يه سوال :
ايا انتيويروس kaspersky و اوني كه با همكاري kaspersky و شركت AOL ساخته شده به غير از مجاني بودن دوميه فرق ديگهاي هم با هم دارن ؟
اخه ميخواستم اگه فرقي از نظر قدرت و دقت و سرعت نداشته باشن اون AOL رو دانلود كنم . چون مجانيه !!!!
Printable View
يه سوال :
ايا انتيويروس kaspersky و اوني كه با همكاري kaspersky و شركت AOL ساخته شده به غير از مجاني بودن دوميه فرق ديگهاي هم با هم دارن ؟
اخه ميخواستم اگه فرقي از نظر قدرت و دقت و سرعت نداشته باشن اون AOL رو دانلود كنم . چون مجانيه !!!!
اينم يك كي (كرك )براي كاسپر اسكاي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي به خدا تو انجمن كرك و سريال نامبر تاپيك ويژه داريم براي كاسپر كه هر كي جديدي انجا معرفي مي شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
اگر چند صفحه قبل رو نگاه کنید دوستان نتایج یک تست رو گذاشتند که در اون تست هر دو آنتی ویروس نتیجه مشابه داشتند.
یعنی اینکه آنتی ویروس کاسپر و AOL یکی هستند...
من مي خوام كاسپر اسكاي رو روي كامپيوتري كه اينترنت نداره ( و نمي تونه آپديت بشه ) نصب كنم . آيا كسي مي دونه چطور نسخه آپديت شده كاميپوتر خودم رو روي اوون نصب كنم ؟ و يا بچ هاي آپديت چي هستن كه از كامپيوتر خودم ( كه اينترنت داره و آپديته) بريزم اوون تو ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط محمدجواد
دوست خوب منم درست همين مشكل و دارم نمي دونم مشكل از كجاست
دوستان اگه ممكنه راهنمايي كنين
مي شه در مورد نحوه استفاده از آپ ديت هاي دانلود شده منو راهنمايي کنيد؟
يك سوال
چه فرقي بين آپ ديت هاي روزانه و هفتگي و ماهيانه كاسپر وجود داره ه از لحاظ حجم اينقدر با هم فرق ميكنند؟
نقل قول:
نوشته شده توسط emp-ehsan
خوب دوست عزيز روز انه فقط آپ ديت رو زانه رو داره براي كساني كه هر روز اين فايل روز دانلود مي كنن :happy:
هفتگي هم براي كساني كه هفتگي اين فايل رو دانلود مي كنن ;) و ...
بخاطر اين خجمشون فرق مي كنه
سلام من انتی ویروس کسپر ورژن 6 رو دارم ولی هر وقت اپدیت میکنم مثلا اگه حجم اپدیت 100کیلو باشه اون فقط 50 کیلو رو دانلود میکنه و همیشه اگه مثلا تاریخ اپدیت مال امروز باشه تاریخ signatures date اون مال 7 روز پیشه من ساعت کامپیوترم درسته و ویندوز رو هم تازه نصب کردم و سرعت اینترنتم هم خوبه دوستان کمک کنن چیکار باید بکنم
و همیشه پیغام میده که انتی ویروس باید اپدیت بشه
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
من منظور شما رو متوجه نشدم.منظور من اينه من كه براي اولين بار از كاسپر استفاده ميكنم اگه از آپ ديت روزانه به جاي ماهيانه استفاده كنم آيا ويروسهاي بيشتري سيستمم رو تهديد ميكنند؟
من تازه كاسپر رو نصب كردم.و تا حالا آپ ديت نكردم.ميشه بجاي آپ ديتهاي ماهيانه . از آديت روزانه استفاده كنم؟نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
کاسپر جدید:
Kaspersky Anti-Virus Beta 6.0.1.384 pre RC Beta
Rapidsharelink 15.69 MB
Kaspersky Anti-Virus For Windows File Server 6.0.1.384 pre RC Beta
Rapidsharelink 14.00 MB
Kaspersky Anti-Virus For Workstations 6.0.1.384 pre RC Beta
Rapidsharelink 16.44 MB
Kaspersky Internet Security 6.0.1.384 pre RC Beta
Rapidsharelink 16.33 MB
نقل قول:
نوشته شده توسط emp-ehsan
دوست عزيز قبلا هم گفتم اگه شما از نسخه هاي جديد استفاده مي كين مشگكل كمتري خواهين داشت چون يك بار آپ ديت انلاين كگنين بعد از اون هر روز آپ ديت هاي رو زانه رو دانلود و استفاده كنين ;)
البته اگه تاريخ بروز رساني تون خيلي گذشته بهتر يك با از ماهيانه و بعد از اون با رو زانه اپ ديت كنين :happy:
بنظر من اگه از سرعت مناسبي برخحوردارين پوشه بيس رو كه حاوي تمام شناسگرهاست رو دانلود كنين :blink:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط emp-ehsan
من از این حرف شما و بعضی از دوستان دیگر تعجب می کنم :blink: یکی از مهمترین ویژگیهای آنتی ویروس کاسپرسکی
که آن را از بسیاری از رقبایش متمایز می کند سرعت و دفعات به روزرسانی آن است (20 تا 24 بار در روز ) یعنی کسانی
که از کاسپرسکی استفاده می کنند اغلب سریعتر از سایر آنتی ویروسها در برابر ویروسهای جدید ایمنی پیدا می کنند
فرض کنید شما از کاسپرسکی استفاده می کنید و تنظیمات آن طوری است که به صورت ساعتی آپدیت می شود در
مقابل دوستتان آنتی ویروسی دارد که روزانه آپدیت می شود (حالا من از آپدیتهای ماهانه حرفی نمی زنم :sad: ) حالا اگر
یک ویروس جدید در اینترنت پخش شود دوست شما بالاجبار تا 24 ساعت در معرض خطر خواهد بود ( چون آنتی ویروس
وی تا 24 ساعت آپدیت نخواهد شد ) ولی شما که از کاسپرسکی استفاده می کنید بسیار سریعتر در مقابل این
ویروس ایمنی پیدا می کنید چون کاسپرسکی تقریبا هر ساعت سرورهای خود را آپدیت می کند.حالا اگر شما
کاسپرسکی را طوری تنظیم کنید که به صورت روزانه ( حالا باز من حرفی از آپدیت ماهانه نمی زنم ) آپدیت شود
با دست خودتان یکی از مهمترین امتیازات این آنتی ویروس را از آن گرفته اید. این را هم اضافه کنم که اگر شما
روزانه از اینترنت استفاده می کنید آنتی ویروس شما باید حداقل روزانه آپدیت شود چون حتی بهترین آنتی ویروسها هم
بدون آپدیتهای منظم در مقابل تهدیدهای اینترنتی جدید بسیار آسیب پذیرند.
سلام کسی نیست کمک کنه من از یه طرف انتیویروس رو اپدیت میکنم و بعد میگه دیگه اپدیت لازم نیست از طرف دیگه پیغام میده که باید اپدیت بشهنقل قول:
نوشته شده توسط reza3600
دوستان میشه به این سوال جواب بدیدنقل قول:
دوستان میخواستم بدونم اگه من با داشتن فایروال و آنتی اسپای ویر مک آفی بخوام آنتی ویروس kaspersky رو نصب بکنم مشکلی پیش نمیاد و کلا با هم سازگار هستند یا نه؟
پیشاپیش ممنون
كاسپر اسكاي با بعضي (بيشتر ) فاير والها ناسازگاره
ولي بايد امتحان كني
اونوقت فایر وال کاسپر هم هست که دانلود کنم یا نه؟خودم که تا حالا ندیدم داشته باشهنقل قول:
كاسپر اسكاي با بعضي (بيشتر ) فاير والها ناسازگاره
ولي بايد امتحان كني
اگر نیست موردی نداره که کام آدم بدونم فایر وال باشه؟ چون شما میگی با اکثرشون نمیسازه
یک سوال دیگه اینکه کاسپر معمولا مشکلی با آنتی اسپای ویرهای دیگه نداره؟
سلام دوستان چه جوري ميشه اپديت هاي كسپر را كپي كرد يا از اونا اميج رفت
نقل قول:
نوشته شده توسط jasmin
براي داشتن فاير وال كاسپر اسكاي بايد بسته اينترنت سكيوريتيش رو نصب كنيين :happy:
اصلا بدون فاير وال بودن رو توصه نمي كنم :blink:
نه هيچ مشكلي با آنتی اسپا یر ها نداره ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
به جز بسته اينترنت سكيورتي كسپر كه شامل فاير وال هست كسپر فاير وال جداگانه نيز داره به اسم
personal firewall anti hacker
بله ، میشه شما هر دفعه که آپدیت میکنی اگه دقت کنی تو پنجره آپدیت گوشش نوشته Save AS .... برای سیو کردنش وقتی آپدیت تموم شد سیو روبزنین و تو فایل ِ پیش فرضش آپدیت رو سیو کنید .نقل قول:
نوشته شده توسط red ros
اوکی ؟ :)
با سلام
من کاسپرسکی 5 دارم که به روزه.
الان یه هفته ای هرچه کامپیوتر روشن میشه کاسپرسکی پیغام میده که :دیتا بیسcorrupt شده و نیاز به آپدیت داره که آپدیت میشه ولی بار دیگه که کامپیوتر روشن میشه همین پیغام را میده.
که یه بار پاکش کردم و با آپدیت 20 روز پیش و از اینترنت دوباره آپدیتش کردم ولی
دوباره همون پیغام را میده.
در ضمن من 1 سال بیشتره که از این آنتی ویروس استفاده میکنم.
مشکلش چی میتونه باشه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Viking
:blink: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز مي شه در مورد ايني كه گفتي يكم توضيح بدين ن تا حالا فكر مي كردم اون سيو لوگ فايل آپ ديت هستش
راستي تو صفحات قبل نحوه ذخيره آپ ديت هاي كاسپر و فلدر بيس كه حاوي آپ ديت هاست گفته شده و همچنين نحوه بازگرداندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط husssein
يك بار آنتي ويروس تون رو ريپير كنيد از مسير زير
start/Kaspersky Anti-Virus/Modify, Repair or Remove
ببنين درست ميشه
شما ازفايل آپ ديت قبليتون استفاده كردين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك بار كلا آپ ديت كنين و يا از نسخه 6 كه جيدتر هست استفاده كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من يك دونه وين فايل توي سيستم دارم توي عكس مي بينيد چون كمي شكل و شمايلش متفاوته عكس گذاشتم آنتي ويروس هم مي گه ويروس نيست حالا نظر شما چيه؟
:sad: :ohno: :angry:
روشي كه به ران و بعد msconfigوبعد برداشتن تيك آپديت..بود اصلا من چنين گزينه اي نداشتم آنتي ويروس دكتر وب را هم امتحان كردم فكر مي كنم ويروسه اما چرا آنتي ويروس ها تشخيص نمي دن؟ممكنه فايل ديگه اي باشه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط husssein
ورژنKaspersky Anti-Virus 6.0.0.303 - Final
اينجا هم آخرين نسخه معرفي شدهبا كي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب من چي شــــــــــد؟
نقل قول:
نوشته شده توسط shahedi
دوست عزيز پيشاپيش مبارك
این پست رو یه تاپیک می دادی بهتر بود
من تا حالا این روندیدم ولی چه مشکلی داره سی پی یوت رواشکال کرده و یا ...
تولدم؟ممنون اين فايل مشكوكه راستي در قسمت پروپرتيس ورژن و ... داره ولي فكر كنم ويروسه بازم منتظرمنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
سلام دوستان من Kaspersky® Anti-Virus for Microsoft ISA Server 2000 Enterprise Edition را مي خواستم.ممكنه لينك دانلود براي من بگذاريد ممنون
به نام خدا
دوستان لطف کنند یه آدرس دقیق از ویروس یاب که الان کار کنه ( فقط ویروس یاب ) یا کرک تضمینی بزارن خیلی ممنون میشیم.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته شده توسط mshiraz.2006
دوست عزيز صفحه قبل خود شما يه 10 تا ادرس دانلود دادين كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اين نسخه از كاسپر اسكاي
و اين كي كه خودم استفاده مي كنم (البته تضميني نيست )کد:ftp://d-us-1f.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kav6.0/kav6.0.0.303en.msi
اگه كار نكر بگو يه خربار كي بدم حال كني راستي كاسپر رو من تا امروز با كي كرك مي كنم و سريال و يا كركي ندارهکد:http://akmfad1.persiangig.com/download/regkeyen.key
من
Kaspersky Anti-Virus Beta 6.0.1.384 pre RC Beta
دانلود کردم ولی کی براش پیدا نکردم پیغام میده که licence key باید
بتا باشه.
از کجا کی بتا گیر بیارم؟
سلام من كاسپراسكاي ورژن 6.0.0.303 رو دارم اکتیواشن کد یا سریال نامبری چیزی میخواستم....هم آنتی ویرس هم اینترنت سکیورتی ....هلپ می پلیــــــــــــز هر چه زودتر
با سلام خدمت همهنقل قول:
نوشته شده توسط fingulii
نمي دونم نتايج جديد ترين تست آنتي ويروسها رو از سايت معتبر virus.gr رو که قبلا هم گذاشتم دیدید یا نه
نتایج به این صورت بود
1. Kaspersky version 6.0.0.303 - 99.62%
2. Active Virus Shield by AOL version 6.0.0.299 - 99.62%
3. F-Secure 2006 version 6.12.90 - 96.86%
4. BitDefender Professional version 9 - 96.63%
5. CyberScrub version 1.0 - 95.98%
6. eScan version 8.0.671.1 - 95.82%
7. BitDefender freeware version 8.0.202 - 95.57%
8. BullGuard version 6.1 - 95.57%
9. AntiVir Premium version 7.01.01.02 - 95.45%
10. Nod32 version 2.51.30 - 95.14%
حالا مسلما آنتی ویروس شماره 1 رو که همه می شناسن اما شاید شماره2 که دقیقا به خوبی کسپر بوده برا بعضی ها ناشناس باشه
این آنتی ویروس رایگانه و توجه کنید که
Active Virus Shield is brought to you as a free service of AOL and is based on Kaspersky Lab’s award winning Personal Anti-Virus.
این هم تصاویری از محیط نرم افزار
این هم لینک دانلود با حجم 13.9 مگ
این آنتی ویروس بهترین آنتی ویروس رایگانه که می تونه شما رو از دردسر کی و سریال نامبر و ... بی نیاز کنه
آنتی ویروس رایگان فوق العاده دیگه که می تونید به عنوان backup با این آنتی ویروس استفاده کنید
Avira Antivir PersonalEdition Classic است
چرا جايي دارن اما نه جاي چندان خوبي اما به هر حال اين سايت و نتايجش واقعا معتبرن و اين در صد ها از روي شناخت The 147184 virus samples
13. McAfee version 10.0.27 - 93.03%
14. McAfee Enterprise version 8.0.0 - 91.76%
22. Norton Professional 2006 - 83.18%
سلام
Nine جان Active Virus Shield رایگان هست، ولی اول باید ثبت نام کنید تا سریال رو به ایمیل شما بفرسته.
آدرس برای ثبت نام و گرفتن لینک دانلود و سریال اختصاصی:
به نام خدا
با تشكر از دوستان.
من وقتي ويروس يابي رو رو سيستمم نصب مي كنم سيستم بعد از ري استارت ديگه بالا نمياد.
ويندوز هم عوض كردم. رو هر ويروسيابي چك مي كنم همين ميشه...
چه كارش كنم؟