نظر خودم هم بیشتر بین همین 3 تا بود(مزدا3/سوناتا/c5). پس این طوری که شما می فرمایید سوناتا بهتره.نقل قول:
در ضمن از ماکسیما متنفرم وگر نه اسمش رو به لیست اضافه می کردم. تویوتا کمری هم که 56 تومنه وگرنه قطعا اونو می خریدم.
نظر خودم هم بیشتر بین همین 3 تا بود(مزدا3/سوناتا/c5). پس این طوری که شما می فرمایید سوناتا بهتره.نقل قول:
در ضمن از ماکسیما متنفرم وگر نه اسمش رو به لیست اضافه می کردم. تویوتا کمری هم که 56 تومنه وگرنه قطعا اونو می خریدم.
خوب شما پیشنهاد بهترت تا 40 میلیون چیه ؟ من تعصبی رو ماکسیما ندارم ولی حقیقت اینه که بهترین ماشین تو رنج 40 میلیون ماکسیماست شما اگه فکر میکنی ماشین بهتری هست خوب بگو سوناتا و C5 هم جفتشون بالای 40 میلیون هستن موتور C5 هم در هر صورت اگر مشخصا موتور زانتیا هم نباشه بازم اهمیتی نداره چون یه موتور 2000 در شرایط معمول نمیتونه قدرتی بیشتر از 150 اسب تولید کنه و این جهت واقعا موتور C5 برای ماشینی تو اون رنج خیلی ضعیفه و تو اون رنج میشه گفت ضعیفترین موتور رو داره و مثلا قدرت موتورش با ماشینی مثل مزدا 3 برابری میکنه . ماشینهای 4 سیلندر گرونتر از ماکسیما هم حقیقتا بهتر از ماکسیما نیستن بهتره یکمم واقعا بین و منطقی باشیم شما اگر دلیل منطقی داری بگو .نقل قول:
خواهشا اسمی از این کشتی لگن(ماکسیما) نیارین.بین خودروهایی که درخواست کردم یکی رو انتخاب کنید.والا خودم هم می دونم با این پول می شه خیلی ماشین های دیگه هم خرید.
قابل توجه طرفدارای تندر:27:نقل قول:
وضعيت كيفي خودروهاي سواري ساخت داخل
طبق آخرين ردهبندي كيفي خودروهاي سواري نيسان ماكسيما پارس خودرو، مزدا (3) گروه بهمن و پژو 206 ايران خودرو با ميانگين نمرههاي منفي 76.4 ، 85.4 و 96 در ردههاي اول تا سوم و در سطح كيفي خيلي خوب قرار گرفتند.
به گزارش ايسنا، نكته جالب در اين ردهبندي كيفي كه طي آن 24 خودروي سواري مورد ارزيابي قرار گرفتهاند قرار گرفتن پرايد نسيم سايپا در سطح كيفي غير قابل قبول و با نمره منفي 455 است اين خودرو به دليل بالاتر بودن عيوب 25 امتيازي از حدود مجاز يك سطح كيفي تنزل كرده است.
بر اساس گزارش شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران و ارزيابيهاي اين شركت كه طي سه ماهه چهارم سال گذشته به عمل آمده طي مدت ياد شده تنها هشت خودرو داخلي از نظر ميانگين امتياز منفي در سطح خيلي خوب قرارگرفتند همچنين هشت خودرو نيز در سطح خوب، سه خودرو در سطح قابل قبول و چهار خودرو در سطح حداقل قابل قبول قرار گرفته است.
ـ بهترينها
از نظر ميانگين امتياز منفي به ترتيب نيسان ماكسيما پارس خودرو، مزدا (3) گروه بهمن، پژو 206 ايران خودرو، پژو 206 اس دي ايران خودرو، نيسان رونيز پارس خودرو، كوراندو بن رو، ريو سايپا و هيوندا آوانته گروه خودروسازان راين در سطح كيفي خيلي خوب قرار گرفتند.
ـ سطح خوب
در اين سطح نيز هشت خودرو كه به ترتيب متشكل از زانتيا سايپا، هيوندا ورنا خودروسازي راين، فولكس گل بم خودرو، تندر 90 پارس خودرو، تندر 90 ايران خودرو، پژو پارس ايران خودرو خراسان، پژو پارس ايران خودرو و سمند ايران خودرو از ميانگين امتيازهاي منفي بين 133.3 تا 199.7 در رتبههاي 10 تا 16 قرار گرفتند زانتيا نيز در رتبه چهارم قرار گرفت.
-----------
همین دیروزم چنان در یک کل کل ... خودشم تو سر بالایی کل این تندر رو با ریو خوابوندم که یارو وقتی تو چراغ قرمز بهم رسید هم چی نیشش باز بود :34:میگفت ربو هم ماشین خوبیه ها :25:.گفتم اره ریو ماشین خیلی خوبیه نسبت به قیمتش ولی تو ماشینت رو عوض کنی خیلی به نفعته دیگه فرصت نشد معایب ماشینش رو بیارم جلو چشش..:21:
سوناتا 4سيلندر فول رنگ سفيد(سليقه خودم) بهترين انتخابه . امکانات بالاتر از ماکسيما و کمري ، قدرت و شتاب مناسب و زيبايي . فکر نکنيم چيزي در اين خودرو باشه که کسي اونو رد کنه .نقل قول:
آقا مبارک باشه .
منم موافقم سوناتا.نقل قول:
ولی من باشم مزدا 3 انتخاب میکنم .البته این نظر شخصی من هستش .
سوناتا کمی برای افراد بلای 30 سال خوب هست به خاطر طاحیش ولی مزدا 3 به خاطر طراحی دینامیکش واسه افراد جوانتر .
اگه ماشین شاسی بلند دوست داری توسان گزینه مناسبی هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با 40 میلیون چی بخرم؟؟مزدا3/مگان/آوانته/سیتروئن C5/تویوتا/سوناتا؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیوندای سوناتا
سوناتا
موتور
Dohc
حجم موتور
2400 سی سی
قدرت
234 اسب بخار
تعداد سوپاپ
16
قیمت در اروپا
17000 دلا
اگه منبع این خبرت رو هم میدادی خوب بود.نقل قول:
در اینکه تندر ماشین خوبی هست و از لحاظ تکنولوژی جدید تر از سمند و 405 و برخی مشتقات فرانسوی است , شکی نیست ولی اینقدر هم که دوستمون Hoosein105 هم میگن و تعریف میکنن هم دیگه نیست . ریو هم به همین نسبت نمیشه گفت مثلا" با سراتو برابری میکنه و از این حرفا .
ولی خوب به لحاظ کیفیت ساخت و امتیاز دهی سازمان کنترل و کیفیت صنایع , ریو و 206 بالاتر از تندر قرار دارند .
ضمن اینکه گذشته از اینها , تندر با وجود داشتن قدرتی معادل 13 اسب فراتر از ریو , باز توی MAX SPEED (شتاب) و سربالایی کم میاره . چون نوع طراحی موتر ریو به نحوی جبران مافات یا همون کمتر بودن حجم موتور رو میکنه . مثلا" نوع گیربکس ریو و مجز بودن اون به سیستم DOAC و همچنین تعدد سوپاپها , و نوع برقرسانی پیچیده و فنی ریو , اختلاف فاحشی رو برای این خودرو ایجاد کرده که میشه اون رو به تندر ترجیح داد .
موتور ریو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ایربگ و abs هم باید عرض کنم با یک میلیون میشه روی ریو همه امکانات رو تا حتی چراغ نقشه خوان , نصب کرد . بحث ایمنی خودرو هم صد در صد ریو امتیازات بیشتری رو آورده و بهتر تصادف رو پخش میکنه ....
امتیازات سازمان کنترل و کیفیت هم که دوستمون P30khol فرموند کاملا" صحیحه ودر آخرین نظر سنجی دقیقا" همین امتیازات ارائه شده . ولی بنده لیست کاملش رو ندارم . اما لیست 28 خودرو سال 85 رو دارم که ریو و 206 از همه خودرو های معادل خود بالاتر بودند .( شواهد شما را به قرائن میرسونه )
اینم لینک دانلود
خداییش سوناتا از کمری بهتره؟
منو باش که کمری رو داشتم با آزرا مقایسه میکردم
پس نتیجه میگیریم که آزرا بهترین ماشینه
_______
چرا هیوندایی کوپه نمیگیری
به نظر من تو این رنج بهترین ماشینه
واقعا توپه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبول
اما صبر کن چند مدت بگذره
فعلا تندر جا نیوفتاده.
ببخشید چه امکانیش بالاتر از کمری هست ؟نقل قول:
کمری ماشین راحت تر و نرم تر و امکانات بهتر و کلا ماشین تر نسبت به سوناتا هست کلا هیچ ماشین از کمپانی مثل هیوندایی یا کیا یا کمپانیهای درجه 2-3 دیگه رو (البته منظور درجه 2-3 بازرهای خارج ایران) با ماشینهای تویوتا مقایسه نکنید کمری هم در کلاس آزارا نیست پس خیلی مقایسه این دو تا ماشین درست نیست تووتا ماشین لوکس تر دیگه ای به اسم آوالون در کلاس آزارا داره که تو ایران نیست و بدون شک اونم خیلی بهتر از آزارا هست . توسان هم ماشین خوبیه موتور خوبی هم داره . دوستان بعصا بجایی اینکه از رویه اطلاعات نظر بدن از رویه علایقشون نظر میدن هر ماشینی که ادم خوشش نمیاد دلیل نمیشه ماشین بدی باشه .
دوست عزيز هيوندا كجاش درجه 2 يا 3؟؟؟؟؟؟
اين هم سليقه اي هست . من اگه بودم با توجه به سنم مزدا ميگرفتم. ولي تويوتا و هيوندا هم عاليه.
مزدا كه كلا يه ماشين اسپرت ومسلما اون رفتار مزدا رو تويوتا نداره!!
:38::38::38:نقل قول:
نه دوست عزیز به هیچ وجه کمری نمیتونه با آزرا رقابت کنهنقل قول:
کمری ماشین خوبیه ولی بهترین نیست
و میشه گفت که در همین رده ای هستش که الان تو این تاپیک داره صحبت میشه
دقیقا هیوندا در بازار جهانی یه ماشین درجه 2-3 به حساب میاد مخصوصا در انگلیس و امریکا هیوندا رو به عنوان ماشینهای چیپ و ارزان قیمت میشناسن ولی خوب تو بازار ما همچی فرق میکنه . در هر صورت آدم باید ببینه دنباله چیه حتی باید ببنی وقتی میگی ماشین اسپرت منظور چیه قدرت یه ماشین , ماشین رو اسپرت میکنه که خوب مزدا 3 در مقایسه با ماشینهایی مثل کمری یا سوناتا ضعیفتره , هندلینگ ماشینه , کمک های خشک تر و اسپرت تره , ادوات داخلیه ماشینه , اندازه ماشینه اصلا چیه ؟ هر کسی هم به قول شما سلقه ای داره ولی اینکه تو یه رنج مشخص چه ماشینی بهتر از ماشین دیگست مشخصه مثلا باید سوناتا رو کمری مقایسه کرد و مثلا مقایسه مزدا 3 با سوناتا کلا کار غیر اصولیه .نقل قول:
منم گفتم نمیشه کمری رو با آزارا مقایسه کرد چون اصلا در یک رنج نیستن شما . البته الحق کمری ماشین خوبیه و از سوناتا کلهم بهتره (سوناتا یکمی میشه گفت سواری اسپرت تری داره) انتخاب شدن کمری در سال 2007 به عنوان بهترین ماشین خانواده از طرف موسسه AAA نشان گر این مطلب هست در حال حاضر هم یکی از پرفروش ترین ماشین های خانوادگی در امریکایه شمالیه راحتی خوب , ارگونومیک خوب و ارزش بهای پرداختی در قبال کیفیت خوب و خدمات از نکات مشهود این ماشین و ماشینهای تویوتاست البته بعضی از اینا تو ایران خیلی مصداق پیدا نمیکنه . حتی در تست های مجله ای داخلی خودمون هم مثل مجله ماشین در مقایسه این دو خودرو کمری همیشه برتر بوده . در هر صورت اگر دنبال راحتی و یک ماشین خانوادگی با فضای کافی و یه ماشین با کیفیت ساخت مطلوب هستین بدون شک کمری انتخاب بهتریه ولی اگر دنبال رانندگی اسپرت تر هستین شاید سوناتا انتخاب بهتری باشه .نقل قول:
باز که دوستان بحث رو به بیراهه کشوندن.من که پولم به کمری یا آزارا نمی رسه اینا الان بالای 50 تومن هستن. بین ماشین هایی که نوشتم یکی رو انتخاب کنید.
ممنون می شم.
مرسی که لینک منابع رو گذاشتی ... دبگه چون تو تاپیک دنیای اخبار اتومبیل های داخلی خبر گذاشته شده بود من منبع و خبر کامل رو نذاشتم . بازم مرسی :10:نقل قول:
به هر حال ریو به آدم بـــــال میده .:27:
امروز تو همشهری آگهی زده بود سوناتا 2008 رو 41,900 انگاری اگه درست یادم باشه ولی دقت نکردم تحویلش چطوری بود . بنظر با این شرایط این بهترین انتخاب ممکنست .
آخه توی این سایت هر چی بزاری , برای شهید کردن حرفت , یه چیزی به لنگ آدم میبندن .
گفتم اینا رو بزارم فردا یکی سر و کلش پیدا نشه بگه من فلانم و چنانم و حرف شما منبع نداره ...
تندر بد نیست ولی در مقابل کیفیت ساخت ریو حرفی برای گفتن نداره ..
ضمنا" توی ایران تنها ماشینی که , هر کس از راه رسیده تولیدش کرده تندر هست , و به نظر من آخر و عاقبت نداره ...
بله lavson جان ..کاملا درست میگی ..
من الان 1 ساله ریو دارم و هیچ مشکلی نداشتم باهاش و خیلی راضیم ...تنها موردی که حس کردم سپر هاش خیلی منعطفه و زود فرو میره البته نمیدونم حالا جنس فایبرگلاسش اینطوریه یا دلیل دیگه ای داره .
خوب آزرا و کمری تیپ های پایینش ارزونه و پایین 50 تومنه من اینا رو پیشنهاد میکنم
اگه یه ماشین کلاسیک و سلطنتی میخوای توی این رده من اوپیروس رو پیشنهاد میکنم
واقعا ماشین شیکیه
در ضمن پیشنهاد میکنم که بری اصل این ماشینو ببینی و عکساشو نگاه نکنی چون واقعا تو عکس خیلی زشت نشونش داده
تیپ این ماشین مثل جگواره
اگه من بودم از بین آزرا و این یکی رو انتخاب میکردم
راستی یادم رفت یه نگاهی هم به سانتافه و کوپه بنداز
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز تو بحث ایمنی فعلا نمیشه نظر داد چون تست ایمنی انها در دو موسسه مختلف است .
بعد تو شتاب 80 ریو بهتره و لی بعد اون تندر بهتره به خصوص در شتاب ثانویه البته من تو جاده چالوس با ماشین اقوام کل کل کردم تو پیچ با جرات بیشتری میپیچید ولی در سربالایی به طور واضح کم میاورد
تو امکانات هم خوب میشه گفت بهتره
گیربکس تندر که محشره
مثل رو سرعت 160 رو 4500 است
در 190 رو 4900
در 200 هم من نرفتم ولی باید 5200 باشه که اگه تا دور 6000 پر کنی سرعت به 230 یا بیشتر هم میرسد
در حالی که خودرویی مثل ریو تو سرعت 200 دور موتورش رو 6000 است در این دور موتور متحمل فشار خیلی بالایی است
ولی تندر با کمک گیربکس عالیش سرعتی مثل 190 رو با دور موتور 4900 میره که در این دور موتور بهش فشار نمیاد چون با حداکثر قدرتش که در دور 4900 به وجود میاد خیلی فاصله داره
نقل قول:
داداش بحث کل کل پیش همه است باید به به وضعیت نگاه کنی وزن فشار لاستیک .
بعد تندریه به طور حتم دوره 3000 کیلومتر رو نگذرونده
من اول که تندر داشتم وقتی که هنوز تو جامعه جا نیوفته بود پراید جماعت کل کل میکرد باهام کل کل میکرد .
بعد کم کم 405 و سمند و پارس و ریو .
تو همشون تندر بهتره
405 که تو شتاب کلی کم میاره
سمند تو شتاب : تعطیل
پارس هم مثل 405 از تندر کم میاوره
ریو رو هم با 4 تاش کورس گذاشتم خفن
یه بار تو جاده قم با پسر خالم که ریو داره تو اونجا بعد 140 کورس گذاشتیم که بفهمیم شتاب ثانویه کدوم بهتره که تندر انصافا بهتر بود . تا 180 رفتیم که تندر حسابی جلو بود و پیش تاز بعد رسیدیم به دوربین سرعت گیر تندر من با 180 تا سریع تونست سرعت رو به 110 برسونه و بعد هم جریمه نشدم به لطف ترمز هاش
ولی ریو بیچاره یه چند متری چرخ هاش قفل کرد و دوباره درست شد ولی با 140 تا از دوربین رد شد که جریمه شد .
یه بار هم تو جاده چالوس گذاشتم که در پست بالا تو ضیح دادم . (با همون پسر خالم ) با شرایط یکسان
یه بار هم با یه غریبه تو جاده هراز کورس گذاشتم ما دو نفر بودیم اون ریو توش یه راننده بود خوب تو پیچ ریو خوب بود من هم ماشینم خوابیده تعادلش هم بد نبود نمیشه گفت ریو یه چی دیگس عالی محشره نه خیلی هم تعادل نداره
من تو پیچ میترسیدم ولی خوب تو سربالایی که میرسید میگرفتمش
یه بار هم تو شهر بود که ریو منو رد کرد . چون اتوبان شلوغ بود من نرفتم میترسیدم چون گلگیر تندر بزرگه و هم فرم خیلی عریضی داره بمالمش به ماشین های دیگه .
بعد داداش حتما تندریه باهات کورس نذاشته یه کم به ماشین فشار اورده .
همون خنده هایی که میزده به شما بوده حتما تخته گاز کردی رفتی بعد میگی کورس گذاشتم .
جریان اون پرشیا شده بود که داشت کل کل میکرد با من منم که زیاد از این کار ها نمیکنم ولش کردم . معلوم نیست با دنده 3 تخت گاز کرد که موتورش داشت منفجر میشد و با افتخار افتاد جلوی ماشینم و راه میرفت و به من میخندید منم که به اون دلخوشیش می خندید. ولی دیدم نه خیلی شاخ شده تو جاده ساوه یه کل کل حسابی باهاش کردم سرعت رو تا 170 بردیم که پرشیا این دفعه مثل لاک پشت افتاد لاین یک . دیگه اون خنده تو لبش نبود . شما هم همینطور تخت گاز کردی و فکر کردی چه خبره .
تازه همین دیروز تو تهران یه 206 تیپ 3 با 2 تا سرنشین سوسول با من کل کل کردند . خوب ما 4 نفر بودیم . باک تا 50 لیتر پر بود . یه 30 کیلو هم بار پشت صندوق بود . از 70 تا 100 206 شتابش بیشتر بود از 100 تا 120 با هم با فاصله 10 متر شتابمون یکی شد که بعد اون 206 فاصلش با من کمتر میشد که بعد 140 گرفتمش و بعد دیگه نرفتم .
ولی در کل میگم تندر از بعضی لحاظ برتره
1: بدنه تندر خیلی قویتره
2: صدای موتورش خیلی نسبت به ریو بهتره . یه بار با ریو جاده هراز یا چالوس رو برین دور موتورش که رفت دور و بر 4000 گوش همه پیادس . ولی تندر صدای موتورش تا 5000 هم ازار دهنده نیست . تازه صدای موتور اون تو سرعت 190 یه طور کامل محو میشه مگر گوشت رو بذاری روی داشبورد .
3 : بعد جذب ضربه همش مهم نیست ریو چپی دیگه وقتی چپ کنه دیگه جذب ضربه چیه این دوتا عکس پایین رو ببینید .
4: تازه تندر کم مصرف ترین و پاک ترین خودروی سایپا اعلام شده . تو صفحه اول روزنامه ایران بود . عکسش رو به زودی میذارم .
5: موتور تندر قویتره
6: ظاهرش بهتر اسپرت میشه
7 : قابلیت تقویت موتور خوبی داره ( تندر )
8 : فنر بندی و میزان نفوذ صدا به کابین تندر بهتره .
9 : تندر خیلی جادار تر است .
10 : رینگ 15 تندر در مقابل رینگ 13 ریو
11: درهای بزرگ تندر که راحتی را به همراه دارد و به راحتی میشود به داخل رفت و بیرون اومد .
12: نرم بودن درها
13: مصرف دو خودرو خوب که تندر بهتره . به قول اون عکس که در صفحه اول روزنامه ایران بود .
14: صندوق بزرگتر تندر (510 لیتر )
15: راحتی در تندر در مسافت های طولانی به علت کم بودن صدای موتور و فنر بندی خوب .
16: نور بالای ضعیف چراغ های ریو
17: ایمنی بهتر تندر ( ترمز ABS و ABD و 2 ایربگ و...)
19: گشتاور بیشتر موتور تندر . گشتاور ریو : 135 نیوتن _ گشتاور تندر 148 نیوتن
20: باز هم بگید تندر چیش بهتره نسبت به ریو .
این هم ریو چپی
تندر ماشین پر قدرت و خوبیست و قطعا" نمیشه به این راحتی به زیر سوال بردش.
بزرگترین پوئن مثبت تندر , گیربکسشه که عده ای میگن , با مگان از یک خانواده هستند و دوستمون حسین آقا درست میفرمایند .
ولی باید توجه کرد که موتور ریو با توجه به کسری 100 سی سی نسبت تندر, و با موتوری سبک و کم حجم , راندمانی بسیار رویایی را پدید میاره که ما در کمتر ماشینی اینو میبینیم و امروزه شاهد هستیم در ظرف مدت 3 ماه قیمت ریو از 12.600 به 13.900 افزایش پیدا کرده و این حاصل بازده خوب این خودرو بوده که در ایران و در شرایط آب و هوایی مناسب , گردنکشی خود را در میان رقیبانش نشان داده .
بحث سرعت نیز یک موضوع , غیر کارشناسی است و نباید آخرین سرعت یک خودرو را میزان مناسبی برای بهتر بودن آن دانست . کما اینکه توی ایران کمتر کسی پیدا میشه که مثلا" در طول یک سال از سرعت 200 بهره ببره ... (مگر دیوانه باشه)
دوستان حد نهایی قیمتی که دوستمون گفتن 40 میلیون تومن هست نه بیشتر.یعنی سانتافه با قیمت بلای 50 میلیون هم نمیشه.
من تا جایی که توی بحث یادمه به این نتیجه رسیدیم که از این سه تا c5 -سوناتا و مزدا 3 یکی رو انتخاب کنی.
فقط و فقط لوگان
ریو واقعا نسبت به قیمتش ماشین عالیه ... به نظر من هم آدم تندر بخره پولش رو دور ریخته ..آخه تندر هم شد ماشین ...
ببخشید یه لحظه فکر کردم 50 تومن بود
پس بهترین انتخاب میتونه هیوندای کوپه باشه خیلی شیکه
در ضمن میتونی تیپ های پایینتر اپیروس و تا حدودی آزرا رو هم دورور 40 تومن بگیری(که پیشنهاد من اینه که هر ماشینی رو فول آپشن بگیری یعنی زیاد به فکر تیپ های پایین نباش)
ممنون از دوستان
برو تو کار تویوتا....
کامری 2007
سمند
405
لوگان
آخه تویوتا اگه فول آپشن نباشه حال نمی ده که فول آپشنش هم بالای 50 تومنه.جدیداً!!!!!!!!!!!!!!!!
بذار انتخاب رو راحت کنمنقل قول:
اگر دنبال انتخاب خودروی مسافرتی و خانوادگی بزرگ هستی سوناتا
اگر دنبال خودروی جمع و جور هستی مزدا 3
اینا بنظر میاد بهترین ها باشند توی کلاس خودشون در ایران
تندر هم گزینه خوبی هست به ریختش زیاد اهمیت نده بنظر من خیلی قشنگه.