بله هستنقل قول:
در ضمن برای من رمز های این صفحه کار نمیکنن ;)
احتمالا روی نسخه ای که پک ها روش نصب میشه کار میکنهکد:http://www.gamewinners.com/Cheats/index.php/The_Sims_3_(PC)
Printable View
بله هستنقل قول:
در ضمن برای من رمز های این صفحه کار نمیکنن ;)
احتمالا روی نسخه ای که پک ها روش نصب میشه کار میکنهکد:http://www.gamewinners.com/Cheats/index.php/The_Sims_3_(PC)
:18:نقل قول:
اینکه کار میکنه.من همین الان امتحان کردم.مشکلتون با کدومه؟
(به فاصله بین حروف ها و کلمه آن و آف حواستون باشه)
بله در طی فرمایشات مگی خانوم از کیس فمیلی بد تر هم دارن که توی سیمس 2 هم مشاهده میفرمودیم
ممکنه برای اون پک باشه بله...
آقا کسی نگفت جواب مارو چرا توی ترایلر هایی که گیم اسپوت نشون میده لیموزین وجود داره اما اینجا نه همین طور توی شهر ما هم لیموزین هست اما ما نمی تونیم بخریم البته لیموزینی که در شهر ما وجود داره بنا بر احتیاط ممکنه برای سوپراستار های سینما باشه اما لیموزینی که توی گیم اسپوت نشون میده مثل اون نیست و فکر کنم خریدنی باشه نظر شما چیه؟
شانس اووردیم پی سی ورلد برامون اون پکو میفرسته وگرنه از خیلی چیزا محروم بودیما
فكر كنم منم خوندم كه اگر اتيش بزني ميتوني از بيمه اش استفاده كني.....بله منم موافقم. ولي مثل اين كه غلط از اب درومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا اخر اشکال نداره بازی را بخرم یا نه ؟ اخه داداشم 12 ساله است
سلام...
میگم شما جایی رو نمیشناسید که پار.تی باشه؟! :D
پارتی تو بازی : فکر کنم با تلفن زنگ بزن تروع پارتی
نه شما خودتون بايد پارتي راه بيندازيد حالا ميتونيد توي خونه باشه يا يه پولي بديد بيرون دعوتشون كنيد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا پولم کجام بود :)..مگه پول علف خرس بدم این ملت بخورن..میخوام برم یه خانوم خوشکل و پولدار گیر بیارم :D
والا تا جایی که میدونم
توی سیمز دو فقط میتونستی دوستات بیان پارتی . به نظرم برو تو خیابون بگرد یکی رو پیدا کن تحقیق کن باهاش ازدواج کن :D
---- (من پس فردا دستم میرسه :d)
try for baby اینجا هم هست ؟
بله هواسم به همشون هست ، برای من کار نمیکنه اصلانقل قول:
برا منم کار نمیکند
من الان همشو امتحان کردم جز دو سه تاشون بقیه کار میکنن. اون دو سه تارم نمی دونم چرا کار نمیکنن.(به هر حال به بزگی خودتون ببخشید)
نمیشه بدون کامپیوتر خونه رو عوض کرد؟
نمیشه دو تا خونه خرید؟
من الان اجاق گازم آتیش گرفت خودم خاموشش کردم یه دفعه 1700 تا پول داد(آتش نشانیی هم دم در بود)کسی می دونه برای چی؟
چون آتش نشانی اومده بالاخره!نقل قول:
نباید خودتون خاموشش میکردید ، کرایه ی اومدنشو گرفته! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاهاها! اره ما همگي اولش ندار بوديم اينقدر از سميمامون كار كشيديم كه حالا 3 تا سهام دارن يه خونه ي اشرافي و يك شغل سوپر استاري كه تو خيابون مردم ازش عكس ميگيرن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رمز های SIMS 3
Sims 3 Cheat: Cheat List
only with Javad genral
During gameplay, press CTRL+SHIFT+C to bring up the cheats console. Enter the codes below for the desired effect.
force service sim [x] - A specific service Sim will show up, where [x] is a name
Add to Household - Add the active Sim to the current household
constrainFloorElevation [true/false] - Force terrain adjustments regardless of objects, Sims, and other structures
Force Event - Click on a Career Building for a random career event
Force All Events - Click on a Career Building to display all events for the career consecutively
Force Opportunity - Click on a Career Building to force an opportunity
force visitor - Summon a visitor
set career [x] - Give the selected Sim a career, where [x] is the career
Set Career [x] - Give the selected Sim any career at any level where [x] is the career / level
shazaam - Gives 2,500 Lifetime Happiness Points to active Sim
enableLlamas - Enables llamas, obviously
jokePlease - Summon a joke
hideHeadlineEffects [on/off] - Hide all meters and effects
Modify Traits - Bring up Trait Modification window
quit - Quit the game
help - Lists all available commands
Make Me Know Everyone - Everyone in your town becomes an acquaintance
make happy - Gives household perfect moods
make motives [static/dynamic] - Makes motives static or dynamic for whole Household
make friends for me - Selected Sim knows everyone in town
slowMotionViz [x] - Slow motion, where [x] is 0-8 (0 is normal)
resetSim [x] - Resets the named Sim with neutral motives, no moodlets, and teleports Sim back home where [x] is first and last name
Set Age [x] - Set the age of selected Sim, where age is [x]
fps [on/off] - Toggles frames per second in upper right of HUD
Edit in CAS - Edit the selected Sim in Create-A-Sim
freerealestate - Turn off house costs
napObjectsToAngle [true/false] - Toggles 45 degree angle object snap
snapObjectsToGrid [true/false] - Toggles snap to grid for placed objects
fadeObjects [on/off] - Toggles object fade when camera zooms
testingcheatsenabled - Turns on Testing Cheats, for Sims (Shift click) and objects
disableSnappingToSlotsOnAlt [on/off] - Hold Alt to avoid object snap when toggled
kaching - While on the lot, this gives you $1,000
motherlode - While on the lot, this gives you $50,000
moveobjects on/off - Move anything (including Sims) in your Buy/Build mode
شما چی کار کردی که مشکل حل شد؟نقل قول:
توی تاپیک رفع مشکل بازیها چیزی ننوشته بود.
سیستمم:
1GIG RAM
CPU 2.8
VGA 7300SE
Windows XP SP3
من کار خاصی نکردم فقط خوانواده ی دیگه ای بر داشتم.:31:نقل قول:
دوست عزیز رمز ها بدردتون خورد ؟نقل قول:
آخه برای من کلا مشکل داره بعضی وقت ها حتی شهر هم باز نمیشهنقل قول:
دوباره سلام...بابا خیلی باحال شد...الان دیگه هر هفته پارتی دارم!!!
الان هم با یه دختر خانوم خوشکل تو bed هستم(اقا سوتفاهم نشه قصد ازدواج دارم)میخواستم بدونم چطوری ازواج کنم؟ :دی
javad جان تون اون رمزهايي كه گزاشتي كدوم مال اينه كه حال سيمم خوب شه؟
يا همون need هاش سبز شه
راستي باسم تو بازي پير بود بعد از چند رو تلفن زنگ زد گفت به علت كهولت سن مرده!!!!
بعد يك باس جوون اومد
راستی این faincee همون حلقه ازدواج هست ؟!
تنظیمات گرافیک رو بیار پایین ترین حالت ببین درست میشه؟نقل قول:
بعدم می تونی تو قسمت حل مشکلات بازی ها یه تاپیک بزنی و مشکلتو بگی.:10:
ببخشيد اگر ميشه نوشته ها جواب ها و ... رو حتي الامكان تو يك پست بدين . ممنوننقل قول:
مثل سيمز قبلي اول عقد ميكنن بعدش هم ازدواج.:دینقل قول:
اين شخصيت هايي كه تو تريلر هاي بازي بود مثل zac يا nigel كجا هستن
تو شهر هستن اصلا؟
يك شهر كه بيشتر نداره!نقل قول:
پس قاعدتا بايد همون شهر باشه.
ممنون..الان ازدواج کردیم و منتظر بچه هستم :دی راستی چقدر زمان پای سیمز زود میگذره!نقل قول:
حتما یه سر به ینجا بزن ( ادیت و پچ سیمز 2 )نقل قول:
---------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3851068#post3851068
نه اون رمز ها مربوط به پول و ..... است
من به سيمس 2 چيكار دارم
من که قبل از ازدوا بچه دار شدم!:31:
وقتی که بچه بزرگ شد ازدواج کردم :27::31:
حال و حوصله ی نگهداریه بچه رو نداشتم!
از خیلی نظر ها این کارم خوبه!
آخه نه کنترل مادررو میگیرم نه کنترل بچه رو!:31:
الانم دیدم زنم با یکی ارتباط داره زدم کشتمش :31::21::27:
خیلی حال داد روی قبرش عکس قاشق چنگال رو کشیدن ( آخه از گرسنگی تلفش کردم :دی ).
به نظره من آدمایه بی فایده ی خانواده که پیرن رو باید بکشی!
کشف کردم!
3 تا گیاه عجیب به نام هایه :
Life Plant
Money Plant
Lime Plant
تازه یک گیاه دیگه هم تازه کاشتم اسمش :
Death Plant هست :27::18::31:
نقل قول:
خوب به سلامتی نامرد مارم دعوت نکردیا.......:31:
خوب وقتی تری رو انجام بدی یه یکی دو روز طول میکشه بعد حامله میشه وقتی حامله میشه 3 روز بعد بچه داره بهتره برای باهوشی بچت زن حاملرو بفرستی بیماستان و با پرداخت 300 دلار از سلامت بچه کاملا مطمئن بشی حالا نمیدونم چه ربطی نداره ولی کلا اگه بری هوشش برای یاد گرفتن چیزا بهتره
یه چیز دیگه:پول دار ترین سیم دختر توی سیمس 3 یه دختر به نام هولی هست که خیلی بیریخته ولی خیلی پولداره شما باهاش که ازدواج می کنید می تونید خونشو بالا بکشید یعنی برید اونجا زندگی کنید یا نه بفروشیدش با پولش یه خونه بسازید التبه برای این کار باید بابا مامانشم بیارید توی خونه ی خودتون بعد که اینکارو کردید روش بزنید move و گزینه ی kickout رو انتخاب کنید میفتن بیرون حالا دیگه بسته به میل شما بعد از ازدواج می تونین زنتونم بندازید بیرون می تونید نه:دی
شایان جان اول این که lime plant که درخت لیمو هست
death plant هم کشف کردن نداره توی قبرستون پره
money plant و life plant چیزای جدیدی هست
موفق باشید
حالا تو برو اینجا :نقل قول:
من اینا را قبلا کشف کرده بودم .دیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3851473#post3851473
اقا تو رو خدا بگو اين گياها كجاست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون..ایشالله عروسی بچم :Dنقل قول:
بچم سالم و سرحال بدنیا اومد..اسمش هم کامی کوچولو..جالب اینکه اسم باباش کامران هست..علاقه مندیهاش خیلی باحاله..castum music گوش میکنه..هر روز 5 ساعت موزیک گوش میده..الان هم جشن تولد ا سالگیشه..فقط رابطم با زنم خراب شد:(( با یه پسره خیلی دوست بودم..یهو دستم رفت روی kiss:41: زنم بغل دستم بود...الان به زور یه ذره با زنم حرف میزنم :((
نقل قول:
من که به وسیله ی Collecter Helper در Lifetime Reward یک سری تخم پیدا کردم که توش از اینا شانسی بیرون اومد آخه روی تخمش نوشته بود Unknown !
در ضمن این درخت لیمو هم کمیابه که من نوشتم!
ما که پولدار شدیم رفت :دی :
www.gigaimage.com/images/6j3zc60ouedn9kxzaus.jpg
چه جوري ميشه باغبوني كرد؟
من زنم كه حامله هست ميخواد كتاب در باره بچه و اينجور چيزا بخونه بايد كدوم كتاب ها رو بخونه؟
سلام دوستان
من همین دیروز تا آخرین امتحانم رو دادم رفتم سیمز 3 رو خریدم
ولی بر خلاف سیمز 2 که توی قسمت جوایزش یه معجون جوانی برای جلوگیری از پیر شدن داشت این چیزی توش نیست
لطفا یه نفر کمک کنه و بگه تو این سیمز 3 چه طور باید از پیری جلوگیری کرد
سلامنقل قول:
دوست عزیز می تونی بری به قسمت option بازی بعد تو قسمت game option گزینه ی sim lifespan رو بسته به سلیقه خودت تغیر بده.
یا می تونی اگه به دجه آخر باغبانی رسیده باشی گیاه Life Plant رو پیدا کنی بکاری و میوشو بخوری وحدودسه چهار روز جوون تر شی.:10: