سلام
مي خواستم بدونم توي ويندوز سون 64 چطور ميشه دو تا پارتيشن رو مرج يا ادغام كرد؟
كلاً ميشه درايو ريكاوري يا درايو تولس رو با يه درايو ديگه مرج كرد؟(توي سون 64)
سلام
مي خواستم بدونم توي ويندوز سون 64 چطور ميشه دو تا پارتيشن رو مرج يا ادغام كرد؟
كلاً ميشه درايو ريكاوري يا درايو تولس رو با يه درايو ديگه مرج كرد؟(توي سون 64)
سلامنقل قول:
از برنامه vaio care استفاده كن
كه در قسمت start\all program وجود داره
قبلش سه تا dvd هم بگير
1- تهيه ريكاوري
2 - پارتيشن بندي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اساتيد كسي نيست جواب مارو بدهنقل قول:
با سلام
من لپ تاپ سونی مدل F11DGX/B گرفتم میخوام بدون اینکه ویندوز 7 اورجینالش پاک شه اونو پارتیشن بندی کنم
لطفا مرا راهنمایی کنید
از کدوم قسمت vaio careباید پارتیشن بندی کرد؟؟نقل قول:
من vpc-cw2fgx/b دارم 298گیگ درایو C هستش و وقتی از Disk Management نگاه میکنم2 تا درایو hidden هم داره یکی برا ریکاوری ویندوز به حجم حدود 9gigیکی هم 100MB که نمیدونم برای چیه (کسی میدونه؟؟؟) از تو ویندوز وقتی shrink میکنم نمیتونه بیشتر از 130GIG از C جدا کنه (این در حالیه که فقط ویندوز نصبه و هارد خالیه و no page file رو هم اعمال کردم )
من میخام دو تا 100GIG و یه 98GIG برا ویندوز داشته باشم . اصلا امکانش هست؟؟؟ چون یه محدودیتی تو تعداد پارتیشن در Disk Management وجود داره!!!و آیا در صورت خراب شدن ویندوز و ریکاور کردنش این پارتیشن ها میپرن ؟؟؟
کسی یه نرم افزار داره که این کارو برام انجام بده؟؟ من خودم acronis ,paragon دارم ولی وقتی که تو مرحله آخر ویندوز رو برا پارتیشن بندی RESTART میکنن ویندوز با کمک vaio care ریکاوری میشه و ویندوز بالا مییاد و به نرو افزارا اجازه پارتیشن بندی نمیده!!!!!
با تشکر از قبلی اساتید .
نقل قول:
یعنی واقعا یکی نیست کمک بده!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
کسی نیست راه حل مشکل منو بدونهنقل قول:
سلام.من بعد از تغيير دادن اندازه درايو C،براي ريكاوري هيچ گزينه اي كار نمي كنه الا Factory recovery كه كلا هارد برمي گرده به حالت كار خونه؟چكار كنم؟من فقط درايو c رو مي خوام recovery كنم.
نقل قول:خوب شما كافیه فقط به درایو مخفی كه البته تو پارتیشن بندی دیده میشهنقل قول:
دست نزنین
درایو ریكاوری سونی وایو در حالت عادی مخفی هست.
ضمنا بپره هم مشكلی نیست
میتونی دوباره بسازیش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------
دوست عزیز شما احتمالا ترتیب چینش ریكاوری رو عوض كردیننقل قول:
مشكلی نیست با این روش اقدام نمایید:
---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------
خوب با روش اتوماتیك درایورها رو بگیر:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112
---------- Post added at 08:37 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------
خوب اون 100 مگی مال خود ویندوز هست البته ویندوز 7 فقط این مدلی یك پارتیشن مخفی میسازهنقل قول:
در مورد ریكاوری هم نگران نباش
من خودم توصیه می كنم با این روش ریكاوری بسازی و قید خود سونی رو بزنی:
---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:37 AM ----------
از برنامه پاراگون پارتیشن منیجر مخصوص 64 بیت استفاده باید كنینقل قول:
با خود ویندوز نمیشه
لينك برنامش رو داريد بزاريدنقل قول:
عجب توضیح دادی دمتگرم نخواستیم:41:نقل قول:
سلام دوستان،
احتمالاً جواب سوالات من تو پست های قبلی هست ولی از اونجایی که من واقعاً وقت کمی دارم امکان جستجو در صدها صفحه موجود نیست. لطفاً در صورت امکان منو راهنمایی کنید.
