اقا من میخوام نقشه ایران ، تهران و اهواز رو روی e66 نصب کنم؟
مرحله به مرحله میگید باید چکار کنم؟
Printable View
اقا من میخوام نقشه ایران ، تهران و اهواز رو روی e66 نصب کنم؟
مرحله به مرحله میگید باید چکار کنم؟
مرحله به مرحله تو پست اول نوشتهنقل قول:
در مورد قسمت اول صحبتهاتون بله معمولاً اینطوریه ... ولی همیشه نیست ... اگه دیدی یه نقشه حجمش 200 مگ بود فکر نکنید کالیبرش دقیقه ....نقل قول:
.
چرا Gps داره اما چون ایران از سوی کمپانیهای معروف دنیا مورد تحریم قرار داره برای همین نقشه ای کاملی که بشه لزش توی ایران استفاده کرد نداریم ... فقط به ماهواره کانکت میشه البته طول میکشه
برا روشن شده موضوع باید بگم که 99 درصد حجم یک فایل نقشه مربوط به عکس اون نقشه و کیفیت اون عکس هست.
و فایل کالیبره فقط یه فایل چند کیلویی هست که هرچقدر هم این کالیبره دقیق باشه حجم این فایل فرقی نمی کنه.
نقل قول:
آقا جواب مارو هم بديد؟
در ضمن اين نرم افزار كه احتياج به ساين كردن داره و براي ساين كردن نياز به فايل cer هست و اونم خداقل 10 ساعت وقت ميگيره - پس چطور موبايل فروش ها همون لحظه رو گوشي هاي مختلف نصب ميكنن.؟ من فكر نميكنم اونا بيان دونه دونه ساين كنن!!!!!
یعنی چه قدر طول میکشه؟(بیشتر از 5دقیقه)نقل قول:
چرا gps داره اما چون ایران از سوی کمپانیهای معروف دنیا مورد تحریم قرار داره برای همین نقشه ای کاملی که بشه لزش توی ایران استفاده کرد نداریم ... فقط به ماهواره کانکت میشه البته طول میکشه
این نرم افزار هم همون قد طول میکشه تا به ماهواره وصل بشه؟
پولی که نیست؟
نسخه کرک شدش هم هست. نمی دونم کجا دیدم ولی هست.نقل قول:
این نرم افزار قابلیت های اینچنینی را نداره.نقل قول:
نرم افزار گارمین تا حدودی این کارها را می کنه که اون هم فقط نقشه تهران را داره.
سلام دوستان GPS باز ، جای دیگه ای برای طرح این سوالاتم به ذهنم نرسید ، میشه کمک کنید لطفا ؟ :
1- این نرم افزار SmartCom GPS فقط بر روی گوشی های سیمبین نصب میشه ؟
2-برای استفاده از GPS گوشی نرم افزار های زیادی وجود دارند ، آیا راهی وجود داره که این نقشه هایی که در این تاپیک گذاشته شده و برای نرم افزار SmartCom GPS هست بر روی این نرم افزار ها نیز کار کنه یا برای هر برنامه ای باید نقشه ی مخصوص به خود رو پیدا کرد ؟
1- بله ....چون فرمت فایل sis هست ...
2-فرمت نقشه و مپ برای استفاده در اسمارت کام Map و Ogf2 هستند .... هر برنامه ای که بتونه این پسوند رو ساپورت کنه میتونه این نقش ها رو نشون بده ... بطور کل برای اجرای هر فایلی باید برنامه ای رو پیدا کنید که فرمت اون فایلها رو ساپورت کنه همین ...
مرسی . فرمت نقشه های اسمارت کام چیه ؟نقل قول:
و اینکه نمیشه این نقشه هارو تبدیل کرد یعنی فرمتش رو عوض کرد؟
عرض کردم که map و Ogf2 هستند فرمتشون .... در مورد سوال دومتون هم اطلاعی ندارمنقل قول:
سلام دوستان من این برنامه رو برای خودم و دوستم نصب کردم هردو مون هم n78 داریم (ورژن گوشی من 10 ولی ماله دوستم 12 هست) ولی من که میخوام به gps کانکت بشم خیلی طول میکشه ولی دوستم 2سوت وصل میشه ممنون میشم بگید ایراد از کجاست
فریمور گوشی در این موضوع بی تاثیر نیست.
ولی نه اونقدر زیاد.
پسشنهاد می کنم گوشیتو آپدیت کنی.
احتمالا بهتر میشه
سلام بر اساتید محترم. می تونین لطفا بگین برنامه smartcom gps بر روی گوشی nokia 5800 نصب می شه یا نه؟ اگه نرم افزار یا دستورالعمل خاصی داره لطفاً لینک بدین. خیلی ممنون می شم راهنماییم کنین.
همین برنامست برای گوشی 5800
فقط یخورده با تاچ اسکرین مشکل داره.
یعنی فقط همون جایی که هستید را نشون میده و نمی تونید دور و اطرافش را زیاد ببینید.
البته ورژن بالاترش برا گوشی 5800 هم هست. ولی کرک نشدست.
سلام دوستان. من برنامه smartcom gps نسخه انگلیسیش رو پس از ساین، روی 5800 نصب کردم و نقشه iran_jadeha_3 رو هم پس از extract در همون مسیری که تو پست اول گفته شده بود ریختم. حالا مشکلم اینه که وقتی برنامه رو اجرا می کنم، پس از چند ثانیه از برنامه خارج می شه. اگه کسی راه حلشو می دونه خواهش می کنم راهنمایی کنه.:41:
شما باید در هنگام اجرای این برنامه گوشیتون حالت امنیتیش برقرار باشه.
یعنی این که اول گوشیتونو از حالت هک خارج کنید و بعد برنامه را اجرا کنید.
ببخشید من نقشه ایلام رو یخواستم
ممنون
ببخشید من نقشه ایلام رو یخواستم
ممنون
لطفا نقشه ایلام رو بزارین
نقشه نیشابور و آبادان رو هم بزارید ممنونم
نقشه نیشابور - آبادان و دبی رو هم بزارید ممنونم
دوست من اولاً اگه یه پست هم بدی دوستان متوجه میشن ....
ثانیاً اگه به عنوان تاپیک توجه کنی نوشته نقشه های شهرهای ایران نه امارات !!!
خوب ببخشید قربان
نیشابور و آبادان که جزء ایرانه اگه اشتباه نکنم
دارید ؟
جناب amini-bio عزیز. همونطور که راهنمایی کردین گوشی رو از حالت حک خارج کردم و مشکلم حل شد. از بابت راهنمایی خیلی ممنونم. همچنین از آقا مجتبی عزیز هم به خاطر آموزش ها و نقشه ها واقعا ممنونم. خیلی حال دادین.نقل قول:
آگه بتونین یه آموزش کامل و جامع برای کالیبره کردن نقشه ها و همچنین محلی برای دریافت تصویر نقشه تمام شهرهای ایران معرفی کنین، دیگه ترکوندین.
موفق باشین.
حالا من دبی رو بخوام باید از کجا بگیرم ؟ چون هیچ تاپییکی من پیدا نکردم که واسه امارات باشه
تاپیکش را من زدم.
نقشه های nokia map را سرچ کن.
البته این نقشه برای این برنامه نیست بلکه برای خود map گوشی هست که خیلی هم از این بهتره و امکانات بیشتری داره.
خسته نباشید بچه ها من هر چی آموزش کالیبره رو خوندم هیچی ازش نفهمیدم
می خواستم بگم نقشه رو اسکن کردم اگه بزارم کالیبرش میکنید بزارید واسه عموم که استفاده کنند ؟
سلام
توی صفحه اول که نقشه های کالیبره شده قرار داده شده برای زنجان یه فایل map چند کیلو بایتی جایگزین قرار داده شده(http://amini.parsaspace.com/Zanjan.rar) که متاسفانه سروری که این فایل توش بوده بازش نمیکنه اگه مدیران یا افراد دیگه این فایل رو دارن ممنون میشم که اونو اینجا بزارن چون کالیبرش خیلی دقیق بود و نتونستم جای دیگه پیداش کنم
مشکل حل شد
این فایلای zip که پسوندای 001 002 ... که ماله نقشه های تهران چطوری باز میشه؟
کمککککککککککککککککککککک با اون حجم دانلود کردم ولی نمی تونم باز کنم
ممنون از همگی
سلام خسته نباشید
می خواستم بپرسم برنامه smart رو به که باز میکنم تا باز میشه سریع خود به خود بسته میشه میخواستم بپرسم مشکلش کجاست و چی کار کنم درست بشه ؟
ورژن نرم افزار هم 1.55 هست
مموری و گوشی رو هم فرمت کردم درست نشد - دوباره ساین کردم درست نشد - نقشه ها رو که پاک کردم درست شد - ولی یک نقشه رو که توش میریزم باز خراب میشه - مشکل کجاست و باید چیکار کنم
در ضمن من با تمام این نقشه ها که الان اجراش نمیکنه قبلاً با تمامه نقشه ها که روش بود کار می کرد ولی الان نه
نقشه 136 مگی رو دانلود کردم با بدبختی اما اجرا نمیشه ؟ کمکککک کنید
سلام به دوستان عزیز
با اجازه مدیران این بخش
با این نرم افزار اون نقشه 136 مگی رو میتونین Extract کنین :10:
کد:http://rapidshare.com/files/214832800/7Zip465.exe.html
جديدترين نقشه مشهد رو ميخواستم اين نقشه رو پيدا كردم ميخواستم ببينم از اين جديدتر و دقيقتر هست يا نه؟
نقل قول:
کد:http://www.youshare.com/mehrdad_20/bdee634bb9d864bc.rar.html
2 تا نقشه مشهد در این تاپیک موجوده
نقشه شهر بابل با حجم 2.79:
کد:http://rapidshare.com/files/216707348/Babol.rar
سلام
لینک کاملترین و دقیق ترین نقشه ایران را می خواستم
حجمش اصلاً مهم نیست میخوام نقشه خوبی باشه.
اتفاقا من هم دنبال همچین چیزی میگردم.نقل قول:
نقشه ایران توی اسمارتکام ندارم !