اونوقت کسپر دارای دیتابیس و محافظ میل دارد ؟!!؟؟!
اگر این را دارد 100% این را انتخاب می کنم . اگر ممکن است ورژن سالم و آخرینش را برای من بگزارید .
راحت هم اکتیو گردد و آپدیت راحت شود !!!
یک توضیح برای برداشت آپدیت هم بدید .
ممنونم
اونوقت کسپر دارای دیتابیس و محافظ میل دارد ؟!!؟؟!
اگر این را دارد 100% این را انتخاب می کنم . اگر ممکن است ورژن سالم و آخرینش را برای من بگزارید .
راحت هم اکتیو گردد و آپدیت راحت شود !!!
یک توضیح برای برداشت آپدیت هم بدید .
ممنونم
برو اینجانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258946&page=103
دانلود:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416&page=518
کد:http://dnl-pr1.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2010/kis9.0.0.459EN.exe
برای مقایسه بهترین آنتی ویروسها و اینترنت سکیوریتی ها به سایت زیر مراجعه کنید:
اما آنتی ویروس های bitdefender & kaspersky بهترینند.کد:http://www.toptenreview.com/
دوست عزیز اولا آدرس صحیح www.toptenreviews.com هستش ( یه S کم گذاشته بودی )نقل قول:
دوما این سایت یه سایت صرفا تبلیغاتی هستش و نظراتش در بین کارشناسان و کاربران حرفه ای بی ارزشه
می خواستم ببینم این سایت که انتی ویروس هارو مقایسه میکنه فقط از لحاظ تعداد ویروس شناسی معتبر هست یا نه
کد:http://www.anti-malware-reviews.com/
خیر دوست عزیزنقل قول:
کلا هم اگر توجه داشته باشید در تمام سایت مزبور تبلیغ محصول a-squared شرکت Emsi Software است
در مجموع سایت های مرجع قبلا در همین تاپیک عنوان شده اند
موفق باشید
سوال:توسط بعضى از آنتى ويروس ها بعضى از فايلها (مخصوصا كرك ها و پچ ها) آلوده شناخته مى شوند، مثلا آنتى ويروس ناد32 كرك برنامه Game Maker 7 را با اسم Win32/Agent Trojan شناسايى و حذف مى نمايد. آيا درست است چنين فايلهايى با اين مشخصه تروجان باشند و خطرناك؟ من در سايتهاى مختلف جستجو كردم ولى خيلى ها گفته بودند كرك برنامه Game Maker 7 آلوده نيست. پس چطور آلوده شناخته مى شوند؟من در جايى خواندم بعضى از كرك ها طورى ساخته مى شوند كه به اشتباه بعضى از آنتى ويروسها آلوده شناخته مى شوند. مثل: آنتى ويروس AVG كه بسيارى از كرك ها را با اسم Win32/Agent Trojan حذف مى كند.آيا آنتى ويروسى هست كه كرك ها را به اشتباه آلوده نشناسد و فقط آنهايى كه واقعا آلوده هستند را حذف كند؟ و ويژگى هاى زير رو داشته باشد:
1- از همه نظر كامل باشد، يعنى آنتى ويروس، فايروال ، آنتى سپاى، آنتى سپم و... داشته باشه.
2- در رايانه اى كه به اينترنت دسترسى ندارد مشكلى نداشته باشد. (از نظر كرك شدن)
3- به آپديت شدن و اكتيو شدن گير ندهد و به صورتى دستى قابل آپديت باشد.
4- از اين آنتى ويروس دو نسخه براى دانلود وجود داشته باشد. (سكوريتى و آنتى ويروس خالى)
5- كار كردن با آن بسيار آسان باشد.
من بيشتر آنتى ويروس ها رو امتحان كردم، هر كدوم يه مشكلى دارن. مثلا:
ناد 32: همانطور كه گفتم بعضى كرك ها را آلوده مى شناسد.
AVG: هرچى كرك هست آلوده مى شناسد.
آنتى ويروسهاى مايكروسافت (مثل: نورتون و..) و آنتى ويروسهاى avast و avira كرك ها را آلوده مى شناسد.
کسپرسکی: مشكل در اكتيو كردن دارد و هى به آپديت شدن اصرار دارد، همچنين من از دو رايانه استفاده مى كنم كه يكى به اينترنت دسترسى دارد و ديگرى ندارد. اين آنتى ويروس چون بايد از طريق اينترنت كرك شود باز هم در موقع بالا آمدن ويندوز اصرار به اكتيو شدن و آپديت شدن مى نمايد، همچنين راهى براى اينكه آپديتهاى آنرا بردارم و بر روى رايانه ى ديگرى قرار بدهم (مثل ناد32) پيدا نكردم. ضمنا من از كى هم براى اكتيو شدن آن استفاده كردم و اين آنتى ويروس يك فرصت چهل و خورده اى روزه به من داد و باز هم به آپديت شدن و وصل شدن به اينترنت اصرار مى كند.
و...
من زياد نرم افزار بر روى رايانه ام نصب مى كنم و با فايلهاى كرك و پچ و غيره زياد س رو كار دارم. لطفا يك آنتى ويروسى با ويژگىهايى كه گفتم به من معرفى نماييد.
با تشكر... .
دوست عزیز هر برنامه ای محاسن و معایبی داره که در کل خصوصیات اون رو تشکیل میده
با این اوصافی که شما فرمودید نمیشه آنتی ویروسی رو انتخاب کرد
چون هیچ آنتی ویروسی کل این شرایط رو باهم نداره ولی میشه از لحاظ خصوصیات چنین گفت
- کسپرسکی کمتر به کرک ها حساس هستش
- نسخه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی قویترین گارد رو داره
- کسپرسکی ، ناد32 و آویرا به راحتی آپدیت آفلاین میشند
- ناد32 حجم آپدیت هاش کمه و سریع به روز میشه
- ناد32 و آواست مشکل سریال یا کرک ندارند
- از لحاظ کاربرد ساده ترین محصولات ناد32 ، آویرا و آواست هستند
طبق گفته سایت تکنولوژی اطلاعات ایران کاسپر اسکای بهترین نرم افزار امنیت رایانه در سال 2009 شده.
آيا در كنار نسخه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی نياز به نصب انواع اسپاى وار و آنتى تروجان و... هست؟ اگه ميشه يه برنامه خوب معرفى كنيد كه در كنار اون نصب كنم، ضمنا تو ويندوز ويستا هم نصب بشه و كار كنه و قابليت آپديت داشته باشه.
سلام دوستان ...:10:
به نظر شما انتی ویروس symantec بهتر است یا nod32؟
در حالی که symantec من اپ میشه اما nod32 که اپ بشه رو
نمی شناسم . اگر یک انتی ویروس خوب وارزان که اپ هم بشه به
من پیشنهاد کنید ممنون میشم!!!!!!!!!
یا علی:20:
AVG FREE 8.5 یک آنتی ویروس رایگان و البته مطمئن که همان کارهایی که انتی ویروسهایی مانند kaspersky ,norton ,... را انجام میدهد به خوبی ولی فقط دک و پز انها را ندارد.
این تجربه این بنده که همه جور آنتی ویروس را امتحان کردم.
شما برای اطمینان بیشتر میتوانید به سایت download.cent.com مراجعه و ببینید بیشترین دانلود نرمافزار آنتی ویروس متعلق به این نرم افزار میباشد.
دوست عزیز نسخه رایگان آنتی ویروس AVG فاقد وبگارد هستش و از طرفی قادر به شناسایی روتکیت ها نیستنقل قول:
در بین آنتی ویروس های رایگان Avira و Avast کاملتر و قدرتمند تر از سایر آنتی ویروس های رایگان هستند
در ضمن میزان تعداد دانلود از سایتی نظیر CNet دلیلی کیفیت برتر نیست
بلکه سایر عوامل همچون رایگان بودن و ساپورت سایت در آن تاثیر دارند
دوست عزیز هر محصول خصوصیات خاص خود رو دارهنقل قول:
اگر بحث کیفیت و قدرت را کنار بگذاریم
ناد32 بدلیل داشتن کرک و سریال فراوان و آپدیت آسان و سریع در ایران محبوبیت فراوانی دارد
میشه منظورتون رو شفاف تر عنوان کنیدنقل قول:
در حالی که symantec من اپ میشه اما nod32 که اپ بشه رو نمی شناسم
با سلام و تشکر از تمامی دوستان .نقل قول:
ببین دوست عزیز ...
منظور من این هست که معمولا انتی ویروسی پیدا نمیشه که اپ
بشه یا اسون اپ بشه !!!!
من symantec antivirus رو دوست دارم چون تا ریختمش کامپیوتر
رو از هر چی ویروس بود پاک کرد .اما متاسفانه اپ اون 30 mg
هستش که با دایل اپ نمیشه به این اسونی ها اپ کرد.بنابر این
من رفتم nod32 v3.0 گرفتم . گفتم شاید اسون تر اپ بشه اما اون
هم 15 mg هستش . در حالی که هر دو تا سال 2009 اپ شدن.
یعنی منظورم تا 4 هفته یا بیشتر پیشه ! منظورم از اپ کردن یعنی
سریع و بدون درد سر اپ کنه.
بازم ممنون.
آنتى ويروس Avira سريع و بدون دردسر آپديت ميشه، حجم آپديتش براى اولين بار 10 مگابايته، ويندوز رو هم كند نمى كنه، تازه تو سال 2009 مقام بهترين آنتى ويروس دنيا رو گرفته كه ناد32 هم با اختلاف ناچيزى دوم شد. :5:نقل قول:
سلام
میشه اینقدر از انتی ویروس های که نصب کردید تعریف نکنید
یا برای تعریف خود یه مدرک یا منبع معتبر بگزارید
بگزریم
من امروز وارد سایت کویک هیل شدم ودیدم ائونا انتی ویروسشون رو با کسپر مقایسه کردن و من شاخ در اوردم
اینطور که اینا نوشتن کسپر رو هیچ و پوچ کردن نگاه کنید
نظرتون چیه ؟کد:http://www.quickheal.ir/Kaspersky_QuickHeal.asp
دوستان. یه مدته از کسپر (ورژن خونگی) استفاده می کنم و تا حالا به جز چند مورد جزیی در مورد ویروسها هیچ مشکلی با آنتی ویروسم نداشتم.
آپدیت اون هم با این سرعت اینترنت درب و داغون ما با ذخیره آپدیت حدود 8 دقیقه و بدون ذخیره کردن فقط در عرض 3 دقیقه انجام می شه. البته آنتی ویروس را به صورت اورجینال و با قیمتی حدود 350000 تومان خریدم.
من در مرحله اول ترجیح میدم نرم افزارها را به صورت اورجینال تهیه کنم ولی اگه جور نشه میرم سراغ کرک و قفل شکسته و اینجور حرفها پس خواهشا نگید که عجب ببوییه رفته اینقدر خرج آنتی ویروس کرده که اگه 1000000 تومان هم خرج امنیت سیسمتون بکنید باز هم کمه.
ممنون
به اين تعاريفي كه شركتها از محصولات خودشون ميكنند اصلا توجهي نكنيد.صرفا بر اساس نتايج تستهاي معتبر كه توسط موسسات حرفه اي و بي طرف انجام ميشه بايد استناد كرد.نقل قول:
کاش میگفتید طبق اخرین مقایسات صلاح تو دانلود کدوم انتی ویروسه
آقاى hamilton درست مى گن، اگه راست مى گن مدركشونو نشون بدن، حرف بدون دليل و مدرك يعنى باد هوا! :13:نقل قول:
به علاوه، شما چه توقعى از يك شركت كه مى خواد سود و فروش بيشترى كنه و مى خواد آنتى ويروسهايى مثل كسپر رو بين مردم ضعيف كنه و محصول خودشو عرضه كنه داريد؟ منبع بايد از طرف يك شركت يا مؤسسه يا نهاد بى طرف معتبر اون هم با مدارك و شواهد و آمار بندى باشه. :eh:
از اينها گذشته آنتى ويروس کویک هیل تو ويندوز ويستا و 7 نصب نمى شه، يعنى سازگارى نداره، اينو من تو چند سيستم امتحان كردم. نتيجه: آنتى ويروس کویک هیل به دليل سازگارى نداشتن با ويندوزهاى مذكور و معروف نبودن در بين مردم محبوبيت و شهرت خاصى بدست نخواهد آورد مگر با حل و برطرف كردن اين مشكلات.
