كنكور 89 برگزار ميشه سنجش اعلام كرده:
کد:http://sanjesh.org
Printable View
كنكور 89 برگزار ميشه سنجش اعلام كرده:
کد:http://sanjesh.org
آغاز ثبت نام از 28 تیر ماه
معاون سازمان سنجش از آغاز ثبت نام داوطلبان کنکور کاردانی پیوسته از دوشنبه 28 تیر خبر داد و گفت: با همکاریهای وزرای علوم و آموزش و پرورش و با مساعدت شورای عالی اداری، تعلیق ثبت نام دوره های کاردانی نظام جدید آموزشکده های فنی - حرفه ای سال 89 برطرف شد.
دکتر حسین توکلی افزود: ثبت نام این گروه از داوطلبان از ساعت 9 صبح روز دوشنبه 28 تیر ماه جاری به صورت اینترنتی آغاز می شود. مهلت ثبت نام تا 4 مرداد ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
وی گفت: داوطلبان این آزمون می توانند بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش در نشریه پیک سنجش که پیش از این در تاریخ 7 تیر و 14 تیرماه منتشر شده بود و هم اکنون نیز در سایت سازمان سنجش قابل دسترسی است بر اساس دستورالعمل مندرج در بند پنج اطلاعیه ( ثبت نام برای شرکت در آزمون ) برای ثبت نام اقدام کنند.
توکلی افزود: به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای شرکت کنندگان این آزمون علاوه بر ظرفیت اعلام شده از سوی وزارت آموزش و پرورش ( 35 هزار نفر ) به دستور وزیر علوم و با همکاری مسئولان امر 50 هزار نفر ظرفیت دیگر برای پذیرش این گروه از داوطلبان در موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی در نظر گرفته شده است.
پیش از این سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرده ثبت نام از داوطلبان واجد شرایط آزمون کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای سال 1389 از ساعت 9 صبح سه شنبه 15 تیر ماه تا سه شنبه 22 تیر ماه صورت می گیرد اما این مهلت را لغو کرده بود.
، نمایندگان مجلس شورای اسلامی یکشنبه 19 اردیبهشت ماه وزارت آموزش و پرورش را موظف کردند برای سال تحصیلی 90 - 89 نسبت به پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته حداقل برابر با ظرفیت سال 88 -87 دوره روزانه اقدام کند اما شورای عالی اداری 5/1 ماه پس از این مصوبه مجلس، مصوبه ای جدید پیش روی فعالان و متقاضیان فنی حرفه ای قرار داد که بر اساس آن حکم به توقف پذیرش دانشجو در آموزشکده های فنی و حرفه ای در سال 89 صادر کرد.
دفترچه اومده؟ کی میاد؟ کسی گرفته؟ با نسخه ی قبلی که تو سایت بود فرق داره؟
بچه ها دفترچه رو از سايت سنجش دانلود کنيد تا بفهميد چه کلاهي به سرتون رفته!
امسال اصلا چيزي به نام سراسري شبانه وجود نداره!بجاي شبانه که ترمي درميافته حدود 250 تومان،اومدن غيرانتفاعي رو گذاشتن که درميافته چيزي در حد 550 تومان!
عجب ادمايي هستن اينا،هر اموزشکده هم براي کامپيوتر در مقطع روزانه فقط 25 نفر رو ميگيره!ولي غيرانتفاعي 100 نفر که اونم اطمينان دارم بيشتر از 100 نفر رو ميگيره
عجيبه با اينکه نتايج کنکور اواخر ابان يا اوايل اذر ماه اعلام ميشه چطوري ممکنه که اموزشکده هاي فني اکثرا فقط نيمسال اول پذيرش ميکنند؟!!!
برعکسش کاملا منطقي تره(فقط نيمسال دوم بگيرند)
:18:نقل قول:
آزاد ترمی چنده؟؟؟
خوب شد که گفتی هر چی دنبال شبانه گشتم پیدا نکردم میخواستم بپرسم که شما هم ندیدین که یادم رفتنقل قول:
خب حال دفترچه کی میاد؟
فردا ............ !نقل قول:
شهریه ثابت که نوشته حداکثر 154 توماننقل قول:
سازمان سنجش اعلام كرد:
فارغالتحصيلان فنيحرفهاي و كاردانش نظام جديد از سال90 مجاز به شركت در كنكور هستند
خبرگزاري فارس: فارغالتحصيلان فني و حرفهاي و كاردانش نظام جديد از سال90 ميتوانند در آزمونهاي سراسري ورودي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي شركت كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، سازمان سنجش اعلام كرد كه براساس هماهنگيهاي به عمل آمده بين وزراي علوم و آموزش و پرورش، فارغالتحصيلان فني و حرفهاي و كاردانش نظام جديد آموزش متوسطه از سال1390 مجاز به شركت در آزمونهاي سراسري ورودي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي بوده و در صورت قبولي با تمهيد مقدمات لازم مجاز به ادامه تحصيل در رشته قبولي در دانشگاههاي كشور خواهند بود.
در صورت نياز براي اين دسته از داوطلبان آزمون جداگانهاي نيز در نظر گرفته خواهد شد.
آره ولی باید هر ترم چند تا واحد هم بگیری که هر کدوم یه مبلغی بهش اضافه میکنه ( ما که هر ترم 20 تا میگیریم نمیدونم اونایی که فنی و حرفه ای هستن هم 20 تا میگیرن یا نه)نقل قول:
بله،اموزشکده های فنی حرفه ای نیز تا 20 واحد اجازه انتخاب واحد میدهند(معدل بالای 17 تا 24 واحد)نقل قول:
---------- Post added at 07:02 AM ---------- Previous post was at 06:59 AM ----------
خب بستگی به انتخاب واحدت داره،متغیر از 600 تا 800 تومننقل قول:
من بدبخت به امید اینکه امسال روزانه قبول میشم میخواستم دوباره تو کنکور شرگت کنم،نگو امسال فقط نخبه ها میتونن روزانه برن!:41:
چرا اینجوریه واسه ما(حسابداری) 10 تا سوال از سازمان مدریت و امور مالی اضافه شده که پارسال نبود!!!
تعیین تکلیف پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی تا 8 ماه آینده
مصوبه اخیر شورایعالی اداری مبنی بر توقف پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی نگرانیهایی را برای دانشجویان و اساتید بوجود آورد اما وزیرعلوم در آخرین اظهارنظر خود تاکید کرد که بر اساس مصوبه این شورا 8 ماه فرصت داده شده تا درباره علمی کاربردی تعیین تکلیف شود.
به گزارش خبرنگار مهر، با ابلاغ مصوبه دولت مبنی بر ادغام دانشگاه جامع علمی کاربردی، آموزشکدههای فنی-حرفهای و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و تشکیل سازمان ملی مهارت، پذیرش دانشجوی جدید در دورههای علمیـ کاربردی و آموزشکدههای فنی و حرفهای از سال 1389 متوقف اعلام شد.
این مصوبه بنا به پیشنهاد مشترک وزارت کار و امور اجتماعی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و به منظور یکپارچه سازی مدیریت آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای متناسب با نیازهای شغلی کشور و افزایش مهارت و توانمندی جوانان کشور تشکیل سازمان ملی مهارت را به تصویب رسید.
به دنبال اعلام این مصوبه نگرانی هایی از سوی اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی مطرح و همچنین زمزمه های حذف و تعطیلی دانشگاه علمی کاربردی شنیده شد.
وزیر علوم درباره نگرانی دانشجویان علمی کاربردی در مورد این مصوبه به مهر گفت: دانشجویان علمی کاربردی نگران نباشند بندهای این مصوبه کاملا تکلیف را مشخص کرده که این گروه از دانشجویان تا پایان فارغ التحصیلی مطابق با همان روشی که پیش از این بوده است آموزش می بینند تا زمانی که فارغ التحصیل شوند برای این موضوع هم مدت 4 سال زمان تعیین شده است.
وی این اطمینان خاطر را داد که هیچ مشکلی برای افرادی که تا به حال در دانشگاه علمی کاربردی و آموزشکده های فنی و حرفه ای پذیرش شده اند، وجود ندارد.
دانشجو در مورد هیئت علمی دانشگاه علمی کاربردی و انتقال آنها به دانشگاه پیام نور نیز گفت: تکلیف کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علمی کاربردی نیز در این مصوبه مشخص است اعضای هیئت علمی به دانشگاه پیام نور منتقل می شوند که درصورتی که رشته تطابق نداشته باشد تطبیق داده می شود.
همچنین طی جلسه ای که روز گذشته بین وزرای علوم و آموزش و پرورش و نمایندگان مجلس برگزار شد وزیر علوم اعلام کرد که موضوع دانشگاه جامع علمی کاربردی طی چهار سال سازماندهی و بخشهای علمی و آکادمیک به وزارت علوم اضافه می شود و بخشهای فنی به سازمان ملی مهارت منتقل می شود.
وزرای آموزش و پرورش و علوم در این جلسه تاکید کردند که با توجه به زمانی که برای اجرایی شدن موضوعات فنی و حرفه ای و دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس مصوبه شورای عالی اداری به مدت چهار سال وجود دارد، موضوع ساماندهی می شود.
به گزارش مهر، دکتر کامران دانشجو بالاخره یکشنبه شب در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران نگرانی علمی کاربردیها را رفع کرد و گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی اداری هشت ماه فرصت داده شده است تا درباره دانشگاه علمی کاربردی تعیین تکلیف شود.
وزیر علوم افزود: آموزشهای مرسوم در جهان به دو نوع آکادمیک و مهارتی تقسیم بندی می شوند و همه به این موضوع قائل هستند که وزارت علوم باید متولی آموزشهای آکادمیک باشد نه مهارتی.
وی اضافه کرد: البته آموزشهای مهارتی نیز می توانند به عنوان مکمل آموزشهای آکادمیک باشند و این استدلالات را نمایندگان عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز پذیرفتند.
دانشجو با بیان اینکه چیزی به نام حذف دانشگاه علمی کاربردی تاکنون مطرح نشده است، گفت: دانشگاه علمی و کاربردی هم متولی آموزشهای آکادمیک و هم مهارتی است و آموزش های آکادمیک باید به وزارت علوم واگذار شود.
وزیر علوم در پاسخ به این سئوال که موضوع جذب دانشجو برای دانشگاه علمی کاربردی به چه صورت است، گفت: ما در اسفند سال 88 برای ورودی سال 89 آزمون ورودی را برگزار کرده ایم.
سلام
من با معدل 16 کاردانش فارغ التحصیل شدم
آیا رشته انیمشن یا همچین چیزی مثل گرافیک رایانه ای در دانشگاه علمی کاربردی داریم؟
نقل قول:
جواب رو براتون فرستادم ( لینک خبر ها )
ببخشید دو تا مشکل دارم
1- کسی کتابهای پی دی اف PDF کتابهای فنی حرفه ای رو نداره خودم ویژوال بیسیک رو دارم که کامل هستش
2- سوالات کنکور سراسری 89 ACCESS 2003 رو در کنکور به 2007 ارتقا می دن یا نه همون 2003
ممنون .
اگه غیر انتفاعی ثبت نام کنی قبول بشی میتونی نری؟( لطفا سریع جواب بدید ضروریه)
خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
نه همون 2003 هستشکد:http://www.chap.sch.ir/MaghtaList.asp
سلام دوستان
یه سوال دارم لطفا مسخرم نکنید آخه خیلی آماتورم
کنکور فنی و حرفه ای نیاز به پیش دانشگاهی نداره درسته ؟
این سوالو پرسیدم چون از بعضی از رفیقام گفتن ممکنه داشته باشه
و یه سوال دیگه
میتونیم بدون کنکور وارد کاردانی بشیم ؟
اگه جوابش منفیه لطف کنید بگید که کنکور فنی و حرفه ای برای ورود به دانشگاه ، درجه سختیش چطوره ؟
ممنون از دوستان
کنکور فنی و حرفه ای نیاز به پیش دانشگاهی نداره و نسبتا قبولی توش اسون است!
بدون کنکور میتونی دانشگاه ازاد بری البته نه هر رشته ای!
رشته های مثل نرم افزار و حسابداری رو زیاد دیدم
دوستان بدون کنکور میشه رفت دانشگاه ازاد اسلامی مشهد ؟
رشته کامپیوتر؟
البته همچین هم کشکی نیست...نقل قول:
باید دروس تخصصی را خوب بزنید تا رتبه بره بالا
در گیلان که به این صورته:31:نقل قول:
این قدر دانشگاه ها ی ازاد جا دارند که هی اس ام اس عمومی میکنند برای کاردانی بدون کنکور:31:
مثل این که دیگه روزانه نمی گیرن و فقط شبانه و این که دیگه کاردانی بدون کنکور همه جا رو گرفته
...
آدم رو مدرک دار می کنن و بعد بی کار ! ..
