نقل قول:
شما هم میتونید
این جمله رو در امضاتون قرار بدید
تا نخواد هر دفعه بنویسیدش.
Printable View
نقل قول:
شما هم میتونید
این جمله رو در امضاتون قرار بدید
تا نخواد هر دفعه بنویسیدش.
با سلام
توی سایت بیت دیفندر یه بخش برای update هست.
میخواستم ببینم ایا این هم مثل node میشه افلاین ابدیت بشه.
کد:http://www.bitdefender.com/site/view/Desktop-Products-Updates.html
.................................................. .................................................. ..........................نقل قول:
بله امکان بروز رسانی افلاین ( دستی ) هم برای این آنتی ویروس وجود داره...........شما در همون آدرس که برید یه پکیچ بروز رسانی در یافت می کنید .....ممکنه حجمش بالا باشه ولی تمام بروز رسانی ها رو تا تاریخ انتشارش داره ......( هم دیتا بیس رو بروز می کنه و اشکالات و باگ های نرم افزار رو بر طرف می کنه و هم انجین ( هسته مرکزی ) آنتی ویروس رو بروز می کنه ...........حجمش هم در حدود 60 یا 70 مگابایت هستش.......
نکته : ممکنه این بسته ها با نسخه های قدیمی تر از 2009 --2008 کار نکنند .
با تشکر بابت پاسخ شما
من BIS 2010 رو نصب کردم و تعداد زیادی فایل ایمیج از DVDهای نرم افزاری دارم که تو اسکن وقت بسیار زیادی رو میگیره.
میخواستم ببنم چه طور میشه این فایل ها رو ازلیست اسکن حذف کرد ؟
.................................................. .................................................. ..نقل قول:
توی همون تب آنتی ویروس (کنار Quarantine ) یه قسمت هست به نام Exclusion که در اون جا می تونید فولدر یا یه پارتیشن رو Add کنید ..در این صورت اون قسمت ها ی اضافه شده در اسکن ها قرار نمی گیرن و اسکن نمی شن..............
بعد از اینکه 2 سال سیستمم هیچ آنتی ویروسی نداشتم :31: تصمیم گرفتم یک آنتی ویروسی نصب کنم چون به هر کی cd و یا فایلی در flash می دهم هزار تا بهم بد و بیراه و ... می گن :31: فکر کنم کامپیوترم منبع ویروس باشه :31:
فقط موندم کدوم محصولش را دانلود کنم :
Internet Security ؟
Total Security ؟
AntiVirus ؟
البته مورد سوم که از اسمش معلومه فقط برای ویروس کشی هستش :31: در مورد تفاوت اولی با دومی موندم !
کدوم را پیشنهاد می دین فقط زود بگین که می خواهم امشب بزارم برای دانلود
ممنون :11:
توتال از همه کاملتره. فایروال + آنتی ویروس + نرم افزار های اضافی مثل تنظیم ریجیستری و...نقل قول:
.................................................. .................................................. ...............نقل قول:
تایید میشه.توتال کاملترین مجموعه برای یه رایانه شخصی هستش که سیستم شما رو از تمام جهات زیر نظر می گیره و محافظت می کنه
دوستان من نمیخوام از آنتی ویروسی تعریف کنم و نمیکنم
اما چیزی که هست من یادمه نسخه 7 و 8 این آنتی ویروس رو استفاده میکردم واقعا عالی بودن هم ساده و هم سرعت بالایی داشتن گیر هم نمیدادن
اما چیزی که تو این نسخه های جدید میبینم به جز چرتو پرت هایی که داره مفت نمیرزه واقعا مشکلاتی رو برایه کامپیوترمن ایجاد کرد
ویروس هایی که اصلا هیچ موقعه بدون آنتی ویرس نمیگرفت ،گرفت کلا گیر میده و....
الان کلا دارم یه سری آنتی ویروس ها رو تست میکنم
تا حالا هم به اینا رسیدم , کلی ویروس هم ویندوز گرفت یعنی طی مدت طولانی
اینا رو گفتم که ویندوز خودتونو به فنا ندید مخصوصا با این بیت دفندر
1-بیت دفندر
2-نود 32
3-مکافی
4-نورتون
5-وآخری که تو تست هست avast
نقل قول:
سلام
به نظر من بیت دیفندر 2010 واقعا عالیه ، اینو بدون تعصب عرض میکنم چون دلیلی برای اینکار نمی بینم و بعدش
اگه سیستم نسبتا قوی دارید G DATA رو هم یه تستی بز نید .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
سلام دوستان
تایید میشه . البته من با 2009 خیلی راحتترم. چون 2010 واقعا" نسبت به2009 سنگینتره و کلا" برای 7 و سیستمهای قوی خوبه !:46:نقل قول:
برای گرفتن پشتیبان از آپدیتهاتون و نگهداشتن اونها برای بعد مخصوصا" برای این آنتی ویروس حجیم ، اینجا رو بخونید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403529
سلام دوستان؛
من خیلی دلم میخواد بیت دفندر رو روی دستگاهم نصب کنم، ولی این برنامه خودش هر فایلی رو میخواد پاک میکنه و مخصوصا کرک ها و هیچ سوالی هم نمیکنه و منم نتونستم تو تنظیماتش درستش کنم
کسی هست راهنمایی کنه من رو در این زمینه ؟؟؟
ممنون میشم ...
نقل قول:
سلام
این آنتی ویروس از لحاظ تنظیمات یکی از بهترینهاست ، برای این مشکل مسیر زیر رو دنبال کنید ، در صفحه اول آنتی
ویروس گزینه Anti virus رو انتخاب کن و در این قسمت گزینه custom level رو بزن ، اینجا میتونی تعیین کنی که اگه
موردی رو پیدا کرد در مرحله اول چیکارش کنه و در مرحله دوم چیکارش کنه ، بعد سربرگ virus scan رو بزن ، در این
قسمت روی هر کدوم از گزینه ها که با حروف درشت تر نوشته شدن دبل کلیک کنی قسمت تنظیمات اون باز میشه که
بازم با انتخاب گزینه custom هر تنظیماتی رو که دوست داشته باشی میتونی اعمال کنی ، توجه داشته باشین که
تنظیمات قسمت اول مربوط به Real time آنتی ویروس هستش و قسمت دوم تنظیمات که عرض کردم مربوط به زمانی
هست که شما به آنتی ویروس دستور اسکن کردن کل کامپیوتر یا قسمتی از اون رو میدین .
اگه سئوالی بود در حد توان در خدمت هستم ، موفق باشید
عشق ،هم آمدنی است و هم آموختنی .
امیر جان exceptions ویا Exclusion رو در بیت دیفندر برای رفع مشکل این دوستمون آموزش بدید.
سلام
با سلام خدمت دوست و استاد عزیزم drhaniball ، من اولین بار هست که از این قسمت استفاده میکنم ، اگه توضیحات ناقص بود
ببخشید
دوست عزیز HaeriArdekani شما به قسمت آنتی ویروس برید و گزینه exclusion رو انتخاب کنید و بعد در سمت راست خودتون یه علامت
به اضافه هست اون رو بزنید یه صفحه جدید باز میشه که دو تا گزینه توش هست که شما باید گزینه اول Exclude by file / folder path
رو انتخاب کنید و Next کنید ، در صفحه بعد گزینه Browse رو بزنید و فایل یا پوشه مورد نظرتون رو انتخاب کنید و در انتها add رو بزنید ، بعد
Next کنید ، در صفحه بعدی که شبیه همین صفحه هستش در مقابل فایل انتخابی شما یه گزینه وجود داره که بطور پیش فرض Both
هست ، روی اون کلیک کنید تا سه تا گزینه آشکار بشن ، حالا اگه شما گزینه On -access رو انتخاب کنید فایل انتخابی شما فقط در زمان
دستیابی و اجرا از اسکن آنتی ویروس در امان هست و با انتخاب گزینه On-demand فقط زمانی در امان هستش که ما به آنتی ویروس
دستور اسکن رو میدیم و با انتخاب گزینه پیش فرض یعنی Both از هر دوی این اسکن ها در امان میمونه ، البته در سیستم خود من گزینه
On-demand به درستی کار نکرد و وقتی فایل مورد نظر رو اسکن میکردم ، کرکها رو حذف میکرد اما گزینه On-access به درستی کار کرد تا
جایی که کرک خود بیت رو هم اجرا کردم و آنتی ویروس هیچ عکس العملی نشود نداد .
ببخشید که یه کم دیر شد .
باز هم تشکر امیرجان
در ادامه بحثهای دوستمون amir.7 میتونیم به این موارد اشاره ای دااشته باشیم:
1- قابلیت اسکن ترافیک وب اعم از HTTP-HTTPS-SMTP -FTP
یعنی همانند یک ایست بازرسی هر زمان بار ورود اولین بیت از خارج از شبکه Lan , Wan کلیه محتویات اسکن شده و بعد اجازه ورود نمایش در محیط داده میشه . البته شاید خیلی ها فکر کنن سرعت سیستم کند شده ولی اصلا" این طور نیست. :20:
2- توانایی قفل گذاری بر روی فالهای ضروری و شخصی
از قسمت Encryption برنامه در گزینه File Valut میتونید رو هر فایل و درایوی رمز بگذارید تا در صورت دزدیده شدن نیز قابل دسترسی نباشند.!
3- قابلیت اجرا تحت شبکه محلی
میتنونید با تنظیمات بسیار ساده شبکه منزلتان بدون نیاز به سر کشی به هر سیستم آن را از طریق کنترل از راه دور توسط سرور ویروسیابی و بروز رسانی و رفع عیب و... نمایید.
4- قسمت کنترل خوانواده یا Parental Control
میتونید در این قسمت بجای خریداری نرم افزارهای گرانقیمت فیلترینگ اینترنت ، ا زقابلیت خود بیت دیفندر استفاده کنید و هر گونخه ترافیک وب و ایمیل رو به دلخواه فیلتر نمایید.
5- ویژگی Game and LapTop Mode
که میتونید در مواقع بازی های کامپیوتری و یا زمانهایی که نیاز به استفاده منابع زیادی از سیستم هست ، کنترل آنتی ویروس رو بر این منابع غیر فعال و به سرعت و کیفیت سیستمتون بیفزایید. :5:
سلام
ما مخلصیم استاد عزیزنقل قول:
باز هم تشکر امیرجان
ممنون از توضیحات شما دوست عزیز hadi.ESTنقل قول:
در ادامه بحثهای دوستمون amir.7 میتونیم به این موارد اشاره ای دااشته باشیم:
با تشکر از امیر جان .....فقط یه سوال من یه مدتی است که نمی تونم بروز رسانی ها رو کامل دربافت کنم و همیشه یه مقداریش می مونه و ارتباط قطع میشه .می خواستم ببینم شما هم تا حالا به این موضوع برخورد داشته اید!!!!
البته فکر کنم با بروز رسانی دستی برطرق بشه..!!
ولی این موضوع منو مشغول کرده به خودش !!!
سلام kortol جان
آقا یه مدت نبودی ، اتفاقا من دیروز به یادت بودم
آره دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم .
.................................................. .................................................. ...نقل قول:
والا امتحانات میان ترم دانشگاه و بعدشم کارو درگیری و چیزای دیگه ... فقط در حد سر زدن می اومدم اینجا .........تا این که این مشکل برام پیش اومد البته هنوز سری به فروم های خود بیت دفندر نزدم گفتم اول اینجا بگم شاید دیگران هم برخورد داشتند و رفع مشکل رو می دونن...........حالا شما راهی نداره برای این مشکل........؟؟
سلام
متاسفانه منم راهی پیدا نکردم ، آیا ممکنه که مربوط به اختلالات اینترنت باشه ؟
سلام به همه عزیزان!
من یک مشکل جالب پیدا کردم:13:
معذرت یخوام اگر تکراری هست!
من الان حدود 1 هفته است هر کاری میکنم این ارور میده توی اپدیت کردن،بعنی دانلود میشه بعد میگه داره نصب میکنه بعد از دوباره چک میکنه دانلود میکنه،دوباره نصب و در اخر ارور میده!!!
چرا؟>
یکم صبر کنید دلیل مشخص بشه. گویا این مشکل برای همه اتفاق افتادهنقل قول:
دلیلش شاید از کار افتادن کرک باشه. نتیجه اعلام میشه.
احتمالش خیلی کمه که از کرک باشه.........برای اطمینان من یه 30 روزه نصب می کنم و می زارم برای Up Date و بعدش کرک می کنم اینجوری نباید بعدش بروز بشه دیگه و با کرک به مشکل بر بخوره.........یه سری هم به فروم های بیت دفندر می زنم ....فعلا
خوب سلام به همه دوستان.........
من روی یک ویندوز 7 32 بیت یه نسخه از انتی ویروس بیت دفندر 2010 توتال سکوریتی رو نصب کردم ( تقریبا 3 ماه پیش از سایت download.bit defender.com گرفته بودمش ) ...................بعد از نصب کرکش نکردم و گذاشتمش به همون حالت 30 روزه......... اون رو برای Update قرار دادم و چند بار برای اطمینان اون رو بروز کردم..........مشکلی نبود !! و به راحتی Update شد و بعد از بروز رسانی هم سیستم رو یک بار از اول راه اندازی کردم (restart )
الان آنتی ویروس کاملا Update هستش
virus signature : 5895115
Engine version : 7.31663
.................................................. .......
