دوستان شرمنده وقت نکردم صفحات قبل بخونم سوالم در مورد پراید هاچ بک هست الان قیمت نوع و مدل های 87 86 چند؟!
Printable View
دوستان شرمنده وقت نکردم صفحات قبل بخونم سوالم در مورد پراید هاچ بک هست الان قیمت نوع و مدل های 87 86 چند؟!
دوست خوبم شما بحث كردي . 31 تومن هم كه شما ميفرمائيد تحويل 20 روزه س . كمترين قيمت تحويل روز مگان حداقل قيمتي كه من گرفتم 31/400 بود ( مقطوع مقطوع ) اونم نه كادكس ( پلاك شده ) ( منبع نيازمنديهاي همشهري ) .
بله همینطوره البته هر دو بی تقصیر هستید مشکل از یه جای دیگست که قیمت ها مختلف هستش اما پوریا هم بد نمیگه اگه شما ساکن تهران هستید میتونید سری به جایی که ایشون میگه بزنید.
دوستان این که یه نمایندگی ارزونتر ثبت نام کنه که چیز عجیبی نیست که به خاطرش بحث میکنید .
خوب همون قضیه سود کمتر فروش زیاده!!
قیمت این ماشینها را هم لطف میکنید !
1- لکسوس SL460S
2- نیسان ماکسیما (تفاوت قیمت رنگهای مختلفش تا چقدر هست؟)
3- آزرا
با تشکر
ازرا: 49800
LS460 S رو ندیدم جایی داشته باشه ولی مدل L اش رو میدونم 183 قیمت داره با گارانتی 7 ساله ایرتویا!نقل قول:
لکسوس SL460S
قیمت نمایشگاهی واسه دنده ای 37.600 و واسه اتومات 38.500 هستش! رنگ هم هیچ تقاوت قیمتی نداره!نقل قول:
نیسان ماکسیما (تفاوت قیمت رنگهای مختلفش تا چقدر هست؟)
دوستمون گفتنقل قول:
آزرا
که البته یه 1 میلیون خورده ای بابت مالیات و عوارض بهش اضافه میشه!نقل قول:
49800
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ولی مدلی که من گفتم و یحتمل جای اس و ال را هم جابه جا گفتم (به خاطر فاصله :دی) را دیدم. سر کوچه خودمون بود پلاک ایران هم شده بود.
کسی قیمتشو نداره ؟!
قیمت ماشینهای زیر را هم بدید ممنون میشم :
1- کیا اسپورتیج
2- کیا سراتو
3- کیا اپیروس
4- آوانته
متعاقبا از لطف دوستان ممنونم !
1- کیا اسپورتیج 900/38نقل قول:
2- کیا سراتو 700/28
3- کیا اپیروس 700/53
4- آوانته دنده ای 300/24 و اتوماتیک 28 میلیون
شرایط فروش اقساطی 405 چجوریه؟
این قیمتی که برای سراتو گفتید 2009 هست؟ منظورم اینه که از این جدیداس؟ 2009 کار کرده چه قیمتیه؟نقل قول:
بله. والا از قیمت دست دومش خبر ندارم پیدا کردم حتما میگم.نقل قول:
نقل قول:
این قیمتی که برای سراتو گفتید 2009 هست؟ منظورم اینه که از این جدیداس؟ 2009 کار کرده چه قیمتیه؟
قیمتی که فرشاد گفت مال نسل قدیم بود! مدلهای 2008 و مدلهایی که فقط تو ایران به اسم 2009 به فروش میرفت! مدل فیس لیفت شده اش که همون 2009 میشه قیمتش الان 37 تومنه!نقل قول:
بله. والا از قیمت دست دومش خبر ندارم پیدا کردم حتما میگم.
قيمت جنسيس رو مي خواستم
79 تومن؟؟ :31::46:نقل قول:
واقعا 79 تومان ؟
پس چرا علامت سوال گذاشتي امير جون ؟! :31:
دوستان مگان مدل 2008 وارداتی اتوماتیک با تجهیزات خاص که 15 تا کار کرده ماشین هم فوق العاده تمیز
ودر اسفند88 تحویل گرفته شده چند می ارزه؟
چون صفر وارداتیش نیست اینجا پرسیدم
امروز یه قیمت گرفتم 35 تومن از نمایندگیش اطلس خودرو گفت 2010 هستش به نظر من اصلا نمی ارزه مزدا3 خیلی بهترهنقل قول:
قیمتش تو همون مایه هاست 79 - 80نقل قول:
اتفاقا به نظر من تنها برتری مزدا 3 همون بحث کارت سوختشه!نقل قول:
امروز یه قیمت گرفتم 35 تومن از نمایندگیش اطلس خودرو گفت 2010 هستش به نظر من اصلا نمی ارزه مزدا3 خیلی بهتره
البته ماشین سلیقه ایه دیگه!
وارداتی بود؟نقل قول:
ایا تجهیزات خاص هم داشت؟
سلام. قیمت مگان 1800 نو یا کارکرده (یکی دو سال )حدودا" چه قدر میتونه باشه؟ (اصلا" مگان 1800 هم داره؟ یا همشون 1600 هستش؟)
در ضمن به نظرتون پارس ELX بگیرم یا مگان ؟؟
نظرتون در مورد جن2 چیه؟؟؟ در مقابل این دو ماشین؟!
(میدونم اینجا جای مشاوره نیست ولی نخواستم پست اضافه بزنم)
مگان دو حالت 1600 و 2000 هزار داره.قیمت هاشونو دقیق یادم نیس...
من پارس رو بیشتر می پسندم(به خاطر طراحی لوکس ترش).جن 2 رو هم کلا بیخیال که اصلا قیافه نداره!دیگه اینکه اصلا به قیمتش نمی ارزه ، اصلا!
سلام
bmw 325 چند مدل داره و قیمتهاش چنده؟
البته مال سال 2005
منظورتونو از وارداتی متوجه نمیشم ؟ مثل اینکه فقط یک تیپ داره ولی تچهیزات جالبی داره مثل پاور ویندوز و اینتر فیس وسیستم صوتی و تهویه مطبوع هوشمند کلن خوشگل و با امکانات هست ولی آخرش کیا هست و کره ایی 35 نمی ارزهنقل قول:
پست مجتبی جان در مورد حجم موتور تایید میشه! و ضمن احترام به نطر ایشون من خودم به شخصه مگان 1600 رو بیشتر میپسندم! بعد جنتو و آخر از همه پارس! اما کلا بحث خرید یه بحث سلیقه ای هستش!نقل قول:
سلام. قیمت مگان 1800 نو یا کارکرده (یکی دو سال )حدودا" چه قدر میتونه باشه؟ (اصلا" مگان 1800 هم داره؟ یا همشون 1600 هستش؟)
در ضمن به نظرتون پارس ELX بگیرم یا مگان ؟؟
نظرتون در مورد جن2 چیه؟؟؟ در مقابل این دو ماشین؟!
(میدونم اینجا جای مشاوره نیست ولی نخواستم پست اضافه بزنم)
من اول مگان بعد elx رو توصیه میکنم البته میتونه اوانته هم مد نظرت باشه قیمت دنده ای 24 و اتوماتیک 28 میلیون هستش.بستگی به سلیقه و نوع مصرف شماست شاید خود جنتو هم مناسب باشه.البته اگه مصرف سوخت برات مهم باشه جنتو و مگان و اگه قدرت و شتاب مد نظرت باشه اوانته...نقل قول:
قیمت انواع مختلف سورن لطفا:40:
مگان تو تیپهای مختلف و انواع و اقسام (چه وارداتی چه داخلی) از نظر شکل ظاهر تفاوتی با هم دارن؟؟نقل قول:
مگان 2000 و 1600 فقط از لحاظ حجم موتور متغایر هستن یا امکاناتشون هم با هم فرق میکنه؟؟؟
اقا یکی این امار پراید هاچ بک به ما بده تا تو پاچمون نرفته
سورن که دو نوع هستش سورن معمولی و دیگری هم tu5 هستش سورن معمولی هم 17 میلیونه.نقل قول:
مگان چه وارداتی چه داخلی از نظر قیافه هیچ تفاوتی ندارند اما تو امکانات مگان های داخلی کمتر از وارداتی است.نقل قول:
مگان تو تیپهای مختلف و انواع و اقسام (چه وارداتی چه داخلی) از نظر شکل ظاهر تفاوتی با هم دارن؟؟
مگان 2000 و 1600 فقط از لحاظ حجم موتور متغایر هستن یا امکاناتشون هم با هم فرق میکنه؟؟؟
ایران خودرو فعلا سورنی با موتور TU5 بیرون نداده! تو برنامه تولید دارن! الان دو مدل داره یکی XU7 و یکی هم EF7 که پایه گازسوزه!نقل قول:
سورن که دو نوع هستش سورن معمولی و دیگری هم tu5 هستش سورن معمولی هم 17 میلیونه.
از نظر ظاهری یه سری تفاوت دارن! مثلا 1600 ها زه کرومی دور در رو ندارن! رینگ ندارن! آیینه همرنگ بدنه ندارن! ویه سری مورد ریز دیگه!نقل قول:
مگان چه وارداتی چه داخلی از نظر قیافه هیچ تفاوتی ندارند اما تو امکانات مگان های داخلی کمتر از وارداتی است.
÷س این سورن elx چی که تو سایت گذاشته؟نقل قول:
ایران خودرو فعلا سورنی با موتور TU5 بیرون نداده! تو برنامه تولید دارن! الان دو مدل داره یکی XU7 و یکی هم EF7 که پایه گازسوزه
سلامنقل قول:
جای اینطور بحث ها اینجا نیست
ولی
همونطور که پوریا جان جواب دادن سورن با 2 موتور XU7 و EF7 عرضه تولید میشه
بقیش رو هم که گفتن ELX با موتور TU5 فعلا نداریم
حالا مشکل شما کجاست؟
اگه میشه توی این تاپیک مطرح نکنید
میتونید در تاپیک اختصاصی سمند مطرح کنید
ممنون:46:
سلام .
مزدا 323 صفرش پیدا میشه؟ قیمت چنده؟
سلامنقل قول:
نه
مزدا 323 دیگه تولید نداره
فکر کنم آخرین مدلش 85 یا 86 بود
قیمت هم بستگی به مدل ماشین داره :46:
مزدا 323 آخرین مدل 85
قیمت ماشین نسبت به تمیزی و مدل ماشین از 19-18 تومن تا 9 تومن میتونه متغیر باشه البته چند تا اتاق و چند فیس لیف داره که مدلهای 79 حتی 9 تومن هم قیمت دادن به خود من .
من میخواستم اول مگان بگیرم بعد دیدم از قیافش خوشم نمیاد.نقل قول:
بعد پارس که دیدم اونم خیلی زیاد شده.
حالا بهترین انتخابم رو 323 تیپ 4 هستش که گیربکس اتومات داره به همراه ABS و ایربگ و غیره.
به نظرتون این تیپ تو سالهای 84 تا 85 چه قدر حدودآ میتونه قیمت داشته باشه؟؟
مزدا تیپ 4 جز گیربکس اتومات هیچی نداره! در واقع همون تیپ 2 هستش اما اتومات!نقل قول:
323 تیپ 4 هستش که گیربکس اتومات داره به همراه ABS و ایربگ و غیره.
شما اگه اتومات با امکانات فول میخوای باید دنبال تیپ 5 باشی! یا اگه دنده ای فول حال میکنی تیپ 3!
خوب شد گفتین.پس به من اشتباه آدرس دادن:31:نقل قول:
حالا حدود قیمت تیپ 3 چند میتونه باشه؟