بازیش همش چاخان بازاره
با انبر دست و چاقو تیر و از بدنش در میاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به همین راحتی.
Printable View
بازیش همش چاخان بازاره
با انبر دست و چاقو تیر و از بدنش در میاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به همین راحتی.
سلام.نقل قول:
این پچ چجوری نصب میشه؟!
فایل ست آپ داره؟!
+
وقتی این قرص (مالاریا فکر کنم) تموم میشه چیکار باید کرد؟!
- من الان 12 درصد از بازی رو رفتم ولی الان مدت زیادی هستش که ماموریت اصلی بهم ندادند. همش این ماموریت های اضافی (همونایی که مثلا اون یارو سلاح فروشه میده) رو میرم. چجوریه؟!
:46:
بله به صورت فایل setup هستنقل قول:
البته برای من نصب نشد:41:
برای قرص مالاریا باید ماموریت های گروه های underground رو انجام بدی
بهتره به کلیسا بری و از کشیش ماموریت بگیری (همون که توی شهره و با ایکون مشت هست)
ماموریت اصلی رو باید از دو گروهی که در شهر پایگاه دارن بگیری یه سر به شهر بزن
اگرهم نبود یکم پایین تر تو جاده یه کافه هست به اونجا هم سر بزن
سلام
دوستان کسی میتونه کرک رو جداگانه برام بذاره ؟ :-؟
کرک آپدیت رو یا کرک اولیه رو؟نقل قول:
کرک با آپدیت که 23 مگ بیشتر نیست همون بالایی رو دانلود کن
کرک اصلی هم تو همین تاپیک هست یه سرچی کنی پیدا میشه!!
سلامنقل قول:
کرک با آپدیت که 23 مگ بیشتر نیست همون بالایی رو دانلود کن
کرک اصلی هم تو همین تاپیک هست یه سرچی کنی پیدا میشه!!
منظورم کرک آپدیت هست ...
فعلا اکانت رپید شیر ندارم و به همین خاطر از دانلود معذورم ...
ممکنه کسی به صورت مستقیم برام قرار بده ؟
در ضمن توی این پچ حیوانات اضافه می شوند ؟ :-؟
نقل قول:
اکانت نمی خواد Free دانلود کن حجمش 23 مگ بیشتر نیست!!:8:
گیر دادی ها انجل ... :دینقل قول:
اکانت نمی خواد Free دانلود کن حجمش 23 مگ بیشتر نیست!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه خوب من اهل دانلود نیستم من Queue کار میکنم که FRee به کارم نمیاد :دی
حالا میذارید ؟ :دی
کرک به صورت جداگانه خدمت شما !نقل قول:
کد:http://www.speedyshare.com/532572682.html
سلام ...
گرافیک بازیش براچی انقدر پایینه ؟ (شاید برامن اینطوریه)
گرافیکش به پای کرایسیس نمیرسه.....این اصلا motion blur نداره ...shadow کریسیس کجا این کجا....حالا بگذریم...ولی خود بازی از کریسیس خیلی بهتره ... هم به خاطر اینکه open world هست هم به خاطره اینکه دیگه جکو جونور نداره ....
من الان یه جاش گیر کردم بعد از اون کلیسا که نوارو میدیم به کشیش باید کجا بریم....کلا این عکس هایی که تو نقشه زده چیه ؟ (خیلی هست مثلا یکیش عکسه قفل داره ... یکیش علامت تعجب و غیره) از کجا میتونم برم تو قسمتی که گورخر ها و حیوونا هستند .... اینجایی که من هستم هوا خیلی شرجی و گرفتس میخوام برم یه جای بیابونی...آیا همچین جایی داره ؟
ممنون
شما احتمالا با جرییات پایین بازی میکنی این اینطوریهنقل قول:
سلام ...
گرافیکش به پای کرایسیس نمیرسه.....این اصلا motion blur نداره ...shadow کریسیس کجا این کجا....حالا بگذریم...ولی خود بازی از کریسیس خیلی بهتره ... هم به خاطر اینکه open world هست هم به خاطره اینکه دیگه جکو جونور نداره ....
اره تنظيمات گرافيكشو بالا ببر اونوقت ميبيني كه گرافيكش چقدر طبيعي و جالبه.
جان من دیگه بیخیال مقایسه ی این بازی با کریسیس بشین!این یه بحث بود و به نتیجه رسید و تموم شد!نقل قول:
سلام ...
دوست عزيز اين بازي همه چيشه اين گرافيكش مخصوصا Shadow شما اگه رو حالت Ultra High بزاري پاي كامپيوتر ميخكوب ميشي Motion Blur هم داره!نقل قول:
من گرافیکم 8500 gt هستش ... یادمه کرایسیس رو high میکردم افت فریم زیادی داشتم....ولی این بازی رو ultra high میکنم یکمی افت فریم میده ... و موشن بلور هم نداره یا اگه داره خیلی کمه چون من اصلا نمی بینم ... شاید سیستمم قاطی کرده ... آخه high با ultra high اصلا فرق نداره .... نمیدونم چرا اینجوریه .... حالا بگذریم از این قضیه ... کلا راجع به خود بازی یکم بگید که در اصل ما چیکاره ایم و این buddi چیه و ازش باید چه جوری استفاده کنیم...آیا نقشه اش فقط همینه؟ توفیلماش دیدم که تو یه صحرا بود میخوام برم اونجا...تو این نقشه هستش اگه نیست الکی دنبالش نگردم.....ممنون
شما باید چند مرحله را رد کنید تا نقشه کامل براتون باز بشه ! بعد برین حالشو ببرین!نقل قول:
خدائیش این بیایان هاش خیلی به من حال داد خیل طبیعی طراحیش کردن:46:
من آخر نفهمیدم کجای نقشه باید برم.....
باید همه جای نقشه رو هرجا که خواستم برم ؟؟ یا باید حتما به ترتیب برم ؟؟؟؟
هر جا علامت ! دارهنقل قول:
نه ترتیب مهم نیست
فقط اگه می خوای زودتر تموم کنی بیشتر ماموریت های اصلی رو انجام بده (داخل شهر)
سلام دوستان
کارت گرافیک من 4870 روی اخرین درجه روی ویندوز اکسپی بازیش کردم
به نظر من گرافیک far cry2 با کرایسیس فرق داشت (یعنی نمی شه این دو رو با هم مقایسه کرد)
البته از نظر من
با تشکر
من يه بار با 8600 بردمش آخر....الان 4870 1گيگ دارم ولي ديگه نصبش نكردم....به نظر شما ارزششو داره دوباره با 4870 بازيش كنم؟؟يعني فرقي ميكنن يا زياد تفاوت ندارن؟؟؟؟
سلام دوست من
راستش نمی دونم بستگی به خودتون داره
ولی به نظر من بازی به قشنگ هست ولی در سطح خیلی خوب نیست
کمی حوصله ادم هم سر می ره بعضی موقعه به خاطره اینکه از سر این قسمت باید برید به اون قسمت در نقشه
و ایست بازرسی هم تقریبان شبیه هم هستن
من پیشنهاد می کنم بازی نکنید
البته خودم هنوز تمامش نکردم ولی زیاد به اون صورت راضی نبود
فقط گرافیکش خوبه نحوه تیر زدن و اب و چند مورد دیگه
ولی نحو چیدن نقشه اینجور چیز به اون صورت خوب نیست
درکل می شه بهش نمره 5/8 رو داد
با تشکر
دوستان من این بازی رو دارم ولی هنوز نصبش نکردم چون در حال بازی کردن call of duty world at war هستم.
به نظر شما گرافیک بازی جالبی یا جذابیت یا ... در حد call of duty هست.
به همون بازي كردن COD ادمه بده دوست عزيز بعد كه تموم شد برو سراغ farcry البته اين نظر منه.به نظر من جذابيت COD بالاترهنقل قول:
اینم نظر منه:نقل قول:
من حالم از COD امسال بهم خورد ولی با این بازی یعنی Far Cry 2 خیلی حال کردم خدائیش عالی بود...
خودت بازی کن متوجه حرف های من میشی...
:40::40::40:
سلام دوست مننقل قول:
دوستان دوتا جواب متناقض دادن. منم یه چیزی میگم.
شما همون cod رو بازی کن. بعد که تموم شد. چندتا گزینه داری. البته به ترتیب الویت می گم:
1:prince of persia که ترکونده
2: gta iv البته فعلا مشکل داره.
3: nfs undercover اگه اهل بازی کردن این سبک باشی بت حال میده
آخرش هم می تونی بری سراغ فار کرای .
فار کرای در عین گرافیک بی نظیر و چشمگیرش روند بسیار کند و کسالت باری رو داره. که آدم زود خسته میشه.حالا تصمیم با خودته. و البته مطالب این تاپیک رو بیشتر مطالعه کن تا با نظرات بچه ها بیشتر آشنا بشی.
در کل میتونه بازیه باحالی باشه به شرط اینکه سریع بازی نکنید و نخواین زود تمومش کنید.اگه روزی یک ساعت فار کرای 2 بازی کنید دیگه زده نمیشین.من این بازی رو تو سه روز تموم کردم.کاملا زده شدم.خیلی تکراری میشه براتون اگه پشت سر هم بازی کنین
من یکی از طرفداران فار کرای 1 بود ولی از فار کرای 2 خال نکردم یک ساعت که بازی کنی خوابت میگیره
از اینور باید سوار ماشین یا قایق بشی بری اونور دنیا یکی را بکشی بعد برگردی یک گوشه دیگه نقشه یک ماموریت جدید بگیری بری اون انجام بدی
ولی تو گرافیک کم نگذاشتن یعنی آخرش ولی چه فایده بازیش کسل کننده هست
آقا بازی رو من تازه نصبکردم 2 هفته ای می شه خریدم ولی کلی بازی دیگه بود که اینو امروز وقت کردم نصب کردم النتوی مپ هیچی نیست کجا برم؟؟؟
کد:http://i33.tinypic.com/2620c3d.jpg
سلامنقل قول:
نظر این دوست منون رو کامالان تایید می شه
این بازی بدرد این می خوره روزی یک ساعت تا 3 ساعت ولی ببین 1 تا 2 ساعت بهتر
چون ادم کمی حوصله اش سر میره از این ور نقشه هی بره اون ور نقشه و ....
در کل اگر روزی یک ساعت بازی کنید جذابیتش بهتر می شه
البته من خودم روز 2 تا 3 یا بعضی موقعه ها 1 و ساعت بازی می کنم
بازی خوبی ولی به شرط بالا......
با تشکر
نقل قول:
باید اطراف همون کمپ بگردی تا چراغ سبز gps چشمک بزنه :46:(رد یاب الماس هست:18:)
حالا الماس رو چجوری میشه با gps رد یابی کرد خود بماند!!!!!! :21:
بعد با توجه به سیگنالهایی که از سرعت چشمک زدن میاد فاصلت با الماس مشخص میشه
و اگه هم راستا بشی با جهت الماس چراغ ثایت سبز میشه
باید الماس رو که تو یه سامسونت هست پیدا کنی
سلام دوستان. من این بازی رو در حدود سه هفته پیش بازی کردم. ولی نیمه کاره ولش کردم.
یکی از دلایلش این بود که بیخودی اسم فارکرای رو یدک میکشه.
دلیل دومش هم اینه که هوش مصنوعی دشمنها خیلی عجیبه. فقط کافیه متوجه حضور تو در اونجا بشن. حتی اگر پشت اونها هم به طرف من باشه و به یه سمت دیگه شلیک کنند، گلوله هاشون می خوره به من. و این خیلی مسخره است.
در ضمن این آماری که در بالای صفحه قرار داره و کرایسیس رو با فارکرای2 مقایسه میکنه، اون هم مسخره است. من کرایسیس رو چهار بار بازی کردم و باز هم دلم می خواهد که بازی کنم. ولی فارکرای 2 رو نیمه کاره پاکش کردم.
آقا من می خوم اسلحم حدف داشته باشده دیگه خودم هدف نگیرم نمی شه
منظورم ی دایده یا یک + هست که هدف اسلحه رو نمیوشن می ده چطور اونو باید بیارم توی تنظیمات کدام قسمت
الان ببینید نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فعال کردن نشانه اسلحه از منوی بازی, قسمت Options و بعد Game رو انتخاب کنید. سپس Crosshair رو در حالت Yes قرار بدین.نقل قول:
دوستان كسي ميتونه يك سيو از اواخر بازي بذاره؟
اگه كامل باشه خيلي بهتره
ممنون
دوستان من يه بار فاركراي 2 رو نصب كردم بعدش پاك كردم.....حالا كه ميخوام دوباره نصبش كنم ميگه:would you like to remove far cry 2???بعد كه من yes ميزنم بعد از 1 ثانيه از صفحه ستاپ خارج ميشه و ديگه نميتونم بازي رو نصب كنم.......اشكال هم از dvd نيست چون 2 تا خريدم........دوستان خواهشا كمك كنيد......خيلي حياتيه.....
خوب چون شما قبلا بازي رو پاك كرديد و uninstall نكرديد اينطوري ميشه.نقل قول:
ايني هم كه ميپرسه يعني اينكه "شما ميخوايد بازي رو حذف كنيد؟" و شما هم دكمه تاييد رو فشار ميديد!
Far Cry 2 Intel Bonus Missions
این یک پچ هست که مرحله ی جدیدی رو به نسخه ی PC اضافه میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.86 MB
کد:http://www.fileshack.com/file_download.x/13398
FarCry2 Official Game Guide
کد:http://rapidshare.com/files/158346966/FC2_Official_Game_Guide.pdf
سلام خدمت دوستان
من بازی رو نصب کردم و بعد از دو سه ساعت بازی پاکش کردم به نظر من افتضاح بود چون بعد از دو سه ساعت بازی ادم سر در گم میشه حالش گرفته می شه و به نظر من اصلا به گرد crysis نمیرسه
بابا بعد از اونجا که اون نوار رو میدیم به اون کشیش تو دهکده باید کجا بریم ... چرا اینجوریه بازیش ... الان من بخوام ماموریت اصلی هارو برم باید کجا برم ... اصلا هدفه اصلی چیه ؟