دوست من
بار اولم نیست که گوشی دارم!باطریشم مشکل نداره!اطلاعاتی که میدین باید درست باشه!
از اول تاپیک بخون بعد!احتمال باطری گوشی شما 1500mha !
از هرکسی بپرسین میدونه چقدر باطری نگر میداره!جای بحثی نیست!
Printable View
دوست من
بار اولم نیست که گوشی دارم!باطریشم مشکل نداره!اطلاعاتی که میدین باید درست باشه!
از اول تاپیک بخون بعد!احتمال باطری گوشی شما 1500mha !
از هرکسی بپرسین میدونه چقدر باطری نگر میداره!جای بحثی نیست!
من هم سال اولم نیست که گوشیمو دارم ...نقل قول:
بار اولم نیست که گوشی دارم!
وقتی چندین نفر دارند باتری خوب میگند دلیل نمیشه که بیاید حرف خودتون رو بذارید رو کرسی ...
این هم لینک معتبر در مورد باتری ...
باتری ریفرنس این گوشی مدل 1000mha هست که اون نیز میتونه طبق این لینک :
BatteryLithium-Ion battery / Up to 250 hours battery standby time / Up to 180 minutes battery talk time / Lithium Ion (1000 mAh) Battery Life5 hours video playback / 22 hours audio playback
یعنی حدود دو روز ! دقت کنید گفتم روز .. و 250 ساعت استند بای .. یعنی فرض کنید 10 روز ... و اگر هم نصب این مدت رو بگید استفاده میکنید گوشی میتونه تا 5 روز الی یک هفته بمونه !
باتری 15000 ندیدم ! البته سرچ کنید لینک بدید ...
پایین تو spec گوشی ...کد:http://www.thelink.co.uk/mobile-store/P0002450-10362/samsung-f480-tocco-8gb-ipod-touch-3-mix-n-match-1100-with-90-video-calling-mins.html
سلام.در باره ی باتری خیلی از اطلاعاتتون ممنونم فقط یه سوال دیگه هم دارم کی برد مجازی qwert داره؟ حالا چه افقی چه عمودی؟
نخیر.کیبردش qwerty نیست.مثل کیبرد موبایل های معمولیه ولی مجازی!نقل قول:
خوب گفته ی شما نیز درست ! ولی ریویو بهترین حالت رو بیان میکنه ! مثلاگوشی شما همیشه Stand by نیست ...نقل قول:
و یا همیشه در حال مکالمه نیستید ...
به همین تقریب این اعداد تقریبی از حد واقعی دور تر میشه و این بحث ها رو ایجاد میکنه !
در ضمن برای اون دوست عزیزی که در مورد کیبرد اطعلاعات میخواستند ...
کیبرد Qwerty به کیبرد های معمول مانند کامپیوتر گفته میشود که در pocket Pc ها نیز به کار میرود ...
دلیل انتخاب این نام برای این سری کیبرد ها سری حروفی است که در این کیبرد طراحی شده اند "به عکس زیر توجه کنید"
چون این گوشی ندارم نمیدونم استفاده شده یا نه !
دلیل این پست هم بیشتر در جواب دوست عزیزمون reza_r بود که خواستم بدون محتوا نباشه .
بله میدونم دلیل نامگذاریشون چیه میخواستم کیبرد گوشی چطوره که متین زحمت کشید و گفت.دستتون درد نکنه
سلام
من 1ماهی میشه f480خریدم چطوری میشه نوع فریمور گوشی فهمید
من که هیج تجربه ندارم میتونم اپدیت کنم فریمورشو؟
بدون زدن فلش هم میشه اپدیت کرد؟
خواهش میکنم دوست عزیز.شاید حق با شماست!اینم بگم بعضی فایرم ها مصرف باتریه بالاتری دارن:13:نقل قول:
دوست عزیز کیبرد کاملا مثل صفحه کلید معمولی هست و کامل نیست!نقل قول:
دوست من آپدیتش خیلی آسونه و تو تاپیک هست!اما بدون فلش آپدیت نمیشه!ممکنه بعد آپدیت گوشیتنقل قول:
قفل شبکه بشه!:11:
سلام قیمت سامسونگ f480 چنده الان؟
جایی که بتونم دوربین f480 رو تعمیر کنم سراغ دارین ؟ کارش خوب باشه ها
نقل قول:
Admin Settings:
*#6984125*#
Admin Settings - Internals (submenu):
*#9072641*#
Developer Settings:
*#0523#
Camera test mode:
Press *#36287# key string in the dial screen to enter camera test mode -
[1] Auto focus [On]
[2] ISP firmware write
[3] ISP firmware version check
[1] Press the "1" key to disable auto focus. In order to enable auto focus, press the "1" key again.
[2] Press the "2" key to write the ISP (Camera Module) firmware. “ISP firmware write [Please wait]” will be displayed during 2 minutes. Then "ISP firmware write [SUCCESS]” will be displayed when the firmware upload finished.
[3] Press the "3" key to display ISP firmware version.
Latest ISP firmware should be 0x1f4d8723 (found in F480XXHF7)
*#06# IMEI
*#1234# Software version
*#1111# FTA S/w version
*#2222# Hardware info
*#0206*8376263# F/W and H/W version
*#0*# Test menu
*#0228# battery info
*2767*3855# Master Reset
*#4777*8665# GPRS info
*#232337# Bluetooth ID
This code has something to do with phone locking.
*#7465625#
الان بدون گارانتی 279 تومان هست!
در مورد تعمیرکار اطلاعی ندارم!بقیه دوستان میدونن لطف کنن
بچه ها خبری از فریمور جدید توپ مثل f48fxeia1 نشد؟
دیروز رفتم این گوشیو بخرم ولی تو کل جمهوری با گارانتی مایکروتل رنگ مشکی و نقره ایش وجود نداشت ( حتی فروشگاه اصلی مایکروتل هم نداشت ) و فقط رنگایه طلایی و سرمه یی و صورتیش بود که 299 تومن قیمت مایکروتل بود ( اینجور که معلومه قبل عید به شدت فروش رفته این گوشی و با گارانتیش تو بازار کم شده معلومم نیست کی وارد میکنن این گوشی رو...یکی میگفت 2 شنبه ی هفته ی بعد قراره وارد کنن... ) ضمنا U900 هم فقط رنگ صورتیش باقی مونده بود و خلاصه رنگایه شاخ و عامه پسند این دو گوشی پر طرفدار کلهم فروش رفته بودن...
بدون گارانتی هم مشکیش 285 تومن بود ولی بعد از اینکه دوستم همین گوشی رو بدون گارانتی خرید و مشکل دار درومد و نهایتا کلی خرج تعویض ال سی دی رو دستش موند دیگه دستو دلم راضی نشد بدون گارانتی بخرم به خصوص که f480 قیمت با گارانتی و بی گارانتیش خیلی اختلاف نداره... با پیکسون هم کار کردم به نظر من تاچ F480 یه چیز دیگست و حساسیت بیشتری داره (فروشنده مایکروتل هم رو این موضوع رو تایید کرد)...
خلاصه مثه اینکه قسمت نیست منم سامسونگی بشم...
با سلام خدمت دوستان عزیز . من هم تازه وارد در فروم شما هستم و هم تازه وارد در جمع دارندگان سامسونگ F480
من برنامه javainstaller رو گرفتم ولی بعد از نصب و اجرا با انتخاب پورت USB و زدن Connect پیغام خطایی مبنی بر عدم اتصال رو میده در صورتی که با برنامه PC SUIT SAMSUNG بدرستی Connect و میشه وارد مموری و خود گوشی شد . علت این امر چیه ؟ اشکال از برنامست یا مورد دیگه . ممنون میشم دوستان راهنمایم کنند . بازم یاد آور میشم من تازه کارم در داشتن گوشی سامسونگ تا حالا سامسونگ نداشتم چه برسه به F480 . منتظر راهنمائی شما هستم .
دوست عزیز p30fin منم همین مشکل رو داشتم ولی کابل گوشی در آوردم(از کامپیوتر)و به یهUSB دیگه زدم درست شد
سلام
چطوری میشه کاری کرد که بلوتوث ها مستقیم روی مموری کارت ذخیره شه
مال من الان بلوتوث که می گیرم می ره روی فون مموری
جایی هم برای تغییرش پیدا نکردم
من هم نیافتم ظاهرا امکانش وجود نداره.نقل قول:
سلام
چطوری میشه کاری کرد که بلوتوث ها مستقیم روی مموری کارت ذخیره شه
مال من الان بلوتوث که می گیرم می ره روی فون مموری
جایی هم برای تغییرش پیدا نکردم
مثل اینکه اصلا قرار نیست واسه ی f480 بیاد و فقط مختص گوشی های 2009 سامسونگ خواهد بود البته من اینو توی فروم gsm خوندم ضمن اینکه میگفتن f480 با این فریمور مشکل نرم افزاری خواهد داشت و توانایی نمایش widget ها رو نخواهد داشت ولی چون خبر رسمی نبود من که باور نکردم و هنوز امیدوارم توی این دنیایی که این همه آدم f480 دارن یکی پیدا بشه و بتونه touchwiz جدید رو روی فریمور جدیدی بریزه.نقل قول:
این اینترفیس 1.5 چی شد؟
مگه480رنگ طلایی هم داره ؟؟؟دوستان میتونن یه عکس ازش بذارن خدا وکیلی با رنگ طلایی به نظرم محشر میشه یعنی با انکه من اصلا" رو خریدش نظر نداشتم(به خاطر بعضی مشکلات و به طور اخص دوربینش)ولی اگه رنگ طلایی داشته باشه حاظرم اون اشکالات رو هم قبول کنم و بخرم .....منتظر راهنمایی دوستان .....در پناه حق باشید.
فکر کنم طلائیش مخصوص المپیک بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
عكسارو كجا آپ كردين؟ جمهوري اسلامي سايت tinypic رو هم ف ي ل ت ر كرد:42:
عکسا برای من هم باز نمیشه ....راستی دوستان تو تهران موجوده یا نه رنگ طلاییش؟؟؟؟
سلام دوستان
اين هم آخرين و جديدترين Firmware براي گوشي F480
البته هنوز خودم آپگريد نكردم
کد:http://www.handysoft.info/software/F48FXEIB1.zip
....راستی دوستان تو تهران موجوده یا نه رنگ طلاییش؟؟؟؟
hooshmandجان اگه میشه توضیح بدین چه چیزایی اضافه شده و چه تغییراتی کرده.ممنون.نقل قول:
من یه سرچی زدم.فریمور نسخه ی قبلی یعتی f480xeib1 در مقایسه با فریمور pink پسرفت هایی مثل نبود فونت جدید و یا منو ی صورتی رو داشت که در این نسخه برطرف شده و در نتیجه حاصل کار فریموری کاملا شبیه pink هستش و هیچ تفاوت ظاهری وجود نخواهد داشت.شما به اسم این دو تا فریمور که پشت سر هم اومدن نگا کنید:f480xeib1 و f48fxeib1 معلومه یکی در جهت تکمیل اون یکی اومده.نقل قول:
من در نهایت متوجه نشدم که هدف از این همه فریمور شبیه هم که تفاوتشون فقط توی اسمشون هست واسه چیه.چرا یه بار یه فریمور جدید با تغییرات کلی نمیاد!!
ممکنه این فیرمور ها کار افرادی غیر از سامسونگ باشهنقل قول:
من هم دقیقا همین نظر رو دارم.بسیاری از این فریمور ها با هدف ساپورت کردن یک زبان خاص به ویژه واسه ی اس ام اس زدن تولید میشن به طوری که ممکنه تفاوت دو تا فریمور فقط در زبان های ساپورت شده ی اون دو تا فریمور باشه.نقل قول:
من هم طلاییشو دیدم خیلی خوشگله.جلد چرمیشم به زرد کمرنگ میزنه و پشت جلدشم سفید بود.بدنه ی پشت گوشی با فلز دور گوشی همگی طلایی بودن.من که به نظرم خیلی زیباست و تو چشم میاد و اصلا هم دخترونه نیست.حتی هوس کردم گوشیمو عوض کنم.نقل قول:
عکسا برای من هم باز نمیشه ....راستی دوستان تو تهران موجوده یا نه رنگ طلاییش؟؟؟؟
سلام:من گوشیf480 خریدم و دو مشکل دارم اگه دوستان مشکلات رو میدونند و به من بگن ممنون میشم 1_بعد از ضبط صدا ذخیره نمیشه 2_در هنگام بلوتوث فرمت amr ذخیره نمیشه
نقل قول:
....راستی دوستان تو تهران موجوده یا نه رنگ طلاییش؟؟؟؟
سلام احمد جان تو علاادین پیدا میشه
سانتیاگو جان بارنگای دیگه تفاوت قیمت داره ؟؟نمایندگی ها دارن ؟؟؟
عجیبه یعنی گوشی شما کلا با فرمت amr مشکل داره؟مطمئن هستید که دقیق رفتین و محلی که فرمت amr ذخیره میشه رو نیگا کردین؟بعد از ضبط صدا یا دریافت این نوع فرمت فایل مورد نظر در قسمت حافظه ی گوشی --->فولدر sounds --->فولدر my voice clips ذخیره میشه.نقل قول:
هدف از مضاحمت من اين بود كه من ميخواستم يه گوشي اف480 بگيرم
چنتا سوال داشتم كه اميدوارم با صبوري جواب بديد:
1. الان بهترين فريموري كه روي اين گوشي هست و فارسي رو هم ساپورت ميكنه چيه؟ موقع خريد چطور متوجه ورژن فريمور بشم؟
2. اگه گارانتيه مايكروتل بگيرم ديگه خيالم از بابت اصلي بودن و رجيستر و آنلاك بودن راحت باشه؟
3. با اون روشي كه همه دوستان ميگن انصافاً ميشه راحت هر برنامه اي روش ريخت؟هر برنامه ای برای هر گوشی رو؟ شما از كجا بيشتر دانلود ميكنيد؟
4. چون من معمولاً زياد اس ام اس ميدم ميخوام بدونم تايپ اس ام اس چطوريه؟ تفاوت زيادي بين كيبورد گوشيه معمولي و اين احساس ميشه و آدمو اذيت ميكنه؟
5.جریانه این گوشیه نوکیا 5800جیه؟ظاهرا با انگشت و قلم کار میکنه؟ یعنی تاچش مثله اف480 هست؟
بازم ببخشید كه مضاحم
ممنونم اگه جوابمو بديد
سلام
احمد جان فکر کنم تفاوت داره اما نه اونقدر نمایندگی رو هم نمی دونم زنگ بزن یه سوال کن شاید داشته باشن
66497446 اینم شمارش
با سپاس فراوان، بالاخره تونستم رو گوشی f 480 خودم یه بازی نصب کنم ، واقعاً واسه نصب بازی و برنامه نمی دونستم چی کار کنم. درود برتو .
سلامنقل قول:
در حال حاضر بهترین فریمور این گوشی f48fxeia1 یا f48fxeia3 یا به اختصار pink هستش ولی فارسی نیست.تنها یه فریمور فارسی عربی وجود داره و فکر کنم اسمش f480jphg3 بوده.شما اگه تو قسمت شماره گیری گوشی عبارت #1234#* رو به ترتیب تایپ کنین میتونید شماره ی فریمور رو ببینید.
اگه با گارانتی اصل مایکروتل بخرین که خود گوشی اصله اصله و مشکل رجیستر و اینا هم نداره(البته الان دیگه هیچ گوشی این مشکل رو نداره)و خود گوشی فریمور فارسی رو داره.منم با گارانتی اصلی خریدم و الان چند باره فریمور گوشیمو عوض کردم و به مشکلی بر نخوردم ولی دقیق نمیدونم که آیا همه ی گوشی های گارانتی دار بعد از تغییر فریمور به مشکل میخورن یا خیر.
با اون روش هم میتونید هر بازی و برنامه ی جاوا رو که خواستین رو گوشی بریزین.من خودم خیلی از برنامه ها و بازی ها رو امتحان کردم و تنها سه چهارتا از اونا نصب نشدن.
تایپ اس ام اس در ابتدای کار با گوشی شاید یه کم سخت باشه ولی کم کم به اون عادت میکنید.کیبورد گوشی کاملا شبیه یه گوشی معمولی هست.اگه با دو دست و با استفاده از انگشت اشاره تایپ کنید خیلی با سرعت و راحتی میشه اس ام اس زد ولی با استفاده از انگشت شست یه کم واسه من سخته.
من جریان 5800 رو نمیدونم ولی صفحه ی f480 فقط با انگشت کار میکنه و حساسیت فوق العاده ای داره.
با تشکر . گوشی من فرمت amr رو از طریق کابل ذخیره میکنه ولی از طریق بلوتوث نه هیچ جا ذخیره نمیکنه . میگن باید یه نرم افزار روش نصب بشه نمیدونم جه برنامه ای هر جام رفتم بلد نبودن ویه جا بردم فلش کرد باز هم خوب نشد
ممنون از اینکه جواب دادی . از طریق کابل فرمت amr ذخیره میشه ولی از طریق بلوتوث نه . هیچ کس هم نمی داند که چه مشکلی دارد فقط یه جا گفت بلدم که فلش کرد ولی خوب نشد.
سلام دوستان من یه گوشی d980 خریدم
می خوام براش نرم افزار بزنم ولی نمی دونم چتوری میشه؟
می خواستم ببینم این روش روی گوشیم جواب میده یا نه اگه راهنمایی کنین ممنون میشم