اين نكته رو هم بگم و شما رو راحت كنم: هيچ آنتى ويروسى (حتى Security Suite ) نمى تونه به تنهايى و به مدت زياد سيستمتونو از نظر انواع آلودگى ها كاملا (100%) تضمين كنه. پس نتيجه مى گيريم كه بايد در كنار اون آنتى ويروس يك برنامه آنتى اسپاى يا آنتى تروجان (كه از شركت معتبر باشه) نصب كرد، تا خيالمون راحت بشه.
من به شما برنامه: SpyWare Doctor رو پيشنهاد ميكنم كه هم از يك شركت معتبره و هم از همه نظر كامل.
و سلام نامه تمام. :5:
کاسپر اسکی از لحاظ کرک خیلی اذیت میکنه.
محصولی که فایروال و آنتی اسپای و آنتی ویروس قابل اطمینانی بشه چیه؟
اگر یک محصول نبود هم مشکلی نیست هر کدوم از این موارد رو چه برنامه ای بهتر پوشش میده در عین این که با هم دیگه روی یک سیستم هم کارایی داشته باشن؟
نقل قول:نقل قول:سلام.نقل قول:
متاسفانه اون پست خیلی قدیمی هست و نسخه های 8.x کسپرسکی با نسخه های 9.x اون خیلی فرق دارن. تست جدید تری در این مورد وجود نداره؟ نظ دوستان چی هست؟
متشکر.
نسخه 2010 يا همون نسخه 9 تازه منتشر شده و هنوز براي انجام تستهاي مشابه زود ميباشه.بايد درنظر داشت كه هنوز كمپانيهاي معروف نسبت به انتشار نسخه نهايي 2010 خود اقدام نكرده اند.نقل قول:
متشکر. اما ESET هم نسخه ی 4 خودش رو داده و من اگر کسپرسکی رو پاک کنم احتمالا بخوام اون رو نصب کنم که متاسفانه اون هم تو تست نبوده! پس شما لطف کنید و نظر شخصی خودتون رو بگید که من از کدوم برنامه استفاده کنم. ضمنا من ترجیحا یک اینترنت سکیوریتی رو می خوام.نقل قول:
(کسپرسکی برای من واقعا غیر قابل تحمل شده. حتی یه برنامه خیلی ساده که سورس اون بیشتر از 400-500 خط نیست و به صورت .exe هست برای اجرا چند ثانیه زمان می گیره و تو این مدت cpu به شکل 100% توسط کسپرسکی اشغال می شه. یا برنامه ها مثل firefox گاهی اوقات به درخواست جواب نمی دن که شواهد می گه کار کسپرسکی هست.)
متشکر.
بر اساس تستهاي انجام شده آنتي ويروس NOD32 محصولي بسيار خوب و قدرتمندي ميباشه به شرطي كه آنرا كرك نكنيد.توصيه ميكنم از Smart security اين محصول به دليل داشتن فايروال ضعيف استفاده نكنيد.محصولي مانند آنتي ويروس Avira نيز به شرط داشتن كليد معتبر هم قدرتنمد ميباشه و هم منابع سيستم را زياد اشغال نميكنه و مانند NOD32 بسيار سبك ميباشه.نقل قول:
متشکر. راستش من هم معمولا دوست ندارم برنامه ای مثل آنتی ویروس رو کرک کنم!نقل قول:
+در مورد NOD32 اون برنامه nodlogin هم ایجاد مشکل می کنه؟ (چون ظاهرا اون برنامه فقط سریال ها رو وارد می کرد) / راهی برای خرید اون هست؟
(ببخشید اگر سوال به اینجا مربوط نبوده)
NOD32 در ايران نمايندگي نداره ولي از سايت زير كه ظاهرا معتبر هم هست ميتوني نسبت به خريد لايسنس قانوني اقدام كنيد:نقل قول:
کد:http://www.nod32.ir/
همین لینک شکسته زیر اعتبار اون سایت رو مشخص میکنه:نقل قول:
به هر حال ESET متعلق به یک کشور اروپایی هست و بنا به تحریمهای جهانی علیه ایران نباید به ما نرمافزار بفروشه!کد:http://www.nod32.ir/price
به هر حال ممنون.
دوست عزیز:نقل قول:
symantex تا حد زیادی روی سرعت کامپیوتر شما اثر می گذارد و سرعت را پایین می آورد در حالی که nod32 یک نرم افزار سبک هست.
nod32 آپ می شه من اولین باره که می شنوم که نود آپ نمی شه.
یا حق.
سلام من قبلا بیت دفندر استفاده می کردم و تا مدتی آپدیتش راحت بود و هیچ مشکلی نداشتم و خیلی خوب بود اما:
به نظر من بیت 2 تا مشکل داره.
اول آپدیتاش زیاده یعنی هر روزم که آپدیت کنی تقریبا 1.5 مگ دانلودی داره که با دایل اپ ما پوستمون کنده میشه .
دوم اینکه بعضی وقتا یه کارایی میکنه و یه ویروسایی روش تاثیر می ذاره که آدم شاخ در میاره.یه بار سر این موضوع مجبور شدم یه USER دیگه درست کنم permission از بین رفته بود.
خلاصه الان avast نصب کردم و هیچ کدوم از این مشکلارو نداره و خیلی دوسش دارم.
در ضمن سرعتش بالاتر تا بیت و کمتر به کام فشار میاره و رم کمتری میگیره.
پس پیشنهاده من avast
سلام
راستش من از بس آنتی ویروس عوض کردم و واسه دانلودشون اینترنتو زیر و رو کردم و هر چند روز یه بار دنبال key و آپدیت راحت و بی دردسر و از این چیزا رفتم خسته شدم.در نهایت تصمیم گرفتم یه آنتی ویروس درست حسابی بخرم.حالا سوال من از شما اینه که چی بخرم؟nod-kaspersky-bitdefender-norton و ...؟دیگه اینکه قیمتاشون چقدر هست؟چنتا از دوستام پارسال و اوایل امسال خریدن و میگفتن اصله و گارانتی داره و دارای بسته بندی اورجینال و هولوگرام و از این چیزاست و از حدود 30 تومن تا 50 تومن قیمت داشتن.اصلا اطمینانی هست که تو ایران تحریم شده این محصولات اروپایی و آمریکایی اصل باشن؟یعنی هر کدوم دارای سریال و ID معتبر نزد شرکت سازندشونه و تو آپدیتشون مشکلی پیش نمیاد؟و درنهایت اینکه از کجا بخرم بهتر و معتبرتره؟
ببخشید زیاد سوال کردم و ممنون!!
كاسپر در ايران داراي نمايندگي هاي معتبر ميباشه.خود محصول كاسپر نيز بر اساس تستهاي معتبر داراي جايگاه خوبي در بين آنتي ويروسها ميباشه.در خصوص نمايندگيهاي كاسپر نيز ميتونيد به تاپيك اختصاصي كاسپر در همين انجمن مراجعه كنيد و سوالات خود در خصوص اين محصول را در همان تاپيك مطرح كنيد.نقل قول:
شما اگه حرف منو گوش کنی اصلا ضرر نمی کنی .نقل قول:
نظری که من در مورد انتخاب آنتی ویروس دارم مخلوطی از نتایج سایت های بررسی و مقایسه آنتی ویروس ها و همچنین تجربه شخصی خودم هست . من از بین تمام آنتی ویروس ها و برنامه های امنیتی پیشنهادم این گزینه هست :
NORTON INTERNET SECURITY 2009
این بسته امنیتی یه شاهکاره . من آنتی ویروسهای دیگه مثل کسپرسکی یا ناد 32 رو نفی نمی کنم ، اونا هم سرتیفیکیت دارند . اما از نظر من مشکلات و باگهای نورتون از همشون کمتره ، کار باهاش راحت تره ، و ....
ضمنا در نظرداشته باش که سیمانتک بزرگترین شرکت امنیت سایبر در تمام دنیاست .
من جای شما بودم حداقل تو ایران بابت نرم افزار پول پرداخت نمی کردم چون اولا ایران جزو سازمان تجارت جهانی نیست و به طور مثال اگه شما حتی محصول شرکتی مثل مک آفی رو بخرید ، اصلا تحریم هستید و اجازه آپدیت ندارید ، اما نورتون با کرک به راحتی آپدیت می شود و کرکش هم آلوده نیست ، دوما اگه بخوای از محصولی مثل کسپرسکی استفاده کنی اونوقت منم پیشنهاد می کنم بخرش چون کلیدهاش مدام بلک لیست میشن و رو اعصابت رژه میرن .
امیدوارم یه محصول رو انتخاب کنی و مثل خیلی ها ( و مثل قبلنای خودم ) اینقدر این شاخه اون شاخه نپری .
در مورد توضيحات شما ذكر چند نكته ضروريست:نقل قول:
1-دليل اينكه باگهاي نورتون در مقايسه با ساير محصولات كمتره چيست؟آيا مرجع معتبر خاصي اين بررسيها را انجام داده؟كدام باگها در ساير محصولات امنيتي مانند كاسپر يا NOD32 پيدا شده كه مورد مشابه آن در نورتون ديده نشده؟
2-آيا دليلي داريد كه ثايت كنه كمپاني Symantec بزرگترين شركت امنيت سايبر در جهانه؟از طرفي منظور از بزرگترين چيه؟بزرگترين در ابعاد؟بزرگترين در سابقه؟بزگترين در چي؟
3-چون ايران عضو سازمان تجارت جهاني نيست دليل نميشه كه نرم افزارهاي امنيتي خريداري نشن.اصلا ارتباطي با هم ندارند.شما نرم افزار امنيتي را بصورت قانوني خريداري ميكنيد كه هم خيال شما از بابت آپديتها راحت باشه و هم امنيت سيستم تامين بشه و هم بتونيد پشتيباني خوبي در صورت بروز مشكل دريافت كنيد.
4-كمپاني McAfee داراي نمايندگي قانوني در ايران ميباشه و در صورت خريد محصولات آنها امكان آپديت هم فراهم ميباشه.
سلام دوست . :11:نقل قول:
1-در مورد باگ آنتی ویروس ها من تجربه شخصی خودم و بقیه یوزرهایی که میشناسم رو گفتم و مرجع معتبری هنوز این مساله رو به بوته آزمایش و مقایسه نگذاشته و من خودم کمتر باهاش به مشکل برخوردم در مقایسه با سایر آنتی ویروسها ، با توجه به اینکه با همشون کار کردم ، مثلا وقتی کسپرسکی رو نصب داشتم موقع ران بعضی برنامه ها سی پی یو OVERLOAD میکرد و خیلی کند میشد یا در مورد ناد که اصلا رسما سیتمم ویروسی بود نمی گرفت (با آپدیت کامل ) که البته این یکی شاید جزو باگ محسوب نشه اما نورتون پاکش کرد ضمنا با اینکه من برنامه زیاد نصب می کنم و پاک می کنم تا حالا که با نورتون به مشکل بر نخوردم .
2-کد:http://www.symantec.com/content/en/us/about/media/Symantec_Corporate_Fact_Sheet.pdf
3-وقتی عضو سازمان تجارت جهانی نیستیم ، خیلی از مواد قانونی حمایت از حقوق مشتری اجرا نمیشه . اگه شما سریال ناد 32 رو خرید کردید و بلک لیست شد آیا شرکت فروشنده میاد در راستای حمایت از حقوق شما سریال جدید به شما بده ؟ یا باید با شرکت درگیر بشید ؟ اصلا این مطلب نیازی به توضیح نداره !! خرید یک نرم افزار ، یه رویکرد قانونیه . ولی آیا مگه قانونش تو مملکت ما جاریه ؟ یعنی همون عضویت در سازمان تجارت جهانی ؟ هر وقت عضو شدیم من هم ویندوز قانونی می خرم هم پول نرم افزارای دیگمو میدم چون ازم به عنوان مشتری حمایت و پشتیبانی میشه .کد:http://www.iritn.com/index.php?action=show&type=news&id=12697
4-فقط محصول ENTERPRISE مکافی قابلیت آپدیت داره و نسخه اینترنت سکیوریتی مکافی و همچنین آنتی ویروس مکافی در ایران ، عراق ، کره شمالی ، کوبا و چند کشور دیگر آپدیت نمی شوند .
............................نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز باید خدمتتان عرض کنم که من خودم یکی از نمایندگی های فروش محصولات بیت دفندر در محل سکونتمان می باشم و تمام مواردی که شما گفته ای در ایران رعایت نمی شود به راحتی در ایران رعایت می شود.!!!!! همین نورتون که شما ازش زیاد استفاده می کنی نمایندگی رسمی فروش محصولات در ایران داره که خیلی هم با سابقه هست.مک آفی هم همین طور ..کسپر اسکای .بیت دفندر .ناد هم همین طور .......... تمام این محصولات در ایران نمایندگی و خدمات پس از فروش دارند به طوری که حتی نام این شرکت ها در سایت های رسمی این آنتی ویروس ها هم درج شده است .........................
در مورد شماره سریال هم باید به شما بگم که وقتی سریالی که اصل هست در بلک لیست قرار می گره .مشتری با تماس با ما یک سریال جدید دریافت می کنه که به اصطلاح renew شده است......... در ضمن تا پایان مدت زمان استفاده مشتری میتونه به مراکز فروش و نمایندگی ها مراجعه کنه و از اونها خدمات پس از فروش دریافت کنه.
ok
من که دیگه دارم دیوونه میشم هر کی یه چیزی میگه !
خودم هم تقریبا همه آنتی ویروس ها رو استفاده کردم تا دو سه ماه پیش نود داشتم که یه ویروس گرفت هم نود رو غیر فعال کردهم و دیگه سیستم بالانیومد (هر روز هم آپدیتش میکردم)
امروز هم بعد از 3 ماه Avira رو ویروس زد پاک کرد سیستم رو هم داغون کرد کاملا هم آپدیت بود چون Adsl دارم هم ویندوز و هم آنتی ویروس رو مرتب آپدیت میکنم ولی چه فایده...همه دانلود های ناقصم و و بعضی از برنامه هام از بین رفت.
امروز هم2009 Bitdefender رو 90 مگ دانلود کردم 70 مگ خواست آپدیت بشه !!! آخه این چه آپدیتیه که انداره خود برنامس ؟؟
کسپر هم همونطور که دوستان گفتن هر روز باید بگردیم دنبال سریال که تو بلک لیست نباشه !
نورتون هم که سرعت بالا اومدن سیستم رو به شدت میاره پایین.(البته الان 3-2 ساله که ازش استفاده نکردم)
آخه ما چیکار کنیم خواهشا یکی یه چیزی معرفی کنه که آدم بتونه بهش اعتماد کنه ؟؟
راستی یه چیز جالب الان خواستم دوباره Avira رو نصب کنم که ارور داد ! عجب ویروس خفنی:46:
شما اگر بهترين آنتي ويروس جهان را هم نصب كنيد ولي رعايت مسايل امنيتي را در مورد سيستم خود نكنيد مشكل شما همچنان ادامه خواهد داشت.با توجه به اينكه ويروس نويسان و افرادي كه افكار مخربي دارند هميشه يك قدم جلوتر از كمپانيهاي امنيتي هستند بايد قبول كرد آنتي ويروس به تنهايي توانايي محافظت از سيستم را نداره.فرض كنيد چند نفر از يك سيستم استفاده ميكنند.هر كسي فلش آلوده يا موبايل آلوده به انواع ويروسهاي خود را به سيستم وصل ميكنه.هر كرك و فايلي را از هر جا كه دانلود ميكنه اجرا ميكنه.به هر سايتي وارد ميشه يا روي هر لينكي در اينترنت كليك ميكنه بعد انتظار داره آنتي ويروس از سيستم اون فرد كاملا محافظت كنه و اصلا ويروسي نشه.چنين چيزي جزء محالاته.نقل قول:
امنيت يك مقوله نسبيه.مجوعه عوامل مختلف در كنار هم اين امنيت را براي سيستم شما تامين ميكنه كه يكي از آنها داشتن آنتي ويروس با لايسنس معتبر و آپديت روزانه ميباشه.بالاخره براي امنيت سيستم گاهي آدم مجبور ميشه هزينه هايي را هم بپردازه كه در مورد آنتي ويروس بايد گفت ارزش خريد لايسنس معتبر و قاوني را داره.
من یک سوال دارم:
به نظر شما 1) Kaspersky internet security بهتره یا 2) NOD32 Antivirus به همراه Zonealarm firewall?