نقل قول:
حالا نفوسه بد نزن سعيد جان بزار دلمون خوش باشه که خوب دوبله ميکنند
که البته حرفه تو هم بی راه نيست در مورده احتمال بد دوبله کردن
:10::46:
نقل قول:
حالا نفوسه بد نزن سعيد جان بزار دلمون خوش باشه که خوب دوبله ميکنند
که البته حرفه تو هم بی راه نيست در مورده احتمال بد دوبله کردن
:10::46:
می دونید بد دوبله نمی کنن. اتفاقا دوبله ایران بسیار قوی هستش. اینا میان همون قیچی رو برمیدارن ، به جای اینکه بندازن لای قسمت های فیلم میندازن لای دیالوگ های فیلم یا عوضشون میکنن. و اینجوری میشه که مضمون فیلم بلکل عوض میشه.
البته فکر نکنم این فیلم مشکلی داشته باشه و احتمال بسیار زیاد همه راضی خواهند بود
نشون دادن The Departed قطعیه (اگه اتفاق خاصی نیفته) دوستانی که نسخه ی اصل رو دیدن (و به زبان اصلی) می دونن که از نظر زبانی درجش R که بعیده بعد از دوبله چیزی ازش بمونه. صحنه های حذف شدنی هم زیاد نداره.
دوبله ی ایران قوی هست به شرط اینکه روی اون وقت بزارن ... اگه هول هولکی کار کنن میشه فیلمنقل قول:
می دونید بد دوبله نمی کنن. اتفاقا دوبله ایران بسیار قوی هستش.
"همه ی مردان رئیس جمهور " ... هنوز یادم نرفته صدای مرد 60 ساله رو گذاشته بودن روی جود لاو
صدای کیت وینسلت و شون پن هم افتضاح بود ...
وای مرحوم آخر فیلم هاست ولی صحنه که هیچی نداره من زیر نویسشو دیدم
یعنی لئوناردو دی کاپریو عشق منو می خواد کدوم دوبلوری دوبله کنه
راستی حماسه ساز رو کی دیده
من همین الان از شبکه 2 دیدم محشره :19:
نقل قول:
ها؟یعنی چی درجش R? بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
درجش R که بعیده بعد از دوبله چیزی ازش بمونه.
سلام
یعنی خیلی فحش میدن و حرفای خفنگ میزنن :18:
نقل قول:
با سلام , بالاخره این سینما 1 این هفته چی می زاره ؟ :19:
دوسته عزيز بچه ها الان 2 صفحست دارن به همديگه ميگن اين هفته فيلمه departed رو ميزارهنقل قول:
بعد شما ميگی چی ميزاره؟
:46::10:
کد:http://www.imdb.com/title/tt0407887/
سلام Mahdi Hero , می دونستم اینو میذاره ولی به خاطر این پرسیدم که همه با شک می گفتن ( احتمالا , کاشکی و .... ) من فک نکنم بذاره !
بازم ممنون :10:
اتفاقا پنج شنبه ساعت 4:30 بعد از ظهر هم شبکه GEM فیلم The Departed رو با زیرنویس فارسی پخش میکنه
میتونید با فیلمی که شبش سینما 1 پخش میکنه مقایسه کنید :20:
دوسته عزيز مقاسيه کردنی نداره چون صحنه بخصوصی نداره به جز 2 مورده کوتاهنقل قول:
حالا هی شما بگيد
اگه قرار باشه افتضاح بشه ممکنه سر دوبله سريع يا تغير بعضی از دوبله ها فيلم يکم بد بشه
که اونم بعيده به جز مواردی مثله تغير فحش ها و ناسزاها
:46::10:
دقیقا منظور من هم در دوبله فیلم بودنقل قول:
بعدم مگه من حرف از سانسور زدم که میگید
من فقط قصدم اطلاع رسانی بود
ممنون
خب سینما یک این هفته که مشخص شد ...
سينما يک اين هفته :
مردگان " Departed "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Martin Scorsese
با بازي
Leonardo DiCaprio ، Matt Damon ، Jack Nicholson
محصول 2006 " امريکا و هنگ کنگ "
مدت زمان : 151 دقيقه ...
خلاصه فيلم :
يكي از ماموران اداره پليس شهر بوستون به سم بيي كاستيگان ازسوي دو متن از فرماندهانش يعني كاپيتان كوئينان و سرجوخه ديگنام ماموريت پيدا ميكنند تا به صورت ناشناس در تشكيلات يك باند گانگستري بسيار مهم و خطرناك كه رهبري آن را بر عهده فردي به اسم فرانك كاسترلو است نفود كنند تا خبرهاي آنجا را به اداره پليس منتقل كنند از سوي ديگر يكي از افراد مهم و وفادار به كاستلو به اسم كاليل ساليوان به عنوان يك پليس به اداره پليس شهر ميپيوندد تا براي كاستلو خبرچيني كند.
پس از گذشت مدتي از اين اتفاقات بيلي پي برد كه گانگسترها يك جاسوس در اداره پليس دارند و كالين نيز از سوي ديگر متوجه ميشود فردي درتشكيلات آنها براي اداره پليس جاسوسي ميكند با اين وجود كالين و بيلي از هويت واقعي هم اخلاقي ندارند و هر كدام تلاش ميكنند زودتر جاسوس را به دام بيند.
درباره ی فیلم :
«جدامانده» آخرین اثر "مارتین اسکورسیزی"است.این فیلم بازسازی شده یک اثر سینمایی جنایی محصول کشور هنک کنگ به کارگردانی "آندرو لائو" است. در سال 2003 شرکت تولیدی "پلان بی" متعلق به براد پیت حقوق انتشار بازسازی فیلم در هالیوود را خرید و با همکاری "مارتین اسکورسیزی" در ششم اکتبر 2006 آنرا منتشر کرد. طرفداران این کارگردان محبوب اعتقاد دارند که اسکورسیزی به اوج هنر خود در "دوستان خوب" بازگشته است و این بار با قدرتی بیشتر.
سلام , همین الان تبلیغ The Departed رو گذاشت !
موفق باشید . :46:
سینما چهار این هفته :
گوست داگ " Ghost Dog "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Jim Jarmusch
با بازی
Forest Whitaker ، John Tormey ، Cliff Gorman
محصول 1999 " فرانسه ، امریکا ، آلمان ،ژاپن "
مدت زمان : 116 دقیقه ...
خلاصه فیلم :
گوست داگ (ویتاکر) میان یک فوج پرنده، در کلبهای روی بام ساختمانی متروک زندگی میکند. راهنمای "گوست داگ" یک متن باستانی درباره ساموراییهاست. او قاتل حرفهای است که میتواند در دل شب محو شود و بی آنکه دیده شود، در شهر حرکت کند.تماشای این فیلم زیبا را به همه سینما دوستان گرامی توصیه میکنم .
«سينماماوراء» نقد ميشود ...
بهرام نظام اسلامي: احتمالا سري جديد سيماي چهار زنده پخش ميشود ...
مجيد شاه حسيني، مديرعامل بنياد فارابي، برنامهي سينما ماورا را در قالب سيماي چهار نقد ميكند.
بهرام نظام اسلامي- تهيه كنندهي سيماي چهار ـ ، در گفت و گو باخبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اعلام اين خبر اظهاركرد: باعلي اكبر فرجاد- تهيه كنندهي سينما ماورا ـ دربارهي انتخاب فيلمها وعلت استفاده از دو كارشناس ثابت دراين برنامه و دكتر اكبر عالمي درزمينهي حضور منتقدان در اين برنامه صحبت ميكنيم.
وي با اشاره به ضبط آخرين قسمت سيماي چهار در دكور سينماماورا گفت: برخلاف قسمتهاي قبلي، اين قسمت در دكور برنامهي مورد نقد «سينما ماورا» ضبط و با كارشناسان در اين مكان صحبت ميشود.
نظام اسلامي در پايان دربارهي سري جديد سيماي چهار اظهار كرد:سري جديد احتمال به طور مستقيم و به مدت زمان 45 دقيقه تا يك ساعت روي آنتن شبكهي چهار ميرود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، سيماي چهار پنج شنبه ساعت 20 و 30 دقيقه پخش ميشود.
پس اين هفته واقعا کولاکی در راهه ايول
چه جالب من همین هفته ی پیش نسخه ی هونگ کونگی این رو دیدم . همونیه که اسمش اعمال شیطانیه؟؟
به هرحال عالی شد.
نقل قول:
اری..نسخه هونگ کنگیش همین اسم را داره
این فیلم سینماییه چی بود شبکه 1 نشون داد؟!:18:یه دمو از فیلم دپارتت بود!:27:
همچين دمو هم نبودا :دینقل قول:
اما گمون کنم يه يک ساعتشو زده بودن واقعا شورشو در آوردن خوب نشون نميدادن
از اون همه تيکه ما اصلا دوست دختره کاستلو رو نديديم تو فيلم
یا اصلا چرا صحنه هايه بکش بکشه آخره فيلم يا کاستلو رو پخش نکردن
من که خيلی ضد حال خوردم پيشنهاد ميکنم اونايی که فيلمو نديدن بهتره بره نسخه اصلی
رو ببينند باز خوب بود من نسخه اصلی رو ديدم و گرنه حالم گرفته ميشد
:13:
بابا من 4-5 بار ديده بودم.نشستم آخرشو ببينم ولي بد ضد حال خوردم بد.چرا كشتن هاي آخرو نشون ندادن مگه خلاف شرع بود؟
دیدین چقدر بی جهت دیالوگ ها رو عوض کردن ، قمار باز شد کتاب فروش ... احمق شد علاف ... دفع ادرار شد بوی گند ... و ....
30 دقیقه هم سانسور داشت ...
اخر فیلم هم که نوبرش بود . صحنه های خشونت رو حذف کرده بودن ...
فیلم زدن کور و لال کردن رفت
این دیگه چی بود تیزر تبلیغاتی
خوشبختانه من فیلمشو دارم اونم زیرنویس
اصلا همچی رو عوض کرده بودن
صحنه کشته شدن ها رو هم نشون نمی داد
افتضاحی بودا من اصلا یک تیکه رو دیدم که همه دیالوگ هاش حذف شده بود مثل فیلم تروی که چند رو زپیش نشون داد اصلا داستانه فیلم رو عوض میکنن واسه خودشون کاش تیزر بود اونجوری بهتر بود
جالبه همه چی رو هم به 11 سپتامبر ریط میدن!
مسعود جان درت می گن اصلا هرچی هم هنری نگاه کنی میبینی به 11سپتامبر ربطی نداره
منتقد گر فقط :: محمد سجاده چی
سلام , هی بگید این The Departed رو سانسور نمی کنن و این فیلم چیزی نداره و فقط تو دوبله یه کارایی می کنن ! :5: من حساب کردم حدود 40 دقیقه از این فیلم سانسور شده بود ! :18:
ولی با این که سانسور شده بود فیلم فوق العاده ای بود ولی من که هیچی نفهمیدم ! :20: فیلمنامه رو که ... بودن توش ولی بازیگری دیکاپریو , کارگردانی مارتین اسکورسیزی با این که تمام صحنه های زیبا رو سانسور کرده بودن عالی بود . همین ! :31:
برنامه بعدش را هم که دید اون اطلاعاتی نشسته بود میگفت به مارتین اسکورسیسی به خاطر اینکه آخرین فیلمش بود به پاس خدماتش اسکار دادن یکی نیست بهش بگه اسکار را با چه س مینویسن یعنی شما حساب کنید داشت از اسکورسیسی ایراد میگرفت فیلم به این توپی میگفت چرا همش در فیلم از موبایل استفاده میکنن یکی نیست بگه مرد حسابی مبایل در اون کشور ها 100 سال که اومده مثل این ایران نیست که 10 سال باشه اومده باشه اونجا اصلا به این چیزا توجه نمیکنن فقط میدونم این گونه افراد دورانشون تموم و کسی خریدار حرفشون نیست
بابا اين منتقد هاي دولتي مگه چيزه ديگه اي غير 11 سپتامبر مي دونن:41::41:نقل قول:
بابام نشسته بود جفتم هيچي نفهميد!
آخرش خودم براش همشو توضيح دادم
البته با توجه به سانسور کردن صحنه دعوا تو فیلم اجاره نشینها
صحنه هایی که دوستان می فرمایند تو فیلم مرحوم حذف شده نباید زیاد تعجب برانگیز باشه
آقا اينم لينکه فيلمه ghost dog باسه کسايی که ميخوان دانلودش کنند
من که برايه باره دوم ديدمش اما فيلمه قشنگ و در عينه حال کسل کننده ايی هست
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=153032
چرا بابا کسی نگفت امشب 100 فيلم يکی از شاهکارايه حاتمی کيا رو ميخواد نشون بده
شانس آوردم همين طوری زدم 3 ديدم داره بويه پيراهن يوسفو نشون ميده باسه چندمين بار
داشتم نگاهش ميکردم اما بازم با تمامه وجود لذت بردم نميدونم من چرا سره يه سری
فيلم ها از جمله بعضی از فيلم هايه حاتمی کيا کلی گريه ميکنم:دی
تکرار مردگان کی پخش می شه؟
چون دو هزار دفعه داده بود دیگه معرفیش نکردم ... :31::31::31:نقل قول:
چرا بابا کسی نگفت امشب 100 فيلم يکی از شاهکارايه حاتمی کيا رو ميخواد نشون بده
شانس آوردم همين طوری زدم 3 ديدم داره بويه پيراهن يوسفو نشون ميده باسه چندمين بار
داشتم نگاهش ميکردم اما بازم با تمامه وجود لذت بردم نميدونم من چرا سره يه سری
فيلم ها از جمله بعضی از فيلم هايه حاتمی کيا کلی گريه ميکنم:دی
سه شنبه حوالی ساعت 23 ...نقل قول:
تکرار مردگان کی پخش می شه؟
اقا سینما 1 که این فیلم جداافتاده رو سانسور کرده بود ما هیچی نفهمیدیم ازش...
فقط بی زحمت یکی که کامل فیلم رو دیده بگه اخر فیلم کی لئوناردو دی کاپریو رو کشت؟ واسه چی گشت؟ و اصلا چجوری کشت؟
احمق ها کل فیلم به همسن صحنه بود که سانسورش کردن!!!
اومد دستای مت دیمون رو باز کرد مت دیمون هم زد کشتش تا فقط خودش از این راز با خبر باشه ...