سلام دوستان.من چطوری میتونم مطالبم رو موضوع بندی کنم؟ (مثل سایت های دانلود)
با تشکر
Printable View
سلام دوستان.من چطوری میتونم مطالبم رو موضوع بندی کنم؟ (مثل سایت های دانلود)
با تشکر
ای بابا بخش سیستمهای مدیریت محتوا شده شهر ارواح ، کسی نیست به من کمک کنه ؟
مشکلتون چیه؟
بگید شاید بتونم کمکتون کنم!
ممنون/:5:
سلام دوست عزیز.من میخوام برای سایتم آرشیو موضوعی درست کنم.اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.نقل قول:
با تشکر
100 رحمت شهر ارواح !! کسی نبود جواب بده ؟نقل قول:
سلام ، من میخوام نیوک 8.2 رو روی free hostia نصب کنم ، فایل نیوک 8.2 رو به
صورت Zip شده روی Free Hostia آپلود کردم و با رفتن به قسمت Mysql یک
پایگاه داده ساختم اما موقع نصب و در صفحه اول که نام بانک اطلاعات به همراه یوزر
و پسوورد اون رو میدم و حتی آدرس سرور بانک اطلاعات رو طبق اون چیزی که در
سایت Free Hostia داده تغییر دادم همینطور یک بار هم Mysql را از لیست به
Mysql 4 تغییر دادم و اینم میدونم که برای سرورهای لینوکس باید نام بانک اطلاعات
را باید به صورت username_database name وارد کرد اما باز هم هنگام زدن
دکمه "صفحه بعد " با پیغام ختی روبرو میشم ، کسی از دوستان میتونه اشکال کار من
کجاست ؟ اگه میشه آموزش نصب نیوک رو حدالامکان به صورت تصویری بزاره ،
اگه امکانش نیست لااقل بگید مشکل کار من کجاست و چطور باید حلش کنم . ببخشید که
طولانی شد .
خوب مشکلت کجاست؟نقل قول:
سلام دوست عزیز.من میخوام برای سایتم آرشیو موضوعی درست کنم.اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.
ساختن موضوع که یه بحث ساده است!
توی جای خاصیش مشکل داری؟
سلام.من چون تا حالا در این زمینه کار نکردم اطلاعاتم خیلی کمه.مشکل اینجاست که اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم؟لطفا راهنماییم کنید.نقل قول:
با تشکر
ببین تو منوی مدیریت یه بخش هست به نام موضوعات...
رو اون کلیک کن...
بعد توی صفحه ای که باز میشه میتونی موضوعات رو معرفی کنی..
بعد هر پستی که ارسال میکنی متناسب با اون پست موضوع هم براش انتخاب میکنی (مثل وبلاگ)
سلام دوست عزیز.ممنون از راهنماییتون. من منظورم یه چیز دیگه بود وگر اینو بلدم.منظورم اینه که چطوری رو سایتم یه بلوکی يا ماژولی درست کنم که موضوعات رو با زیر شاخه ها نشون بده.مثل سایت های دانلود که مثلا در شاخه سیستم عامل : ویندوز - لینوکس - مکینتاژ وجود داره یا مثلا در شاخه سرگرمی زیرشاخه هایی مثل فیلم و آهنگ و ... وجود داره.یعنی در کل منظورم منویی که موضوعات با زیرشاخه هاش توش قرار میگیره.نقل قول:
با تشکر
احسنت ، منم مشکلم همینه بعد از اینکه نتونستم نیوک 8.2 روی freehostia نصب کنم ( که از کمک دوستان واقعانقل قول:
ممنونم که به من در راه اندازی سایت روی سرور free hostia کمک کردن :2: :18: :19: ) رفتم سراغ هاستهای
رایگان ایرانی و نیوک رو نصب کردم ( اما free hostia یه چیز دیگه بود ، حیف که نشد ) ، خواستم مثل سایتهای دانلود
یک بلوک به همراه شاخه ها و زیر شاخه های اون رو بسازم اما به غیر از ساختن خود بلوک موفق به ساختن شاخه
های اصلی و زیر شاخه های اون نشدم ، یک نگاهی به این سایتها بندازید که با نیوک ساخته شده :
takmobile.org و aksfa.net چطوری این شاخه ها و زیر شاخه ها رو با نیوک درست کرده ؟ جان من این یکدفعه رو
جواب بدید چند روزه لنگ ساختن اینها شدم اما نتونستم بسازم .
انا لله و انا الیه راجعون
جوان ناکام " انجمن سیستمهای مدیریت محتوا " به ملکوت اعلی پیوست .
روحش شاد و یادش گرامی
های .... اگر بار گران بودیم و رفتیم ، اگر نامهربان بودیم و رفتیم
شادی روحش جمیعا صلوات .
سلام،
برای این که بخوام موضوعات رو تقسیم بندی کنم ، باید به کدوم قسمت برم؟؟ من تازه واردم!!!!
منظورم شاخه بندیه!!! که هر تعداد موضوع تو یه شاخه قرار بگیرن!!
نقل قول:
سلام،
برای این که بخوام موضوعات رو تقسیم بندی کنم ، باید به کدوم قسمت برم؟؟ من تازه واردم!!!!
منظورم شاخه بندیه!!! که هر تعداد موضوع تو یه شاخه قرار بگیرن!!
نقل قول:
حسنت ، منم مشکلم همینه بعد از اینکه نتونستم نیوک 8.2 روی freehostia نصب کنم ( که از کمک دوستان واقعا
ممنونم که به من در راه اندازی سایت روی سرور free hostia کمک کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رفتم سراغ هاستهای
رایگان ایرانی و نیوک رو نصب کردم ( اما free hostia یه چیز دیگه بود ، حیف که نشد ) ، خواستم مثل سایتهای دانلود
یک بلوک به همراه شاخه ها و زیر شاخه های اون رو بسازم اما به غیر از ساختن خود بلوک موفق به ساختن شاخه
های اصلی و زیر شاخه های اون نشدم ، یک نگاهی به این سایتها بندازید که با نیوک ساخته شده :
takmobile.org و aksfa.net چطوری این شاخه ها و زیر شاخه ها رو با نیوک درست کرده ؟ جان من این یکدفعه رو
جواب بدید چند روزه لنگ ساختن اینها شدم اما نتونستم بسازم .
خدا وکیلی یه نفر تو این P30world.com نیست که این رو بلد باشه؟؟ و به ما کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز.ممنون از راهنماییتون. من منظورم یه چیز دیگه بود وگر اینو بلدم.منظورم اینه که چطوری رو سایتم یه بلوکی يا ماژولی درست کنم که موضوعات رو با زیر شاخه ها نشون بده.مثل سایت های دانلود که مثلا در شاخه سیستم عامل : ویندوز - لینوکس - مکینتاژ وجود داره یا مثلا در شاخه سرگرمی زیرشاخه هایی مثل فیلم و آهنگ و ... وجود داره.یعنی در کل منظورم منویی که موضوعات با زیرشاخه هاش توش قرار میگیره.
با تشکر
یه جا این آموزش رو پیدا کردم،یکی دیگه بود،ولی سخت بود دی: هنوز خودم تست نکردم ولی تست می کنم!!
1- خوب ابتدا یه سایتی مثل پی سی دانلود که دوست دارید آرشیوتون
اونجوری باشه رو انتخاب و با کنید
2- برید تو پنل مدیریت -> بلوکها -> ایجاد بلوک جدید
3- نام بلوک رو وارد کنید (مانند آرشیو دسته ای )
4- فیلد های آدرس فایل و نام فایل رو بزارید همنجوری بمونه
5- تو بخش ایدتور متن (فیلد مقالات سایت) یه گزینه ای است که یا نوشته TEXT ویا HTML ، مطمئن باشید که روی HTML باشه
6- برید تو صفحه سایتی رو که قبلا تو شماره 1 انتخاب و باز کردید و محتویات (شاخه ها و موضوعات ) آرشیو موضو عات اونو کالا کپی کنید (فقط شاخه ها و نام موضوعاتی که تو قالب اون بخش هستش رو می گم )
7- بعدش برگردید به صفحه مدیریت سایت خودتون و تو فیلد "مقالات سایت " Past کنید
8- بعد می تونید با همون ادیتور شاخه ها یا موضوعات رو ویرایش کنید
9- بعد شاخه ها رو تو مدیریت ماژولها -> خبرها با همین نام ها ایجاد کرده
10 - سایت اصلی خودتون رو باز کنید و روی شاخه های ایجاد شده کلیک کرده و از بالا ادرس صفجه رو کپی کنید
11- بعدش تو همون بلوک ایجاد شده متن مورد نظر رو انتخاب و با ابزار Create Link ادرس رو تو بخش URL پیست کنید و Sumit رو بزنید
12- بقیه شاخه ها رو هم همینجور ادامه بدید!
سلام...
این چیزی که میخواید بسازید من خودم هم خیلی دنبالش بودم ولی به نتیجه نرسیدم!
الان آرشیو موضوعی من رو تو سایتم ببینید..
اگه خوب بود بگید تا آموزش همینو براتون بذارم!
اسم سایت رو بدون فاصله ها تایپ کنید.
محتوای مخفی: آدرس سایت
بالاخره شاخه بندی کردم!!! همین روش جواب میده !!! عالی بود!! مشکل حل شد!! همین الان کارم تموم شد!!نقل قول:
نگاه کنید: Gigagame.ir
البته میتونید عکس و هرچیزی که خواستید بهش اظاف کنید که فعلآ حوصله نداشتم!! :D
سلام Elindel و Pedramch ، دستتون درد نکنه بالاخره یکی بداد این انجمن رسید و از مرگ نجاتش داد ، کارتون خیلی خوب بود ، سایتها رو نگاه کردم ، حالا یک نگاه به این دو سایت بندازید :
وکد:http://www.takmobile.org
من میخوام آرشیو موضوعی رو مثل آرشیو موضوعی این دو سایت درست کنم ، توی این انجمن راه حلشو نوشته ، من خودم میرم امتحان میکنم اما اگه شما امتحان کردید و نتیجه داد آموزش درستش رو اینجا بگزاید .کد:http://www.aksfa.net
کد:http://phpnuke.ir/ftopic-9208-days0-orderasc-0.html
Pedram جان شما هم آموزش ساخت آرشیو موضوعی سایت خودت رو بذار ، از شما هم جالب و کاربردی بود .
من که همون آموزشی که گذاشتم کار داد و خوب بود:: شما یه نگاه به سایت بندازید::GiGaGame.ir
Elendil جان فکر کنم از شما و پدرام مثل هم باشه ، درست نمیگم ؟
نه ، من شاخه بندی کردم، ماله dl kade که نبود!!!!نقل قول:
درسته ، درسته حق با شماست ، من نمیدونم امروز چرا همه چیزارو مثل هم میبینم.:18:نقل قول:
ببخشید الندیل ، من اینو پیدا نکردم ، کدومه میشه شکلشو بذاری :13:نقل قول:
یکی از اون عکسا همون جا هست، نیازی نیست ، به طور اتوماتیک روی HTML هست!!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من نویسنده برای سایتم گرفتم وقتی هم میخوان بیان وارد بخش مدیریت نمی دونم از کجا باید بیان !!
میشه راهنماییم کنید؟
سلام ، من منظورتو از نویسنده متوجه نشدم ، سیستم مدیریت محتوای سایت شما چیه ؟ نیوک یا مامبو یا ورد پرسنقل قول:
نقل قول:دقیقآ از هومنجا که خودتون لاگین میشید!!کد:http://yourwebsitename.ir/admin.php?
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم چطوری با نیوک 8.2 یک صفحه ی خود سایت رو بگذارم تو منوی اصلی
ممنون
يكم توضيح بده نميفهممنقل قول:
من یک صفحه تو قسمت افزودن صفحه یک صفحه درست کردم حالا می خواهم لینکش تو صفحه ی اول نشان داده بشود ممنون
نقل قول:
تا اونجا كه يادم مياد تو نيوك 8.2 ويرايش مشهد تيم خودش اون گوشه مياد!!
اگه نمياد برين بلوك دستي بسازيد و يا برين سايت مشهد تيم بلوكشو دانلود كنيد
مشکل حل شد ممنون باید بلوکش رو فعال می کردم بعد یک سوال دیگر چطور می شود تو ادیتور خبرش از کد html استفاده کرد
ميخواي كد html بريزي توش موقعه پست گزينه كد داره .. كد هاي html بريز تو كد ؤ بعد دوباره روي كد كليك كن نوشته مياد.. كد html شما هم نشان داده ميشهنقل قول:
خوب مدیران و دوستان عزیز ممنون
اما من به مشکل برخوردم هاست من دایرکت ادمین اون فایل ویدویی رو دانلود کردم بع قدم به قدم پیش رفتم تا بعد از ایجاد دیتا بیس به مشکل خوردم اونجایی که میگه سایتتون رو بنویسید و بعد نیوک رو وارد کنید . اگه ممکنه راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز نمیشه
شما بايد وارد mysql managet شويد جديد يك اكانت بسازيد و اطلاعات رمز و .. وارد كنيدنقل قول:
و بعد موقعه نصب اطلاعات وارد كرده رو درخواست ميكند و وارد كنيد.. direct admin خيلي راحته شما صحفه اي كه sql ساختيد بازنگه داريد و روش نصب رو قدم قدم طي كنيد
درست نشد . چیکار کنم . من زودتر میخوام سایت رو بیارم بالا . عزیزان بزارید از اول براتون توضیح بدم. ببین من اومدم لوکال هاست رو نصب کنم تا آخرش هم رفتم اما اونجایی که میگه در صفحه باز شده و قسمت Your Projects نام روت نیوک خود را انتخاب کنید
کلیک که میکنی اینو میگه : در حال حاضر مشکلي در ارتباط با تنظيمات بانک اطلاعاتي وجود دارد
خوب این یه مشکل بود . اما دومی هم که روشنه دیگه 2 پست بالاتره . ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرماین.
دوستان عزیز من نیوک 8.2 رو نصب کردم و الآن یک مشکل دارم
من می خوام منوی اصلی سایتم اینجوری بشه ولی بلد نیستم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ماژول بود به نام ماژول شاخه ها که اونم نصب کردم ولی باز هم نتونستم
اگر دوستان بتونند راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
اگر هم کسی نتونست راهنماییم کنه و قضیه پولی بود باز هم لطف میکنه اگر کمک کنه .
نقل قول:
اطلاعات رو برام بفرستيد تا براتون درست كنم
متوجه نشدم کدوم اطلاعات رو میگی . راهنمایی میکنید ؟