کرک یک حمله بهت شده بود دیشب یا پریشب ؛ من چک کردم . فارم نشی :)
Printable View
کرک یک حمله بهت شده بود دیشب یا پریشب ؛ من چک کردم . فارم نشی :)
شما از كجا چك ميكني برادر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مخفيگاه رو داريم فارم نداريم!!!يعني نميشيم:27::grrr:
به گمونم اين شكلك رو من رواج دادم اينجا:grrr: چون به نظرم تا قبل از اينكه من بيام كسي كه اعصابش قاتي باشه نداشتين:31:تو با كاراي مردم چيكار داري؟:grrr:بچسب به كار خودت:grrr:
ما كار خودمونو بلديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:www.travian-reports.com
همچین چیزی هست که یه نوع جاسوسیه!
پیام از اون استفاده میکنه
آره ولي يكي بهتر رو بلد بودم كه لامصب خيلي باحال بودنقل قول:
اين زياد جالب نيست
همون يكي كه الان ادرسش يادم نمياد بهتر بود
آقا پيام شما هم اينقدر جاسوسي مردم رو نكن.....عاقبت نداره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ؛ مولتی هانتر های این سرور خیلی خیلی گیر میدن !
چند روز پیش یکی از اعضای الیانس ما بود که زیاد واسش منبع میفرستاند . مولتی هانتر 10 تا از جمعیتش کم کرد !
حواستون باشه :)
به جان کرک من اصن جاسوسی بلد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز قاطی کردی که
راسیتی کرک یه اسمایل واستا واست اپلود کنم . انقده شبیهته ! واستا
نگا وقتایی که عصبانی میشی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتایی که گیرمیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: دی
به جان خودت اگه مسخره باشه خرت رو ميگيرم كه نفست بالا نياد:grrr::grrr::grrr:نقل قول:
حواستو جم كن:grrr::grrr:
نه بابا مسخره چیه خدا نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممنقل قول:
حالا ميگم تو واقعيتم هم قيافتم شبيه همينه؟به نظرم بايد شبيه باشهنقل قول:
كو پس؟..............مرديم:grrr:
پست 925 گذاشتمشون دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اولي رو كه اصلا شباهتي ندارهنقل قول:
چون خنده رو لباشه
ولي دومي...............بايد بگم بي حد و اندازه شبيه عمومه........دمت گرم........اينقدر كه خنديدم اشك از چشام در اومد:31::31::31::31::31:
نه اولی که خنده ی معنی دار میکنه ! یعنی داره مات و مبهوت به یکی نگاه میکنه :دی
و میزنه تو سر خودش ! میگه ای خدااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به يكي چيه برادر؟
والا ما اينجا به 1000000 نفر مات و مبهوت نگاه ميكنيم
راستي بچه ها.............................................. ....من به يكي حمله كردم بهم نامه داد و توش عر عر كرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كسي ميدونه دليلش چيه؟:27:
ااا؟نقل قول:
باشه حالا كه اينقدر اصرار ميكني كه اين شكلي هستي منم قبول ميكنم!!!
بابا كشتي خودتو! كلا من از اين كوفت بازي و اينا بدم مياد. كلا من از هر چي رپر هست بدم مياد.:2::2::2::2::2::2::2:
سلام دوستان من به دو نفر برای ایجاد تیم تراوین در سرور اسیپید ایران تا سه روز دیگه نیازمندم هر کسی که تا حالا تراوین بازی کرده هم می تونه بیاد توی گروه . فقط اسم سروری که توش بازی کرده و یوزرش رو بده .
اگر تمایل داشتین با پیام خصوصی اطلاع بدین .
ممنون
:27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
----------------
هوی مگه قرار نبود نیرو نسازی!!! :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چه جور تيمي؟:20:نقل قول:
آقای پیام بازیکن به اسم Mage
فارم منه!!
میخوای بیاریش تو PG؟:5:
دوست من ؛ Mage توی الیانس ما بوده از قبل . مسئول عضو گیری ما به اشتباه اون رو کیک کرد . و بعد دوباره ظرفیت پر شد . مجبور شدیم توی لیست انتظار قرارش بدیم .
احتمالا راش نمیدیم ؛ چون جمعیت پایینی داره :) " احتمالا "
دیگه همه بحثا STOP!
اعضای گروه P T G تو فروم خصوصی بحث کنید.
اعضال گروه PG هم همینطور.
بحثایی هم که بین این دو گروه هست لطفآ فروم شیر کنید.
ببخشید که من فضولی کردم :دی
فارغ از هر نوع گروه بازی داریم بحث میکنیم ؛ بحث در حیطه ی بازی تراوین هست . رو چه حسابی میگید بحث Stop ؟!
چرا ميخندي؟ عر عر كردن مگه خنده داره؟بيچاره خارجيه زبون نفهم.......خوبه اونم به سخن گفتن تو بخنده؟نقل قول:
:27::27::27::27::27:خداوكيلي تا يه يك ساعتي همينجور داشتم ميخنديدم!!!!!!:31::31::31:
توي نامش نوشته بود ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
اسمشم orent بود...........ولي دلم براش سوخت........نميخواست كاري كنم كه عر عر كنه:31:
...............در ضمن من كه گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا يه حدي مشكل نداره...........اگه باز معتاد سرباز سازي نشين خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم دوتا لژيون زدم و شروع كردم به در آوردن نون حلال!!! اما ديدم كه هيچي در نمياد بي خيال شدم........همش هم استرس داشتم كه كسي حمله نكنه همون دوات هم بپره
اما تا 5 دقيقه دور بوديم يه بنده خدايي اومد جونشونو گرفت:31:
ما هم الان خيالمون راحت
گهگداري ميام يه سري ميزنمو ارتقا ميدم و با خيال آسوده ميذارم كامپيوتر هم يه استراحتي بكنه
به نظر من شما هم همين كارو بكنين بهتره
بحث در مورد نامردياي شما كه تمومي نداره:grrr:نقل قول:
ما نميدونيم از دست تو به كجا پناه بياريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک بی انصافی نکن من که از اول باهات بودم . الان میخوای از دست من بزاری بری ؟
من تازه پیدات کردم . فک کردی ولت میکنم به همین سادگی ها
نه ديگه...تموم شدنقل قول:
من رفتم ...اصرار نكن..............باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خالي بندي):31:
وااا!:18::18::18:نقل قول:
عجب! كرك هم خنديد! باورتون ميشه؟! كرك خنديد!:18::31:
سلام
سوال:
منجنيق خاصيت دفاعي هم داره؟مثلا فرض كنيد 10 تا منجنيق دارين با 200 تا نيرو و در اين حين يه دهكده با 100 تا نيرو و 30 تا منجنيق به شما حمله ميكنه!اين وسط منجنيقهاي شما چيكار ميكنن؟دفاع ميكنن يا نه هيچكاري نميكنن؟اگه دفاع ميكنن اين دفاع در چه حدي هست
تذكر:من در سرور 4 عضو شدم اسم دهكدم هم هست SID FROM IRAN اگه در نزديكي شما هستم براي من هم دعوتنامه اتحادتون رو بفرستين كنار من يك خانم هست با اسم بهاره كه هيچوقت آن نيستند چون بهشون نامه دادم و هنوز جواب ندادند.گفتم بگم كه بدونيد.شايد بشناسيدش.سفارت ساختم دعوتم كنيد اگه بهتون نزديكم .اگه دور هستم نميخواد
بچه ها اتحاد P.G سرور 3 هم مال شماهاست ؟نقل قول:
کد:http://s3.travian.ir/allianz.php?aid=2326
هیچی دیگه دفاع فوق العاده ضعیف ! تلف میشن الکی بهتره منجنیق وقت دفاع نباشه تو دهکدهنقل قول:
منجنيق خاصيت دفاعي هم داره؟مثلا فرض كنيد 10 تا منجنيق دارين با 200 تا نيرو و در اين حين يه دهكده با 100 تا نيرو و 30 تا منجنيق به شما حمله ميكنه!اين وسط منجنيقهاي شما چيكار ميكنن؟دفاع ميكنن يا نه هيچكاري نميكنن؟اگه دفاع ميكنن اين دفاع در چه حدي هست
کرک تا میتونی به این orent حمله کن!!
میخوام جذبش کنم! :دی
اگه باشن تو دهكده هيچ سودي نداره و فقط از دستشون ميدينقل قول:
بايد بفرستيشون برون:grrr:
بهش حمله كردم...............بعد يه بابايي كه اسمش رضا88 بود بهم نامه داد و گفت ممنون كه به رفيقم حمله كردي........بعد با لحني تند نوشت يك ساعتو بيستو پنج دقيقه بهت وقت ميدم از كل بچه هاي اتحادم معضرت بخواي:grrr:نقل قول:
شرمنده ولي منم نوشتم (شاتاپ من)..........بعد ديگه خفه شد:grrr::grrr:......بعد به اورنت حمله كردم و اونم گفت صلح كن با من و منم ديدم هيچي ازش نميماسه صلحيدم
بعدشم برادر اچ..........اون توي اتحاد رضا هست كه اسمشم NKRI II هست
ديگه فكر نكنم بياد طرف ما
راستي اون رضا به گفته خودش ايراني نيست
:grrr::grrr:
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: چرا گير ميدي؟ بابا قلبم گرفت اينقدر حرص خوردمنقل قول:
اون خندم براي اين بود كه يه نفر رو بالاي 100 نفر پيدا كردم دارم ميارمش تو اتحاد:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r:انگار خنده به ما نيومده..........پس:grrr::grrr::grrr::grrr: :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr:
سرور 3 نه ولي كل دنيا مال ماست:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r:نقل قول:
اسم یوزرش چیه؟نقل قول:
اون خندم براي اين بود كه يه نفر رو بالاي 100 نفر پيدا كردم دارم ميارمش تو اتحاد
بگو دعوتش کنم!!
بين اون همه نوشته چطوري چشمت اين يه ذره مطلبو ديد؟:grrr:نقل قول:
دارم تازه نرمش ميكنم كه بياد تو..............يكم صبر كن نتيجه رو امروز بهت ميگم
تو سرور 1 همین ir هر کس تو شمال غربی هست و میخواد تو اتحاد ما که رتبش 261 هست و 34 تا عضو داره به من پیام بده!.
اتحاد partyan
شرایط عضویت
-----------
-دارا بودن روحیه کار جمعی
-جمعیت بالای 200 نفر
-فعالیت مناسب
-صداقت
جمعیت حدود 180-200 رو هم یک کاریش می کنم!
آدم باید تیز بین باشهنقل قول:
بين اون همه نوشته چطوري چشمت اين يه ذره مطلبو ديد؟:grrr:
دارم تازه نرمش ميكنم كه بياد تو..............يكم صبر كن نتيجه رو امروز بهت ميگم
بین اون همه فارم یکی رو پیدا کردم خیلی فعاله و اصلا نمیدونه مخفیگاه چیه!!:دی
منم الان يه منطقه رو پيدا كردم كه پر از 80 تايي بدون اتحاده...................يه 150 تايي رو هم پيدا كردم دارم ميرم تو كارشنقل قول:
دعا كنين اون قبول كنه:grrr:
من در سرور 4 عضو شدم اسم دهكدم هم هست SID FROM IRAN اگه در نزديكي شما هستم براي من هم دعوتنامه اتحادتون رو بفرستين كنار من يك خانم هست با اسم بهاره كه هيچوقت آن نيستند چون بهشون نامه دادم و هنوز جواب ندادند.گفتم بگم كه بدونيد.شايد بشناسيدش.سفارت ساختم دعوتم كنيد اگه بهتون نزديكم .اگه دور هستم نميخواد
نه منجنيق فقط براي حمله هست.نقل قول:
توصيه ميكنم حتمن براي حمله 5 تا هم دژ كوب همراه خودتون ببريد تا نيرو هاتون بهتر بجنگن:10:
نقل قول:
من در سرور 4 عضو شدم اسم دهكدم هم هست SID FROM IRAN اگه در نزديكي شما هستم براي من هم دعوتنامه اتحادتون رو بفرستين كنار من يك خانم هست با اسم بهاره كه هيچوقت آن نيستند چون بهشون نامه دادم و هنوز جواب ندادند.گفتم بگم كه بدونيد.شايد بشناسيدش.سفارت ساختم دعوتم كنيد اگه بهتون نزديكم .اگه دور هستم نميخواد
خیلی دوری :31:
دور بودن خنده داره؟نقل قول:
چقدر خارجيا بي فرهنگن......نامه ميدي ميخونن اما جواب نمي دن:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr:
آخرين سوال:
چجوري براي اتحادم از اين شكلكها درست كنم؟سايتي هست كه اين كار رو بكنه؟
۩
[]
[]
◊=٥۞٥=◊
|¦¦|
.|¦¦|.
/◊/¤.__/.¤*¤.__./¤◊
/◊/๐๐๐๐๐๐๐๐|●●●●●●●●
◊๐๐๐๐๐๐๐๐|●●●●●●● /◊/
)◊)๐๐๐๐๐๐๐|●●●●●●●( (
/◊/๐๐๐๐๐๐๐๐|●●●●●●●●
/◊/๐๐๐๐๐๐๐๐๐|●●●●●●● ●◊