آبجی خیلی بی معرفتی ماله من که بهتر از اونه :19::18::37::37::45:نقل قول:
Printable View
آبجی خیلی بی معرفتی ماله من که بهتر از اونه :19::18::37::37::45:نقل قول:
نقل قول:
آبجی خیلی بی معرفتی ماله من که بهتر از اونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:39::31::21::12:
ای بابا حالا بیخیال دیگه :10:
نقل قول:
من در حد امکاناتي که خانوادم بهم داد خيلي خوب شدم پيش هم قراره مدرسه دولتي برم
تو خوبه باز ترم اول امتحان داديو اين شدي من 42 روز امسال غايب بودم همه ضربرو هم دارم از همون ميخورم
دکتر يه قرص اشتباه بهم داد و من 42 روز گريه ميکردم چون نه امتحاناي ترمو دادم نه چيزي از درسايي که نبودم فهميدم.تازه همين نمره هاي نهاييم ميره به جاي ترم اولم.هي روزگار
تازه هنوزم يه کم مريضم بعضي موقها قلبم درد ميگيره و اينو دارم فقط به شماها ميگم.
راستي مدرسه ما خيلي بده 70 درصد کلاس به نظرم تو فيزيک افتادن.
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است..........
به نظر من اونايي که ميرن مدرسه غيز انتفاعي هنر نکردن که معدلشون بالا شد مهم اينه که با کمترين امکانات بهترين نتيجه ي ممکن رو بگيري:46::46::46:
نقل قول:
به نظر من اونايي که ميرن مدرسه غيز انتفاعي هنر نکردن که معدلشون بالا شد مهم اينه که با کمترين امکانات بهترين نتيجه ي ممکن رو بگيري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که مدرسمون غیر انتفاعیه ولی همچین امکانات عالی نداره همین نمره های افتضاحو خودم گرفتم مدرسمون هیچ کمکی از جهت نمره بهمون نکرد
مثلا نمره عربیمو ببین توی کارنامه ترم اول 18 بود اعتراض زدم ولی چون اعتراضم قبول نبود مدیرمون گفت 2نمره ازت کم میکنم اون موقع جدی نگرفتم ولی دیروز که کارنامرو گرفتم با کمال تعجب دیدم که نمرم 16 شده هیچ کاریشم نمیشه کرد
در ضمن کی گفته ما بچه مایه داریم شرط می بندم نصف بچه هایی که میان اینجا در حد متوسطن
بهت تبریک میگم با اینکه سر کلاس نبودی نمره هات عالیه حرفتم قبول دارم
اگه ناراحت شدی معذرت میخوام انشاءالله خوب میشی:11:
ببین من هم مدرسم غیر انتفاییه ولی نه معلمامون خدا ان نه کلاس خصوصی میرم نه خر پولم فقط فقط زحمت های خودمه لطفا کار مارو زیر سوال نبر
مرسی آّبجی جون
نه عزیز , مهم اینه که با هر امکاناتی که داری رشته مورد علاقت قبول بشی :27:نقل قول:
نقل قول:
يعني ميگي معلم هيچ تاثيري نداره مگه ميشه:18::18:
پس مدرسه نرو بگو خودم تلاش ميکنم:27::27::27:
منم تلاش کسي رو زير سوال نبردم فقط نظرمو گفتم و اطمينان دارم که تو اين تاپيک براي نظراي همديگه ارزش قايليم:10::10:
آبجي؟؟؟؟
نقل قول:
من گفتم نتيجه حالا نتيجه ميتونه قبول شدن تو رشته ي مورد علاقت باشه
خوبي؟:20::20:
نقل قول:
ما چاکريم آبجي:11::11::11:
من نميتونم باور كنم كه كسي باشه نمره 19 ديني اورده باشه
البته تو مدرسه هاي تهران بعيد نيس(تفلب و معلم..
اتفاقا من میگم معلم تاثیر فراوون داره ولی معلمای ما خیلی هم خوب نیستن
آبجی رو با رینی ای خانم بودم
من دینی 19.5 شدم.:دینقل قول:
نقل قول:
من نميدونم شما مدرستون کجاس ولي تو تهرانم از اين خبرا نيس حداقل تو حوزه ي ما که به مصححاش ميگفتيم ورق کم آورديم ميخواستن بخوررنمون:27:.منم که کلا تقلب تو کارم نيست چون کار خوبي نيست:13::13::13:
ولي خدايي ديني به غير از سخن حضرت علي چيز سخت و نامفهومي نداشت
منم اونو حفظ نکرده بودم چون تو مقدمه کتاب گفته بود ولي هر چي از تو کلاس يادم بود نوشتم تقريبا هم درست نوشتم:11::11::11:
اين چه امضاييه آبروي بنده ي خدا رو هيچ وقت نبر هر چقدر هم گناهکار باشه.:13::13:
نقل قول:
اگه معلماي شما خيلي خوب نيستن معلماي ما اصلا خوب نيستن
1.معلم حسابان و جبرمون نصف سال باهامون قهر بود
2.معلم هندسمون درس نميداد ميگفت گام به گام بخريد
3.معلم فيزيکمون پسرش مرد 2 هفته نيومد ميومدم فرقي نميکرد ما چيزي نميفهميديم
حالا هر چي بود گذشت............:10:
مگه rainy eye آبجيه؟؟؟؟:11::11:
من متوجه نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از یه زاویه ی دیگه بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب ما هم معلم جبرمون پسرش مرد بی چاره دانشجوی صنعتی اصفهان بود 23 ساله بعد میدونی معلممون چقدر نیومد سر کلاس بعدش هم که اومد اصلا خوب درس نمی داد همش تو فکر بود پدرمون رو در اورد ولی من جبرم شد 19.5 دیدینقل قول:
rainy eye اگه خواست جواب میده نخواستم نه
نقل قول:
تو اينو گفتي يعني حرف منو محدود کردي به دانشگاه ولي من کلي(in general)حرف زدم
فهميدي پويا؟؟؟
نقل قول:
کاش فقط جبر بود:13::13:
آقا غلط کردیم تو اگه میدونستی سوال 17 حسابان رو که نمودار بود معلممون به ما غلط گفت و همه 75 صدم ازمون پرید اونوقت چیزی میگی؟
آخه تمرین کتاب بود و اشتباه بهمون گفت میگفتیم نقطه عطف نداره می گفت نه با این حال شدم 19
سلام
مدرسه ما که دیگه تووووووپههههههههه
1.از معلم کلهم اجمعین هیچی نفهمیدیم.فصل آخر رو در یکی دو جلسه تموم کرد.
2.معلم دینی ما 6 تا درس آخر رو درس نداد.
3.هندسه ما نصف فضایی رو در یکی دو جلسه تموم کرد.
راستی معلم حسابان ما هم سوال 17 رو اشتباه به ما گفت.
من که دیگه کلا بی خیال کنکور و دانشگاه(چه آزاد چه سراسری) شدم.
وقتی میبینم شماها اینقدر معدلتون و درستون خوبه یکی مثل من میخواد چی کار کنه.
مثل سگ هم بخونم آخرش هیچی یا خودکشی میکنم یا بدبخت میشم.
راستی اگه ممکنه یکی سوال 1 کنکور ریاضی و اون سواله مال خازن فیزیک رو بگه چه جوری حل میشه؟
خب تو این تاپیک , همه چیز در مورد درس و دانشگاه هست دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
ok
you are right!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:10::10::10:
نقل قول:
حرفات همه درست ولي من نميتونم تصور کنم کسي شرايطش از من بدتر بوده باشه بيخيال
آفرين:10::10::10:
راستي کدومتون درصد گيري تو تست بلدين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بهت میگم
باید تعداد سوالات درستتو ضربدر 3 بکنی بعدش منهای تعداد غلطات بکنی و بعدش تقسیم بر مجموع سوالات ضربدر 3 بکنی.
به عنوان مثال یه درسی که 20تا تست داشته رو 14تا درست میزنی و 3تا غلط,3تا رو هم نمیزنی
14ضربدر 3 میشه که میشه42 بعد منهای تعداد غلطات که 3تا بوده میشه39.
بعد تقسیم بر مجموع سوالات ضربدر 3 میکنی یعنی تقسیم بر 60(چون تعداد سوالا20تا بوده ضربدر 3 میشه 60:d)
خب حالا 39 تقسیم بر 60 هر عددی بشه میشه همون درصد که این با این اطلاعات میشه69.(البته آخرش باید ضربدر 100 بشه تا این عدد به دست بیاد هرچند اصلا مهم نیستش این مرحله آخری)
ببخشید که انقدر آماتور توضیح دادم.سعی کردم به زبون ساده همونجوری که ریاضیو تو مخ بچه های انسانی فرو میکنن بگم.:d(هر چند که همه شما ریاضی و تجربی هستین)
ای کاش ریاضیم خوب بود فردا تو کنکور لنگش نمیموندم.
برات دعا ميکنم باهوش
راستي ميخواستم بگم به نظر من انسانيا خيلي باهوش و موفقند خودمم ميخواستم برم انساني فقط به خاطر عربيش نرفتم
بازم مرسي
فردا وایسا برات رو کاغذ مینویسم اسکن میکنم!نقل قول:
همون چیزی که میترسیدم به سرم اومدنقل قول:
وقت برا ریاضی کم آوردم.
3تا بیشتر نرسیدم بزنم از 20تا:41::41::41:
امسال سخت بود يا سخت نبود ؟؟؟؟؟(من سال ديگه بايد شركت كنم امسال هم آزاد آزمايشي شركت كردم)
برديا جان شما بچه ي تهراني؟منطقه چند؟
امسال همه رشته ها رو سخت داده بودن اینطور که معلومه
من تهرانم.منطقه14 تهران.محلاتی
نقل قول:
من که دیگه کلا بی خیال کنکور و دانشگاه(چه آزاد چه سراسری) شدم.
وقتی میبینم شماها اینقدر معدلتون و درستون خوبه یکی مثل من میخواد چی کار کنه.
مثل سگ هم بخونم آخرش هیچی یا خودکشی میکنم یا بدبخت میشم
بعداز هر امتحان میگفتی امتحانا آسون بود چطور الان انقدر نا امیدی ؟ حالا نمره هاتو بذار دوستان نظریه کارشناسی میدن
فک نمی کنم نمره هات بد باشه ؟
نقل قول:
rainy eye اگه خواست جواب میده نخواستم نه
میگم خسته نباشی!شما که تو هر پستت 10 دفه می نوشتی آبجی!این دوستمون هم اصلا نفهمید من پسرم؟!
شوخي ميكني:18::18::18:؟نقل قول:
كجاي محلاتي؟؟؟
مدرسه كجا ميرفتي؟؟؟
امتحان نهایی که هیچ تابستونم تموم شد !بهتر نیست ادامه بحثا رو در تاپیک آمادگی برای کنکور داشته باشیم؟
نقل قول:
نمره های من نسبت به بقیه بچه ها در این تاپیک بده.
من هم از اون آدم هایی نیستم که امید واهی داشته باشم.
واسه همین کلا بی خیال کنکور شدم.
البته درسم رو میخونم که پیش خودم یه دلخوشی داشته باشم.ولی میدونم که قبول نمیشم.
نقل قول:
ما که تو رو نمیشناسیم نمره هاتو بذار عمرا اگه عمومیات از من پایین تر باشه !:27:
بس که منفی بافی کردی کلا نا امید شدم!
قیام.مدرسه هم اول دبیرستان نمونه دولتی17شهریور تو ترمینال خاوران میرفتم.دوم و سومم هم امام علی.پیشم هم فروغ شهادتنقل قول:
مطمئن باش قبول نمیشی حتی اگر روزی 20ساعتم درس بخونی.چون از همین الان به خودت داری تلقین میکنی.درسیم بخونی مفید نیستش زیاد.تلقین خیلی تاثیر دارهنقل قول:
منم از امروز همش دارم آیه یاس میخونم بعد کنکورم.ولی درصدامو به چند نفر گفتم گفتن چندان بد نیست چون کنکور سخت بوده
سلام منم کارناممو گرفتم
نمره نخواهید ازم که عمـــــــــــرا بگم .
فقط ببینم هیچ راهی نداره که یه درسی رو دوباره تو شهریور امتحان داد؟؟؟؟ خواهشا جواب بدید
من اینو به مشاور گفتم شاخ درآورد. گفت نمیشه:20:نقل قول:
من شاید همین روزا رفتم آموزش و پرورش اگه چیزی دستم اومد میگم بهت
تو هم اگه چیزی فهمیدی حتما بگو:10:
نقل قول:
به نظر تو فروغ خيلي مزخرف نيست؟؟؟
كمال انديشه ميدوني كجا هست؟؟؟نظرت راجب كمال چيه؟؟؟
باشه حتما . ولی کاش بشه:20:نقل قول:
فیزیکمو بدجور گند زدم . :13:
ولی باز خوبیش اینه که میتونم پیش رو هم تو همون مدرسه باشم و چون سوم 3 تا کلاس بودیم اما امسال 1 کلاسو حذف میکنن میشه دو تا کلاس برای پیش:19: