مبین نت وایمکس سرعت 512:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مبین نت وایمکس سرعت 512:
تا فردا ظهر یک پست کامل از این پارس می نویسم.
سرویس شما چیه؟ با چند دانلود میکنید؟نقل قول:
نقل قول:
معلومه كه همون 64K دانلود رو بهت دادن ولي انصافا آپلودت خيلي خوبه و همينطور پينگت. اگه سرعت دانلودت به 100 ميرسيد ميشد گفت كه يه اينترنت خوب و مناسب البته در حد اورميه داشتي
من 128 محدود دارم الان با 50 دان میکنم . ولی یکی از دوستان 512 داره با +100 دانلود میکنه ! شما باید بالای 120 بگیری . تو تبریز توربو 170 میگیره !
دست شما درد نكنه ولي اينم بگم كه آمادگي جواب دادن به سوالات زيادي كه خواهد شد رو داشته باش :31:نقل قول:
چون به احتمال زياد خودم و دوستان، حسابي سوال پيچت ميكنيم مگه اينكه پستي كه ميزني كامل كامل باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینم پستی در باب پارس آن لاین ارومیه.
این لیست قیمتی که اگه به شرکت اندیشه گستر النا برید٬ بهتون می دهند:
باید به قیمت ها یکی دو هزار اضافه کنید. مثلا من برای 39950 مقدار 42500 پول میدم. بعضی مشخصاتش ممکنه دقیق نباشه. مثلا هزینه نصب و راه اندازی ۱۰ هزار تومن هست بر خلاف ۱۵ تومنی که نوشته. اگه خودتون تنظیم کنید فقط باید ۵ تومن بدید.کد:http://up.--------.com/images/mdvue1y4gxo1zvh59u8o.jpg
اگر ۶ ماهه هم بخرید یک ماه رایگان (بدون حجم) میدن. این بیت دفنری هم که نوشته زنگ زدم بپرسم٬ ولی خب گفتند صبر کنم بیان از مسئولش بپرسند که خب هنوز نتوسنتم بفهمم.
*اگر ۱۰ نفر هم معرفی کنید٬ هر سرویسی داشته باشید براتون رایگانه تا اون ۱۰ نفر هستند.
*با این که نوشته حجم رایگان از ۱ تا ۶ صبح٬ ولی ترفندی است که میشه از ۱۲:۳۲ تا ۶:۵۸ هم رایگان استفاده کرد٬ اما خب نباید تا ۱ دی سی بشید و فکر کنم از ۶ تا بعد.:
*سرعت دانلود شبانه خوب نیست. وضع معمولی و نسبتا خوبش دور و بر ۵۰ هست. این لیست حجم مصرفی امشب منه که ساعت ۴:۴۰ که بیدار شدن دیدم پی سی ریستارت شده بود:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6185710&postcount=7643
*همین اول که برید انگار سرویستون رو ۱ مگ می بندن. اما خب جدیدا من سرعت روزانه تا ۱۸۰ هم دیدم.اما متوسط دانلودم رو ۶۰ تا ۱۰۰ هست.کد:http://up.--------.com/images/cpltki7mytdzig1upv.jpg
اینم تست اسپید تست ۱ فعلی:
تست اسپید ۲ :
تست ۳:
تست ۴:
*این تست های بالایی تو ۱۵ دقیقه گرفته شده اند.
*پارس آنلاین انگار تو ارومیه یک دفتر مرکزی داره٬ یک نماینده . این نماینده اندیشه گستر النا هست که من ازش می خرم٬ اما فکر کنم بشه از اون دفتر مرکزی هم خرید. سرویسشون که فرقی نداره(تا اونجا که میدونم) ٬پشتیبانیشون هم یکیه.
*چون پارس آنلاین نماینده رسمیه چند تا حسن داره. مثلا اگر پشتبانی ارومیه نبود احیانا وصل میشه تهران (مخصوصا بعضی شب ها). یا می تونید زنگ بزنید راحت شکایت کنید و ... . چند تا عیب هم داره. مثلا من ساعت ۵ عصر برم سرویسی که ظهر قطع شده تمدید کنم٬ می مونه برای فردا ساعت ۱۰:۳۰ تا ظهر.
*کادر این اندیشه گستر النا چند نفرشون رابطه فامیلی دارند. یکی دو نفر هم تازه اومدند. برای همین یک مشکل جدیدا پیدا کرده. قبلا زنگ می زدم می گفتم پرداخت رو بزنید من بعدا میام میدم٬ اما الآن نمیشه٬ باید اول بری پول بدی:دی
*یک سرویسی داره این پارس آنلاین به نام little more. این یک سرویس ۵ روزه ۱۰ گیگی ۱۲۸ برست فکر کنم ۱ مگ هست. وقتی سرویستون تموم میشه می تونید این سرویس رو بخواهید تا وصل شه تا وقتی پول رو بدید. اگه سرویس رو تمدید کنید هر قدر استفاده کردید کم میشه٬ اما اگه تمدید نکنید٬ بابت اون سرویس ۵هزار باید بدید.
ممنون از نگارشتون؛
یه سوال، شما آیا تونستید پهنای باند رو کامل پر کنید؟ چون یه قسمتی در 168 دقیقه مقدار مصرف 209 مگ شده و تایم دیگه در 52 دقیقه 215 مگ دانلود شده!
بعد دلیل خاصی داره که از نمایندگی سرویس میگیرید؟ چون یه 50 متر پایینتر دفتر مرکزی پارس هست!
باز برای بعضی پلنها ستاره گذاشتن، اینا رو هم شانسی هست دیگه که بدن یا نه!؟
ممنون shah abas عزیز، راستی نگفتی شما چه سرویسی رو گرفتین؟
من دیروز رفته بودم پارس آنلاین، در مورد این یک مگ سوال میکردم! گفت که حداقل 1 مگ رو میگیرید!! ولی نمیدونم میشه اعتماد کرد به اینا یا نه...!!!!
نه گویا کلا تو استان اینترنت ناجوره . ربطی به هیچ شرکتی نداره . تقصیر مخابرات هست و هیچ فکری هم برای مشکل نمیکنن ! نمیدونم جریان چیه !
این تخفیف هایی که برای چند ماهه گرفتن نوشته فقط یکیش قابل استفاده است. مثلا برای ۶ ماه یا تخفیف یا بیت دفنتر یا یک ماه رایگان.
با فلش گت از سرور aol دانلود شده بودند. راهکار خاصی است که کل پهنای باند رو استفاده کنم؟ (البته همزمان فقط یکی رو دانلود می کرد٬ امشب میزارم رو ۵ تا فردا گزارش میدم)نقل قول:
ممنون از نگارشتون؛
یه سوال، شما آیا تونستید پهنای باند رو کامل پر کنید؟ چون یه قسمتی در 168 دقیقه مقدار مصرف 209 مگ شده و تایم دیگه در 52 دقیقه 215 مگ دانلود شده!
بعد دلیل خاصی داره که از نمایندگی سرویس میگیرید؟ چون یه 50 متر پایینتر دفتر مرکزی پارس هست!
باز برای بعضی پلنها ستاره گذاشتن، اینا رو هم شانسی هست دیگه که بدن یا نه!؟
انگار این دفتر٬ فقط برای پشتیبانی هست٬ نمی فروشه (الآن زنگ زدم پرسیدم)٬ خب من با فنون سخنوری و ... تو نمایشگاه ازشون ۱۰ هزار تخفیف گرفته بودم٬ و فقط این اندیشه گستر غرفه داشت. بنابراین از اینا گرفتم. اگه از اندیشه گستر النا گرفتید شاید باز این فنون خاص استفاده کردم ۲ ۳ تومنی هم براتون تخفیف گرفتم:دی
اون ستاره ها پایینش نوشته که برای مراکز مخابراتی متخب و چندماهه. الآن زنگ زدم پرسیدم گفتند فقط ۳ ماهه پیش شماره ۳۸ مشکل داره٬ بقیه مشکل ندارند.
من pol 256 20 گرفتم٬ در مورد این ۱ مگ هم پیشنهاد می کنم این توافق نامه ای که امضا می کنید رو کاملا بخونید. من الآن دسترسی ندارم ولی اون طور که یادمه شرایط خیلی خوبی داشت.نقل قول:
ممنون shah abas عزیز، راستی نگفتی شما چه سرویسی رو گرفتین؟
من دیروز رفته بودم پارس آنلاین، در مورد این یک مگ سوال میکردم! گفت که حداقل 1 مگ رو میگیرید!! ولی نمیدونم میشه اعتماد کرد به اینا یا نه...!!!!
كسي از وضعيت داونلود شبانه شاتل خبري نداره ؟
چون رايگانش از 1 تا 8 صبح هست
بازم گند بودن مخابرات ايثار يقه منو گرفت ، پيش شماره هايي كه با 38 شروع ميشن مربوط به مركز فوق پيشرفته ايثار ميشن !نقل قول:
با اين حساب واسه من نميصرفه ماه به ماه از پارس اكانت بگيرم
البته فقط برای یک سرویس از نوع سه ماهه اش مشکل داره. یعنی همون سرویس ۶ ماهه اش مشکلی نداره.یا سرویس های دیگه مشکل ندارندنقل قول:
بازم گند بودن مخابرات ايثار يقه منو گرفت ، پيش شماره هايي كه با 38 شروع ميشن مربوط به مركز فوق پيشرفته ايثار ميشن !
با اين حساب واسه من نميصرفه ماه به ماه از پارس اكانت بگيرم
از idm استفاده کنید. در Options و تب Connection منوی کرکره ای Connection speed گزینه Lan و max connection numbers رو 16 انتخاب کنید. سه تا فایل همزمان هم بزارید دانلود کنه.نقل قول:
لینک مستقیم پر سرعت هم باشه دیگه عالیه (از این سایتهای فارسی زبان دانلود نکنید :) )
و در مورد سرویسهایی ویژه شما مطمئنین که فقط برای ۳ ماهه مشکل هست! چون اگه مشکل باشه دیگه به زمان اکانت که مربوط نمیشه به مرکز مخابراتی مربوطه! اینو میشه دوباره بپرسید چون دلیلشون کمی مسخره هست!!
ممنون از شما
از نظر لینک که مشکلی نیست٬ سرور aol که قویه٬ لینک هم که مستقیمه. (تریلر فیلم هست این دانلود هام)نقل قول:
از idm استفاده کنید. در Options و تب Connection منوی کرکره ای Connection speed گزینه Lan و max connection numbers رو 16 انتخاب کنید. سه تا فایل همزمان هم بزارید دانلود کنه.
لینک مستقیم پر سرعت هم باشه دیگه عالیه (از این سایتهای فارسی زبان دانلود نکنید :) )
من چون به کپی رایت احترام می زارم٬ برا همین نمیتونم IDM استفاده کنم (۳۰ روزش رو قبلا استفاده کردم). اگر به غیر فلش گت به نرم افزار دیگه ای اطمینان دارید بگید.(این ۳۸ ذو هم پیگیری می کنم می گم)
آقا ممنون ولی این یه شب رو لطفا استفاده کنید. شما که جهت رفع نیاز از این برنامه بهره نمیبرید! برای تست هست و مشکلی نداره ;)
مرکز ایثار کلافه مون کرده و برای پیگیریتون هم ممنونم
:دی دلایلش طولانیه٬ نمیشه:دی (مگه فلش گت چشه؟)نقل قول:
آقا ممنون ولی این یه شب رو لطفا استفاده کنید. شما که جهت رفع نیاز از این برنامه بهره نمیبرید! برای تست هست و مشکلی نداره ;)
مرکز ایثار کلافه مون کرده و برای پیگیریتون هم ممنونم
كاملا موافقم خيلي مسخره س اگه 3 ماهه ندن ولي 3 ماه به بالا رو بدن ! :2:نقل قول:
حالا اين بار بخاطر دوستان يه شب ازش استفاده كنيد تا ببينيم اين پارس آنلاين ِ يا پارس آفلاين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستي شماره شونو بده تا منم يه پيگيري بكنم اگه همونطور باشه كه گفتين اساسي حالشونو ميگيرم
2236066
این شماره اندیشه گستر النا هست. تا ساعت ۷:۳۰ انگار دفتر باز هست.
:دی نمیشه. مگه همین فلش گت چشه؟نقل قول:
حالا اين بار بخاطر دوستان يه شب ازش استفاده كنيد تا ببينيم اين پارس آنلاين ِ يا پارس آفلاين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاني كه از مكس نت اكانت دارن لطف كنن توضيح بدن كه سرعت دانلود 3 تا اكانتي كه تو كادر گذاتشم در شب و روز چقدره و كلا چه فرقي با هم دارن؟
منظورم اينه كه Max Turbo چه فرقي با 1مگ و 512 كادر بالايي از نظر سرعت دانلود داره؟
خوهش ميكنم كامل توضيح بدين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اولین باره یه همچین چیزی میشنوم . ولی به قول بروبکس عمامه دار کپی رایت واسه کافر جماعت صدق نمیکنه :31:
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
والا توضیحش اینجوریه :
بهترینش که 1 مگ هست . احتمالا تا 170 تا سرعت بده . بعد اون توربو اونم باید حدوددای 140 باشه . 512 هم که یکی از دوستان تازه گرفته روی 100 هست . شب و روز هم یکی هست . فقط پینگ مکس نت توی شب و روز فرق میکنه ! تو روز 500 ! از 12 به بعد بالای 900
به نظر من توربو سرویس خوب و با صرفه ای هست
هیچ دانلودری performance برنامه idm رو نداره. idm خیلی سریع کل پهنا رو مصرف میکنه ولی برنامه های دیگه اینطور نیستننقل قول:
اگه با فلش گت بخوایین تست بگیرید که بهتره بگم این تستتون از نظر من قابل قبول نیست!
متاسفانه به دلیل حساسیت شخصی من همین قدر با فلش گت می تونستم کمک کنم٬ امیدوارم کاری رو که می تونستم برای همشهری هام انجام داده باشم:نقل قول:
هیچ دانلودری performance برنامه idm رو نداره. idm خیلی سریع کل پهنا رو مصرف میکنه ولی برنامه های دیگه اینطور نیستن
اگه با فلش گت بخوایین تست بگیرید که بهتره بگم این تستتون از نظر من قابل قبول نیست!
در ضمن این رایانه ام(!)یه مشکلی داره که نصفه شی ریستارت میشه٬ باید حلش کنم.این هم دانلود از سرور aol با نرم افزار فلشگت ٬ ۵ دانلود همزمان٬ ۱۶ کانکشن.
آفا من برام جال بود این عادت شما . شما کلا موزیک و فیلم و ... هم دانلود نمیکنید ؟ پس اینترنت برای چی میخواید ؟
نقل قول:
1- بابت اينكه وقت گذاشتي و كمكمون كردي خيلي ازت ممنونم
2- دانلود شبانه شما هم مثل من كه 256 مخابرات دارم يكيه و من هم تقريبا همين سرعت رو دارم البته با 4 ساعت رايگان :41:
3- همين 514مگي كه دانلود كردي با رعايت قانون كپي رايت در تضاد نيست؟
4- شما كه انقدر دم از رعايت كپي رايت ميزني بگو ببينم ويندوزت هم اورژيناله و با پول خريديش؟ همين فلاش گت رو خريدي شما؟ كلا هر چي كه توي هاردت داري همه شونو با پول خريدي؟
کلا من از بچگی عاشق بحث بودم. مشکلی نیست٬ به همشهری ها هم با کمال میل جواب میدیم:دی
نگفتم که دانلودنمی کنم٬ گفتم کپی رایت رو رعایت می کنم. من الآن از استیم و اوریجین برای بازی های اصل استفاده میکنم که اغلب به دانلود نیاز دارند. برای فیلم دیدن از آیتونز و برای موزیک هم از اسپاتیفای. گرچه فیلم تو این مدت تقریبا دو سه ساله کم دیدم و اهل موزیک هم نیستم٬ ولی تقریبا هر چی که بخوام می تونم ببینم و گوش بدم.نقل قول:
آفا من برام جال بود این عادت شما . شما کلا موزیک و فیلم و ... هم دانلود نمیکنید ؟ پس اینترنت برای چی میخواید ؟
وظیفه است٬ در ضمن احتمال خریدن یکی از این طریق و معرفی من هم وجود داشت٬ گرچه کم.نقل قول:
1- بابت اينكه وقت گذاشتي و كمكمون كردي خيلي ازت ممنونم
خب این ۶ ساعته(با ترفند ۱۲:۳۸ دقیقه تا ۶:۵۰)٬ شما بیا یه سرویسی مثل من بگیر ۲۰ گیگ٬ ۴۲ تومن بده حالش رو ببر٬ نصف دانلود های شبانه رو هم روزانه انجام بدهنقل قول:
2- دانلود شبانه شما هم مثل من كه 256 مخابرات دارم يكيه و من هم تقريبا همين سرعت رو دارم البته با 4 ساعت رايگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اورجیناله٬ خواستید بیام با بسته بندیش نشون بدم. همه فایل های تو هاردم رو که نه:۱-یک عده از فایل ها برای قبل از رعایت کپی رایت من (دو سه سال پیش) هستند که خب نگهشون داشتم اما استاده نکردم٬ این نگه داشتنه هم دلیل داره. ۲- تو خونه فقط یک پی سی هست که خب طبعا صاحب کلش من نیستم٬ برای همین برادرم بعضی موقع ها مثل حالا اذیت می کنه که می خواد یک بازی نصب کنه و چون حالا هم هیچ شرکتی به صورت آنلاین نمی فروشه منم مجبورم قبول کنم که نصب کنه. (کلا بازی های دیگه ای که فعلا نصبه همشون اصلشون رو داریم)نقل قول:
3- شما كه انقدر دم از رعايت كپي رايت ميزني بگو ببينم ويندوزت هم اورژيناله؟ كلا هر چي كه توي هاردت داري همه شونو با پول خريدي كه حالا سر اين idm ميگي بخاطر رعايت كپي رايت ازش استفاده نميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم ممنونم ولی شما برای ما تست میگرفتی درسته؟ اقلا برای تست اینکارو میکردی گرچه من هنوز هم دلیل اینکار شما رو نمیدونم!!!
پارسال شاتل سرعتهاشو ۲مگ کرده بود. من شب دومش یک فایل رو با idm گذاشتم برای دانلود در کمال تعجب دیدم که ترنسفرم حدودا 60 کیلوبایته! دوتا فایل دیگه رو هم run کردم و دیدم که پهنای باند تازه پر شد. شبی 5-6 گیگ هم دانلود میکردم.
خلاصه ناراحت نشی ولی isp ها شدیدا دنبال مشتریهایی مثل شما هستن تا بیشتر اورسل کنن :))
حرفتون نسبتادرسته نه کاملا! انگار که من بیام یه خیابون رو با پراید تست کنم شما بگی من با ۲۰۶ میام٬ قبول نیست. خیلی بین فلش گت و IDM تفاوت نیست. مخصوصا که هر فایل ۱۶ کانشکن داشته و ۵ تا دانلود همزمان. به هر حال این توانایی من برای یک کار نسبتا داوطلبانه بود.نقل قول:
من هم ممنونم ولی شما برای ما تست میگرفتی درسته؟ اقلا برای تست اینکارو میکردی گرچه من هنوز هم دلیل اینکار شما رو نمیدونم!!!
پارسال شاتل سرعتهاشو ۲مگ کرده بود. من شب دومش یک فایل رو با idm گذاشتم برای دانلود در کمال تعجب دیدم که ترنسفرم حدودا 60 کیلوبایته! دوتا فایل دیگه رو هم run کردم و دیدم که پهنای باند تازه پر شد. شبی 5-6 گیگ هم دانلود میکردم.
خلاصه ناراحت نشی ولی isp ها شدیدا دنبال مشتریهایی مثل شما هستن تا بیشتر اورسل کنن :))
ناراحتی نداره که:دی اما چه ویژگی من باعث شد این طوری فکر کنید؟ (همین با فلش گت دانلود کردن؟)نقل قول:
پارس كه آفلاين از آب در اومد! ميمونه شاتل، شما از وضعيت شاتل اطلاع دارين؟نقل قول:
کسی مکس کلاسیک داره ؟ ( 128~512) سرعت دانلودش چنده ؟ بهترین حالت چند میده ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من توربو دارم(خودم نه ها اینترنتم توربو هست:31:)
روزا حدودا 100 (البته 2 3 هفته ای میشه دور و بر 80 می چرخه) شبا از 1 تا 90 متغیره
البته شبایی هم شده تا حدود 3 گیگ دانلود کردم
یکی از دوستان برای واحد تجاریش از شاتل سرویس گرفته. سرعتش خوب هست و کم فروشی نمیکنه (دانلود حدودا 62 میده)نقل قول:
ولی پینگش معمولا بالای 300-400 در بهترین شرایط هست!!! و معمولا بالای 500 در بیشتر اوقات. مورد منفی دیگه محدود کردن در صورت دانلود شبانه بیش از حد (از نگاه اونها) و هر شب از نگاه کاربر هست که این موردش اصلا جالب نیست!
آره منم مدتی پیش شاتل گرفتم که بعد از مدتی فرار رو بر قرار ترجیح دادم حتی یه ماه هم از قراردادم باقی مونده بودنقل قول:
این وضعیت پارس من بود٬ این وضعیت پارس یکی از تهرانی ها:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6201898&postcount=7763
شاتل هم پينگش بالاست هم اينكه به دانلود شبانه گير ميده و سرعتو مياره پايين
مكس نت هم پينگش بالاست و هم اينكه يه مقدار سرعت دانلودش در مقايسه با تبريز پايينتره كه كاملا طبيعيه در اورميه!!! البته واسه اونايي كه بيشتر دانلود ميكنن خيلي خوبه.
پارس آفلاين هم كه ديديم همچين آش دهنسوزي نبود البته بد هم نبود ولي من نميتونم استفاده كنم( خيلي تعريفش رو شنيده بودم ولي ظاهرا اونطوريا كه ميگن نيست)
ispهاي قديمي اورميه هم كه چندان راضي كننده نيستن بهترينشون ظاهرا تركانت هستش ولي باز هم اونطور كه بايد كيفيت خوبي نداره
مخابرات هم كه كلا بي خيال، تعطيلش كنن بهتره البته اينو بگم مخابرات پينگ تقريبا خوبي داره (روزها در سايت اسپيد تست زير 200 و بعضا 210 و شبها در بدترين حالت ميرسه به 300) و بيشتر به درد كسايي ميخوره كه وبگردي ميكنن
نتيجه اخلاقي: در حال حاضر اورميه ديسكانت ميباشد :41:
آقا به نظر من پارس بگیر . بهترین آپشن موجود هست . مکس نت که افتضاحه کامله . پینگ من الان 1300 هست ! این کلاه برداری هم که داره از غربی میکنه قابل قبول نیست
بله در مقايسه با شاتل و مكس ، پارس گزينه ي بهتري بنظر ميرسه ولي چون مركز مخابراتي ما بسيار پيشرفته س! امكان خريد اكانت 3 ماهه واسه من وجود نداره اما ميتونم 1ماهه، 6 ماهه و 1 ساله بگيرم! تعجب نكن درست خوندي! بغير از 3 ماهه هر چند مدتي كه دارن ميتونم ازشون اكانت بگيرم. و چون خريد 1 ماه به 1 ماه اصلا واسم نميصرفه فعلا بيخيال پارس شدمنقل قول:
256 مخابرات روز 2 تير
ساعت 3:36 صبح
ساعت 3:51 صبح
ساعت 4:04 صبح
مخابرات مشکلاتش چیه؟(میخوام برا یکی دو نفر مشاوره خرید adsl بدم می خوام کمی اطلاعات داشته باشم.) چون این طوری که می بینم فرقی بین من و آقای ارومچی تقریبا تو سرعت و پینگ نیست. فقط دانلود شبانه اش کمتره که خب به درد تازه کار نمی خوره.