حرفتون رو کاملا قبول دارم.مدل مانیتورم LG F700Pنقل قول:
حرفتون رو کاملا قبول دارم.مدل مانیتورم LG F700Pنقل قول:
بنظرم تا حدود زیادی این موضوع به مانیتور هم بر میگرده. من با این مشکلات زیاد بر خوردم. حتی درایور کارت گرافیک و نوع کارت گرافیک هم رو این موضوع تاثیر گذارنقل قول:
در یک مورد وقتی ویرایش عکسی را بر بر روی مانیتورهای CRT انجام میدادم و بعد همان عکس را بر روی مانیتور خودم می دیدم رنگها و شارپنس بسیار اغراق آمیز نمایش داده می شدند. این هم به خاطردقت پایین این گونه مانیتو رها و مورد دیگه کالیبره نبودن آنها است.
این روزا واسه من
جز این انگار که سوژه ای پیدا نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
canon sx10
برادران مورچه
به نظر بنده اين عكس كادر مناسبي داره ولي هم مشكل نور داره هم اين كه فوكوس در نقطه مناسبي نيست .نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز و حسن توجه شمانقل قول:
بله منظور بنده هم همین ادیت به صورت خاص و با نرمافزازهایی خارج از حیطه دوربین بود البته بنده در تنظیمات دوربین وقتی گزینههای مثل icontrast یا تنظیمات خاص دیگری انجام میدهم متوجه این مساله میباشم
در هر صورت بسیار از شما ممنون هستم.
ضمنا فراموش نشود که خیلی از عکساتونو خیلی خیلی دوست دارم
این رو هم از من داشته باشید تا بعد :
عکس جالبیه فقط سهم آسمون یکم زیاده (البته نظره شخصیه) دوم اگه اون قسمت که آبی شده با ادیت نارنجی میشد حرف نداشت . . .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hutter speed :1/160 sec
F/5.6
iso-400
سلامنقل قول:
به نظر من سهم آسمون خوبه و در مورد رنگ نارنجی موافقم
نقل قول:ممنونم دوستان. اما هدف من از گرفتن این عکس نمایش ابرها با این تضاد رنگی بود و با تغییر رنگ بنظرم عکس را از حالت طبیعی خارج می کنم.نقل قول:
عکس زیبایی شده. اگه با نرافزار بتوانید پس زمینه را کمی محو کنید بنظر زیبا تر هم خواهد شدنقل قول:
نمونه مشابه این عکس:
کد:http://delbaz.awardspace.com/tutorials/articles/basic/extract2.htm
ضمن تشکر فراوان از شما همونطور که گفتین عکس رو بافتوشاپ درست کردم نمی دونم خوب فتو کردم یا نه ولی به نظرم عکس جالبتر شده حق باشماست بازم ممنوننقل قول:
كوههاي اطراف روستاي اوروست .
Canon G9
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
عالی شده معلومه به فتوشاب به خوبی مسلط هستید اگه یکم بروری برگها و همینطور گردو ویرایش انجام بشه و کمی شارپ بشه بنظرم به حد ایده آل می رسه. شما مشکل عمق میدان زیاد دوربین های این رده را به خوبی جبران کردید:20:
موفق باشید
دوست عزیز ازراهنمایهای ارزشمند شما کمال تشکر را دارم طبق فرمایش شما با فتو شاپ برگها و گردو را شارپ کردم خوشحال میشوم نظرتان را بیان کنید مخصوصا اگر اشتباهی دارم حتما بگویید باتشکر .نقل قول:
بنظر بنده خیلی زیبا شده. البته من هم خیلی در ویرایش وارد نیستم اما از دید بنده عکس زیباتر جلوه میکنه.نقل قول:
چشمه آب شور - بالاي كوه - اطراف روستاي اوروست .
Canon G9
شرمنده ولی زاویه دوربینتون چندان به دلم ننشست.نقل قول:
سلام به رفقای گلم
اینم امروز گرفتم با sx1
می دونم شاید خوب نباشه اخه تازه کاریم
اینم واسه اونایی که مشکل سرعت ندارن
نقل قول:
کد:http://iraninternet.parsaspace.com/1/IMG_1182.JPG
همون چشمه آب شور البته با يه زاويه ديگه .
خیلی خیلی زیبا.نقل قول:
فقط به نظرم یکمی تو تار کردن پشت اغراق کردین.البته نظر منه.
عکسای من یعنی انقدر داغون بود که کسی مظری نده؟
ممنونمنقل قول:
دیگه خواستم عمق میدان زیاد رو حسابی جبران کنم :31: من مشکل عجیبی با عمق میدان دوربینم دارم.یکی از خصوصیات دوربین های این رده همین عمق میدان زیاده .فقط در حالت ماکرو تله میتوانم چنین عکسی با دوربینم بگیرم. این یکی رو با نرافزار ایجاد کردم
عکس اصلی با کراپ:
نمونه عکس های که با حالت ماکرو تله گرفتم:
این عمق میدان ایده آل منه .البته با شما موافقم در این عکس ویرایش شده کمی اغراق کردم
اختیار داری.این چه حرفیه. قشنگن،فقط یه مشکلی که هست،کادر بندی رو با درخت اینا تمرین کردن یکمی سخته.اول با منظره و با عکس های یکمی بازتر تمرین کنی بهتره.زودتر به نتیجه می رسی.نقل قول:
دوست عزيز لطف مي كني بگي اين عكسو كجا گرفتي . موضوع عكسات همشون جالب و حداقل تو اين تاپيك جديده . از اون لينكهايي هم كه داده بودي دومي فيلنر شده متاسفانه . شما دليلشو مي دوني ؟ موفق باشي .نقل قول:
.
سلام دوست گرامینقل قول:
ممنونم بخاطر نظر لطف شما. این عکس را در شهر گرمدره -کرج در یک مزرعه یونجه گرفتم. گونه های مختلفی از پرنده ها به خاطر همین مزرعه و باغهای اطراف آن در این محل زندگی میکنند. این پرنده در یکی از باغهای مجاور بر روی یک شاخه نشسته بود.
نمونه عکسی از این مزرعه
سایتی که لینک آن را در امضا قرار دادم یک سایت معروف در زمینه اشتراک گذاری عکس است و با ای دی یاهو می توانید به این سایت لاگین بشید وبرای خود یک اکانت شخصی برای اشتراک عکس هایتان ایجاد کنید. در چند هفته اخیر به خاطر جریاناتی که در کشور حکمفرما هست خیلی از ایرانی ها عکس هایی با این مضامین در این سایت قرار داده اند که در نهایت به این دلیل این سایت ف یلتر شد
موفق باشید
دوربیتون چیه ؟!
Panasonic Lumix DMC-FZ28نقل قول:
بله قبلا با همين لينكي كه شما داده بودي به اين سايت سر زده بودم و يه سري از عكساي شما رو اونجا ديدم . ولي دليل ف يلتر شدن اونو نمي دونستم كه شما گفتي . فقط يه سوال و اينكه چطور زمينه عكسا رو براي جبران عمق ميدان دوربين محو مي كني ؟ اگه قبلا پستي داده شده به من بگيد . ممنون .نقل قول:
سلامنقل قول:
عمق میدان را بوسیله فوتوشاپ و جدا کردن پس زمینه از سوژه و بلور کردن آن انجام دادم. در چند پست قبل آموزش آن را قرار دادم . با مراجعه به لینک زیر آن را مشاهده فرمایید:
موفق باشیدکد:http://delbaz.awardspace.com/tutorials/articles/basic/extract2.htm