بعدش یه سری به فروم بیت دفندر زدم و دیدم بعضی ها هم به این مشکل گرفتار شدن .در واقع این یه مشکل در نسخه های 13.0.18 بوده که برای بروز کردن خودشون و رفتن به نسخه های 13.0.21 مشکل داشتند........
(روی آیکون بیت در سمت راست کنار ساعت سیستم کلیک راست کنید و About رو انتخاب کنید تا نسخه بیت دفندر شما مشخص بشه )
.................................................. .................................................. .............................
من امشب بیت دفندر رو کرک می کنم ببینم که باز هم مشکل داره یانه اگه مشکل در بروز رسانی داشته باشه معلوم میشه که کرک خراب شده و کار نمیکنه.........
فعلا
سلام دوستان گرامی........
در ادامه پست قبلی اینو بگم که من بیت دفندر رو کرک کردم و بعد آنتی ویروس رو برای Up Date قرار دادم و به راحتی بروز شد.......برای اطمینان چند بار بروز کردم و مشکلی نداشت :
virus signature : 5895288
Engine version : 7.31678
.................................................. ............................
امشب هم دوباره تست می کنم ..........ولی فکر کنم مشکل همون ازتقای نسخه بوده.......
برای دریافت بسته بروز رسانی offline به اینجا برید : ( دیروز منتشر شده )
سیستم های 32 بیت
سیستم های 64 بیتکد:http://download.bitdefender.com/updates/bitdefender_2010/x86/
.................................................. .................کد:http://download.bitdefender.com/updates/bitdefender_2010/x64/
برای دانلود نسخه جدید توتال سکوریتی هم به اینجا برید ( برای 7 ماه می هستش )
نسخه 32 بیت
نسخه 64 بیتکد:http://download.bitdefender.com/windows/desktop/total_security/final/en/
موفق باشیدکد:http://download.bitdefender.com/windows/desktop/total_security/final/en/x64/
دوست عزیز کرک آخرین نسخه بیت دفندر total رو میزارینقل قول:
اصلا اومده یا این کرک برای نسخه های پایینتره؟
kortol عزیز کارت عالی بود،ممنونم به خاطر زحمتی که کشیدی،من امشب این کار ها رو انجام میدم بببنم مشکلم حل میشه،مموننم،عالی بود عزیز:10:
.................................................. .................................................. ................نقل قول:
دوست عزیز کرک نسخه های 2010 و 2009 در پست اول گفته شده به اونجا مراجعه کن.......
فرقی نمی کنه کدوم نسخه از آنتی ویروس رو داشته باشی......اول اونو Up Date کن و بعدش کرکش کن تا مشکل ارتقای نسخه پیدا نکنی...........البته این مشکل گویا با نسخه جدید که لینکشو دادم حل شده ولی برای اطمینان خوبه این کارو بکنی...........
خواهش دارم .بیشتر از اینها باید در خدمت باشیم. شرمنده یه مدتیه بد جوری گرفتارم. دعام کنید. :7:نقل قول:
سلام به دوستان............اگه کسی مشکلی در زمینه آنتی ویروس بیت دفندر تحت شبکه هم داشت بگه که ما در خدمتیم.......
(نمی دونم چرا تاپیکی در مورد نسخه های تحت شبکه نیست .....شاید هم هست من ندیدم !!!! )
برای نمونه هم می تونید نسخه های تحت شبکه رو با استفاده یه ماهه از این جا دانلود کنید که تقریبا همه محصولات شبکه ای رو پوشش داده.....حتی نسخه های لینوکس هم داره :
.................................................. .....کد:http://download.bitdefender.com/SMB/
جدید ترین نسخه آنتی ویروس تحت شبکه ای بیت دفندر
کد:http://download.bitdefender.com/SMB/Workstation_Security_and_Management/BitDefender_Client_Security/Windows/Current/EN/Version_3.0/
بابا این اپدیت نمیشه که. اصلا سایت اسلیش هم باز نمیشه. لطفا بگین من چکار کنم.:41:
مشکلت چیه ........چه پیغامی برای بروز نشدن می ده......یه کم اطلاعات بیشتری بده.....چه نسخه ای استفاده می کنی ....چه سیستم عاملی داری.......
سلام، خوبید؟
آقا/خانم ما Bitdefender 2010 Total Securety رو از خود تارنماش وصل کردیم. موقع بالا اومدن تو Windows 7 یه 10 ثانیه ای وقت می گیره، صفحه های وب رو کند باز می کنه، دائمم سؤال می پرسه.
آخه بچه های اینجا گفتن سرعت صفحه باز کردنش 3 برابر KasperSky هست! خیلی هم از اون سریعتر و قوی تره!
می خوام بدونم چرا مال من انقدر فاجعه ست در حالی که پردازنده م Core i7 920 هست. پارسال 3 تومن پول سیستم دادم. پس چرا انقدر کنده؟ برای رایگان بودنشه؟ تازه نمی شه اون رو از کنار ساعت بست یا غیر فعال کرد! چطور می شه اون رو بست؟
ممنون می شم قشنگ راهنمایی کنید.
خسته نباشید.
برادر کدوم رایگاننقل قول:
خواب دیدی خیر باشه
مارو هم خبر کن بیایم بیت د فایندر
حتی اگه بد ترین باشه
اونم نسخه توتال سکیوریتیش
تویه صفحه اوله سایتش قیمت رو بخون:ولی من الان کسپر دارم اینترنتم 512 هست تا حالا لینک مستقیم زیره 60 دانلود نکردمکد:http://www.bitdefender.com/
سرعت سیستم رو هم پایین نمیاره اون طور که بتونی کاملا احساسش کنی
شما هم که سه0 ملیون دادی سیستم اصلا احساس نمیکنی
فقط یک گیگ رم میخواد و 800 مگاهرتز
cpu
از لحاظ داشتن فالس الارم هم خیلیکم پیش اومده فایل سالم رو به عنوان مخرب معرفی کنه
حتی اگه فایله کیجن خودش باشه
ولی تریال ریسترش رو که ویروس میشناسه بخاطر دستکاری تویه سورس برنامه هست
و خیلی از انتی ویروس ها هم یروس میشناسنش
و....:40:
البته اگه واقعا سیستمت قوی هست یه مدت gdata
استفاده کن
که هم اواست داشته باشی هم بیت د فایندر.
:31:
داداشی منظورم از رایگان همون 30 روز آزمایش برنامه بود، نسخه ی Trial :31:نقل قول:
بعدش دستگاهم 6GB حافظه داره! مگه از این بیشتر می طلبه؟
بعدشم رئیس (drhaniball) گفت به جای Bitdefender 2010 Total Securety بهتره بری G DATA بگیری چون هم دتابیس Bitdefender رو داره و هم avast
بعد یه تاپیک «چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم» معرفی کرد که من اون چیزی رو که می خواستم فهمیدم و پیدا کردم.
[HTML]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405490
[/HTML]
خودمم یه گشتی تو شبکه زدم که اینجا رو پیدا کردم.
[HTML]
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com
[/HTML]
درسته اونجا Kaspersky دوم هست، ولی فقط به خاطر قیمت گرون و نداشتن Gameing Mode هست. وگرنه Kaspersky تو یکسری چیزهام سرتر از Bitdefender هست.
من که انتخابم رو فهمیدم. :46:
نقل قول:
سایت toptenreviews.com کوچکترین اعتباری نداره و بهتره فقط بعنوان یک سایت تبلیغاتی بهش نگاه کنی چون از این هم بیشتر نیست.
بیت دفندر, F-Secure, G-Data, McAfee, Symantec Enterprise Editions آنتی ویروسهای سنگینی هستند و ربطی به داشتن رم بالا و سی پی یوی قوی نداره.
این آنتی ویروسها موقع رایت و اسکن فایل ها اونها رو دیر آزاد میکنند. فول اسکن کن و سی پی یو و رم مصرفی رو نگاه کن. :46: متوجه میشی.
بهر حال از ما گفتن بود.
موفق باشی.
دمت گرمنقل قول:
من فقط اون تارنما رو برای مثال گذاشتم و حرفهات رو در مورد تبلیغاتی بودن قبول دارم.
معیار من برای ضد ویروسی رو که می خوام همین آموزش رفیق مون بود.
[HTML]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405490
[/HTML]
یه معیار دیگه مم اینجا بود.
[HTML]
http://www.av-comparatives.org
[/HTML]
آخه خودروی ضد گلوله که نتونه راه بره به چه درد می خوره؟؟؟
واسه راهنماییات هم ممنون :46: