این سرویس 128 هست نه 512
Printable View
این سرویس 128 هست نه 512
اگه منطورت DownStream اون عدد هست باید بگم ربطی به نویز و ... نداره. فرض کن یه سایت داریم مثل یاهو ، تو مرور گر میزنی یاهو یکسری نوشته میاره . حالا فردا بازم بری یاهو یه نوشته دیگه باشه این مربوط به نویز میشه ؟:41: نه . نوشته ها توسط یاهو عوض میشه و نویز شما فقط در زودتر یا دیرتر بازکردن صفحه ها به کار میاد.نقل قول:
نویز و ... باعث میشه شما از پهنا که مثلا 512 هست کمتر بگیرین یا برابر. پس اون یک عددی هست ثابت مانند caller id که از سرور میخونه.
اونم که ما وقتی شروع به دانلود می کنیم تا از ماکسیمم یهو میاد مینیمم و ثابت میشه یا کمتر فرض کن تا برنامه بیاد تست کنه و سرور عملیات دانلود رو توسط نرم افزار بشناسه و بیاد سرعت مناسب رو بده (عملیات پردازشی و تقسیم و ساماندهی share کردن ) یکم اینطوری میشه . این مال همونه . یک مثال ساده بود برای اشنایی تقریبی.:31:
والا میان خبرش را میدن و میان برنامه میزارن و تصویب میشه اما وقتی برا اجرا میرسه میمونه .
اگر برای قیمت بگیری خوب نیست.نقل قول:
این شرکت کاربر زیادی نداره در اوایل حتما تایید خواهید کرد اما بعد چند ماه متاسفانه نه. اصلا به خاطر قیمت به یه شرکتی مراجعه نکنید. هر روز یه شرکتی میاد isp میزنه (خدا رو شکر تا اطلاع ثانوی دیگه مجوز نمیدن) نمیشه که . درسته اونم می خواد نون دربیاره ولی این شما کاربران هستید که شکست میخورید.
برای همین هست که به شرکتهای سابقه دار و قدیمی مراجعه کنید.
چی میگی masoodنقل قول:
خوب الان پس ما چیکار کنیم که عدد DownStream درست بشه؟
میدونستید که بیش از 70% مردم تبریز قادر به استفاده از اینترنت پرسرعت نخواهند بود؟
مراکز مخابراتی تجهیزات کافی برای نصب پورت های اینترنت پرسرعت را ندارند.
برای همین تتنها عده معدودی خواهند توانست.
پورتهای درحال حاضر داره پر میشه و متاسفانه امکانات دیگر برای نصب و نگهداری این پورتها نیست.
متاسفم.
برای همین در اینده از سرویسهای وایرلس و وای مکس برای ارائه اینترنت استفاده خواهند کرد . ولی اونم نمیشه ؟؟؟؟
یعنی برای اینکه همه از اینترنت پر سرعت بتونن استفاده کنن آینده چه شکلی خواهد بود ؟؟؟؟؟ چیکار می کنن ؟
وای چقدر هیجان انگیز.
منظورم چیز دیگه ای بوود !نقل قول:
-=- یه عواملی هست برای کاهش سرعت که ما اسمشو نویز میزاریم و اصلا نمی خوایم بدونم چطوری بوجود اومده ( بالاخره هست و من و شمام قبولش داریم / چون اگر نبود سرویس 128 دانلودش دقیقا معادل با 16 کیلو بوود نه 13 ! )
سوال من اینه که اون عامل نویز سرعت رو بصورت درصدی پایین میاره یا بصورت کسری ؟ ( با فرض اینکه ما از یه سرور مطمئن در حال دانلود هستیم / نه وب سورفینگ / و از لحاظ سرعت سرور برا ما محدودیتی ایجاد نمیکنه )
مثال
در حالت درصدی : ( نویز 10% )
یعنی من سرویس 1000 کیلوبیت بگیرم سرعت دانلودم 900 کیلو بیت میشه
و اگه سرویس 500 کیلو بگیرم ، سرعت دانلود میشه 450 کیلو
در حالت کسری : ( کسر 30 کیلوبیت )
یعنی من سرویس 1000 کیلو بیت بگیرم سرعت دانلود معادل 970 کیلو بیت میشه
و اگه سرویس 500 کیلو بگیرم سرعت دانلود معادل 470 کیلو بیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنها سرویس 2 گیگی که تو سایت این شرکت هست 128 هست
اونوقت شما میگی این سرویس 512 هست ؟
نه.اگه یه نگاهی به سایتش بندازی می تونی 512 2g ببینی.
تو این صفحه می تونی ببینی:
کد:http://inetiran.com/content/view/9/4/
پس کی بود میگفتنقل قول:
منتظر سرعت 1 mg باشد :31:
معمولا برای نابود درخت ریشه اون باید از بین بره
الان هم وضعیت درست مثل اینه
نقل قول:
پس من دو دستی بچسبم به به این ADSL و همارا
فکر inet هم از سرم بیرون کنم :31:
بهترین کار همینه :10:نقل قول:
نقل قول:
قبلا بحث این سرویس شده تو تاپیک
15700 + 3000 = 18700 هزینه ی تمام شده
همارا سیستم همین سرویس رو 13500 تومن میده
اگه تنها دلیلت برای عوض کردن شرکت فقط مشکلاتش هست مطمئن باش این شرکت جدید مشکلاتش خیلی خیلی بیشتر از همارا خواهد بوود
اگه خیلی اصرار داری که بری از شرکت دیگه سرویس بگیری برو از شاتل سرویس اکونومی 512 بگیر 18900 تومن / 2.5 گیگ
اینجا کسی از مرکز گلستان یا قندی هست ؟( همارا )
از بچه های تورنت باز اینجا هستن ؟( همارا )
مسعود جان؛ کمی بزرگتر بنویس دیده نمیشه :31::31:نقل قول:
اینجا که میگید، کدوم خیابون ها رو شامل میشه؟
اول باید بفهمیم این نویز چیه ؟ اگه مفهوم نویز رو بدونید و قسمت مربوطه مودم تان را ببینید ، اگه از الکترونیک و مخابرات چیزی بدونید یا استادی داشته باشید که این ارقام موجود در واحد مربوط به مودم رو براتون تشریح کنه به جواب خواهید رسید.نقل قول:
نویز یعنی فرکانس - یعنی نوعی میدان صوتی مزاحم . (البته توضیح ساده برای یادگیری اینه استادان دقیقتر می دونن) .
و نسبت اعمال ریاضی که به ان سیگنال به نویز می گویند رابط این کار است .
نویز را بر حسب db می سنجند یعنی دسیبل .
پس اگر در قسمت تنظیمات مودم یه نگاهی کنید به این اعداد برخورد خواهید کرد که نشانگر امواج مزاحم رادار مانند و ... هست .
من پیشنهاد می کنم یک پرینت از اون صفحه تنطیمات مودم را بگیرید و به استادی که رشته مخابرات و یا الکترونیک داره نشون بدید و بخواهید تشریح کنه و نتیجه رو اینجا مطرح کنید تا ما هم دقیقتر و هم کاملتر و هم علمی تر به موضوع نگاه کنیم. اوکی :27:.
زدیم تاپیک بیاد بالا ...
زحمت کشیدی:31:نقل قول:
زدیم تاپیک بیاد بالا ...
یه سوال داشتم.من مودم رو وصل کردم به یه محافظ که وقتی سیستم رو شات داون میکنم برق وسایل جانبی
رو خودش اتوماتیک قطع میکنه(مثل اسپیکر و رایتر اکسترنال و...)حالا میخاست بدونم این قطع و وصل شدن
برق مودم آسیبی بهش نمیزنه؟
سلام دوستان
من از صبا نت 128 استفاده می کنم برام نمی صرفه برای آپلود
من دنبال اکانتی یا شرکتی میگردم که حجمی نباشه و سرعتش هم خوب باشه برای آپلود
حجم فایلهای که آپلود می کنم 800 مگ فیلم
اینم فروم من برای دانلود فیلم با لینک مستقیم از سرور
کد:www.linkmovies.org/Froum
خسته نباشید. :13:نقل قول:
نه عزیزم. ایمطوری بهتره و مودمتون از آسیبهای برق مثل نوسانات و غیره در امان میمونه.نقل قول:
دوست عزیز، فعلا در تبریز تنها شرکتی که اینترنت نامحدود رو برای عموم عرضه میکنه، همارا سیستم هست.نقل قول:
و قیمتهاش هم در مقایسه با بقیه شرکت ها خیلی منصفانه هست.
منتها اگه بخواهید سرعت بالایی برای نامحدود بگیرید، خیلی باید هزینه کنید. مثلا برای 512 نامحدود هرماه باید 89000 تومن هزینه کنید که فکر نکنم براتون بصرفه. :18::18::18:
ولی در سرعتهای پایین مثلا 128 نامحدود، هزینه، خیلی خیلی پایین هست. چیزی حدود 13000 تومن برای هر ماه (یعنی 75 هزار تومان اختلاف:18:) . که هیچ شرکتی این سرویس رو با این قیمت نمیده. :27: :46:
حالا انتخاب با خودتونه دیگه . . . :46:
موفق باشید :11:
به نظر من بهترین سرویس دهنده با آپلود خوب شاتلهنقل قول:
بستگی داره چقدر می خوای خرج کنی
ممنون از توضیح :10:نقل قول:
اتفاق دیروز رفتم استاد مخابراتمونو پیدا کنم ازش توضیح بگیرم / ولی نبودش :8:
این سوالی که من پرسیدم بیشتر می خوام ربطش بدم به یه جای دیگه ،
محور اصلی هم اینه که می خوام بدونم این نویز ( عامل کاهش سرعت ) سرعت رو بصورت درصدی پایین میاره یا کسری ( البته فکر کنم تو فرمول دسی بل یه لگاریتمی بوود )
اولین فرصت که استادو پیدا کردم ازش توضیح می خوام و میام اینجا توضیح میدم ( ترم شروع نشده ) :31:
با خودم گفتم تا جریان و از استاد بپرسم خودم یه تحقیقی بکنم / نتیجه این شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
For n-bit integers with equal distance between quantization levels the dynamic range (DR) is also determined.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
In this case, the SNR is approximately
SNR= Signal to Noise Ratio
با احتساب این فرمول آخری با افزایش تعداد بیتها ( n ) کاهش سرعت یا همون نویز با ضریب n همون فرمول هست
یعنی به صورت درصدی
BIZIMT جان تایید میکنی ؟
سلام مرسی از پاسختون
من سایت همارا نگاه کردم
128 خانگی رو زده 39600
ولی بعد که میزنی محاسبه کنه میشه:
فرق 128 خانگی و این 128 بقیر از قیمت در چیه؟
مرسی
سلام.دوستان چرا حرف الکی می زنین؟!
داشتم دنبال یه ای اس پی خوب می گشتم اینجا رو دیدم گفتم یه اطلاع رسانی کنم ثواب داره.
من 3 ماه پیش از این همارا سیستم یه 256 گرفتم اولش گفتن هزینه اشتراک اولیه با 3 ماه اشتراک میشه 138 تومن بعد هر سه ماه یه بار 36 تومن هزینه تمدید اشتراک منم گفتم اووووکی کلی حال کردم الان بعد سه ماه زنگ زدن می گن بیا تمدید کن رفتم 36 تومن گذاشتم جلو آقا اینو بهم گفت هزینه تمدید اشتراک سه ماهه میشه 128 تومن :18::18::18:
در ضمن سرعت 256 میگن ولی speedtest یه چیز دیگه نشون میده مثلا یه چیز تو مایه های 132Kbps :18::18::18:
من تورنت بازم:31: میخوام یه فیلم دانلود کنم اصولا سرعت باید 25 باشه اینو همه میدونیم ولی سرعت من نهایتا میشه 11 :18::18::18:
سرعت اپلود هم که ماشالا من 1kbps رو تجربه نکردم:18::18::18:
روزی هم تقریبا 10 بار دی سی میشم
اینا علنا کلاه برداری می کنن دستمون هم به هیچ جا بند نیست حالم از هر چی اینتزنت ایرانه به هم خورد:2:
قیمتشم که عرض کردم یکی به داد من برسه من تو مرکز شهید قاضی هستم یکی یه ای اس پی خوب معرفی کنه :19:
فقط تو رو خدا همارا نگیرین بدبخت میشین!
در ضمن من گیم هم انلاین بازی می کنم پینگ من تو سرورای ایرانی که همه ایرانی ها پینگشون 30-70 هست اونم با 64 یا 128 مال من میشه 190-300:18::18::18::18::18::18::18:
خداوکیلی خیلی بی انصافیه اینا میان به جای اینکه یه 256 رو بین 8 نفر تقسیم کنن میان مثلا بین 30 نفر تقسیم میکنن میشه این .
نمی دونم دلم می خواست هر چی فش ناجور بلدم نثارشون کنم ولی حیف که اینجا نمی شه:41:
لطفا جواب منو بدین امروز قطع میشه یه ای اس پی باحال به ما معرفی کنینبریم حال کنیم.
خاک تو سر ریاضی خاک تو سر هماراسیستم خاک تو سر خانی خاک تو سر من که رفتم همارا گرفتم:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکم سایز فونت ها کوچکتر باشه بهتره چون کمتر به بالا پایین کردن صفحه نیاز میشه.لطفا رعایت کنید.
دوست عزیز اون قیمتهایی که الان در سایت زدن، خیلی قدیمیه. شما با این شماره تماس بگیرید و قیمت های جدید رو ازشون بپرسید 5565335
بالاخره همارا خوبه یا بده؟
به غیر از هماراکدوم شرکت سرویس بدون محدودیت میده که کیفیتش هم خوب باشه؟
به نظر من که خوبه.نقل قول:
ولی در مورد سرعتی که میدن یه کم پایین تر میشه. (سرعت واقعی پایین تر از سرعت اسمی) در این مورد با دوستمون موافقم.
موفق باشید. :11:
امروز همارا مال من تا از ظهر تا حالا قطع بود
ای بابا. مگه شما کدوم منطقه هستید. :41: :46:نقل قول:
من از ظهر تا حالا، خیلی هم استفاده کردم. :31:
معلوم نیست همارا داره چی کار میکنه.دوستم میگفت امروز 10-12 بار دیسکانکت شده.
مركز مخابراتي رجايينقل قول:
صبا نت هم 3 ساعت قبل قطعی نیم ساعته داشت
به طور مکرر هم دیس می کنه
من فکر می کردم فقط صبا اینجوری است
تازه مال من سرعتش قبل از ظهر 50 تا 55 بوده
حالا شده38 تا 42 زنگ زدم گفت مال همه رو كم كرديم مال شما هم اينجوري شده؟
اينجاشو خوب اومدي:31::31::31::31:نقل قول:
نقل قول:زیاد غصه نخورید :31: تمام شرکت ها به جز شاتل این جوری استنقل قول:
من خودم صبانتی هستم شبا هم 1800 تا 2000 مگا دانلود دارم ولی سرعت روز ها افتضاح شده طوریکه روزا آدم به اینترنت نره بهتره چون اونقدر قطع و وصل می شود که اعصاب برا آدم باقی نمی گذارد
نقل قول:نقل قول:سلام دوستان.نقل قول:
من همین الان به خاطر حرفهای شما زدم یه فایل دانلود بشه.
جالب اینجاست که متوسط سرعت دانلود من، همون 62 هست.
به جز همارا فکر نکنم شرکت دیگه ای مناسب باشه.
شاتل فقط 64 و 512 نامحدود داره که 64 با دایال آپ زیاد فرقی نداره و قیمت 512 اش هم خیلی زیاده.:13:
راستی Max Net چطوره؟128 خانگی رو 12900 تومن میده.
من نمیدونم کیفیت سرویس های ماکس نت چطوریه. ولی این رو میدونم که پشتیبانی خیلی ضعیفی دارند. و اصلا هم مشتری مدارانه حرکت نمیکنن.نقل قول:
همارا چرا اینطوری می کنه ؟!
امروز از 13 تا 16 قطع بود دیروزم از 12 تا 14 ! تو این 2 روز 100 بار هم قطع شده ! با 0.7 کیلوبایت دانلود داشتم امروز ! :دی
نقل قول:
قابل توجه همه دوستان! مخصوصا دوستانی که میگن امروز خیلی دیس شدیم.
من مطابق تصویر بالا، 24 ساعت هست که دیس نشدم.
به نظر من، دیس شدن به منطقه مخابراتی مربوط هست. این رو هم بگم که ایران واقعا داره روی پهنای باندش کار میکنه. این دیس شدن ها در بعضی از مراکز مخابراتی هم، دلیلش آپدیت سرویس ها و همچنین پهنا هست.
کلي حالم به هم خورد . تمام خاطرات درسهاي رياضي اومد جلو چشم.نقل قول:
بله تاييد ميشه. آفرين مي تونم بگم MaSoOd شما خيلي باهوش و زرنگ و کاري و درس خوان هستيد. من حسوديم شد چون من اينطوري نيستم.
مورد شما اندکي تاييد نميشه .نقل قول:
دوستان با مشخصات شما مشکلات شما را ، ندارند.
مشکل را بررسي کنيد. (اگر حوصله دارين از اول تاپيک دونه دونه بخونيد)
به راحتي ميتونيد سرويستان را عوض کنيد. اين مشکل و عصبانيت نداره که .
نداريم اينا رو : امکانات - تشکيلات - اطلاعات - ماديات - هنريات - رباعيات .... اي بابا چي گفتم ، به هر حال عمدي نيست وگرنه همين رو هم نخواهيد داشت. جيره بندي .نقل قول:
در شب هاي رمضان دعا کنيد ، دعاتون روا ميشه تا بزرگان کشور يک فکري بنمايند.
تازه يک خبر ديگر اينکه ما فقط اينترنت 40 کيلوبيت پايين در ايرانسل داريم. در اين مونديم.
حالا مي خواهيم اينترنت 300 کيلو بيت + . - را در اپراتور سوم بديم . خيلي جالب ميشه.
بعد از تماس با شرکت همارا، گفتند که قطع شدن های مکرر توسط خود مخابرات انجام میشه؛ همین.