سلامنقل قول:
این تروجان کارش بیشتر روی شبکه هست و جز تروجانهای خطرناکه
خوب به خاطر اینه که تروجان رو پاک کرده
شما الان میتونی نرو رو نصب کنی؟؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
این تروجان کارش بیشتر روی شبکه هست و جز تروجانهای خطرناکه
خوب به خاطر اینه که تروجان رو پاک کرده
شما الان میتونی نرو رو نصب کنی؟؟؟
سلام
چند روزه تو کامپیوترم ویروس Boot.exe افتاده
این ویروس تو همه درایوها هست و سرعت کامپیوترم رو خیلی پایین آورده
انتی ویروسم رو آپدیت کردم (Avira 2009) ولی پاک نمی کنه!
سلام من کاسپرسکی 2009 دارم و outpost 2009 ولی وقتی taslmasو می زنم توش schovst 6 تا داره ! می خواستم بدون کدوش ویروسه ؟ من از زمانی که کاسپرسکی نصب کردم تا حالا هیچ ویروسی تروجانی پیدا نکرده بگم اپدیت هم می کنم ولی out post فشامش 2و3 spyware تاحالا پیدا کرده می خواستم بدونم ایا کسپرسکی خیلی قوی کار میکنه که این طور یا برعکس خیلی ضعیفه ؟
سلامنقل قول:
شما با نصب آنتی ویروسهای قوی مثل کاسپراسکای ویا نود 32 و آپدیت کردن اون ویروس رو از بین ببرید
سلامنقل قول:
هرSVCHOST ویروس نیست و شما کاسپر اسکای رو آپدیت و اسکن کنید .
کاسپراسکای از بهترین آنتی ویروس های دنیاست
آره میتونم
آقا من يه فلش 4 گيگ زدم به كامپيوتر موزيك داخلش بود بريزم بعدش خوب به خود نميدونم چي شدش كه ديگه هيچي داخلش نميريخت يهو وسطش ميگفت نميشه بعد طرف ميگه فلشم نيم سوز شده كامپيوترت ويروس BOOT X داره من آنتي ويروس كسپر اسكاي 2009 آپديت به روز دارم بعدشم خودم هميشه فلش وصل ميكنم اينجوري نميشه ولي تو فلش فايل Notpad به اسم BOOT X ديدم چيكار بايد بكنم ؟؟؟ از كجا بايد مطمئن بشم اين ويروس براي چيه فلش رو ميسوزونه؟؟؟
سلام.
آنتی ویروسم nod32 هستش.(اسمارت سکرتی)
توی حالت safe mod
نمیتونم کام÷یوترم رو اسکن کنم.
وقتی اسکن رو میزنم یه ÷نجره ای باز میشه و برای هر درایو مینویسه قادر به باز کردن نیست.
چه کنم ؟
ممنون بای.
سلام خدمت اساتید آنتی ویروس به خصوص آقا مهدی .آقا من اکثر راه هایی که شما برای برطرف کردن ویروس اوتوران گفتید رو آزمایش کردم ولی بازم تاثیر نداشت من وقتی تو قسمت CMD دستوری که شما گفتید برای دیدن فایل های مخفی رو زدم ولی فابل اوتوران نبود. بعد اینکه من برنامه هایی هم که گفتید برای پاک کردن این ویروس استفاده میشه رو دانلود کردم ولی اسکن مینویسه پاک شد شایدم پاک شده باشه ولی بازم تسک منیجر و رجدیت کار نمیکنه
مشکلاتی کخ من الان باسیستمم دارم :
1-تسک منیجر کار نمیکنه
2- رجدیت کار نمیکنه
3- برنامه مدیا پلیر کلاسیک اجرا نمیشه
4- ویندوز من Safe Mode بالا نمید
5- وقتی میخوام انتی ویروس Avast رو نصب کنم نصب نمیشه یهو وست نصب کنسل میشه.(ولی مک آفی نصب شد!)
6- آپدیت مک آفی رو نمیتونم نصب کنم
راستی یه چیز دیگه هم اینکه وقتی یوزر جدید میسازم تسک منیجر و بقیه چیزا کار میکنه ولی بعد از چند ثانیه همه چیز همون جوری میشه.
اینم بی زحمت یه نگاهی بنداز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
سیستمم حسابی قاط زده...
مورد اول اینکه ویروس autorun گرفتم و به هیچ صورتی با روش هایی که توی پست اول تاپیک بود , نتونستم پاکش کنم.
و اینکه توی شاخه ی RECYCLER توی هر درایو هم یک فایل به اسم autoplay.exe با حجم 472 کیلوبایت بوجود اومده
بود.
با یکی از آنتی ویروس هایی که توی تپست اول تاپیک بود و مربوط به یک نوع ویروس دیگه بود سیستم رو
اسکن کردم. فایلهای سیستمی autorun.inf رو حذف کرد و به جاش پوشه هاییی با همین اسم بوجود آورد.
منظور اینکه این رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبدیل به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردش.
حجم این پوشه صفر هستش و نه میشه پاکش کرد و نه میشه دستکاریش کرد.
من ویروس autorun رو توی حالت safe mode تونستم پاک کنم , اول autorun.exe رو پاک کردم و
بعد هم با autorun Buster , اون فایل های سیستمی رو پاک کردم , ولی پوشه ها رو نتونستم کاری کنم.
مورد دیگه اینکه توی همه ی درایو ها و پوشه ها و خلاصه همه جا یک فایل به اسم Thumbs.db هستش.
اینم عکسش :
این فایل چی هست. مشکلی داره یا نه ؟ اگر پاک بشه چی میشه ؟
مورد دیگه اینکه از دیشب که سیستم رو دستکاری کردم گاه و بی گاه پیغام زیر میاد و نمیدونم علتش چیه ؟
و اسمش هم iexplore.exe هستش .
توی تصویر بالا یه فایل lsass.exe رو مشخص کردم. این فایل چی هستش.
توی پوشه ی ویندوز و داکیومنت هم بودش.
مشکلی نداره ؟ حجم فایل هم 472 کیلوبایت هستش !!!!!
مورد دیگه اینکه وقتی ویندوز بالا میاد 2 تا notepad باز میشه. اینم تصویرش.
در ضمن فکر کنم این بخاطر خرابکاری بود که توی رجیستری کردم و اشتباها یک فایلی رو پاکیدم که 90 درصد فکر
کنم shell32 بوده.
توی این آدرس زیر :
run>regedit>hkey_local_machine\software\microsoft\ windowsNT\currentVersion\Winlog
نمیدونم چی کار کنم الان ؟؟؟
مورد دیگه اینکه توی حالت safe mode نمیتونم کامپیوتر رو اسکن کنم.
آنتی ویروسم nod (اسمارت سکرتی) هستش و وقتی روی nod کلیک میکنم پیغام زیر میاد :
و وقتی yes رو میزنم , پنجره ی پایین باز میشه :
حدود 20 دقیه صبر کردم ولی فقط به شاخه ها اضافه میشد و جلوی همشون هم erroro pening مینویسه.
مشکل از صبر منه یا سیستم و یا ....؟؟؟؟
مورد آخر هم اینکه بعد از کلی سیخ زدن به کامپیوتر یه عکس از taskManager گرفتم.
لطف کنید ببینید مشکلی توی این تصویر نیت و چیز اضافی نداره ؟!؟!؟
همین دیگه...
خیلی ..خیلی ممنون میشم کمکم کنید.......
ممنون...بای.
با یکی از آنتی ویروس هایی که توی تپست اول تاپیک بود و مربوط به یک نوع ویروس دیگه بود سیستم رو
اسکن کردم. فایلهای سیستمی autorun.inf رو حذف کرد و به جاش پوشه هاییی با همین اسم بوجود آورد.
منظور اینکه این رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبدیل به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردش.
حجم این پوشه صفر هستش و نه میشه پاکش کرد و نه میشه دستکاریش کرد.
من ویروس autorun رو توی حالت safe mode تونستم پاک کنم , اول autorun.exe رو پاک کردم و
بعد هم با autorun Buster , اون فایل های سیستمی رو پاک کردم , ولی پوشه ها رو نتونستم کاری کنم.
منم همین مشکلو دارم:
با nod32 ویروسارو پاک کردم ولی هر کاری میکنم این فولدر پاک نمیشه!!!!
لطفا کمک کنید...
سلامنقل قول:
بله مشخصه سیستم شما ویروس اتوران گرفته .
فعلا از بین انتی ویروس ها نود 32 ورژن 3 اگه اپدیت بشه می تونه این ویروس را از بین ببره . اگه روشهای دستی که توی پست اول گفتم را به دقت انجام بدید باز هم می تونید این ویروس را از بین برید .
من انتی ویروس نود 32 ورژن 3 را پیشنهاد می کنم به شرطی که حتما اپدیت شده باشه .
فولدر اتوران ویروس نیست . در واقع این فولدر باعث می شه ویروس اتوران از بین بره . و بهتره فولدر های اتوران را از داخل درایوهاتون پاک نکنید .
اما اتورانی که به شکل نوت پد هست ویروس هست و باید از بین بره .
Thumbs.db هم از فایلهای خود سیستم عامل هست و نیازی به پاک کردنش نیست و اگه مزاحمتون هست اونا مخفی کنید . سرچ کنید توی انجمن در موردش توضیح دادم .
iexplore.exe و اون پیغام هم به این دلیل هست که برنامه ie شما در حال اجرا هست و می خواد به اینترنت وصل بشه که اون پیغام را می ده . بهتره از تسک منجر iexplore.exe را end task کنید .
اون دو تا صفحه نوت پد هم زیاد مهم نیستند . به دلیل استفاده از برنامه هایی بوده که توی صفحه اول گذاشته بود .
مربوط به قسمتهای امنیتی فولدر ها هستش .
می تونی محتوای اونا را پاک کنی و سپس اونا را سیو کنی . و بعد توی run بنویسی msconfig و کلید اینتر را بزنی و سپس به تب startup بری و تیک گزینه های موجود در اونجا را برداری و صفحه را ok کنی و بعد هم سیستم را ریستارت کنی .
در مورد نود 32 هم بهتره توی تاپیک خودش مطرح کنی .
در مورد تسک منجر هم برنامه های زیادی توی سیستمتون در حال اجرا هست و سرعت سیستم را بسیار پایین اورده . بهتره پروسه های اضافی را end task کنید .
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اون فولدر ویروس نیست . بهتره اونا پاک نکنید و بزارید باشه . این فولدر باعث می شه سیستم شما دیگه ویروس اتوران نگیره .
موفق باشید .
هيچ راهي براي اينكه فولدرهايي كه در Flash مخفي شده اند را درست كرد نيست ؟
اين ويروس پيشرفته New Folder هست كه به تازگي منتشر شده
فولدرهاي Flash رو مخفي ميكنه و هيچ راهي براي به دست آوردن فولدر نيست مگر اينكه در Address Bar نام فولدر و مسير فلش را بنويسيم تا به اون دسترسي داشته باشيم مثلا :
f:/music
وگرنه با رفتن به f:/ هيچ چيزي پيدا نيست
آيا برنامه اي هست تا اين اشكال رو برطرف كنه ؟
( ويروس پاك شده ولي تنظيمات به هم ريخته) :41:
سلام
من این ویروس اتوران رو به روش دستی پاک کردم و دیگه هیچ ویروسی به این نام توی درایوهام نیست اما وقتی ویندوز عوض کردم میرم توی درایوهام و میخوام یه برنامه مثلا DAP که توی درایو H هست رو میخوام نصب کنم وقتی روی برنامه کلیک میکنم تا نصب کنم یه پیغام میده و دوباره سیستم Task manager پاک میشه!
این مشکل از چیه؟
فقط نگید برنامه هایی که توی درایوهای دگه هست ویروسی شده و باید هارد رو فرمت کنم!:19::41:
نقل قول:
هيچ كس جواب من رو نميده ؟!!!! اساتيد اين تاپيك كجا هستن
نقل قول:سلامنقل قول:
فکر نمی کنم ویروس ها این قدرت را داشته باشند که فلش را نیم سوز کنند یا بسوزونند .
یه بار فلش را فرمت کنید . احتمالا درست بشه .
و اگه نیم سوز شده باشه باید بفرستی گارانتی . البته اگه داشته باشه .
برای پاک کردن ویروس boot هم می تونی به صفحه اول همین تاپیک رجوع کنی و روشی را که برای پاک کردن ویروس اتوران گفتم ( روش اول ) با استفاده از همون روش این فایل را پاک کنی .
موفق باشی .
سلام
الان که پست میزنم ساعت 1:31 بامداد روز چهارشنبه هست!
اگه میشه یه نظری هم به پست قبلی ما بکنید!
یه چیزی رو بگم که توی درایوهام هیچ ویروسی با نام اتوران دیگه نیست ولی وقتی که روی یه برنامه مثلا همین فایرفاکس که الان باهاش توی اینترنتم کلیک میکنم که بخوام نصبش کنم Task manager کمرنگ میشه و تمام اتفاقهایی که بر سر سیستمی که ویروس اتوران گرفته باشه میاد!
لطفا کمک کنید از دیروز تا به حالا 4 بار ویندوز عوض کردم.ویندوز مدیاسنتر 2 سی دی هم نصب میکنم!
سلامنقل قول:
احتمال اینکه برنامه های شما ویروسی شده باشند وجود داره . شما فقط ویروس را به طور دستی پاک کردید و ممکنه هنوز ویروس هایی توی سیستم شما و در درایوهای شما وجود داشته باشند .
بهتره با یه انتی ویروس اپدیت شده بعد از نصب ویندوز و قبل از ورود به درایوها سیستم را کامل اسکن کنید .
یکی از برنامه ها را روی سیستم دیگه ای امتحان کنید . اگه مشکلی نداشت پس سیستم شما هنوز ویروسی هست .
موفق باشید .
اگه 30 (دقیقا) کیلوبایت بود هم ویروسه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای تشخیص ویروس xcopy.exe و فایل xcopy.exe که در پوشه system32 است باید از حجم انها این دو را شناسایی کرد اگر فایل xcopy.exe حجمی معادل 32 کیلو بایت داشت مربوط به خود ویندوز می باشد در غیر این صورت ویروس خواهد بود .
يك ويروس جديد پيدا شده كه به همراه اينترنت اكسپلورر باز ميشه و ادعا ميكنه كه در سيستم شما ويروس است و با انتي ويروس 2009 انها رو چك ميكنه و پيدا ميكنه و يك دكمه مياره كه نوشته پاك كردن همه (البته به انگليسي) ولي وقتي روي اون كليك كنيد سيستم ويروسي مشيشه چون هم سايتش و هم اون به اصطلاح برنامه قلابيه پس مواظب باشيد به محض مشاهده اون cansel رو بزنينيد نه .
با تشکر از آقا مهدی که سوال هایم را جواب دادند.
پیشنهاد دو نرم افزار را برای همه دارم:
1-USB DISK SECURITY
یک گارد بسیار قوی برای سیستم در برابر انواع فلش ها و سی دی های آلوده ایجاد می کند احتیاج به آپدیت ندارد حافظه را نیز اشغال نمی کند.
2-آنتی ویروس AVAST که در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آماده دریافت است و به راحتی و سریعا حتی با این خطوط مسخره DIAL-UP خونگی هم آپدیت می شود.
هومن ساکن مشهد
سلامنقل قول:
این ویروس را برنامه Malwarebytes' Anti-Malware به راحتی هر چه تمام تر از بین می بره .
نمونه اش توی تاپیک زیر هست .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
30 کیلوبایت درست بوده . اون 32 اشتباه تایپی هستش .
ممنون:11:
موفق باشید .
سلام ترو خدا كمك من مثل اين iraninUfoyahoo نديدم بايد چي كار كنم
يك ويروسي به كامپيوتر من افتاده كه هر پوشه اي كه ايجاد ميكنم بعد از برگشتن ناپديد مي شود ولي از روي حجمش معلومه فايل وجود داره از folder option هم فايلهاي سيستمي و مخفي را قابل نمايش كردم باز هم فايده نكرد البته درايوي كه ويندوز در ان نصب است و درايو d را نشان ميدهد ولي محتويات دو درايو ديگر را نشان نميدهد حتي بعد از مدتي درايو cd rom را نيز با راست كليك و باز كردن خالي نشان ميدهد حتي ويندوز را به كل عوض كردم بازهم فايده نداشت البته در مورد فولدر اپشن شنيدم كه فايلها را مخفي ميكنه ولي فكر كنم اين فرق داره چون اين اجازه ميده فايلها را قابل نمايش كنم ولي هيچ چيزي نشون نميده. حالا روشي براي نمايش و خلاصي از شر اين ويروس بگين
سلام....من بعد از خوندن دقيق صفحه اول اين تاپيك دارم اين پست رو ارسال ميكنم...چون هيـــــــــــچ كدوم اون كارها كمكي نكرد.
1_task manager و regedit غير فعال شده اند.
2_آيكون دسكتاپ شبيه يك فايل BAT شده و وقتي ميزنم يه note pad باز ميشه و توش نوشته shell32 و ...
3_كولديسك كه وصل ميكنم يه اتوران و يه فيل exe كه شبيه فايل notepad هست و اسم عجيب داره ميريزه رو كولديسك.(هر دفعه يه اسم جديد.)
4_وقتي از folder option هيدن رو باز ميكنم...بعد از 1دقيقه دوباره ميره روي dont show.
5_اينترنت و باز شدن صفحه تعطيــــــــــــــــــــل .
6_آنتي ويروس بعد از يه مدت غير فعال ميشه!
نكته جالب:انتي ويروس من nod32 و مال دوستم kaspersky هردو آپديت بودن كه پريدن!
2بار ويندوز ريختيم....ولي باز هم مشكل داريم....
مثل اينكه كلا با فايلهاي exe مشكل داره!!!
سلام به اساتید جان
من کرک نرو 9 رو که دانلود میکنم کسپر گیر میده بهش نظرتان چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://rapidshare.com/files/166733559/NeroK4.0.rar
نقل قول:
هيچ كس نيست جواب ما رو بده فايلهاي خيلي مهمي به اين طريق مخفي شده و نميشه برگردوند كمك كنيد
سلام عزیز خسته نباشی
واقعا دستت درد نکنه خیلی زحمت میکشی
دوست عزیز من چندتا مشکل دارم اگه میشه راهنماییم کن .دارم دیوونه میشم ونمیدونم چی کار کنم
1:نمیتونم عکس باز کنم وقتی رو عکسا کلیک میکنم سیستم هنگ میکنه و مجبور میشم ریستارت کنم
2:task manager خاموش شده و قابل دسترسی نیست
3:وقتی show hidden میکنم فایلهای hidden هستن ولی وقتی پنجره رو میبندم و باز میکنم دوباره میره رو do not show
4:آنتی ویروس نصب نمیشه و اگر هم نصب باشه رو سیستم کار نمیکنه
5:داخل درایو c به تعداد زیاد فایلهای sqmnoopt00.sqm و sqmdata00.sqm وجود داره.
خواهش میکنم راهنماییم کن.
بازم ممنون از این همه زحمتی که میکشی.بای
سلامنقل قول:
از روشی که توی پست اول برای برگردوندن فایلهای مخفی گفتم استفاده کنید .
قبلش حتما انتی ویروس نود 32 را اپدیت کنید و سیستم را کامل در حالت safe mode ویروس یابی کنید . نود 32 در مورد این نوع ویروس ها نسبتا خوب عمل می کنه .
سپس به صفحه اول برید و از روشها و کدهایی که گذاشتم استفاده کنید . تا به فایلهاتون دسترسی پیدا کنید . فایلهای را بعد از پیدا کردن به یه درایو دیگه منتقل کنید و اون درایو را فرمت کنید .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
به ادرس زیر رجوع کنید و از برنامه ای که گذاشته شده استفاده کنید
موفق باشید .
سلامنقل قول:
1- برای فعال کردن task manager و regedit از برنامه ای که پیوست کرده ام استفاده کنید . هر چند برنامه های زیادی برای این مشکل توی صفحه اول معرفی کرده ام .
2- منظورتون کدوم ایکون دسکتاپ هست . اگه به صورت bat شده باشه که نباید نوت پد باز بشه . بلکه باید محیط داس یا cmd باز بشه .
3 - اگه صفحه اول را دقیق خونده باشی توضیح دادم که فلسفه ویروس اتوران چیه
متاسفانه طوری این ویروس طراحی شده که هر باز همراه خودش یه فایل exe ضمیمه می کنه و همین باعث شده انتی ویروس ها در شناخت این ویروس ناتوان باشند .
چون وقتی به انتی ویروس گفته می شه که یه فایل نوت پد اتوران به همراه فایلی به اسم مثلا a.exe را پاک کن . حالا وقتی یه فایل دیگه به ویروس اتوران ضمیمه می شه انتی ویروس در شناخت و تشخیصش دچار مشکل می شه .
پس باید زحمت بکشید و به صورت دستی اون را پاک کنید . روش پاک کردنش را هم توی صفحه اول همین تاپیک گفتم . از روش اول خیلی راحت می تونید اونا پاک کنید . فقط باید به نکاتی گه گفتم به دقت عمل کنید .
4 - برای این مشکل باید از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید . به شرطی که این انتی ویروس را حتما اپدیت کنید . فعلا این انتی ویروس هست که می تونه تقریبا این مشکل را حل کنه . بعد به صفحه اول همین تاپیک برید و روشهایی که توی ابتدای صفحه برای حل این مشکل گفتم را انجام بدید .
5 - مرورگر خودتون را حذف کنید و دوباره اونا نصب کنید .
6 - غیر فعال شدن انتی ویروس احتمالا به دلیل تموم شدن کرکش باشه . از کرک های معتبر باید استفاده کنید . و ممکنه ویروس خود فایل exe انتی ویروس را از بین برده باشه و همین امر باعث بشه انتی ویروس و یا دیگر برنامه ها اجرا نشن .
اگه از داخل درایوهاتون ویروس را پاک نکرده باشید 2 با که سهل هست اگه 1000 بار هم ویندوز عوض کنید فایده ای نخواهد داشت . چون ویروس های جدید به هیچ وجه دیگه روی ویندوز نمی شینند . بلکه توی درایوها خودشون را مخفی می کنند .
باز هم به انتی ویروس ها اعتماد کنید و اونها را اپدیت کنید و سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
اکثر کرکها مشکل الوده بودن به ویروس را دارند .
بعضی وقتها هم انتی ویروس ها به اسم کرک و غیره گیر می دن . اگه به کرک نیاز دارید انتی ویروس را غیر فعال کنید و از کرک دانلود شده استفاده کنید . و بعد سیستم را کامل اسکن کنید .
موفق باشید .
کاربر جدید :از مطالب مفید سایتتان خیلی خیلی خیلی متشکریم
تمام کارهای ÷ست اول رو انجام دادم....اون برنامه هم مشکل رو حل نکرد!!!آنتی ویروس هردو مشکلی نداره!اون کسپراسکای نسخه اصلی هست که خریداری شده!nod هم خودم fix کردم!!!چیزی نیست....اون ویروس لعنتی کشته!!!!نقل قول:
توی درایوها چیز عجیبی نیبست....نمیدونم کجا قایم شده....
دوست عزیز یه نرم افزار درست حسابی بدید تا خرابکاری های این ویروس آشغال اتوران را درست کنه . قبل از اینکه پاکش کنم زده یه خرابکاریهایی کرده : وقتی تو My Computer و درایو ها مشغول گشت و گذار هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یه دفعه یه Don't send میاد و چرت و پرت میگه و اکسپلورر هم میره رو هوا ! یا وقتی ور درایو ها و فولدرها کلیک میکنم یه اروری میده که هیچ پیامی به غیر از Yes , No ( گزینه های yes , No ) نداره ! سرعت هم خیلی پایین رفته ! لطفا یه نرم افزار درست و حسابی معرفی کنید .
لطفا کمک کنید این مشل من حل نشد حتی ویندوز رو هم عوض کردم درست نشد نود هم آپدیت دارم :نقل قول:
بابا بيچارم کرد اين لامصب اول که مشکلي ندارم بعد کانکت شدن هم مشکلي ندارم ولي بلافاصله بعد از ديسکانکت شدن سرعت به صورت وحشتناکي افت ميکنه طوري که برا باز کردن نوت پد بايد کلي صبر کنم و کانکت دوباره به سختي انجام ميشه ؟برا حلش بايد سيستم رو دوباره ريست کنم .
علتش چيه و چيکار بايد کرد ؟
بیشتر موقع کار با مازیلا این مشکل پیش میاد
البته من nod32 آپديت همين امروز رو سيسيتمم دارم.
عزیز دلم پاسخ شما را همون موقع که این سوال را کردید دادم .نقل قول:
یه نگاه به صفحات بعد از پرسیدن این سوال بندازید .
موفق باشید .
بله درسته ولی همون کار رو هم کردم ولی درست نشد
الان میگین چیکار کنم؟
سلام فکر میکنم ویروس SCVHOST.exe گرفتم یه نرم افزار معرفی کنید مرسی خواهش میکنم تحت safe mode نباشه مرسی