طبق قانون جدید، نرفتن سر جلسه = حذفنقل قول:
Printable View
طبق قانون جدید، نرفتن سر جلسه = حذفنقل قول:
به به بهنقل قول:
سلام حاج آقا
آقا اطلاع نداری اگه کلا نریم ثبت نام چی میدن؟ فحش ندن یه وقت!:31:
در مورده اون موضع هم پیگیر هستم با این سرعته افتضاح
ولی چیزه دندون گیری که اونطوری نیافتم
من دارم اوسگول بازی در میارم یا اینکه واقعا برنامه ی امتحانی رو نذاشتن؟! من نمیتونم پیدا کنم برنامه رو تا بتونم انتخاب واحد کنم!! من اوسگولم یا اونا؟!!
پيام نوريها 400-500 صفحه رو بايد خودوشون بخونند و با نمره 10 اونم به زور قبول بشن در حالي كه در دانشگاه هاي ديگه دانشجويان با خوندن جزوه 20 صفحه اي استاد با نمره 18-19 قبول ميشن تازه پيام نوري ها رو مسخره ميكنن...... آخه اين انصافه ؟؟؟؟
دقیقا!!!!نقل قول:
خیلی نامردیه! بعد به ما میگن پیام نورم شد دانشگاه؟:19:
دیروز دانشگاه پیام نور ما ( رشت ) بچه های دانشگاه برای همین وضعیت داغون دانشگاه اعتصاب کردن!
طوری که از صدا سیما هم اومدن! همه نشسته بودیم کف حیاط دانشگاه...
رئیس دانشگاه اومد، گفت بیاین سالن اجتماعات، مشکلتون رو حل میکنم، رفتیم، یه 30 دقیقه مزخرف گفت! ما هم دیدیم میخواد بپیچونه، دوباره رفتیم تو حیاط نشستیم!
این نمره های ما هم که هنوز نیومده!!!!!!!!!!!!
نامردا اومدن سر مارو کلاه گذاشتن
ما اعتراض کردیم چرا وقتی 16 سوال از امتحان ساختمان گسسته حذف میشه امتحان رو دوباره برگزار نمیکنن
امروز دوباره اون سوال حذفی ها رو بر گر دوندن همه بچه ها رد شدن
سلام دوستان
کسی درمورد دانشگاههای پیام نوری که دانشجوبرای رشته حقوق (هرگرایشی که برای خانم ها باشه)درمقطع کارشناسی ارشد دانشجومیگیره اطلاعاتی داره درچه شهرهایی این رشته وجود داره واین که کتابهاشون ازچه منابعی وبه چه زبانیه اخه بعضی رشته های ارشد پیام نور تماما انگلیسیه کتاباشون
ممنون
اگه طرز فکر شما از دانشگاه و در کل تحصیل اینه که تو یه جمع بشینید و مدرکتون رو به رخ دیگران بکشید خوب از همین الان دوستانه میگم بیخیال شید ! اما اگه هدف شما یادگیری به معنای دقیق کلمه باشه، دانشگاه خوبی رو انتخاب کردید :5:نقل قول:
درسم رو تو آزاد تموم کردم و فقط برای یادگیری اومدم این دانشگاه
مشکلاتی که این دانشگاه داره مربوط به سازماندهی اداری این دانشگاه هست و کمی هم نحوه امتحان گرفتنشون
اون زمانی که ما رفتیم دانشگاه آزاد همه به ما میگفتن اخه آزادم شد دانشگاه ؟! وقتی پیام نور اومد آبای دانشگاه آزاد از آسیاب افتاد ! حالا که علمی کاربردی اومده کم کم ملت دارن به پیام نور عادت میکنن ! وقت خودتون رو به حرف مردم تباه نکنید که این قضایا همچنان ادامه دارد :27:
سلام علیکم و رحمه ا.. برار :27:نقل قول:
اگه همینطوری با قدرت ادامه بدی مطمئنا سال بعد با لباس سربازی میبینمت :31:
متشکرم
ببین بحث این نیست که ما میخوایم مدرک بگیریم به رخ بکشیم یا نه، اما مشکل اینجاست که شنیدن حرف یکم سخت هست!نقل قول:
کسی به این مشکل دانشگاه پیام نور اشاره نمیکنه! فکر میکنن فلانی کاردانی مکانیک دانشگاه آزاد میخونه، دیگه بیاد پیام نور، مدیریت بخونه، چشم بسته پاس میکنه!
در صورتی که اصلا اینطور نیست! ترم اول رو شاید، اما از ترم های بعدی، میفهمه حفظ کردن یه کتاب 500 صفحه ای تک واحدی یعنی چی! اونم چی، درس غیر تخصصی که فردا مدرکت رو گرفتی هیچ تاثیری تو کارت نداره...
:10:نقل قول:
بابا این حرف ها همیشه بوده و هست و خواهد بودنقل قول:
ما یه عمر آزاد خوندیم میگفتن سراسری اله سراسری بله
اونایی هم که سرارسیری میخوندن بهشون میگفتن مدرکه ایران اندازه چغندر هم نمیارزه!
حالا هم که پیام نور میخونیم (اگه بخونیم!:31:) میگن آزاد اله و آزاد بله
در کل همه ی اینا رو هم بزاری یه بابای مایه دار که گاوداری ای کارخونه ای چیزی داشته باشه نمیشه و نخواهد شد در این مملکت!:27:
سلام آقا بر شما برادر:31:نقل قول:
آره اتفاقا همه میگن میکن اینقد به خودت فشار نیار یه وقت تلف میشی ولی ما اینیم دیگه در کل چه کنیم!@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که هم اینجا مفت و مسلم یه معافی داریم هم آزاد تا دو سال دیگه گارانتیش مونده!:31:
ولی آزاد اگه گوشه شیطون کر و کور! تموم شه این رو میزارم بقله سربازی میخونم چون این سربازی رو نره آدم بوقم نمیتونه بزنه تو خیابون ها!
فعلا که دو هفته پیش انتخاب واحده آزاد بود نتونستم رفت نمیدونم تا کی!
هر چی اسکریپت یافتم در پیتی بودن!:13:
بالاخره برنامه ی امتحانات رو گذاشتن! و اینطوری که معلومه درسهای مهارتی و ارزشی حذف شده و کلا دیگه ارائه نمیشه! اگه ترم های قبل پاسشون کردید سرتون کلاه رفته:d
سلام.
یه سوال کارشناسی ارشد رو تو دانشکاه پیام نور حد اکثر چند سال میشه کش داد؟
آیا در دوره کارشتاسی ارشد حداقل واحد انتخابی برای هر ترم تعیین شده؟
یعنی میشه به جای دو سال 4 ساله نموم کرد خورد خورد واحد برداشت؟
با سلام دوباره
خودم جوابش رو پیدا کردم به خودتون زحمت ندید.
اینم لینکش برای اونایی که شاید همین سوال رو داشتن:
نقل قول:
کد:http://www.pnu.ac.ir/portal/file/showfile.aspx?id=c61f59ef-e1e2-490d-ab92-04eecd532826
سلام
ميخواستم بدونم پارسال هزينه دفترچه كارشناسي فراگير پيام نور چقدر بود ... ؟؟؟؟؟
آيا اين پول دفترچه همون شهريه ترم اول كه دانشپذيري گفه ميشه ؟ يا نه شهريه رو بعد از قبولي در آزمون و دانشجو شدن پرداخت مي كنند ؟
شهريه هر ترم كارشناسي فراگير چنده ؟
:11:
دفترچه حدودا 50 تومن بود.نقل قول:
تشكر دوست عزيزنقل قول:
فقط دوست عزيز 2 تا سوال داشتم ممنون ميشم راهنمايي كني
1) بعد از خريد دفترچه و ثبت نام در دانشگاه بايد شهريه ترم اول (دوره دانشپذيري) رو واريز كنيم ، درسته ؟ يا نه اين 50 تومان همون هزينه دوره دانشپذيري ؟
2) اون كتابهايي رو كه بايد در دوره دانشپذيري بخونيم دانشگاه ميده ؟ يا نه ما بايد از بيرون خودمون خريداري كنيم ؟
بله باید شهریه واریز کنیننقل قول:
کتابها رو هم خودتون باید بخرین
ما شهریه واریز کردیم؟
نه دیگه
همین 50 چوقی که میگیرن کارد بخوره شیکمشون شهریه ترم اول هسم هست دیگه وگرنه 4 تا تیکه ورق بازیافتی چه قدر مگه میارزه؟
كسي قانون انتخاب واحد رو ميدونه ؟؟؟ ( دانشجويان رسمي )
مثلا با معدل بين 12&13 حداكثر چند واحد ميشه برداشت ؟؟؟
نقل قول:
نقل قول:
دو جواب متفاوت ............. :18:
حالا من نفهميدم اين 50 تومن شهريه دوره دانشپذيري يعني ترم اول يا نه ؟
ميشه كمي بيشتر توضيح بديد :11:
سلامنقل قول:
ظاهرن این 50تومن بخش اول شهریه دانش پذیری محسوب می شود و چنانچه داوطلب در رشته مورد نظر پذیرفته شود پس از پذیرفته شدن و دانشجو شدن باید بخش دوم شهریه را نیز پرداخت کنه.
و البته کتاب ها رو هم خودتون باید تهیه کنید
تو رشته های دانشگاه پیام نور برای کارشناسی ارشد رشته "پژوهش هنر" هست ولی ظاهرن به صورت فراگیر نیست و فقط با کنکور میشه رفت، کسی اطلاع داره که این رشته به صورت فراگیر هم ارائه می شود یا نه؟
نقل قول:والا من دقیق یادم نیستنقل قول:
ولی تا اونجا که یادمه 50 چوق پوله دفترچه دادم یه حدودا 15-20 چوق هم پوله کتاب ها و ....
یه 500 تومن هم پوله تاکسی تا حوزم تو شریعتی!
همین دیگه برای دوره دانش پذیری همین رو دادم
همونطور که داریوش عزیز درست نگفت شهریه حدودا 54 تومنه که شما موقع خرید دفترچه میدی به پست نقد (داریوش حالتو گرفتم :34: )نقل قول:
شما دیگه هیچ هزینه ای نداری بجز همون کتابایی که بهت معرفی میکنن و باید بخری که گرون هم نیستن حدودا 10-15 تومن :20:
نتیجه اخلاقی : داریوش همش در اشتباهه :14:
ممنون دوستان عزيز
البته من ميخوام كارداني به كارشناسي (كارشناسي ناپيوسته) شركت كنم .. رشته فناوري اطلاعات (it)
شايد قيمت كارداني به كارشناسي فرق داشته باشه چون امسال براي اولين بار كه انجام ميشه
ولي در كل شرايط ثبت نام بايد عين كارشناسي پيوسته باشه و تفاوتي نداشته باشن
درخواست :
ممنون ميشم اگه از دوستان كسي دفترچه فراگير كارشناسي سال قبل رو داره واسم بزاره تا دانلود كنم بلكه اطلاعاتم كمي بيشتر بشه .. چون چيزي زيادي از فراگير نميدونم
می تونید به سایت دانشگاه پیام نور مراجعه کنید تا هم اطلاعاتی که لازم دارید بگیرید و هم دفترچه سال قبل
[html]http://www.pnu.ac.ir[/html]
كسي نيست كمكم كنه....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كسي قانون انتخاب واحد رو ميدونه ؟؟؟ ( دانشجويان رسمي )
مثلا با معدل بين 12&13 حداكثر چند واحد ميشه برداشت ؟؟؟
من 15 واحد دیگه بیشتر ندارم تا مدرک کارشناسی بگیرم
معدل کل من بدون افتاده ها میشه 14
و معدل کل من با افتاده ها میشه زیر 12
و معدل ترم قبل من هم شده زیر 12
ایا با اینکه بنده ترم اخر هستم و بنا به قانون ترم اخری ها میتونند تا 24 واحد بردارند ایا بنده میتونم 15 واحد را بردارم یا اینکه اجازه نمیدن بیشتر از 12 واحد بردارم
تجربه نشون داده تنها جایی که می تونید جواب سوالتون رو پیدا کنید آموزش دانشگاه خودتونهنقل قول:
حتی اگه مثلا تو دانشگاه ما جواب سوال شما مثبت باشه بعید نیست تو دانشگاه شما منفی باشه !!
دهه!نقل قول:
پس که اینطور! حاله ما رو تو روزه روشن میگیری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا حالا که اینطور شد ما تخفیف دانشجویی گرفتیم شد 50 چوق! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اون کتاب ها هم باید یه چند تاییش رو راهنما و این جور چیزا بگیره همون 15-20 میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا بنده هم که هنوز به معدل گرفتن نرسیدم تو راهم!نقل قول:
ولی در کل پیام نور ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا کی فرصت ثبت نام داریم؟
ثبت نام چی؟! ترم یا دوره های فراگیر؟نقل قول:
دفترچه فراگير كارشناسي و كارشناسي ناپيوسته هنوز نيومده؟
نه هنوز نیومدهنقل قول:
کارشناسی ناپیوسته 12 اسفند میاد
منظورم ترم هست تا چندم وقت انتخاب واحد داریم
برای هر کسی از یه تاریخی شروع میشه که تو سایت میگه، بعد اون، 72 ساعت زمان داره برای ثبت نام.نقل قول:
اگه زمانت تموم شد، میتونی بری واحد کامپیوتر دانشگات، تا برات تمدید کنن...:10:
امروز فکر کنم انتخاب واحد رشته it شروع میشهنقل قول:
دفترچه های ارشد هنوز نیومده؟؟؟
نه نیومده ولی نزدیکه به محض اینکه خبری شد اینجا اعلام میکنیمنقل قول: