پیشگامان بیشر توصیه میشه
Printable View
پیشگامان بیشر توصیه میشه
بچه ها کسی تو اصفهان شرکتی سراغ داره وایرلس ارائه بده ؟
ممنون
نقل قول:
پیش شمارت چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من از کجا بفهمم به محله ما ADSL میدن یا نه ؟ ممنون
زنگ بزن مرکز مخابراتتوننقل قول:
دوستان کسی هست بدونه ایران گیت دانلود شبانس از چه ساعت تا چه ساعته ؟
تشکر فراوان
من قبلا ایران گیت یا همون پارس آنلاین داشتم شبانه اش 2 تا 6 بود
اما گرون ترین ISP اصفهانه
من از همین پارس آنلاین واسه یک ماه اشتراک گرفتم . شنبه وصل میشه . البته درد مجبوری از پارس آنلاین گرفتم ! ببینم شبانه اش چطوریه ؟ سرعتش خوبه ؟ چقدر میشه دانلود کرد ؟نقل قول:
چرا مجبوری،الان توی اصفهان شاتل و پیشگامان بهترین خدمات و قیمت رو دارند،چرا از اونا نمیگیریدنقل قول:
سرعتش بستگی داره چه سرویسی بگیرید به اندازه سرویستون سرعت دارید نه بیشتر نه کمتر،دانلود هم بستگی به حجمتون داره،نمیدونم منظورتون چیه از سرعت و دانلود،اگه صرفا شبها منظورتونه که سرعت دانلود و.. چیجوریه من شبها دانلود نداشتم از بقیه بپرسید
:10:
این مخابرات منطقه ی ولیعصر گندترین مخابراته...چند بار تا حالا مراجعه کردیم که به پیش شماره ی 231 adsl بده
هروقت میری اونجا میگه در دست بررسیه مهندسای ما دارند روش کار می کنند
اومدند شماره های ما رو عوض کردند به جای اینکه بهتر بشه بدتر شد و دیگه adsl جواب نمیده
یکی می گفت اگه تو مخابرات آشنا داشته باشی و یه پولی بدی میتونی خط تلفنتو از plc خارج کنی که بتونی adsl بگیری
این واقعیت داره میشه همچین کاری کرد؟اگه کسی میدونه یه توضیح مختصری بده...ممنون
بچه ها من پیش شماره 633 دارم , به هر شرکتی که میگم , میگه خط شما dlc هست و ما نمیتونیم سرویس بدیم . دیگه دارم با دایال آپ دیوونه میشم. حتی پیش شماره ما الان در لیست پیشگامان فعال ثبت شده ولی میگه نمیتونیم خدمات بدیم و اشتباه شده :-( بچه ها من باید چیکار کنم؟ جایی رو سراغ ندارین؟
سلام همشهریا!!!!
می خواهم adsl بخرم از کجا بگیرم؟ 64kb که می گید سرعت دانلودش چنده؟ قیمتش چنده؟ مصرفه؟
این Wi max که می گن به ما هم می دن؟
wi max!!! فکر نکنم اصفهان کسی خدماتشو ارائه بده..اگه باشه که توپه...آخ امان از دست این دایل آپ وای وای سرعت دانلود از 5 اصلا به هر کی بگی می خنده.....من نمی دونم چرا تو ایران اینترنت پرسرعت اینقدر مظلومه...واقعا که
اگه کسی جایی رو سراغ داره پیش شماره ی 231 adsl بده لطفا خبر بدید...ممنون
نقل قول:برید مخابرات خرازی خوده مخابرات داره dlc ها رو adsl میده .نقل قول:
موفق باشید
plc نه dlc فیبره نوری . منم همین مشکلو دارم . مخابرات خودش داره ارائه میده اما نه همه پیش شماره ها مثلا 230 رو نمیده می گه در اینده .. باید بری مخابرات خرازینقل قول:
سلام
من سرویس 64 شاتل رو 3 ماه داشتم و نسبت به سرویسی که خریده بودم بسیار هم راضی بودم و طی این 3 ماه یکبار هم مشکلی پیش نیامد. یک ماه هم سرعت 256 شاتل رو داشتم از آن هم راضی بودم.
ولی چون قیمتهای شاتل یه کم بیشتر از بقیه هست ، خر شدم و از پارس آنلاین سرویس گرفتم. واقعا خدماتش فاجعه ست . قطعی زیاد داره ، مخصوصا ساعت شلوغ که ترافیک کاربران بالاست ، از دیال آپ هم سرعتت پایین تره ، پشتیبانیش هم دلایل مسخره میاره.
الان قدر شاتل رو فهمیدم.
تایید میشهنقل قول:
پارس انلاین قیمت بالا و خدمات ضعیفی داره و شاتل و پیشگامان قیمت پایین و خدمات عالی رو ارائه میدند:8:
بله dlc اشتباه گفتم...زا بس به این شرکت و اون شرکت زنگ زدم و dlc و plc گفتند قاط زدم:41:نقل قول:
راستی شما که میگی برو مخابرات خرازی اگه تو منطقه ی خودش هم نباشی به کارت رسیدگی می کنه؟...راستی اینی که گفتی کجا هست؟
بله dlc اشتباه گفتم...از بس به این شرکت و اون شرکت زنگ زدم و dlc و plc گفتند قاط زدم:41:نقل قول:
راستی شما که میگی برو مخابرات خرازی اگه تو منطقه ی خودش هم نباشی به کارت رسیدگی می کنه؟...راستی اینی که گفتی کجا هست؟
تازه یک چیز رو یادم رفت که بگم ، پارس آنلاین ترافیک مصرفی رو بیشتر از چیزی که مصرف میکنم از ترافیکم کم میکنه.
حالا خودتون میدونین از کدوم شرکت اینترنت بگیرید ، بعدا نگین که نگفتی.
رفقمن نداگستر دارم ازش راض ام برای روزها چون سرعتش محدودیت نداره .منتها شبها سرعت 10 هم نمیده. الان میخوام برم شاتل همه دارن ازش خوب میگن فقط یه سوال دارم این روزهای پنج شنبه جمعه که واسه تهران مجای هست واسه اصفهانم رایگان هست یا نه؟ کارت تخفیف رو از کجا باید بگیریم؟
اره خرازی اگه پیش شماره dlc که هستی رو ساپرت کنه چنتا فروم و بازی کاغذ هست پر می کنی برات رانژه می کنه.نقل قول:
اما میدونم مثلا 230 رو ساپرت نمی کنه 227 می کنه تو منطقه ولی عصرم هستن..
خرازی هم اول فروغی از طرف دراز تهران.
وفق باشی
روز های پنج شنبه و جمعه مال کل ایرانه ولی محدود به سرویسای ارت الست وسرویسای اکو از ساعت 1 تا 7 رایگانهنقل قول:
اگه کارت تخفیف خواستی بهم pm بزن تا بهت بدم
موفق باشید
اگه کسی شرکتی را میشناسه که روی پیش شماره673اینترنتadslبده لطفا بگه
اینجا که میخوام ازش بگیرم خودش ده تومن تخفیف داده بهم .منتها شما بازم کارت تخفیف رو بفرست برام. رو کار اینا نمیشه حساب کرد یهو میبینی خواستیم پول بریزیم زد زیرش.فقط این پهنای باند ماهیانه اش نسبت به صبا کمتر نیست؟چقدر طول میکشه تا بده دستمون اینترنت رو صبا که چهار روزه بهم دادنقل قول:
سلام.آقا هزينه اين adsl با مودم و شارژ و غيره چقدره.(با سرعت128 و مصرف خانگي).در ضمن كدوم شركت توي اصفهان خوب اشتراك ميده (محدوده هشت بهشت شرقي).ممنون
ممنون از توضیحت...گرفتم کجا را میگی...البته اگه شانس ماست که با اینجور کارا هم نمیشه...نقل قول:
راستی تو یه سایت دیدم که این رانژه کردنو که شما میگی چند جای دیگه هم انجام میدن از جمله مرکز فیض ردانی پور چمران و خرازی که خود شما گفتی
به امید روزی که هرکسی اراده کرد اینترنت پرسرعت داشته باشه به راحتی آب خوردن به دست بیاره:46:
راستی رفتم تو سایت ندا گستر در قسمت دسترسی به adsl پیش شماره را زدم(231) نوشت:تبریک می گوییم، امکان سرویس دهی برای این خط تلفن در مرکز مخابرات «ولی عصر» فراهم شده است!
این چیه خالی بندیه؟...فکر کنم از اونهاست که میخواد زنگش بزنیم و ضایعمون کنه...حتی 230 را هم نوشتم گفت راه اندازی شده...عجیبه:9:حسابی گیج شدم
اره این مسخره بازی تو شال هم هست..نقل قول:
فکر می کنن مردم هم مسخره خودشونن:2:
سلام
من میخوام adsl شاتل بگیرم
کسی کارت تخفیف داره به من بده
سلام.آقا هزينه اين adsl با مودم و شارژ و غيره چقدره.(با سرعت128 و مصرف خانگي).در ضمن كدوم شركت توي اصفهان خوب اشتراك ميده (محدوده هشت بهشت شرقي).ممنون
حدود 70-80 تومننقل قول:
به نظره من شاتل و پیشگامان
من از شاتل برای مرکز خاتم الانبیاء خواستم بگیرم بعد 3-4 هفته که هی وعده هفته دیگه را داد تازه میگه مخابرات گفنه تا 1ماه دیگه جا نداریم، برا بقیه شرکتها هم همینطوریه؟
تو اصفهان کدوم شرکت پیشگامان ارائه میده؟ تلفن و آدرسش؟!
نقل قول:موفق باشیدکد:www.pnj.ir
آدرس دفتر اصلیش که توی چهارباغ باید باشه ... ولی کلی نمایندگی داره + 2241510 شماره تلفنش که ساپورت 24 ساعته دارن ...نقل قول:
من هم مرکز خاتم هستم دوست عزیز، اگه کارت میخوره به دانلود توی شب ها پیشگامان نگیری بهترههمون شاتل رو بگیر،اما اگه کاری به دانلود شب نداری و adsl رو واسه مصرف روزانه میخوای همین پیشگامان رو بگیرنقل قول:
من خودم پیشگامان دارم،سوالی بود در خدمتم:8:
اتفاقا من برای دانلود شبانه میخوام، مگه پیشگامان شبانه free نداره؟نقل قول:
شاتل پر کلی وقتم هست که تو نوبتم
چرا شبانه داره از 2 تا 6 ،منتها سرعت 1مگ یا 512 اش از دایل آپ هم کمتره،بدون اغراق میگمنقل قول:
اما روزانه منهای قیمت مناسبش مثلا من 512 دارم سرعت دانلودم 100 هست،ماه پیش هم که یک مگ داشتم 120 بود
ای بابا اگه شبانش اینطور باشه که اصلا فایده نداره، ازشون نپرسیدی چرا اینطوره؟نقل قول: