سلام همشهری ها گل...
یه سوال ؟
برای پیش شماره 84 مرکز انقلاب از کجا بگیرم زود تر میده ؟
Printable View
سلام همشهری ها گل...
یه سوال ؟
برای پیش شماره 84 مرکز انقلاب از کجا بگیرم زود تر میده ؟
الان سرعت بقیه چه چنده ؟ (ماله من 20 هست)
یعنی مثل اون دفعه یک ماه طول می کشه که درست بشه یا نه؟
سلام اميد جوننقل قول:
بابا به اون آشناتون تو مخابرات بگو كه براي ما هم كاري بكنه:10:
ديگه كل ايران سرعت شون همون سرعت تو قرار داد شدهنقل قول:
به نظر من كه ديگه سرعتها بالا نميره البته شايد چند وقت ديگه براي اينكه باز كسايي مثل ما رو اسكل كنن سرعتها رو براي يه مدت كوتاهي ببرن بالا
سرعت منم شده 17
شبانه ها چطوره ؟
كسي خبر نداره؟
اینجوری نمیشه . باید یکم خشونت به کار ببریم که در مشهدی ها این جور خشونت ها وجود نداره .:41:
یه دفعه شورش کنیم دیگه می فهمن :21::21:
شبانه كه همون سرعت قبليه يعني 120نقل قول:
البته من هر وقت اومدم درباره خوبي سرعت گفتم خودمو چشم زدم :31:و فرداش يا اينترنت قطع شده با سرعت پايين اومده:13:
ايولنقل قول:
اگه شبانه شما 120 هست منم كه مطهري هستم پس همون حدود بايد باشه
راستي يه سپند دود كن چشم نزني كه مطهري قطع شه اينترنت منم قطعه
داداش من حتما سپنده رو دود ميكنم :31:نقل قول:
منم منطقه مطهري ام كجاي مطهري هستي؟
مطهري شمالي بالاتر از چارراه سي پنج متري
دقیقا همین کارو می کنند باز میبرن بالا ولی من پیشنهادم اینه که بریم یه 1مگ بگیریم با ماهی 2 تا 3 گیگ محدودیتنقل قول:
شما مشکوک می زنینقل قول:
اره بابا ماله من 15 16 استنقل قول:
عزیز من بعد این هممه هنوز ساده اینقل قول:
شما بگو چکار کنیم ما همون کار رو با صبا می *نیمنقل قول:
من خودم قبلا سرويس 1 مگ صبانت رو داشتم.
اما خيلي گرون بود (نسبت به 128)
16 تومان مي گرفتند فقط براي 2 گيگ حجم ترافيكي!
و در كمتر از يك هفته مصرف شد . بعد رفتم همين 128 رو گرفتم.
15.900 تومان با 5 گيگ ترافيك.
وقتي 1مگ به خانگي نميدن بايد با همين 128 بسوزيم و بسازيم:13:نقل قول:
من چند وقته دارم ميگم كه يه كاري بكنيم. به نظر تحصن آخرين و بهترين راه براي ماست... مي تونيم در مشهد جلوي استانداري، مخابرات يا شهرداري و جاهاي خاصي تحصن كنيم. نياز به مديريت كافي و مناسب داره كه بايد يه نفر قبول كنه به عنوان نفر اصلي بقيه رو مديريت كنه...
من كه 1 مگ گرفتم كاربر خانگي نيستم؟نقل قول:
وقتي 1مگ به خانگي نميدن بايد با همين 128 بسوزيم و بسازيم
خوبه اما چند نفر هستیم که بریم (همین 5 نفر تو تاپیک :41:)نقل قول:
بعدشم مثل درگیری های ...... همه رو جمع می کنن !! بهتره با خود نمایندگی ها یه کاری کنیم یعنی جمع بشیم تو یه نمایندگی (اصلی) .
الان من سرعتم به بایت هم می رسه یعنی تفاوت adsl با دایال آپ فقط اینکه همیشه adsl وصله ؟؟ :19::19:
ديگه خودتون گفتين يه جورايي اونها رو پيچوندين و لوله شون كردين با بردن مدارك كه Adsl رو براي شركت ميخوام و اون اوسكلها باور كردن:46:نقل قول:
نمايندگي ها هم خودشون مشكل دارن... اگه باشن بهتره ولي اگه نباشن هم عيبي نداره.نقل قول:
در ضمن چند نفر ديگه هم ميان از بچه هاي فورام ايران ويج هم هستند...
خدا کنه تو همه ی امور مملکت اینقدر وسواس داسته یاشین ..... نه؟
الحمدالله همه چی درسته فقط همین وضعیت اینترنت ایران هم درست میشه اینجا دیگه بهشته :31:
راه دیگه ای غیر اینکار نیست؟
اعتراض و فشار به سرویس دهنده ها...
تبلیغات منفی....
تحریم کردن سرویس ضعیف....
.
.
.
اگه همه رو بشه متحد كرد كه فقط يه روز از نت استفاده نكن ضرري بهشون ميرسه كه تا عمر دارن يادشون نره...
ولي بهترين راه فعلا همين تحصنه...
سلام
سرعت صبانت تو مشهد راضي كننده هست. نميدونم بعضي از دوستان چرا اينقدر مينالن.
دیشب سرعت محشر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه روزا هم مثل شبا بشه كه حرف نداره
سلام بر همه مشهدی های گل:40:
من 256 دارم. ساعت 12:37 نیمه شب هست!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من باید راضی باشم یا ناراضی؟!:20:
باتشکر
چه فايده كه اين سرعت، براي ثانيه هاي اول دانلوده. بعدش ميره رو سرعت قرارداد.نقل قول:
اين هم تست الان من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت تقریبا یکم بهتر شده الان بین 25 تا 30 باید راضی باشیم؟ :13:
خودشون میگن ما داریم سرعت استاندارد می دیم خب مگه شرکت های دیگه با همین سرعت پول کمتری نمی گیرند؟
من الان آسیاتک دارم...صبانت خوبه که بگیرم یا نه؟
شرکت رسانه نماینده صبانت سرعت یک مگابیت رو با 2 گیگ حجم دانلود 15900 تومان میده!! خوبه بگیرم یا نه؟ واقعا صبانت یک مگابیت سرعت داره؟؟؟
آقا سرنوشت مشترک های فیبر نوری چی شده کسی خبر داره
سلام دوستان من میخوام اینترنت پرسرعت در مشهد بگیرم تقریبا چیزی ازش نمیدونم میشه راهنماییم کنید .
کدوم شرکت بهتره و کمتر خرابی داره و سرعتو قیمتش خوبه ؟
برای 6 ماه میخوام حدودا 100 تومان با مودمش هزینه کنم ashena چطوره 6 ماهه 128 کیلو 28G با مودم و نصب 110 تومان
می ارزه ولی نمیدونم بدرد میخوره یا نه
لطفا هر چی یک نا وارد مثل من باید قبلش بدونه بگید
ممنون
دوست عزیز من یک همچین کاری می خوام بکنم , برم جای این 128 یه امگ بگیرم .نقل قول:
اما یک چیزی برام سواله ؟ اونم اینکه تا چند وقت پیش که سرعت 1 مگ بود , من سرعت دانلودم خوب بود
اما سرعت لود صفحات وبم کم بود تقریبا یک دهم ( می دونم باید کمتر باشه اما نه اینقدر) . حالا شما بگو وقتی یک مگ داشتی سرعت لود صفحات چند بود ( اپرا سرعت رو نشون می ده) .
من می خوام ببینم اگه بازم هم سرعت لود پایین باشه که دیگه 1 مگ نگیرم . چون , من لود از دانلود برام اهمیت بیشتری داره . با سپاس
چرا می شه یه کاریش کرد , در واقع اون محدودیت 128 یه جورایی حذق شدنقل قول:
تحصن , واقعا فکر نمی کنید خیلی موارد دیگر است که اهمیت بیشتری داره و چون مجبورید از کنارشون بدون تحصن می گذرید . در ضمن قرارداد 128 بود و نمی شه کاریش کردنقل قول:
از شما جا داره واقعا تشکر کنم , چون تا حالا آدم به این رضایت مندی ندیدم ( شایدم ذینفع باشید :27:)نقل قول:
تایید می شه و قبلا هم در این مورد ( اسپویلینگ بحث شده )نقل قول:
من تو روز امتحان نکردم و لی آخره شب همین حدود بود که شما میگی , باز یکم بهتر شد از 128 به 256 ارتقا پیدا کرده :13:نقل قول:
من صبا دارم بنظره شما آسیا تک بگیرم خوبه ؟نقل قول:
مثل اینکه اگه سریچ ریس مرکز بشید مجبور می شه راه بندازهنقل قول:
, نشد باید به بازرسی مخابرات شکایت کنید ( البته مواظب باشید تو سایتشون تروجان دارند:21:)
این سوال شما , سوال همه ی ماست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کدوم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2:
نقل قول:
به نظر من توی مشهد سابین داره خوب سرویس می ده.بخش فروش هم اگه مشکل داشته باشی پیگر کارت میشن :27: . یه بار واسه من یه مشکلی پیدا کردم هر جا زنگ زدم مشکلم حل نشد زنگ زدم فروش که دعوا کنم اون بنده خدا گوشی رو اونقدر نگه داشت تا بالاخره مشکلم حل شد.شما هم از اشنا نگیر یکی از دوستان گرفته بود بدبخت کرده بودنش :2:
برای 6 ماهه هم سرویس های 128 رو فک کنم 59 تومن می دن.خودت بزنگ بپرس...
دوست عزيز من اون زماني كه اين پست رو دادم وضعيت صبانت خوب بود. همينم باعث تعجبم شده بود كه چرا بعضيها ناراضين.نقل قول:
از شما جا داره واقعا تشکر کنم , چون تا حالا آدم به این رضایت مندی ندیدم ( شایدم ذینفع باشید
دوستان اینترنت از طریق ماهواره چه جوریاست؟
یعنی منظورم اینکه مخابرات نمی فهمه که ما داریم استفاده می کنیم (دستگاه مخصوصی داره؟)
چون دوستم استفاده می کنه با 110 تومن خرج اینترنت 1 مگ داره !!!! (هم دریافت و هم ارسال)
تشکرنقل قول:
نظر دیگر دوستان چیه ؟ از سابین کس دیگه ای هم خبر داره ؟
سوال من در مورد کدوم شرکت بهتره هنوز باقی مونده لطفا راهنماییم کنید ؟
می شه بگی وضعیت شما چی بود که راضی بودی عزیز؟نقل قول:
بابا در مورد این مورد که خیلی بحث شده , اما شما بگو دوست شما علاوه بر 110 تومن هزینه ی اولیه چقدر ماهیانه هزینه می کنه؟ و آیا سرویسش محدودیت داره یا نه ؟نقل قول:
@ Nevissande : دوست عزیز شما ما رو همیشه شرمنده می کنی اینقدر تشکر نکننقل قول:
آره خوب هنوز این سوال سر جاشه , ولی به راستی کدامیک بهتر است .
من یک پیشنهاد دارم بهتره سعی کنی تا می تونی سرعت رو بیشتر بگیری مثلا 1 مگ باشه خوبه با حجم 2 تا 3 گیگ در ماه و دانلود هم شب ها این روش از نامحدود با سرعت پایین خیلی بهتره
فقط 110 تومن (بدون هزینه ی نصب) هیچ هزینه ی دیگه ای هم نمی خواست. اما من شنیدم که مخابرات دستگاه های مخصوصی داره برای ردیابی که اگه سرعت ارسال اطلاعات بیش از یک حدی باشه ... درسته؟نقل قول:
وای...چقدر مردم از صبانت ناراحت هستند...ولی من تا الان با آسیاتک هیچ مشکلی ندارم...سرعتش هم عالیه(مخصوصا جمعه ها)...قیمتش نسبت به خدماتش خیلی مناسبه...من الان سرویش 512 رو ماهی 23320 تومان پول میدم...در منطقه مطهری هم هستم.
سرعت ؟ محدودیت حجمی داره؟نقل قول:
ولی اینی که شما میگی نمی شه 110 بدی و دیگه هیچی ( تازه شما می گی ارسال هم با ماهواره باشه این یکی فکر کنم محاله برای یک کاربر عادی )
در ضمن اینقدر گفتیم 6:45 که دیگه اینا هم گفتن بابا بذار گاو نباشیم و درستش کردن .
وضعيت خاصي نبود سرعت صبانت خوب بود . سرعت دانلودش هم همينطور.نقل قول:
می شه بگی وضعیت شما چی بود که راضی بودی عزیز؟