البته بيكاري+جيب خالي :21:!نقل قول:
كارت ورود به جلسه ي كارداني پيوسته دانشگاه آزاد اومده از دوستان هر كي نگرفته بهتره زودتر بگيره :
موفق باشيد :11:کد:http://78.109.199.201/Loader.aspx
دوست عزيز اوني كه بهت پيامك فرستاده از طرف دانشكده ي سمايي بوده كه بدون كنكور پذيرش داره نه دانشگاه آزاد :31:!!نقل قول:
موفق باشيد:46:
دوستان عزیز میشه به من هم یه کمکی کنید !من موقع ثبت نام اونجای که پرسیده بود متقاضی رشته تربیت بدنی هستید رو هم تیک زدم ! کاره اشتباهی کردم ! (حلا چی میشه خیلی نگرانم ) رشته کامپیوتر واحد ابهر رو انتخاب کردم
باید چند درصد بزنم ! یعنی چیارو زیاد بخونم ! شرمنه من زیاد سر در نمیارم !
اگه جزوه چیزی هست میشه بگید چجوری میتونم تهیه کنم بعد سوال های کنکور سال پیش رو از کجا پیدا کنم !
تو رو خدا کمکم کنید (فقط میخوام قبول شم همین)
اتفاقا دانشگاه ازاد بودنقل قول:
نه يکي بلکه 3 تا!
ازاد لاهیجان و ازاد استانه ی اشرفیه برای کاردانی پیوسته و ازاد رشت برای کاردانی ناپیوسته!
نقل قول:
میشه یه جواب کوچولو هم به من بدین :40::11:
اخه رفیق چه نگران داره؟ :18:خب نم تربیت بدنی رو هم انتخاب کرده بودم ولی همون نرم افزار رو رفتمنقل قول:
هیچ نگرانی به دلت راه نده:40:
اشکالی نداره تربیت بدنی رو زدینقل قول:
سعی کن بیشتر تخصصی بخونی چون ضریب 15 هستش تو عمومی ها ریاضی خیلی تاثیر داره تو تخصصی ام باسه رشته ی کامپیوتر برنامه سازی چون اکثرا کم میزنن این 2 تا درسو
کامپیوتر
سال 86
عمومی :تخصصی :کد:http://dnl.tebyan.net/1387/04/20080624164253176.zip
كامپيوتر 88کد:http://dnl.tebyan.net/1387/04/20080624164251644.zip
تخصصي:سوالات عمومي: 88http://mohammadreza-reive.persiangig.com/document/oumoumi88.zipکد:http://www.karshenasi.com/download/kardani-88.zip
کد:http://mohammadreza-reive.persiangig.com/document/javb88.zipجواب عمومی:
منبع سوالات سایت کارشناسی
مرسی آقا ! خیالم راحت شد !:40::40::11:نقل قول:
آقا دستت درد نکنه واقعا ممنون ! :40::40::11:نقل قول:
خوب ما که رفتیم کنکور ازاد را دادیم امروز..
سوال هاش خوب بود..
باید منتظر ماند تا مهر ماه..
امسال هم بعضی واحدها کاردانی بدون کنکور میگیرن یا ول شده؟
کنکور آزاد جوری طرح شده بود که بوق ترین دانش آموزان هم قبول میشدند.:41:
من خودم 4 تا از دروس تخصصی رو 100 زدم.:5:
عمومی ها هم که حتی در سطح کتاب هم نبود، اینقدر ساده بود.:27:
با تشکر:11:
نقل قول:
بله . میگیرن
دوستان یکی کتاب های تخصصی کامپیوتر رو بزاره (توی لینکی که دوستان معرفی کرد یکی بیشتر نبود اونم خراب بود)
ممنون
نقل قول:تست کردم همه رشته ها رو دارهکد:http://www.chap.sch.ir/MaghtaList.asp
ســــــــــــلام:20:
يه چيزي ميگم فقط گيج نشيد:5:
من دانشكده فني كاشان نرم افزار شبانه ميخونم قصد داشتم امسال هم كنكور شركت كنم (البته ثبت نام هم كردم) اينجا جالبه كه سازمان سنجش اعلام كرده 26 شهريور موقع آزمونه...در حالي كه شروع كلاسهاي دانشكده ما 27 شهريوره...حالا من برم انتخاب واحد بهتره يا كنكور بدم!!!!!!!
اصلا بيخيال هر دو بشم بهتره:31: