طبق تصویر زیر عمل کنید.بعد از نصب مجدد برای برگردادندن لیست دانلود گزینه import را انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تصویر زیر عمل کنید.بعد از نصب مجدد برای برگردادندن لیست دانلود گزینه import را انتخاب کنید
ممنون كه جوابم رو دادين :11:
يه سوال
الان اگه ويندوز رو پاك كنم با اين روشي كه شما فرمودين
دوباهر مي تونم ليست دانلود رو برگردونم
دو روز هست كه فقط دارم مي ذارم تو ليست
اگه پاك شه كلي عقب مي يوفتم :19:
سلام.نقل قول:
بله میشه.
شما وقتی ویندوز جدیدت رو نصب کردی، IDM رئ دوباره باز ک و طبق اون عکس Import رو بزن و فایلی که Save کرده بودی رو انتخاب کن.
همه چیز برمیگرده سر جاش.:20:
موفق باشی.
بله می تونی.چون لیست ویندوز ها به شکل یک فایل ذخیره میشه که بعد میتونی از قسمت import که گفتم لیست رو برگردونی.فقط فایل رو وی درایو ویندوز ذخیره نکنی که پاک بشهنقل قول:
سلام ؛
آقا این راهی که گفتید فقط لیست دانلود رو ذخیره می کنه یا فایلای نیمه دانلود شده رو هم شامل میشه ؟ ... چون که وقتی export رو میزنی فقط یه فایل مثلاً چند بایتی رو ذخیره می کنه.
ممنون
این فقط لیست دانلود ها رو ذخیره می کنه.برای ذخیره فایل های تا نیمه دانلود شده باید به مسیر زیر برید و فایل ها رو کپی کنید و بعدا بعد از اینکه لیست رو وارد کردید بزارید برای چند ثانیه دانلود از اول انجام بشه و بعد فایل هایی که ذخیره کرده بودید توی همون مسیر قبلی کپی کنید.نقل قول:
اینجا کامل توضیح داده:
کد:http://www.onlydownload.ir/1388/03/%D8%AA%D8%B1%D9%81%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7/
بهترین راه روش زیر هست
در این روش همه اطلاعات بر میگردن حتی اونایی که توی لیست دانلودشون تمام شده هم خواهند بود(مثلا خود من خیلی موزیک ها رو از توی IDM اجرا میکنم چون دم دست تر هست)
اول برو توی ادرس زیر
فرض بر اینکه ویندوز در درایو C نصب شده و XXX همون یوزری هست که دارید توش کار میکنیدکد:C:\Users\xxxx\AppData\Roaming
ضمنا پوشه های این مسیر بعضی هاش مخفی هستن برا این یا همین ادرس رو کپی کنید(البته یوزر خودتون رو جای اون xxx بنویسید) و توی My Computer قسمت ادرس بار پیست کرده و اینتر رو بزنید یا توی فولدر اپشن گزینه نشان دادن فایل های مخفی رو تیک دار کنید
حالا توی این پوشه یه فولدر هست به نام IDM این فولدر رو کپی کنید یه جای مناسب بعدش که ویندوز رو عوض کردید برنامه رو نصب کنید بعدش برید توی همین مسیر و فولدر که قبلا کپی کرده بودید رو اونجا پیست کنید
البته ادرس برا سون و ویستا هست توی Xp یکم ادرس فرق میکنه
نقل قول:
دوستان؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::41:
توضیحات بیشتر:
در قسمت 4 میتونیم مسیر پیشفرض فایلهایی که ذخیره میشوند رو تغییر بدهیم.
در قسمت 5 میتونیم مسیر پیشفرض فایلهایی که دانلود منیجر اونها رو به صورت قسمتهای مختلف ذخیره میکنه و در انتها یه فایل به ما میده رو تغییر بدیم.
این مسیر رو به راحتی میتونیم تغییر بدیم و در درایوی غیر از درایو C که معمولاً روش ویندوز نصب میکنند قرار بدیم.
شاد باشید :40:
سلام میخواستم بدونم سایت های دانلود حداکثر از چند کانکشن پشتیبانی میکنند؟
میشه 100 تا کانکشن ازشون گرفت؟
بستگی به سرور دارهنقل قول:
مثلا اگه از راپیدشیر دانلود کنی و اکانت نداشته باشی فقط یک کانکشن میزنه ولی اگه اکانت داشته باشی 16 تا میزنه و سایت های دیگه هم که قابلیت ریزوم رو میدن کانکش هاشون همگی بالاست
تعداد کانکشن ها تو نرم افزار IDM حداکثر 16 میتونه باشه
چطوری میتونم توی اربیت دانلود هامو پشت هم بزارم مثل داپ که یکی تموم شد بعدی شروع کنه به دانلود کردن
کسی نیست مشکل منو حل کنه ؟
من توی ای دی ام زبان فارسی را دارم.
مقدار زیادی هم فونت فارسی نصب کردم.
چرا زبان فارسی را انتخاب میکنم بهم میریزه.؟
ویندوز من هم 7 هستش.
سلامنقل قول:
به control panel برید,تو قسمت clock,language اونجا change dispy language رو انتخاب کنید تو تب adminstertrative رو change system location کلیک کنید وتوlocal system location بین گزینه ها persian رو انتخاب کنید وok.سیستم رو ریستارت کنید.
نقل قول:من شخصا باهاش کار نکردم محیطش برام آشنا باشه که بگم چطوریه ولی دوستان دیگه ای که کار کرده باشن اگه اطلاع داشته باشن حتما کمک میکنننقل قول:
سلام
من Internet Download Manager 5.18 دارم و وقتي در Scheduler زمان دانلود را تعيين كردم براي دانلود وقتي مي خواهد connect بشه نميتونه و اين error را مي دهد
The requested server name is valid, but it does not have the correct associated data being resolved for (The host itself exists, but is not directly reachable)
لطفا راهنمايي كنيد.
شما لینک مستقیمی که قرار دادید تو Schedule از درجه اعتبار بعد از مدتی ساقط میشه و ین به خاطر اونهنقل قول:
چجوری توی idm یک لیست از لینک ها رو بهش بدیم تا پشت سر هم دانلود کنه؟
منظورم اینه که همه لینک ها رو با هم بهش بدیم یا کپی کنیم نه اینکه دونه دونه لینک ها رو بدیم بهش
شما تمام لینک هات رو بریز تو یک فایل txt بعد از منوی task گزینه import from txt file رو انتخاب کن تمام لینک هاتون اتوماتیک وار از اون فایل خونده میشه و وارد میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
از کجا داشتید دانلود میکردید؟شاید سروری که ازش دانلود می کردید محدودیت زمان دانلود داره؟
بعضی وقتا به خاطر شلوغی سرور یا پایین بودن سرعت هم ارور هایی مبنی بر قطع دانلود و ادامه ندادن اون وجود داره.
شما دو,سه ساعتی نیس که سوال پرسیدین,مطمئن باشید کسی از دوستان اگه سوالتون رو دیدن و جوابش رو دونستن در جواب دادن کوچکترین دریغی نمی کنند.نقل قول:
بابا ایول دارینتو بیشتر تاپیکاتون چند تا سوال کردم ولی به هیچ کدوم جواب کامل ندادین.خوب اگر نمیدونین بگین که مابیریم جای دیگه بپرسیم
خیلی ممنون که باز حداقل یه نگاهی به سوال ما انداختیشاید اینطوری که شما میگین باشه.یه سوال کوچیک دیگه هم دارم خواستم بدونم این بخش بندی هایی که پایین نرم افزار IDM میشه ایا تاثیری هم روی سرعت دانلود داره اگر داره چطور میشه تنظیمش کرد که بیشتر از 8 بخش بشه.ممنون میشه اگر راهنمایی کامل کنید.
نقل قول:
از منوی download گزینه option و بعد conection اونجا میتونی تنظیم کنی چند تا کانکشن باشه
تعداد کانکش ها بسته به سرعت شما داره که باید تنظیم بشه
اگه از اینترنت دایال آپ استفاده میکنید نهایت 4 کانکشن
اگه از اینترنت Adsl تا سرعت 256 استفاده میکنید نهایت8 کانکشن
و از 512 به بالا میتونه روی 16 کانکشن تنظیم بشه
من الان دو تا سیستم عامل دارم میخوام پرونده هایی که با یکیشون دانلود کردم رو منتقل کنم اونور. البته نه نشونیشونو کلا پروفایلو. یعنی جوری که نه تنها در آدرس قبلی ضبط بشن بلکه حتی قابلیت ادامه هم داشته باشن. آیا راهی بنظرتون میرسه؟
IDM
نقل قول:
مسیر ذخیره فایل ها در ویندوز XP:
c:\Documents and Settings\ali\Application Data\IDM
مسیر ذخیره فایل ها در ویندوز 7 :
C:\Users\Amir\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\ALEX
مسیر ذخیره فایل ها هستن ولی من شخص تست کردم که با انتقال این فایل ها میشه ادامه دانلود رو انجام داد یا نه ولی شما یکبار از منوی TASK گزینه eXPORT رو بزن و از تمام فایل هات یک بک آپ بگیر و بعد تو ویندوز جدید IDM رو که نصب کردی فولدر فایل های IDM و کپی کن تو مسیر مربوطه وحالا اون فایلی که EXPORT کدی رو اینبار IMPORT کن
وقتی استخراج (export) را میزنی تنها اطلاعات مسیر دانلود و نه ذخیر0 (حداقل تو نسخه 5.18) میفرسته. باید بگردم پروفایلشو پیدا کنم.
export که لینک ها رو برات قرار میدهنقل قول:
شما اون فولدر رو هم کپی گرفتی که آدرس داده بودم؟
سلامنقل قول:
این پست رو ببنید.تقریباً کاری که شما می خواید انجام بدید رو توضیح دادند و جواب هم میده.من چندین بار این کار رو کردم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5374520&postcount=6
سلام دوستان گل
یه سوال تو idm دارم:
چرا وقتی دانلود یه فایل به اخر میرسه مثلا حدوده 98% سرعت شدید افت میکنه بطوریکه در حد بایت میرسه و جونه ادم به لبش میرسه تا تموم بشه ؟ علتش چیه؟
بین این برنامه ها کدوم برنامه کامل تره : یعنی سرعت بالا تو دانلود، داشتن زمان بندی، ورود به سایت پسورد دار و ...
IDM
DAP
FLASHGET
ORBIT
:13:
این راه شاید جواب بده اما این قسمت که نشانیهای محل ذخیره روی قبلیها منطبق بشه رو جواب نمیده. در نظر بگیر اینترنت خوبی داری 50 تا اهنگ رو زدی دانلود، خوب به این راحتی نیست انجام این کاری که میگی برای اینها.نقل قول:
نقل قول:
اون سروری هست که به شما داره اجازه دانلود رو میده و معمولا اینطوری میشه رواکثر دانلود ها ولی اگه سرورتون معتبر و شرایط دانلود مناسب باشه(RSUME) جای نگرانی نداره
سلام.دوستان ؛ بنده با اين برنامه فايلي را دانلود ميكردم كه مهلت اعتبار adsl تمام شد و وقتي شارژ كردم ديگه نشد ادامه فايل را دانلود كنم چون آدرس تغيير كرده و داخل تنظيمات هم رفتم ولي آدرس تغيير كرده.حالا چه جور آدرس را بازيابي كنم.ممنون
سلامنقل قول:
جواب نداد متاسفانه
نقل قول:
لینک شم اگه از سرورهای پولی باشه و شما هم اکانت نداشته باشی و تو اون زمان رایگان اومده باشی دانلود رو انجام بدی اگه stop کنی مسلما resume در کار نیست برای ادامه فایل و مجبوری از اول دانلود رو انجام بدی ولی بعضی از سایت ها هستن که لینک هاشون هر روز تغییر میکنه و پولی هم نیستن دانلود از سرورهاشون که با کپی کردن لینک جدید در قسمت مشخصات فایل در حال دانلود در idm میتونید ادامه اون فایل رو دریافت کنید
من بچه ها تمام فایل هام 50 درصد دانلود شده
حالا باید سیستمم را ببریم جایی
راهی داره که ادامه دانلود هام را از سیستم دیگه انجام بدم اخه زوره چند تا فایل 700 مگی را از صفر دوباره بگیری
یعنی میشه اینا را تا اینجا که دانلود کردم بفرستم تو کامپیوتر دیگه؟ راهش چیه؟
سلام
برنامه دانلودتون چیه؟
سلام من از IDM 6.02 استفاده می کنم می خواستم بدونم که بعد از پایان دانلود چه تنظیماتی باید انجام بشه که سیستم خودکار خاموش بشه . با تشکر
سلامنقل قول:
صفحه قبل هم مشکل شما رو داشتند.این پست رو ببینید البته اگه از IDM استفاده میکنید.
اگه برای دنلود هاتون از schedule استفاده میکنید این کار رو میتونید انجام بدید.تو قسمت schedule تیک گزینه turn off computer when done و force proccess to terminate رو بزنید.نقل قول:
البته نمی دونم تنظیمات ورژن بتا هم مثل 5.19 باشه.