شما باید خودتون رو به سمت دیگر کشتی برسونین. برای همین باید از کانتینر ها به صورت زیگزاگی بالا برین... (Space زدن منظم و پشت سر هم)نقل قول:
Printable View
شما باید خودتون رو به سمت دیگر کشتی برسونین. برای همین باید از کانتینر ها به صورت زیگزاگی بالا برین... (Space زدن منظم و پشت سر هم)نقل قول:
سلام ، من توی مرحله ی دو گیر کردم :31:
نمی دونم که چه جوری دنبال اون مرده برم ؟؟
اون مرده از یه جایی رد می شه که ما می بینمش ولی نمی دونم از کجا تعقیبش کنم :41:
همون جا که یه هو همه چی میریزه؟؟؟نقل قول:
اگه اونجاست بیا یه کم عقب روی دیواره ها که ریختن جا دست هست...بپر اونا رو بگیر....
اون قلابت هم میتونی گیر بدی و چیزایی رو بکشی...
پایین رو هم نگاه کن معمولا سوراخی هست که از توش رد شی...
سلام دوستان
شرمنده من سوالم رو اینجا مطرح می کنم
من یه جایی گیر کرم نمی دونم باید چیکار کنم:
یه جای هست که یه در بزگه که برای بازکردنش باید روی دوتا سنگ وایستی خب مشکل اینجاس که تو یالن کناری دوتا سنگ هست اما اگه اونارو برداری در سالن بسته می شه؟ لطفا یه رتهنمایی بفرمایین ممنون می شم
چرا شرمنده باشین؟ سوالتون مربوط به همین تاپیک میشه!نقل قول:
در اتاق کناری, سنگ رو بردارین. روی همون صفحه کف زمین برین و برای پرت کردن کلید Caps Lock رو بزنین.
سنگ دیگه رو به همین صورت پرتاب کنین. بعد از باز شدن در, به سرعت از اون عبور کنین.
سلام
بالاخره چیز رایدر رو هم گرفتم .
ولی بازیش بالای 180 سال هست . هیکل لارا رو چقدر چیز ساختن ، من نسخه های قبلی رو بازی نکرده بودم ، نمی دونم اونا هم اینطوری چیز بودند یا نه اما مثل فیلماش هست تازه بدتر .
بگذریم
مرحله اول بعد از اینکه اون سیاه مو قشنگه تیر بهش شوت میکنه ، بعد نشون میده تو قایق داره باهاش چت میکنه ، که مایو پوشیده ، چیکار باید بکنم ، زیر آب یه در بزرگ هست که وسطش یه میلس ، E رو میگه بزن ، میزنم دسته رو میکشه بیرون بعد مثل چیز برمیگرده 10000 بار اینکارو چیز کردم اما رد نشد یه گشتی تو آب زدم 2تا چیز شبیه فرمون پیدا کردم با دوتا چیز دیگه شبیه الماس بعد دوباره رفتم سراغ اون در بزرگه اما باز نشد .
چیکار باید بکنم ؟
ای کاش اول از همه دو نسخه قبلی این سری بازی رو میرفتین. (به خاطر داستان دنباله دار بازی)نقل قول:
بعد از اینکه دو تا دسته ای که پیدا میکنین روی در قرار گرفتند, باید دسته ها رو به ترتیب طوری بکشین تا سه تا شکل در دایره وسط قرار بگیره.
دمت چیز داداشنقل قول:
بعد از اینکه دو تا دسته ای که پیدا میکنین روی در قرار گرفتند, باید دسته ها رو به ترتیب طوری بکشین تا سه تا شکل در دایره وسط قرار بگیره.
ولی مشکل منم همینه که نمی دونم چیز ها رو چطوری رو در بذارم ، دسته هارو که دستم میگیرم نزدیک در مشیم هیچ علامت یا چیز خاصی نمیاد و نمیگه مثلا دکمه چیز رو بزنم که دسته رو بذاره رو چیز .
دوتا دسته ها رو پیدا کردم + دوتا جایزه بود فکر کنم چون وقتی پیداشون کردم آهنگ چیز زد ، الان دوتا دسته هارو انداختم کنار در که هروقت رفتم تو تو بازی راحت چیزشون کنم ، وقتی نزدیکش میشم فقط اون دسته وسط اجازه تغییر داره که اونم میکشم عین چیز بدنشین برمیگرده سرجاش .
مرسی دوست عزیز بابت توضیحات. من خودم رو به کشتی رسوندم داخل کشتی هم شدم. همه دشمنان روی عرضه کشتی رو هم کشتم از این جا به بعد باید چیکار کنم؟ مشکل من دقیقا این قسمت هست.نقل قول:
شما باید خودتون رو به سمت دیگر کشتی برسونین. برای همین باید از کانتینر ها به صورت زیگزاگی بالا برین... (Space زدن منظم و پشت سر هم)
خیلی چیز چیز میکنین... صحبتتون صورت قشنگی نداره! :hmm:نقل قول:
این قسمت بازی مشخصه که در پست قبلیم هم راهنماییتون کردم. گنج ها هم که مربوط به بخش Extras میشه.
خودتون رو باید به انتهای کشتی برسونین و وارد کشتی بشین. (ار روش گفته شده در پست قبلی باید به اخر کشتی برین.)نقل قول:
آقا قضيه ي اين lara's shadow چيه؟ديروز تريلرشو ديدم يعني شخصيت اون همزاد لارا تو بازيو داريم...خيلي وسوسه شدم.البته آخرش زد xbox 360 .حالا نميدونم اومده يا نه!!!!!!ميخوامـــــــــــــش
سلام دوستان
من همون اول بازی گیر کردم.
وقتی ساختمون منفجر شد و یه کم که جلو رفتم . بعد از عبور از قسمتی که راه رو شکسته و از زیر اتیش گرفته. وارد یک اتاق بزرگی میشه که سنگ و چوب هم وسطش افتاده.
از اونجا به بعد دیگه فقط یک راه است که تهش به بن بست میرسه.
نمیدونم که باید از کدوم راه برم. چون هیچ راهی نیست.
از دوستان خواهشمندم که راهنمایی بفرمایند.
ببین بالا سرت یه چیز گرد نیست؟؟؟؟اگه بود با قلابت بپر و اونو بگیر....:10:نقل قول:
اگه تونستی از محیط اونجا عکس بذار:46:
بعد از رد کردن اتاق وارد راهرو میشین که تهش به هیچ وجه بن بست نیست. نرسیده به ته راهرو, کف جلوی ورودی خراب و در هم باز میشه. بعد از رد کردن اون راهرو مسیر سمت چپ رو ادامه میدین. برای رد کردن آتیش های کف اتاق از قلابتون استفاده میکنین و تاب میخورین. اون ور سالن هم از نرده شکسته رد میشین...نقل قول:
آقا تو تایلند odin map room گیر کردم اگه میشه کمک کنید اونجا که یه حوضچه ای هست
یه حلقه ای هم هست که چپ وراست. میره میگه باید بکشیش ولی هی سر تکون میده و
اونو نمیکشه باید چیکار کرد؟
با تشکر از همه ی دوستان.
مشکل حل شد.
من داشتم دور خودم میچرخیدم.
لطفا یک عکس از اون محیط که توش گیر کردید رو بزارید :46:نقل قول:
اگه باید بکشیش فکر کنم بعد از اینکه با قلابت گرفتیش دکمه E رو بزنی...امتحان کن...نقل قول:
تو مراحل قبل هم اینکارو کردم ولی وقتی eرو میزنم سرشو تکون میده .
میخواین عکس از اونجا رو بزارم؟
من که گفتم الان همه این بازی رو فتح کردن در جا جوابمو میدن!:13:
کد:http://tehranpic.net/images/t3pk7k7z57j211s4jhd5.jpg
کد:http://tehranpic.net/images/rusa26tcebgfpaly7u8.jpg
وقتی حلقه رو گرفتین به سمت چپ خودتون رو تاب بدین... بعدش به پشت بپرین تا لبه رو بگیرین.نقل قول:
ممنون اون کارو کردم ولی میفته اونور حوضچه ولی اگه شما اینکارو کردین جواب ذاذه بهم
خبر بدین.
ببخشین در مورد چیزی که میگه نظری ندارین
کد:http://tehranpic.net/images/t3pk7k7z57j211s4jhd5.jpg
- وقتی خودتون رو به سمت چپ تاب میدین, با زدن کلید S به پشت بپرین. درست روی سکو میفته... (عین زاویه عکس ضمیمه عمل بشه)نقل قول:
- صحبت از دسته افقی هست که اون طرف قرار گرفته و از دیوار بیرون زده. شما باید خودتون رو به اون میله برسونین و به پایین بکشین... نتیجه اینکه دروازه زیر آب باز میشه.
سپاس گزارم واقعا ممنون
عالي بود درست شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال : تو مکزيکم (MAYAN CALENDER) دو تا روز شمار هست که بايد روزهاي خاصي تنظيم بشن.
هر دوتا رو انجام دادم دروازه UNDERWORLD بازشد ولي تا خواستم از اينطرف برم وسط ميدون ديدم که بسته شد
خودشم که ميگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هر چی میخوام دوباره اونکارارو بکنم نمیشه ولی گفته AGAIN
شما باید از موتورت استفاده کنی و قبل از بسته شدن راه ورودی خودت رو به داخل مقبره یا هر چیزی که بهش میگی برسونی....:11:نقل قول:
الان که بسته شده دیگه هم باز نمیشه چیکار کنم؟
تازه با موتورم چیکار کنم؟
از کجا برم نکنه از همون راهی که تیغ داره؟از اونجا رفتم خیلی طول میکشه که!
ممنون
اون راه را هم باید با موتور بری... اگر دقت کنی اون دستگیره ای که در را درباره باز میکنه نیاز به یک سر دیگر هم دارد که گم شده... جریان بازی رو دنبال کن ... در طی بازی پیدایش میکنی....نقل قول:
برایت آرزوی موفقیت میکنم..:11::11::11::8:
شما دوتا سر رو پیدا کردین؟؟؟اگه اره دقیق بگید چه کارایی کردین تا بهتون بگم باید چه کار کنید!!!نقل قول:
بله هر دو تا رو پیدا کردم همونی که باید با طناب سنگو بندازی زمین سوراخ میشه دیگه؟
بعد هر دو تا روز شمارو تنظیم کردم همون طوری که تو عکس معلومه مجسمه بزرگ بالا اومد
بقیه هم از دهنشون آتیش بیرون زد.
تا خواستم از اینور برم اونور ذیذم همه چی بسته ست و فقط مجسمه بالاست از اون بالا هم که نمیشه پرید
چون موتور بالا نمیره بعد از اون خودش گفت دوباره باید همه کارارو انجام بدی که نمیشه!
امیدوارم کافی باشه توضیحاتم
پس چی شد دوستان؟
منتظرما!!!!
دقیق یادم نیست !
ولی باید باز می کردی سریع با موتور می رفتی زیر زمین تا بسته نشده !
تنها جایی که زیاد گیر کردم این بود (1 ساعت :دی)
نقل قول:دوست من تنها راهش همینه که به محض اینکه در باز شد با سرعت سوار موتور بشید و به سمت دریچه حرکت کنید....راه دیگه ای نداره....چندبار که امتحان کنید و راه رو یاد بگیرید به راحتی میرسید...مطمن باشید وقت کافی واسه رسیدن هست فقط یه کم سریع کار کنید...نقل قول:
تشکر...
:31:تو مرحله ي مكزيك وقتي با موتور مي ري تو زير زمين يه كم تو اون دالان ها كه مي چرخي به يه جايي مي رسي كه يه گودال بزرگه هر جور سعي كردم از روش با موتور بپرم نشد لطفا كمك كنين یه تصویر برام بذارین موردم تا حالا تو یک بازی این قدر گیر نکرده بودم
اگه ممکنه شما یه تصویر بزار بگیم که چکار کنی...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو مرحله ي مكزيك وقتي با موتور مي ري تو زير زمين يه كم تو اون دالان ها كه مي چرخي به يه جايي مي رسي كه يه گودال بزرگه هر جور سعي كردم از روش با موتور بپرم نشد لطفا كمك كنين یه تصویر برام بذارین موردم تا حالا تو یک بازی این قدر گیر نکرده بودم
تا اونجایی که من یادمه موتورو بزار اونجا پیاده برو...
اگه ممکنه شما یه تصویر بزار بگیم که چکار کنی...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو مرحله ي مكزيك وقتي با موتور مي ري تو زير زمين يه كم تو اون دالان ها كه مي چرخي به يه جايي مي رسي كه يه گودال بزرگه هر جور سعي كردم از روش با موتور بپرم نشد لطفا كمك كنين یه تصویر برام بذارین موردم تا حالا تو یک بازی این قدر گیر نکرده بودم
تا اونجایی که من یادمه موتورو بزار اونجا پیاده برو...
مرحله ایسلند اول مر حله گیر کردم کمک می کنین
چند تا جواب و یک سوال
توی مکزیک شما باید از اون میله های رو دیوار بالا بری
بعد یه قسمتی از دیوار جای دست داره اونو میگیری و خود به خود
میاد پایین و سکو سر جاش میاد
توی ایسلند اگه همون اولشی که
باید چند تا سنگ رو سر جاش بزاری بری بالا و با کمک نیروی فوق العاده تور thor
سنگا رو بچرخونی تا سه تا پرتو نور بیفته جلوی در بزرگ بعدش باید با همون نیرو در رو باز کنی
سوال
توی ایسلند بخشی که باید از روی پل رد شد چند تا سنگ میاد و پل رو خراب میکنه کجا باید بپرم و چیکار باید بکنم؟
نمی دونم از حرفام سر در اوردین یا نه
چون زیاد واضح صحبت نمیکنم D:
سنگ زیر پاتون به سمت جلو متمایل میشه. قبلا از خراب شدنش لبه مقابل رو میگیرین و ادامه میدین.نقل قول:
وقتی به اخر لبه میرسین به میله پایین ستون کناری پرش کنین.
به روی سراشیبی بیفتین و در اخر به روی میله مقابل بپرین.
از اینجا به بعد دیگه مسیر حرکتون سر راسته. از بین ستون ها (لبه ها) حرکت میکنین... خودتون رو به بالا, اولین دالان سمت راست میرسوین و بالا میرین...
كمك:
اوايل مرحله توي كشتي هستم
ميرم پايين بايد 3 تا سنگ رو بوسيله اهرم بچرخونم
يكي از سنگ هاي اهرم داره و 2 تاي ديگه ندارن
يكي رو پيدا كردم همون بغل بود
حالا اون يكي كجاس ؟ هر چي ميگردم نيست
دسته دوم تو همون محوطه جلوی ورودی, کف دریاست. اما دسته سوم... در صورتی که روبه روی ورودی مجسمه بزرگ مرجانی باشین, یه خرابه مرجانی دقیقا پشت سر, دست راست قرار گرفته که در داخل اون, روی یه پایه, محور رو می تونید پیدا کنید...نقل قول: