون رونالدينيو تو 09 لباس ميلان تنشه. تازه من گفتم كه اصلا برام مهم نيست PS2 چه طوريه اينقد كش ندين
این هم یک عکس از فیفا 09 نسل بعد که رونالدینیو تو بارسا هستش!!!