بنده یه Sony sr599geb گرفتم و تنها کاری که کردم اینه که دو دی وی دی ریکاوری ازش تهیه کردم و هنوز کاری باهاش نکردم یعنی خواستم مطمئن شم که کار دیگه ای نباید کرد بعد از بیرون روش فایل بریزم. سوالم اینه که آیا لازمه کار دیگه ای انجام بدم برا محافظت از نرم افزار لپ تاپم یا نه؟
سوال بعدم اینه که چه جوری و کجا باید لپ تاپمو رجیستر کنم؟
و سوال اخر اینکه چه جوری باید 320 گیگ فضای هارد رو که فقط یه درایوه پارتیشن بندی کرد آیا خود سیستم راهکاری داره یا باید از پارتیشن مجیک استفاده کنم. ضمناً سیستم عامل W7 Pro هست.
ممنون از دوستی که راهنمایی میکنه
سلام وعرض خسته نباشید خدمت اساتیدمحترم.2 روز قبل برای نوت بوک من مشکلی پیش اومده،ممنون می شم راهنماییم کنین،من همه این 94 صفحه را مطالعه کردم،اما به سوال مشابه خودم نرسیدم
من ازنوت بوک سونیFW198u/hبا سیستم عامل vista ultimate استفاده می کردم که چندی قبل آن را با ویندوز7نسخه ultimate به روز رسانی(upgrade)کردم که مشکلی هم نداشت،تا جائیکه تصمیم به پارتیشن بندی با نرم افزار Paragon کردم که درآن،درایورrecovery و درواقع هرچه بر روی هاردم بود فرمت کردم وآن را از دست دادم وحالا تصمیم دارم تا ویندوزVista سابق و اصل خودم رو دوباره برگردونم(چون سیستمم کند شده بود....همین)می خوام به هنگام بووت شدن با دی وی دی ریکاوری که قبلا رایت کرده ام،اما حالا که به Vaio recovery رفته و ازگزینه آخر برای reset factory اقدام وگزینه i understand رو تیک می زنم، با error شماره 92 ومبنی بر اینکه ابتدا مدل خودرامشخص کنم روبرو هستم...!!!!!!(recovery disks can`t do in this computer,please confirm your model type first)خواهشن کمکم فرمائید.
سلام دوستانان
امروز خواستم کی از درایو هارو با استفاده از خود ویندوز 7(دیسک منیجمنت) پاک کنم
بعد از پاک کردن آه از نهادم بلند شد:18:
اون درایو که دیلیت کرده بودم با یه درایو 100 گیگیم ترکیب شد و با هم پاک شدند
تا حالا 3 تا نرم افزارو چک کردم
Recover My Files 4.6.6.830
GetData Recover My Files
و
R-Studio Data Recovery
ولی حتی درایوم نمیشناسن حالا ریکاوری کردن بماند.
اول یه خواهش که از نرم افزارا برای این کارا استفاده کنید تا مثل من پشیمون نشید.
بعد اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون.
ایا روشی هست که بشه ویندوز 7 اورجینال که پاک شده را برگردونیم.اگه هم نیست چجوری میشه dvd اونا با تمام درایورهاش گیر اورد.اصلادیسک ریکاوری ویندوز 7 x64 Professional هست یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درایورهای ویندوز 7 را از سایت سونی کامل دانلود کردم ولی ناقصه ومثل اون ویندوز7 اورجینال که روی هاردبود,نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل:سونی(VPCCW1AGX/U)
سلام
من سونی دارم و هم بک آپ گرفتم و هم پارتیشن بندی کردم حالا حس میکنم ویندوز 7 مشکل داره و دیگه باید عوض شه
چجوری مطمئن شم که بقیه اطلاعاتم پاک نمیشه و پارتیشن هام سالم می مونه
ممنون
سلام
یکی از دوستان لطف میکنه نحوه پارتیشن بندی ویندوز سون رو توضیح بده؟
برنامه هم اگه میخواد لطفا بزارید.:11:
بچه ها سلام، من كمك مي خواستم اگه لطف كنين...
من نت بوك دل ميني دارم، ويندوز 7 استارتر روش نصبه، داشتم با پاراگون پارتيشن بندي مي كردم كه بعد ريست شدن ديگه ويندوز بالا نمي آد، چجوري بايد ريكاوري كنم؟
ممنون از كمكتون...
دوست عزیز من یه ام اس آی cr420 دارم.بعد از اولین ریکاوری برای اولین استفاده دی وی دی های ریکاوری رو گم کردم.الان چند بار با همون نرم افزار داخل خود ویندوز دوتا ایمیج درست کردم که کار همون دی وی دی ها رو میکنن و رایت شون کردم اما چند ثانیه بعد بوت شدن ارور میده و ادامه نمیده.شاید تا حالا با روشهای مختلف ساخت دیسک ریکاوری 16 دی وی دی خراب کردم اما نمیشه.ویندوز اورجینالش ویندوز7 هوم پریمیوم هستش.لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز منم hp 2190 دارم و دقیقا همین مشکل رو دارم. هنگامی که می خوام ریکاوری کنم فقط گزینه factory recovery کار میکنه که کل هارد رو به حالت کار خونه ای بر میگردونه.!
توی disk manegment هم type هارد رو daynamic میزنه که قبل از پارتیشن بندی basic بود.
از دوستان اگه کسی راه حلی داره لطفا ما رو راهنمایی کنه.
من وقتی میخوام Shrink کنم حجم خیلی کمی واسه این کار به من میده
مثلا از 270 GB کلا 70 GB میده
باید چه کار کنم که این حجم افزایش پیدا کنه
ممنون
سلام. دوستان من یه اچ پی خریدم که 2تا درایو داره.یکی C که حجمش 289 گیگ هست و یکی D که 12 گیگ هست که درایو ریکاوری هستش.من از توی my computer میتونم درایو D رو ببینم ولی یه vaio sr490 دارم که درایو ریکاوریش مخفی بود.خودم دوست ندارم این درایو ظاهر باشه.آیا اشکال داره که مخفی بشه؟اگه نه چطوری باید این کارو بکنم.
همونجایی که خریدمش بردم واسه پارتیشن بندی ولی نتونست با acronis سیستم رو بوت کنه.قبلش گفته بود که اچ پی ها با acronis مشکل دارن.من خودم با پparagon توی خونه تونستم بوتش کنم ولی ترسیدم اینکارو خودم انجام بدم.
میشه راهنماییم کنین چطوری درایو هامو ایجاد کنم.میخوام بجز C توی مای کامپیوتر 3تا درایو دیکه هم داشته باشم.(بجز اون درایو ریکاوری که پرسیدم مخفیش کنم اشکال داره یا نه)
ممنون میشم کمکم کنین
من هاردم با با shrink پارتیشن بندی کردم اما مقدار حافظه جدا شده بصورت unallocate در امده ویدگه نمیشه پاتیشن بندیش کرد چکار کنم؟
چقد این تاپیک فعاله.لطف کنین به این پست هم جواب بدین.ممنون میشم:41:نقل قول:
دوستان لپ تاپ من دل وسترو 3500 هست.
نميتونم ريكاوري بگيرم چون به قسمت پروگرس و رايت روي دي وي دي كه رسيده همونطور مونده!
لطفا كمكم كنيد
سلام من بعد از مدتي ميخوام ويندوز عوض كنم ولي نمي دونم با يد چكار كنم
درايو ريكاوري دارم ميشه راهنمايي كنيد؟
(ميخوام كه فقط پارتيشن سي و ويندوز عوض شه و اونايي كه با پپارتيشن مجيك ساختم خراب نشه
ممنون
----------
با عرض سلام
من یک لپ تاب asus Eee 1001 خریده ام. هنگام روشن کردن لپ تاب با زدن دگمه ی f9 وارد فضای رکاوری شدم، ولی وقتی می خوام از فایلهای سیستی backup بگیرم امکان رایت آن ها را بر روی دیویدی فراهم نمی کند (دیویدی ریتر اکسترنال هستش) و تنها امکان استفاده از usb را می ده که متآسفانه باید بیشتر از 16 گیگ باشه. می خواستم ببینم راهی هست که من 16 گیگو رو 4 تا دیویدی رایت کنم؟
با تشکر بی نهایت:20:
سلام درباره shrink بدونید که بستگی به کارکرد سیستم داره و هرچی سیستم سبک تر باشه مقدار بیشتری به شما می ده
سلام
من lenovo u350 دارم
من از سیستم دیسک ریکاوری یا پشتیبان تهیه کردم
الان میخوام ویندوزش رو عوض کنم یعنی به روز اول برگردونم (روز تهیه دیسک پشتیبان)چه شکلی باید این کار رو انجام بدم ؟؟؟
اقا من مثل لب تاپ شما گرفتم و به مشکل خوردم میتونی به من کمک کنی. ضمنا برای پارتیشن بندی روی مای کامپیوتر راست کلید کرده و گزینه (manage) را انتخاب کرده و بعد روی گزینهdisk mqanagmet کلیک کرده و در این محیط می توان درایو سی را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و قسمت دوم را دوباره اگر خواستیم به قسمت های دیگر تبدیل کنیم و دیگر قسمت اول را نمیتوان تقسیم کرد. اگر با من تماس بگیرید ممنون میشم 09122217756
سلام مشکل عدم شناسایی هارد توشیبا در لب تاب دل 5010 خواستم ویندوز عوض کنم میبینم هارد پریده راهنمایی کنید
سلام دوستان. من یه لب تاپ داشتم که خواستم بفروشمش و برای همین هاردشو حسابی فرمت کردم و کلی فایل ریختم توش دوباره فرمت کردم و این کار رو چند بار کردم که اطلاعات قبلیم قابل ریکاوری نباشه! ولی بازم با نرم افزار ریکاوری بر میگردوند. کلا میخواستم بدونم میشه کاری کرد که نشه اطلاعات رو برگردوند. بهترین کار چیه؟
من یه لپ تاپ HP گرفتم....500گیگا هارده....
درایو C 420 گیگ هست...shrink که میکنم فقط میذاره 220تاشو بردارم...
یعنی اون 200 گیگه دیگه میمونه برای درایو C....چه جوری کمش کنم ؟؟؟
من لبتاب دل 1557 دارم که درایو ریکاوری ان پاک شده ایا میتوانم از این ویندوز سون جدیدنصب شده میتوانم امیج فکتوری
تهیه کنم لطفا راهنمایی لازم انجام دهید یا به امیل زیر ارسال فرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام!
من یه درایو داشتم که 75gig بود. با45 گیگش یه درایو ساختم! حالا 31.5 باقی مونده به رنگ سیاه نشون میده که unallocated نوشته! کلیک راست که میکنم گزینه new simple میزنم اخرین مرحله ارور میده! چطور باید فرمتش کنم؟
سلام.من يه hp 2300 دارم.قبل از پارتيشن بندي DVD ريكاوري گرفتم.اما حالا كه پارتيشن بندي كردم فقط گزينه factory recovery فعال هست .مي خوام بدونم امكانش هست يه جوري فقط ويندوز رو ريكاوري كنم.پارتيشن C 450 گيگ بود، من به 50 گيگ تا تبديل كردم.پارتيشن ريكاوري هم سر جاش هست به صورت Hiden.
سلام.دوست عزیز من همونطور که گفتید پارتیشن بندی کردم.برای بار دوم که خواستم این کار رو انجام بدم ارور داد که تعداد پارتیشنها به حداکثر رسیده.حالا چطور می تونم فضایی رو که جدا کردم مجددا به حالت اولیش برگردونم؟با تشکر فراوان از آموزش و کمکهاتون.
سلام بابت راهنمایی هایی که انجام دادین ممنون
من دیروز لب تاپ hp 3140 که دوستان راهنمایی کرده بودند رو خریدم و رسید دستم با استفاده از نرم افزار ریکاوری خود اچ پی دیویدی های ریکاوری رو هم ساختم که 5تا دیویدی شد
امروز هم با نرم افزار acronic هم درایو c رو خورد کردم یعنی 5 تا درایو دیگه هم ساختم ولی چون قبلا تو کارخونه 4تا درایو پریمری وجود داشت مجبور شدم که درایو ریکاوری رو لوجیکال کنم. موقع استفاده از ریکاوری که مشکلی بوجود نمیاد؟؟؟
و اما سوال مهمتر اینکه بعدا که خواستم از فایل ریکاوری استفاده کنم آیا به همین شکل و بدون پاک شدن درایو های جدید و اطلاعات داخلشون فقط ویندوز تو درایو c تغییر میکنه؟ یعنی نیاز ندارم خودم از درایو c با این اندازه جدیدش مجددا recovery ایجاد کنم؟
==============نقل قول:
دوست عزیز
پارتیشن بندی در اصل در دو طبقه صورت میگیره
اولی primary
دومیExtended
که اولی برای درایو c هستش یعنی پارتیشنی که ویندوز در اون نصب میشه
اما در طبقه ی دوم یعنی extended بایستی پارتیشن های logical درست بشه
که متاسفانه کسی بهش توجه نمیکنه
اینکه شرکت hp اومده همه رو primary زده کار اونا نیست کار اونجاییه که لپ تاپ رو گرفتی
در کل مشکلی پیش نمیاد ولی استاندارد نیست اونی که شما در نظر دارید
و اما در مورد Recovery باید گفت بستگی داره شما کدوم درایو رو برای Recovery انتخاب کردید اگه فقط c رو انتخاب کردید مشکلی نیست