دوست عزیز
بحث محدودیت در کار نیست . پهنای باند سایتهای فایل شیرینگ به مدت چند روز مختل شده بود که ظاهرا مشکل حل شده شما هم این قدر بدبین نباش .
Printable View
دوست عزیز
بحث محدودیت در کار نیست . پهنای باند سایتهای فایل شیرینگ به مدت چند روز مختل شده بود که ظاهرا مشکل حل شده شما هم این قدر بدبین نباش .
راستی چرا این آسیاتک مسخره شبانه نا محدود نداره؟؟
باید تحریم کرد این آسیتک رو تا آدم شه
اتفاقا من به دلیل این ویژگی اومدم از آسیاتک گرفتم.نقل قول:
اینو هم در نظر بگیر که سرعت شبها اونجوری پایین میاد.نقل قول:
من از تهران بهم سرعت 512
59.9 دانلود میده و حد اقل 55
مال من هم سرعت دانلودش تو همین حدود هست.
مال من حداکثرش 57 هست.
مال شما خیلی خوبه
سلام
تنظيمات مودم corecess رو ميخوام كسي داره يا ميدونه به مام بگه
يوزر . پسورد ميخواد براي configure
اگه اشتباه نکنم ، هر دوی اونها باید admin باشه :10: ( اشتباه فکر می کردم )نقل قول:
ادیت : پژی عزیز تصحیح کردن : ( ادیت کردم ، یه وقت یکی این تک پست رو نخونه و .... ) ممنونم ازت Pejii جان ، چه عجب این طرف ها :31:
User Name: admin
Password: corecess
کانفیگ اش رو نمی دونم ، شرمنده :11:
User Name: adminنقل قول:
Password: corecess
شما به خود شركت هم زنگ میزدید راهمنایی كامل میكردند.
سلام
من 2 تا سوال داشتم لطفا کمک کنین
یکی اینکه این عدد dns server برای همه شرکت های adsl
192.9.9.3
است؟ یا مال هر کجا فرق می کنه ؟؟ کسی ماله آسیا تک رو می دونه ؟
و یکی هم اینکه من یه مودم d-link دارم که هم usb می خوره هم lan می خواستم ببینم اگه اونو در یک زمان به 2 تا کامپیوتر وصل کنم ایرادی نداره و هر دو کامپیوتر می تونن با هم به نت وصل باشن و اگه می شه چه جوری می شه سرعت اینترنت ها رو کنترل کرد مثلا مال یکی رو تنظیم کرد از 5kb بالا تر نره بقیشم رو اون یکی کامپیوتر باشه (می دونین که اهل خانه همه طالب اینترنتن :d)
آقا من 2 شنبه اینترنت کار میکردم مشکلی نداشتم رفتم مسافرت اومدم از دیروز تا الان اینترنت قطع و وصل میشه البته کانکشن وصل هستش دانلود منیجر هم کار میکنه ولی صفحات وب قطع میشه بعد اینقدر میزنم تا میاره زنگ زدم گفتن دو روزی هستش مشکل داره میخواستم ببینم برای شماها هم اینطوریه ؟؟؟ من منطقه فرد اسدی هستم کسی در این منطقه اینترنتش مشکل داره ؟؟؟؟؟؟
در ضمن مگه میشه ویندوز بریزیم اینترنت بریم نیاره ویندوز عوض میکنم میاره مشکل نداره چند سری هم اینطوری شده ؟؟؟ آخه ویندوز چرا باید اینجوری باشه ؟؟؟
نه من مشکل خاصی ندارم....
قطعی نداره واسه من
من الان نامحدود 256 دارم
یه سوالی دارم
سرعت 128 یک گیگ با 256 دو گیگ فرق داره؟
میخوام سرویس محدود بگیرم. سرعت سرویسهای محدو.د با هم فرق میکنه؟
اسمی فرق دارن :31:نقل قول:
من 128 دارم حجمی ولی سرعتم اندازه 256 هست و قیمتشم همونه جفتش
128 حجمی 1 گیگ =10 تومن + 1گیگ 3000 تومن =13000 تومن
256 حجمی 2 گیگ = 13000 تومن
ادرس قسمتی که قیمت ها رو نوشته کجاست
سایتش گنگه
نقل قول:کد:http://asiatech.ir/contents/display/option/41&
بعد از 1 سال و 3 ماه دارم از این شرکت کوچ میکنم. تعرفه هاش اصلا منطقی نیست! یه زمانی 24 تومان میدادم برای 256 حالا باید 28 هزار و 800! تومن بدم برای 128! سرویس 512 محدود 2 گیگ هم استفاده کردم که کم اومد و 1گیگ دیگه هم شارژش کردم سرعتش از 435 بیشتر نمیره (حداقل تو مرکز مخابراتی ما (درزی) . از وقتی گرون کرده خلوت شده کیفیتش خوب شده. اگه کافی نت دارید 512 نامحدودش از همه جا ارزون تره اما برای خونگی هیچکدوم از سرویس هاش قیمت منطقی نداره.
اگه دانلود شبانه رایگان داشت فروششون از صبانت هم بیشتر میشد و همه میومدن اینجا! منم از اینجا نمیرفتم! اما حیف که اصلا مشتری مداری بلد نیستند. اگه یکم انعطاف داشتن الان از همه جلو زده بودند. نمیدونم شرکتی که تنها منافعش از راه فروش اینترنته چطور ممکنه انقدر بیخیال باشه؟(لابد اینطور نیست)
سایت قبلیشون هم خیلی مسخره بود و سایت جدید از اونم مسخره تره! کلا شرکت بی درو پیکریه! 5 ماه بعد از ارائه سرویس محدود قابلیت مشاهده میزان مصرفشو میزاره تو سایت! نرم افزار سایت 1844 هم معلوم نیست چند ساله داره طراحی میشه که هنوز ناقصه!
قطعی کم داره اما وای اگه از مرکز مخابرات قطع بشه! 2 هفته طولش میدن تا وصل کنن! تازه اومدن اینترنت رو وصل کنن زدن تلفنمو قطع کردن 2هفته این ورو اون ور رفتم تا درست شد. یک هفته بعد از اینکه تقاضای جمع آوری سرویس کردم و هر روز هم زنگ زدم پی گیری کردم بلاخره متوجه شدم یادشون رفته! و به من قول دادن تا آخر این هفته جمش کنن! دقت کنین! شد 2هفته! وصل شدنشم همینقدر طول کشید. تازه وقت وصل کردن هم نویز شدید رو خط انداختن طوری که نمیشد کاننکت شد و تلفن هم صدایی میداد که انگار با دیالآپ وصلی! و اسپلیتر هم فایده نمیکرد. که اونم یک هفته پیگیری کردم تا درست شد!!
اینارو نوشتم که اگه کسی میخواد از این شرکت adsl بگیره بعدا پشیمون نشه.
میدونم حرفام تکراریه و این مشکلاتو همه نداشتن! اما جایی بهتر از اینجا برای گفتنشون پیدا نکردم پیدا نکردم.
راستی قیمت512 و256 چقدره چرا تو سایت نزده
اگه دقت کنید این قیمتها برای کاربران خانگی هستنقل قول:
برای کاربران اداری اینجا هست که 256 و 512 داره
کد:http://asiatech.ir/contents/display/option/47&
نقل قول:
آره منم موافقم
دانلود شبانه رايگان نداره كه واقعا افتضاحه
منم كوچ ميكنم
يك موقع ارزون ترين سرويس بود
الان گرونترينه
دوستان آسیا تک یه حرکتی کرده اینه که کسانی که سرویس محدود سه ماه به بالا خریداری کنن میتونن حجمشون به ماه بعد انتقال بدند.......یعنی هر چی موند از حجم اون سه ماه میتونید به ماه بعد انتقال بدید.....البته فقط وسه کسانی که سرویس سه ماهه به بالا بگیرن........بیشتر به درد کسانی میخوره که خیلی مصرفشون کمه وگرنه یکی مثل من که حجم اضافه نمیاریم که هیچ کلی هم کم میاریم..........
این که از خیلی وقت پیش بودهنقل قول:
هر کی سرویسش یه ماهه به بالا باشه اگه تو ماه اول حجم بخره و مصرف نشه به ماههای بعد تا تاریخ انقضا منتقل میشه
یعنی یکی یک ساله داره حجمش تو این 12 ماه منتقل میشه و اگه یک سال تموم بشه هر چقدر حجمش مونده باشه به هدر میره
سه ماهه هم همین جور فقط تو همون سه ماه منتقل میشه
سه ماه که تموم بشه حجم به هدر میره
ممنون:11:
آقا شما میتونید از طریق وبسایت این شرکت شارژ تون رو پرداخت کنید ؟؟
منکه از شارژ ماه قبلم فقط دو روز مونده !! ولی وقتی میخوام تو وبسایت این شکرت LOG IN بکنم مینیویسه server in application error
قبلا میتونستم وارد بشم و میزان دانلودم رو ببینم ولی الان دیگه نمیتونم !! تلفنچی های شرکت هم از ساعت دوازده به بعد گوشی رو ور نمیدارن !!
چیکار باید بکنیم ؟؟
مشکلی نداره که.نقل قول:
همین حالا چک کردم.
شما وارد سایت 1844 میتونی بشی ؟
با tab گزینه هاتو عوض میکنی دیگه؟
من همیشه اینترنتی از طریق وبسایتشون پرداخت میکنم
سلامنقل قول:
اینا هس هر روز سایت رو آپدیت میکنن :31:
هر روز یه لینک فعال میکنن و از این کارا :31:
واسه همین اینجوریه
بعضی روزا یه چند ساعتی اینطور میشه
من تا حالا 4 باز از اینترنت شارژ کردم و هیچ مشکلی هم ندارم
ممنون:11:
اینش درست شد !! ولی الان که میخوام 128 یکماهه نامحدود شارژ کنم همش میگه (( شما فاکتور باز دارید، لطفاُ آن را تسویه کنید. با تشکر ))نقل قول:
و تو قسمت پرداخت فاکتور زده 128 نامحدود سه ماهه که قیمتش 82 هزار تومن هست !!
گیر داده دیگه !!
چجوری میتونم این سه ماهه رو حذف کنم و 128 خودم رو که یکماهه هست شارژ کنم ؟
ممنونم:11:
با سلام دوستان من الان 3 هفته است که اگر بخواهم در روز از رپید شیر یا مگا اپلود دانلود کنم با سرعت 7 8 کیلو بایت دانلود میکنه واز ساعت 3 شب دوباره درست میشه ایا مال شما هم اینطوریه اگر اینطوریه چه جوری از این سروز ها در روز دانلود میکنید
بزن شارژ قرارداد قبلی. چیز جدید درست نکن یا اون فاکتور بازه رو ببندنقل قول:
نه مال من (با اینترنت 512 ) رپید رو با سرعت 16 به جای مثلا 50 دانلود میکنه.شبا هم تست نکردمنقل قول:
خوب وحید مال من 256 میشه 8 مال تو 512 میشه 16 ازکی اینطوریه چند وقته 512 داری نامحدویده یا حجمی سرعت دانلودت معمولا چنده وکدوم منطقه هستینقل قول:
این اشکال فکر کنم از رپیدشیر واسه حالت رایگانش باشه. شما مثلا اگه از sendspace استفاده کنی سرعتت کمتر هم میشه.مثلا مال من میشه 6 !!نقل قول:
من حجمی دارم .128 اسمی 512 عملی.
سرعت دانلودم 50 تا 57 .
ولنجک(مخابراتی شهید جعفری )
قیمت 512 و256 رو کجا نوشته؟
دوست عزیز این جا نوشته :
کد:http://www.asiatech.ir/contents/display/option/47&
ممنوننقل قول:
من همینکه log in میکنم و بدون هیچ کاری روی دکمه پرداخت فاکتور کلیک میکنم میبینم یه 128 سه ماهه برام لحاظ شده.
میخواستم بدونم چجوری این فاکتور رو میشه بست ؟ آخه کنارش هیچ چیزی برای بستن یا حذف فاکتور نداره !!
ممنون میشم اگه مارو راهنمایی بکنید:11:
راسته برای 512 هیچ مدرکی نمیخوان( دانشگاه یا شرکت)
اگه گزینه شارژ و تغییر سرویس رو میزنی و نمیتونی انتخاب کنی یا در قسمت پرداخت فاکتور نمیتونی فاکتور بازت رو ببندی زنگ بزن شرکت و به شماره 1 (خرید و تمدید) بگو برات درستش میکنن.نقل قول:
خودشون تلفنی برات فاکتورش رو درست میکنند.:10:
شما اگه 128 حجمی بگیری بهت 512 میدن.هیچی هم نمیخاد.نقل قول:
ولی اگه 512 نامحدود بخای مدرک میخاد
من میخوام 2 گیگ 512 تو قسمت اداری بگیرمنقل قول:
پس مدرک نمیخاد
سلامنقل قول:
فاکتورهایی که صادر میکنید دیگه قابل پاک کردن نیست
ولی میشه فاکتور جدید صادر کرد و اون را پرداخت نکرد
من الان کلی فاکتور پرداخت نشده دارم
اون اولا بلد نبودم یه 10 تایی اشتباه صادر کردم:31: