ا ا ا ا عادل؟ از تو بعیده البته نظر من اینه که شما اول 2D کار کن که موتورت راه بیفته بعد برو سراغ 3D البته بازهم میگم ین نظره منه ولی Amir Reza از اول رفت 3D میتونی از اون سوال کنی :31: :)
Printable View
ا ا ا ا عادل؟ از تو بعیده البته نظر من اینه که شما اول 2D کار کن که موتورت راه بیفته بعد برو سراغ 3D البته بازهم میگم ین نظره منه ولی Amir Reza از اول رفت 3D میتونی از اون سوال کنی :31: :)
به نظر من lord arthas درست میگه اول با یه موتور ساده شروع کن.
بعدش به نظرم یکم هم 3D با گیم میکر تا تو کد نویسی و ...... راه بیفتی. بعدش برو دنبال یه انجین توپ!:46:
این 100 بار Lord Arthas اسم داره اسمشم پارســـــــــــــــــــــ ــــــاست :)
مگه حرف بدی زدم؟!:41:نقل قول:
کدوم قسمت از حرفامو قبول نداری؟
این که گیم میکر واسه 3D خوب نیست
یا این که بهتره موتورشو درست انتخاب کنه .(البته من گفتم با یونیتی کار نکردم در مورد اون دوستان بهتر میدونن)
سه بعدی یونیتی خیلی خیلی راحته برای یادگیری اما چون شما تازه کاری بهتره بری سراغ گیم میکر.
بنده یه سوال دارم
من در حال ساخت یه بازی برای مسابقه ی یک نما یک بازی هستم
واسه این که کیفیت بازیم خوب باشه. FPS رو روی حداقل 60 گذاشتم .یعنی واسه اینکه سرعته واقعی دیده شه باید حداقل 60 FPS باشه.
حالا این فریم ریت روی کاممپیوتر های ضعیف تر مشکل ایجاد میکنه؟
اِه O.o من فک کردم نوشتی برو سمته گیم میکر عادل جان ببخشید :10::11:
عادل جان حرف شما اونجاش غلطه که میگی از اول یه انجین خوب انتخاب کن. خب مثلا ایشون نمیتونه یه دفعه بره با UDK کار کنه که! اول باید با یه انجینی مث گیم میکر شروع کنه بعد بره دنبال انجینای بهتر. (البته به نظر من.)
من با حرف پرویز موافقم!:46:
فرمایش شما متین.:31:نقل قول:
قبول دارم که باید از آسون به سخت رفت.:46:
من در مورد یونیتی چیزی نمیدونم:41:. در مورد درجه ی سختی یا آسونیش و.......
یعنی به نظر تو یونیتی برای شروع گزینه ی خوبی نیست؟(البته اگه هدف اصلیش3ِD باشه)؟(من نمیدونما .از تو میپرسم)
من خودمم تازه رفتم تو کار یونیتی و چیز زیادی ازش نمیدونم.
خب هدف خیلی از بچه ها 3D هست. (تقریبا همه ی بجه ها!) ولی همون طور که پرویز گفت اول باید با گیم میکر شروع کرد.:46:
این همه بحث به خاطر منه یا به خاطر یکی دیگس؟:31:
البته من تا حالا هیچ کاری با یونیتی نکردم و فعلا دارم توش گشت میزنم و فعلا دوست دارم از مدل های آماده استفاده کنم و یه سری دستورات بهش بدم مثلا تو ماشین سواری گاز و ترمز و....:20:
اگه هم کسی درباره محیط و امکانات برنامه آموزشی داره دریغ نکنه.:11:
البته یه سوالاتی هم دارم که جاش تو تایپک خود برنامه اس...
ممکنه بعضی از سیستم ها قدرت پردازش 60 فریم در ثانیه رو (البته با توجه به صحنه در حال رندر) نداشته باشن و به این مشکل افت فریم میگن که کاربر یا بازیکن توقف (گیر) های پی در پی رو مشاهده میکنه.نقل قول:
بنده یه سوال دارم
من در حال ساخت یه بازی برای مسابقه ی یک نما یک بازی هستم
واسه این که کیفیت بازیم خوب باشه. FPS رو روی حداقل 60 گذاشتم .یعنی واسه اینکه سرعته واقعی دیده شه باید حداقل 60 FPS باشه.
حالا این فریم ریت روی کاممپیوتر های ضعیف تر مشکل ایجاد میکنه؟
معمولا در بازیهای سه بعدی مقدار 30 فریم در ثانیه جواب گو هست.
شما میتونید بجای اینکه از 60 فریم استفاده کنید از 30 فریم کمک بگیرید ولی مقادیر سرعت اشیاء بازی رو دو برابر کنید.نتیجه چیزی شبیه همون 60 فریم میشه البته نرمی کمتری نسبت به 60 فریم بوجود میاد ولی میشه تضمین کرد که بازی روی رنج بیشتری از سیستم های ضعیف بدرستی اجرامیشه.
قبلا روی 30فریم گذاشته بودم . با سرعت دوبرابر . ولی از کیفیت تصویرش اصلا خوشم نیومد.نقل قول:
حالا اگه روی 60 باشه خیلی احتیاج به یک سیستم خوب داره؟
مثلا سیستم من که تقربا ضعیف هم هست اونو کامل میاره.
سیستم من
CPU : 2.2 Dual core
RAM : 2GB
Graphic : 512 9400 GForce
بیشتر بستگی به صحنه در حال رندر داره مثلا یک صحنه با اشیاء زیاد و پردازش بالا طبیعتا دیر تر نسبت به یک صحنه با اشیاء کم و پردازش کم رندر میشه.نقل قول:
حالا اگه روی 60 باشه خیلی احتیاج به یک سیستم خوب داره؟
البته در چنین مواقعی معمولا یک حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای درست بازی توسط سازنده معرفی میشه.
ببخشید یک سورس تیر زدن با اسیب زدن به دشمن میشه برام بزارید خیلی ممنونم میشم
با سورس ساختن چیزی یاد نمیگیری. چون 90% بچه ها سورسو میگیرن میذارن تو بازیشون و هیچی ازش یاد نمیگیرن!
راهشو بهت میگم :
واسه تبر زدن : باید از اکشن Create Moving استفاده کنی.
واسه آسیب زدن به دشمن : باید یه متغیر تعریف کنی. بعدش بگی که هر وقت تیر بهش برخورد کرد (collision) از اون متغیر یه مقداری کم شه.
عادل جان باید پله پله رفت بالا.
یونیتی نسبت به UDK خیلی آسونه مگرنه اونقدر هم آسون نیست.
من خودم 3 سال تو گیم میکر بودم الان دارم یونیتی کار می کنم.
سلام
دو تا سوال داشتم
این یک نمونه از سورس بازیمه:
1.چه جوری میشه بعد از چند ضربه(مثلا دو تا ضربه) پی در پی یک حرکت دیگه انجام بده؟کد:http://up.98ia.com/images/sodc1fybrifvv5lni3t.rar
2.view بازی فقط دنبال یک آبجکت میره، چیکار کنم که وقتی change بشه صحنه دنبال اون یکی آبجکتم بره؟
سورس نمیذارم!!!
بهت میگم چی کار کنی :
1-باید یه متغیر تعریف کنی که هر وقت ضربه میزنی این متغیر یکی بهش اضافه شه و اگه میخوای پلیر سریع ضربه بزنه یه تایم بهش بده که مثلا بعد از 2 ثانیه اون متغیرت صفر بشه.
2- دو تا view درست کن بعد یه شرط بذار بگو اگه فلان شه بره view 0 اگه نشه بره view 1.
این راه هایی بود که به نظر من میرسید. شاید بچه های دگ راه های بهتر و راحت تری هم بلد باشن.
در ضمن سورس هم نذاشتم به خاطر خودته چون اینطوری بهتر یاد میگیری.:46:
شما با این توضیحی که دادی، راستش متوجه نشدم.
تایمرو درست کردم، ولی شرط های دیگرو بلد نیستم.
حداقل شما که زحمت میکشید توضیح میدید، بگید چه کدی استفاده میشه.:46:
خب معلومه دگ if
برای یکی از سوالی که پرسیدم، خودم جوابشو پیدا کردم:
برای view از این کد استفاده میکنیم:
اما در مورد سوال دیگم، نمیدونمکد:view_visible[0]=true;
لطفا کمکم کنید
سوال:
چه جوری میشه بعد از چند ضربه(مثلا دو تا ضربه) پی در پی یک حرکت دیگه انجام بده؟
گفتم که.
یه بار دگ توضیح میدم.
ببین باید یه متغیر بسازی که تعداد ضربه ها رو تو خودش نگه داره. پس هر وقت ضربه میزنی باید یه دونه بهش اضافه بشه.(تو ایونت ضربه زدن)
حالا اگه این کارو کنی این متغیر همین جوری زیاد میشه(هر ضربه 1 دونه زیاد میشه) ولی تو میخوای هر وقت متغیر 2 شد یه ضربه ی دگ بزنه پس باید یه تایمر بذاری که مثلا بعد از 2 ثانیه اون تایمر 0 بشه (ینی پلیر باید تو کمتر از 2 ثانیه دوبار پشت سر هم دکمه رو یزنه. اگه بیشتر طول بکشه متغیر 0 میشه و 2 بار دگ باید بزنه.)
دگ فک کنم کامل توضیح دادم. حالا اگه جاییش رو اشکال داری بگو تا بیشتر توضیح بدم.:46:کد:if attack = 3
{
اون کاری که میخوای انجام بدی
}
من مشکلم تو همین منغیرهنقل قول:
آشنایی با متغیر ندارم نمیدونم چجوری باید متغییر بسازم که تعداد ضربه هارو تو خودش نگه داره؟:41:
واسه تعریف متغیر میتونی بری تو ایونت create یه آبجکت و از اکشن set variable استفاده کنی و یا یه کد بنویسی به شکل زیر :(فک کنم تو ایونت game start هم میشد فرقشون هم اینه که اگه تو ایونت create بذاری هر وقت آبجکتت ایجاد شد متغیر دوباره میشه همون مقدار اولیه ولی اگه تو game start بذاری فقط وقتی بازی شروع میشه متغیر مساوی عدد اولیه میشه)
مثلاکد:نام متغیر = یه عددی
وقتی هم که میخوای ازش چیزی اضافه یا کم کنی کافیه کد رو به این شکل بنویسی :کد:attack = 0
مثال :
کافیه که این کد رو تو ایونت ضربه زدن بذاری (فک کنم تو بازی شما z بود)کد:attack += 1
و یه تایمر بذاری و توش اینو بنویسی :
هنوز اگه جاییش رو اشکال داری یا نفهمیدی بگو.:46:کد:attack = 0
سلام
ممنون
من همه اینکارهارو کردم(هم کد نویسی و هم از طریق اکشن) ولی هیچکاری انجام نداد.
اگه میشه یک سورس کوچیک بزارید تا بفهمم مشکلم از کجاست.:9:
اینم سورس :
[HTML]http://s2.picofile.com/file/7349689672/change.gmk.html[/HTML]
الان تو این سورس اگه چند بار سریع دکمه ی space رو بزنی اسپرایت عوض میشه ولی اگه طول بکشه دوباره باید چند بار دگ space رو بزنی.
امیدوارم فقط این سورس رو کپی نکنی تو بازیت و ازش یاد بگیری.
موفق باشی.:46:
سلام
من همین کارو کردم
اما چون هر دفعه که دکمه z را میزنم آبجکتم Change میشه انگار دوباره متغیرم 0 میشه.
باید چیکار کنم؟:41:
راه اول :
شما باید یه متغیر global تعریف کنی و به جای ایونت create از ایونت game start برای تعریف متغیر استفاده کنی.
راه دوم :
این راه رو تا حالا خودم امتحان نکردم شاید اصلا راهم اشتباه باشه ولی راه دوم اینه که :
بری توی User Define Constant متغیرت رو تعریف کنی.
راستی من نفهمیدم چرا شما چند تا آبجکت درست کردی.
فقط واسه تغییر اسپرایت این کارو کردی؟؟
سلام و درود
من game maker pro 8 نصب کردم.
میخواستم بدونم چجوری میشه resolation را تغییر داد
در قسمت global game setting >>> resolation فقط گزینه های محدودی وجود داره :
320x240
640x480
800x600
و ...
که همگی دارای نسبت تصویر 4:3 هستند ، من میخوام از رزولیشن 1280x720 (نسبت تصویر 16:9) استفاده کنم.
این امکان هست؟
یک سوال دیگه:
گزینه Use Synchronization To Avoid Tearing چیست؟
مرسی
تابع :
کد:display_set_all(w,h,frequency,coldepth)
سلام.
لطفا چندتا منبع خوب برای دانلود نمونه کاراکترهای مورد استفاده برای بازی پلتفرمر دو بعدی معرفی کنید (sprites)
مرسی
..........
همچنین میخواستم بدونم چجوری میشه از ویدیو در بازیها استفاده کنم؟
مثلا اول که بازی رو اجرا میکنیم میخوام چند تا لوگو که خودم ساختم به صورت ویدیو نمایش داده بشه و بعد main menu رو نمایش بدم
یا مثلا بین مراحل برای بیان داستان بازی
مرسی
اگه میخوای ویدیو بذاری تو بازی که اکشنش هس ولی اگه میخوای چند تا عکس رو پشت سر هم بذاری تو بازی که هر از چند ثانیه عوض شن میتونی چند تا بکگراند با عکسات بسازی بعد اون بکگراندا رو عوض کنی. یه سورس تو این مورد داشتم. اگه پیدا کنم واست آپ میکنم.
میخوام ویدیو بزارم ، اگه میشه کامل توضیح بدین ، مرسینقل قول:
شما از اکشن splash video استفاده کن. من تا حالا خودم با این اکشن رو امتحان نکردم. الان هم وقت ندارم امتحانش کنم ببینم چجوریه (چون وسط امتحانام!!!)
شما یکم با این اکشن ور برو حتما کارت راه میفته.
از این کد هم میتونی استفاده کنی که کار همون اکشن رو انجام میده :
نقل قول:
splash_show_video(fname,loop)
سلام... میخواستم یه چند تا بازی دوبعدی از گیم میکر معرفی کنید...
از اونایی که خیلی جذاب اند و دیگه هر چی قدرت داشته این گیمر میکر کشیده اند و استفاده کردن!!!
:)
سلام من میخوام بدون موس به هر طرف که خواستم تیر بزنم آموزشش را گرفتم ولی بازم توی این کار مشکل دارم اگه میشه یه سورس یا آموزش بذارید
بازی ایرانی کوهنوردنقل قول:
سلام من ماشین ساختم و دودم براش انتخاب کردم ولی دود کنار ماشینه من میخوام پشت ماشین باشه باید چیکار کنم