:31:سلام به همه دوستان اینو دیروز گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:نمیدونم با این رینگ های کوچیک چطوری چاله چوله های جاده رو رد میکنه:18:
Printable View
:31:سلام به همه دوستان اینو دیروز گرفتم
:18:نمیدونم با این رینگ های کوچیک چطوری چاله چوله های جاده رو رد میکنه:18:
:31:البته بی ادبی به بزرگان نشهنقل قول:
ولی این یه 4160 با موتور 605اسبی و گشتاور حداکثر 1800 موتور v8 و از نوع اکتروس های تایتان یا تیتان هست
که اینجا در حال حمل یه شاتل:31:
اینم یه عکس دیگه ازش:46:
کد:http://www.up.--------.com/images/v1mvn9t447gh148wkzp6.jpg
درسته 4160 هست متن خبر رو نخونده بودم من
ضمنا شیرین خانوم این موتور 609 اسب قدرت تولید میکنه و حد اکثر گشتاور 2700 یا 2800 هست.
آخه اکتروس 1844 حداکثر گشتاورش 2100 هست بعد این غول چه طور 1800 باشه :31: البته فکر کنم اشتباه تایپی داشتی شیرین:27:
==============
عکس از 4165 هم میزارم :40:
:31: تلافی کردی؟؟؟؟:31:دیدم زده rpm فکر کردم گشتاورد آره یه 2700nm هم زده بودا فکر کردم اون نیست:38:نقل قول:
:31:البته فکر کنم اشتباه تایپی داشتی شیرین:27:
:31:اسکانیا رو حال کردی 4انگشت هم تا زمین فاصله نداره:40:
آره اسکانیا خیلی خف بود
======
RPM یعنی دور در دقیقه منظور اینه که 2700 نیوتن متر رو در 1800 در بر دقیقه میده :11:
طرفهای ما از این بهتر گیر نمیاد
:31::31:مگه از اینم بهتر هست؟؟؟نقل قول:
اگه به من باشه اکتروس 1844 با باد شکن و بادگیر و قاب شاسی و سپر همرنگ بدنه رو با تاپ لاین هم عوض نمیکنم
فکر هم کنم با 3یا4میلیون بشه اینطوری بشه
کف میکنیم:18::18:
چشمم روشن شیرین خانوم عشق ولوو شدین :41:
:31::31:نه بابا فقط در کف عظمت و این که تو ایران موندم وگرنه من اون 1844 رو با این عوض....هممممممممممم میکنم:31:میفروشم یه اکتروس خفن میخرم:38:نقل قول:
اصلا وقتی میشینی پشت فرمون اون آرم مرسدس رو وسط فرمون داری خستگی از تنت در میره :31:
اخطاریه اول به دوستانم
چت روم نکنید خواهش میکنم مجبور به پاکسازی نشیم
میدونم رعایت میکنید :دی
:40:ای جان به این جیگر طلاهای آلمانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:یک آکسور افغان:31:
واینم یک آکسور ایرانی:2:
:31:خداوندگارا این ایرانخودرو دیزل دزد را ورشکست بفرما :31:
:18::18:خوشا به حالت ای عراقی:18:
ACTROS 1861 BLACK EDITION
:31:این هم رنو مگنوم
:2:ببینید یه عراقی باید 1861 سوار بشه اونوقت ما:2:
ببینید اصلا به ماشین اهمیت نمیدن همشون کثیف و داغون:2:اگه اینا ایران بود فکر نکنم صاحش میزاشت یه لک روش بیافته:40::40:
بچه ها حتما یه سر برین بندرعباس اسکله شهید رجایی!!!
من بهمن ماه رفتم انقدر به این ایرانخودرو دیزل ناسزا گفتم که نگو....!
پدرم با این ازبکا خیلی دوست اومده بودن وای هوش از سرم رفت یه مان2008 خریده بود که چادری داشت از اونایی که کرکره ای هست و اتومات جمع میشه از المان یک رنگی داشت وقتی راه میرفت تو اسکله همه نگاش میکردن
کلا براش در اومده بود 24 هزار دولار......!!اونوقت ما تو ایران باید خدا تومان پول بدیم....!
چه ماشینایی داشتن و چه قیمت های مفتی....!
اونا که همه جورش رو داشتن و یکسره تو این مسیر میرن و میان گفتن داف از بقیه بهتره کمتر اذیت میکنه!مصرفش هم کمتره!
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
کسی راجب این رنو اگه اطلاعاتی داره بگه تا منم بدونم مدلش چیه!
:31::31:من همه جورش رو دیده بودم فقط این ACTROS 1861 BLACK EDITION منو شوکه کرد کم ماشینی نیست خیلی چیز خفنیه آخرین مدل اکتروس:18::18: با 610 اسب قدرت و موتور v8:18:نقل قول:
من tgx از نزدیک دیدم اینقدر تعجب نکردم که عکس این رو توی ایران دیدم:18:یعنی یه روز میشه از اینا پلاک شده تو ایران ببینیم:19:
نقل قول:
سلام آقا تورج عکس رنو فکر کنم چیزتر:31:اگه میشه از یه جا دیگه آپلود کنید:46:
با چیز پی ان هم رفتم عکس کلا خراب اگه میشه یه عکس دیگه بزارید:46:
احتیاج به چیز پی ان نداره....!این سایت ف یلتر نیست!
یه سایت شما معرفی کنین تا من براتون اپ کنم!
دوستان به اینجا یک سر بزنین:
بگین نظرتون راجب این کمپانی عظیم و قابل احترام چیه؟من یکی فکر نمیکنم کمپانی باشه که بتونه با کمپانی های امریکایی رقابت کنه!
هیچ وقت یادم نمیره 2 سال پیش بود به نظرم که اخبار 20:30 هم نشون داد یه کمر شکن یا همون هزار پای معروف از بندر عباس تا اراک یه باری رو برد....fh16 زیره بار موتور سوزوند و یه ماک 20 دنده بار رو صحیح و سالم رسوند!!!!
اینجا اپلود کنید:46:نقل قول:
کد:http://www.up.--------.com/
نقل قول:
:31::31:ای بابا تورج جان مارو سرکار گذاشتی اینا کجاشون رنو:38:
از ظاهرشون معلوم آمریکایی هستن :38:
من از کمپانی اینتر ناش هم خوشم میاد یه مدت داشتیم چقدر ماشین خوبی بود.....!!!اینم مدل های جدیدش:
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
شیرین ابرو بردی که دختر...سمت چپیه اونی که زرده به نظرت چی میتونه باشه؟
آخه تورج جان اون چیزی که من میبینم دوتا کامیون آمیرکایی هست که دارن یه ماشین غول پیکر خاکبرداری باشه فکر کنم رو حمل میکنننقل قول:
شیرین ابرو بردی که دختر...سمت چپیه اونی که زرده به نظرت چی میتونه باشه؟
من اینجا رنو نمیبینم:13:
این رنو نیست مگه؟
---------- Post added 16-06-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 15-06-2011 at 11:57 PM ----------
این رنو خیلی اسپرته:21:
آینه هاش واقعا جالبن
اره واقعا اوج هنر طراحی هستش!!اما من برند های امریکایی رو ترجیح میدم نماد قدرت و استقامت هستن!
دوستان این مطلب را از یک سایت پیدا کردم در مورد خودرو سواری چک کردم آیا در مورد کامیونها هم صدق میکنه ؟؟؟؟
راه تشخیص یک لاستیک تازه تولید شده با لاستیک انباریاز دغدغه ها ونگرانی ها رانندگان در زمان خرید لاستیک، خرید یک لاستیک تازه تولید شده است.
متاسفانه در کشور ما لاستیکهای خارجی بیشماری وجود دارد که بیش از پنج سال از تاریخ ساخت انها گذشته است.این مورد برای لاستیکهای ساخت داخل کمتر وجود دارد.
خطرات این لاستیکها با توجه به شرایط اب و هوائی گرم و جاده های پر دست انداز،رعایت نکردن سرعت مطمئنه و خانواده های پر جمعیت و تکمیل ظرفیت کامل خودرو توسط افراد خانواده، ... باعث ناامنی استفاده از این لاستیکها در جاده های کشور به خصوص در زمان مسافرت و استفاده از خودرو در مدت زمان و ساعت بیشتر می گردد.
این لاستیکها که در بازار به اصطلاح لاستیک انباری شناخته می شونند.به دلایل مختلفی نظیر توقیف محموله های قاچاق، عدم فروش در یک کشور به دلایل مختلف و انتقال انها به یک کشور ثالث و یا لاستیکهائی که در یک سری ساخت در کارخانه مشکل فنی داشته که توسط تولید کنندگان به کشورهای جهان سوم قاچاق می گردنند.و دلایل بسیار دیگر که فقط سازندگان از ان باخبر هستند.
این لاستیکهای انباری توسط فروشندگان جزئی با قیمتی در حدود ده الی بیست هزار تومان کمتر از لاستیکهای تازه تولید شده از عمده فروشان لاستیک خریداری می گردد.در زمان خرید فروشندگان از وضیعت انباری بودن ان اطلاع می یابند.متاسفانه این صداقت در زمان فروش به مشتریان وجود ندارد و بدون اطلاع به مشتری و با همان قیمت لاستیک تازه تولید شده به مشتری از همه جا بیخبر فروخته می شود.
این لاستیکهای انباری هیچ تفاوت ظاهری با یک لاستیک تازه تولید شده ندارند. وازنظر شکل ظاهری نمی توان تشخیص انباری بودن ان را داد.سازندگان خودرو جهت مشخص نمودن زمان تولید لاستیک ملزم به ثبت تاریخ ساخت هستند.
متاسفانه این تاریخ به گونه ائی برلاستیک درج شده که توسط مصرف کننده به راحتی قابل تشخیص نیست.با مطالعه مطلب ذیل به راحتی میتوانید زمان تولید لاستیک را متوجه شوید.در جداره بیرونی لاستیکها یک عدد چهار رقمی درج شده است که مشخص کننده زمان تولید ان است. این عدد بر اساس سال تولید و تعداد هفته است. دو رقم اول تعداد هفته و دو رقم اخر سال تولید را نشان می دهد.
فرضا درج عدد 1607بر روی یک لاستیک یعنی این لاستیک در هفته شانزدهم سال 2007 تولید شده است.اگر این عددسه رقمی باشد به معنای تولید قبل از سال 2000 می باشد
شیرین من امروز قصر شیرین مرز خسروی بودم اینقدر اکتروز دیدم که نگو . 1857 . 1858 . همه سقف بلند mega space
ولی 1861 ندیدم . راجع به تمیزی کامیون هم شما تهران هستی نمیدونی ماغرب کشوری ها چه خاکی میباره برامون . همش از عراق میاد . اینا هم هرچی تمیز کنن 1 سرویس برن تو اون بیابونا دوباره همون آشو همون کاسه . اکثرا هم از کردستان عراف میان کردن . عرب نیستن عزیزم . چون کرده نوشه جونش :31:
سلام
این اتوبوس های هیوندای چه جورین؟؟؟
چند وقته اومدن؟؟
قیمتشون چنده؟؟
==============================
پانوشت:فکر کنم بعد 2 سال دوباره توی این تاپیک پست دادم!
به این میگن شنگین
اینم باکتش 50 تنی
German car giant Daimler today has shown a new version of its New 2011 Actros Truck, which is expected to go on sale in the second half of 2011 is in operation. Disguised as a test versions of the new long-haul trucks are still in their final practical decisions, but the automaker states are on schedule.
The new Mercedes-Benz Actros is equipped with new cabins in seven basic models. The following figure shows a typical design of Mercedes-Benz with improved aerodynamics and innovative lighting concept. In addition, the driver can use ranges.
Introduced performance-wise energy comes from the other recently built the new generation of Mercedes-Benz engines in Mannheim. This is first (1550 to 1845 ft lb /) in four performance classes 415-503 hp and maximum torque of 2100 Nm to 2500 Nm.
The technologies used are the unique combination of X-pulse injection, exhaust gas recirculation through the treatment BlueTec diesel technology and a particulate filter. Thanks to them, these engines are the first in Europe to meet and Euro IV emission limits in force until, in 2014. Euro VI of the present limits of the Euro V standard in 80% reduction of NOx and 67% for PM.
In the past seven years, the new Mercedes-Benz Actros long-distance truck through rigorous testing in the heat of the Sierra Nevada are exposed to in winter testing in the Arctic and field trials on the road
کد:http://www.youtube.com/watch?v=_jci9tIBIB4&feature=youtu.be
اکتروز جدید . اون فیلمم همش تو جادس که از نماهای مختلف گرفته شده . ولی عجب راننده ای پشتشه .
به نظر میاد حجم و فظای اتاق بیشتر شده و طراحی ظاهری به نظر من یکم جلفه و لی عظمت در نگاهش موج میزنه
:40::40::40:جان چی زده قدرت اش چقدر چند اسب هنوز معلوم نشده؟؟؟؟نقل قول:
تو این متن فقط از 1841 تا 1851 گفتهنقل قول:
415 تا 503اسب . در مورد موتور جدیدی صحبت نشده
یه چیزی بگم بخوره تو ذوق هممون با اینکه خیلی طراحی قدرتمندی داره ولی من رو یاد مان tgx انداخت تا حدودی هم خصوص بدنه مثل رنو ماگنوم هستش ولی در کل هنوز فرم خاص آکتروس رو حفظ کرده
فکر کنم اینبار مرسدس سراغ موتورهای 10 بره یا اینکه موتورهای 8 سیلندر تویین توربو قویتری رو تهیه کنه تا تو رده کشنده های سنگین کم نیاره الان 610 رو داره ولی شاید اینبار 1865 یا 1870 رو هم توی رده 18 تن داشته باشه و تو رده 40 تن بالاتر (وزن ناخالص بدون بار) شاید رده 4170 رو هم در نظر داشته باشه ولی بعد اون باید شاهد اسکانیا R800 و ولوو fh 750 یا 800 باشیم .
البته تا قبل از این یه مدل 4165 slt هم داشت
فکر میکنم تا 700 بره
ولی طراحیش نشون دهنده یک مرسدس هست
اکتروس همیشه تو قدرت موتور از بقیه برند ها عقب بوده و همین بوده که تا بحث میشه قدرت بالای ولوو و مان و اسکانیا وسط کشیده میشه که دیگه اکتروس حرفی برای گفتن نداره امیدوارم این از قدرت بالای برخوردار باشه:40: