درخواست راهنمایی برای بازگشایی فایلهای قفل شده . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من برنامه Asus Data Security Manager رو روی لپ تاپم نصب کردم.
یک سری از عکسا و فیلمام و قفل کردم.ویندوزم سونه از شانس بد دچار مشکل شد و من مجبور شدم عوضش کنم.
از عکسام بک آپ نگرفتم بعد اومدم که عکسامو باز کنم دیدم قفله و برنامه ADSM همون بالایی رو دوباره نصب کردم.و همون پسورد رو گذاشتم اما باز نشد که نشد.
وقتی بازگشایی میکنم میزنه بازگشایی شد اما باز نمیکنه . حالا باید چیکار کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید.لپ تاپم asus هست.
ویندوزم سون 64bit
مشکل پاک شدن پارتیشن ها و از دست رفتن اطلاعات
سلام دوستان
تاپیک قبلی رو تو بخش اشتباه زده بودم. شدیدا و سریعا به کمکتون نیاز دارم.
موقع نصب ویندوز به اشتباه سه تا از پارتیشن های هاردم پاک شدن و شدن یه پارتیشن. هرچی داده روشون داشتم پریده. با چه نرم افزاری میتونم برشون گردونم؟ از بین این برنامه های ریکاوری کدوم بهترن؟
الان از این درایو نمیتونم استفاده کنم چون فرمت نشده ست، باید اول فرمتش کنم تا بتونم اطلاعاتش رو بازیابی کنم یا همینجوری بمونه؟
پیشاپیش از هر کمکی ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از دست رفتن اطلاعات حافظه دوربین
سلام.
من متاسفانه در حالی که دوربین روشن بود حافظه دوربین(memory stick pro duo) رو ازش خارج کردم.بعد از این دیگه دوربین اینو نمیشناسه(error میده) و وقتی هم که به pc وصلش میکنم میگه باید format بشه.
با نرم افزار recovery my files هم هیچ فایلی شناسایی نمیشه.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
ریکاور کردن اطلاعات از دست رفته
دوستان خوبم،سلام..
یکی از درایوهامو با acronis disk director دوقسمت کردم اما پروسه روی 50٪ باقی موند،مجبور شدم ریاستارت کنم
بعد از بالا اومدن درایوم دو قسمت شده بود اما حدود 60 گیگ از اطلاعاتش از بین رفته..
البته حجمی که درایو نشون میده همون حجم سابقه(ینی حجم فعلی درایو : حجم فایل های موجود + فایل هایی که از بین رفتن..)
با برنامه های recuva
active partition recovery هم امتحان کردم اما نمیتونن چیزی رو برگردونن..
:41:
چه کنم..!؟