تا یه ماه دیگه سی902 بطور کامل به ایران میرسه؟
آخه بعضی ها میگن با ورود سی902 تو سز کا850 میخوره میگم بذارم بعد سی902 بگیرم که افت خودشو کرده باشه
نظر شما چیه
Printable View
تا یه ماه دیگه سی902 بطور کامل به ایران میرسه؟
آخه بعضی ها میگن با ورود سی902 تو سز کا850 میخوره میگم بذارم بعد سی902 بگیرم که افت خودشو کرده باشه
نظر شما چیه
دوربین c902 از کا850 بهتره و علاوه بر این c902 جی پی اس هم داره ولی تو سایر زمینه ها مثل هم هستند ضمنا c902 موقع ورود به احتمال قیمتی حدود 500تومن داره که با این قیمت اصلا نمی صرفه ولی الان کا850 افت قیمتش کرده و کاملا قیمتش مناسبهنقل قول:
دوستان عزیز c902تو بازار موجود قیمت ش هم ی جا پرسیدم 486
دوست عزیز کجا ؟ گارانتی هم داشت؟نقل قول:
پچ کا850 هست؟مثل نوکیا میشه رمز بذاری؟
ممنون کری جان یعنی الان کا850 بگیرم خیلی ضرر نمیکنم؟نقل قول:
این موبایل هنوز هک نشده:10:نقل قول:
فقط با برنامه میشه
K850 از هر نظر زیبا تر از c902 و درضمن از نظر دوربین هم فکر کنم k850 بهتره
من تو علاالدین دیدم... قیمتشو نگرفتم ولی اصولا باید همون حدود 500 باشه و با توجه به قیمت جهانیش کم کم تا 400-420 پایین خواهد اومد... ( از در خیابون حافظ اگه وارد بشی سمت راست مغازه ی دوم یا سوم این حدودا بود ... )نقل قول:
دوست عزیز کجا ؟ گارانتی هم داشت؟
گارانتی هم که قطعا نداشته...!
من در هر دو مورد رو نظرم عکس نظر شماست... به خصوص در مورد زیبایی...!نقل قول:
K850 از هر نظر زیبا تر از c902 و درضمن از نظر دوربین هم فکر کنم k850 بهتره
همون مغازه ای که میگی من 400 تومن ازش قیمت کردم.فقط هم اونجا داره.نقل قول:
دوربین 902 قطعا بهتر از 850 خواهد بود و شکی درش نیست اما فکر کنم در بقیه موارد 850 بهتر از 902 باشه.
در مورد زیبایی هم کاملا صلیقه ای است.
قیمت 430 تمن امروز سوال کردم
در مورد دوربین K850 مجهز به فلاش زنون بوده و تصاویر بهتری ارایه می ده.اینترفیس دوربین هر دو تقریبا یکیه.فقطنقل قول:
C902 هشت تا کلید لمسی برای تنظیم دوربین در اطراف صفحه نمایش داره.
در مورد زیبایی C902 قطری معادل 10.5 و یکی از نازک ترین ها به حساب میاد.اما K850 هم زیبایی خاص خودشو داره.
K850 صفحه نمایش بزگتری داره.
در کل K850 ترجیح می دم.:8:
سلام
امروز یه کا 850 با گارانتی اصلی سیتادل از کزمانشاه خریدم 385000 تومن
از همه مهمتر باطری اصلی گوشی هستش.
دوربینش فوق العادس
فقط یه سوال در حالتی که نور کمه مخصوصا در اطاق یا خانه دوربین عکاسی گوشی بره بره حرکت می کنه ولی در محیط باز و روشن فوق العاده روان وسریعه.آیا راه حلی واسه حل این قضیه در خونه واطاق وجو د داره که عین بیرون روان شه؟
ممنون میشم کمک کنید
یه سوال دیگه اینکه تا 4 گیگ ساپورت می کنه.؟
واقعا صداش معرکس در حد ان 73 قدیمی هستش.
معرکس
:20:
سلام.یه سوال.
چرا وقتی دست روی سنسور نور گوشی میذازیم صفحه تاریک میشه.در صورتی که به نظر من باید برعکس باشه.هر چی نور کمتر صفحه روشن تر.
وقتی دست رو هم بر میداریم صفحه روشن میشه.
اغا بعضی از ام پی تری ها تو گوشیم 850 بد میخونه یعنی صدای خش خش میده بیشتراشونم اونایی هستند که با کیفیت 24 هستند کسی میدونه دلیلش چیه؟ایا شما هم این وضعیت براتون پیش اومده؟
برای مثال این ام پی تری
کد:http://download2.emp3.ir/Music/Farid/T/24/Farid%20-%20Tazegia.mp3
من خودم 850 دارم فلاشش همچین چیز مالی نیست.نقل قول:
مخصوصا وقتی فاصله نزدیک باشه که اگه فلاش بزنه عکس افتضاح می شه.
k800 فلاشش بهتر بود.
در ضمن C902 قابلیت تشخیص چهره داره.
باید قبول کرد که سری C جدیدتره و بهتره.
دوستان k850 داران كمكم كنيد
يه سوال درباره دوربين؟
من يه چند تا عكس گرفتم با فلش دوربين اما عكسها تاريك هستند يعني هيچي نشون نميده از چيه؟
اين براي من جالبه چون اگر در جاي تاريك هم عكس بندازي بايد با فلاش عكس روشن باشه؟
آيا مشكلي وجود داره؟
من تا حالا سعي كردم در جاي تاريك عكس بردارم كه روشن و عكس واضح باشه اما عكسها تاريك بوده؟ آيا تنظيم خاصي وجود داره؟
فلشی که روی C902 هست جدید هست و از نوع photo flash.از لحاظ قدرت کمی از Xenon flashs ضعیفتر هست ولی مزایای بیشتری داره.عکس گرفتن بدون وقفه,مصرف انرژی کمتر...
فلش K850 توری هست که موقع فلش نور محیط را حذف میکنه.درنتیجه شما باید توی روز فلش را خاموش کنید.:10:نقل قول:
برای یک گوشی با دوربین 5 مگا رم 512 بسیار کمه ،حداقل باید یک رم 2گیگابایتی داشته باشه.نور کم هم یکی از دلایل حرکت آروم دوربینه.نقل قول:
نوشته شده توسط my_consort_is_my_life [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم هم تا 4 گیگا ساپورت می کنه.توسایت سونی اریکسون هست.
سلام من توي اهواز زندگي ميكنم كا 850 قيمت كردم 460 تومان بدون گارانتي
قيمتش همه جا اينه يا اينكه اينجا گرون ميدن
دوست عزیز این گوشی تهران 325 تمن
خدايي ؟
من تو چه دزد بازاري زندگي ميكنم و خبر ندارم !!!!!
نه دوست عزیز.من هم شیراز 330 کمی بیشتر و کمتر سراغ دارم.نقل قول:
سلام من توي اهواز زندگي ميكنم كا 850 قيمت كردم 460 تومان بدون گارانتي
قيمتش همه جا اينه يا اينكه اينجا گرون ميدن
دزد بازار گفتی و ول کردی.....
با سلام به دوستان عزیز
من میخواهم یک گوشی K850i بخرم
میخواستم ببینم گوشی خوبی هست؟
چه معایبی دارد؟
دوربین و صداش چطوره؟
کلا راهنمایی کنید
با تشکر
آقا اخر سر یکی به ما جواب درست و حسابی نداد با توجه به پشت گوشی که درب باطری به طور ویژه باز می شه کجا گوشی لیبل زده که سریال پشت گوشی رو با جعبه چک کرد و کجاش زده ساخت چین؟؟؟
---------------
درضمن یکی از دوستان که در چند صفحه ی قبل من این سوال رو پرسیده بودم ی سری جواب داد که واقعا منطقی نبود (چون شما وقتی گوشی رو روشن کنی دیگه فروشنده گوشی رو پس نمی گیره پس باید راحی هم برای تشخیص اصل بودن از بیرون باشه)
نه اونقدرا که میگن. C902 انتخاب بهتریه.نقل قول:
فلاشش فقط اسم زنون داره و حتی از K800 هم ضعیف تره. صداش عالیه.
میگن دگمه های لمسیش خراب میشه.(مال من که هنوز نشده)
احتمال خز شدنش زیاده.در کل پیشنهاد من C902 است.
هیج جای گوشی هیچ لیبلی نزده.خیالت راحت.نقل قول:
مگه نه اينكه در جاي تاريك اگه عكس رو با فلش بگيري محيط رو روشن بايد بكنه تو عكس؟نقل قول:
پس چرا براي من تو عكس همه جا تاريكه؟ فقط اگر چيزي نزديك دوربين باشه رو اون خيلي نزديك يه كمي نشون ميده
يه سوال ديگه؟
من ميخوام يه هندزفري براي k850 بخرم كدوم مدل خوبه؟ كاراييش هم بگيد همراه با قيمتش ممنون ميشم....
دوربین k850 از c902 بهتر نباشه هیچ وقت بدتر نیست.فلاشش هم بعد از n82 از قوی ترین فلاش هاست.البته عکس های n82 هم اونطور که من تو گوشی های دوستام دیدم بهتر نیست.اینکه بعضی ها از عکس های K850 ایراد می گیرن چون دوربینو خوب تنظیم نمی کنن.در ضمن K850 سنسور حرکتی داره که معلوم نیست C902 داشته باشه.اینترفیس K850 یکی از بهترین هاست.در مورد دکمه ها هم رفیقم از وقتی اومد خریده.چند بار هم از دستش افتاده و قاب مابش داغون.ولی هنوز ایراد پیدا نکرده.K850 مجهز به 3 WALKMAN PLAYER است و صدای خیلی خوبی هم داره.قیمت C902 بر خلاف قابلیتهاش حتما از K850 بیشتره.850 بهتره و صفحه نمایش بزرگتری هم داره.نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
:40: ONLY K.KING 850 :40:
برای دیدن لیبل گوشیت باید باطری رو دربیاری و به کفه پایین نگاهکن یک سوراخی بر روی کفه ای سفیدی دیده میشه که با یک وسیله ای نوک تیز بزار دم سوراخ وبکشش بیرون که یک صفحه ای نایلونی بیرون میاید که لیبل فوق هست
اگه یه سر به کلوپ C902 بزنی تفاوت کیفیت رو می فهمی.نقل قول:
فلاشش مطمئن باش از 800 ضعیف تره.چون با یه K810 که داداشم داره بغل هم گذاشتم و تست کردم.
اما در مورد تنظیم دوربین.من که گوشیهای K700 ,K750,K800,K850 رو تجربه کردم میدونم چه جوری دوربین رو تنظیم کنم.C902 هم سنسور داره هم قابلیت تشخیص چهره که 850 نداره. تازه تو مدیا سنترش گزینه TV out هم اضافه شده.GPS هم که داره. مدیا سنتر و اینتر فیس مطمئن باش از 850 بهتره و جدید تره.جای تعجب هم نداره گوشی که ساخت سال 2008 باشه مطمئنا از گوشی سال 2007 بهتره.
به کلوپ c902 سر زدم.Gsm arena هم گفته که فلاش c902 از زنون ها قوی تره.اینو قبول دارم که C902 بهترین کیفیتو تو 5 مگاپیکسلی ها داره و بر خلاف k850 تشخیص چهره و تثبیت کننده داره.TV Out هم داره.ولی به جز دوربین برتری بر k850 نداره.GPS هم فکر نکنم داشته باشه.نقل قول:
قابل توجه اونایی که می گن سری k به تاریخ پیوست:
K900 سونی اریکسون به زودی معرفی می شود.
*دوربین 7.2 مگاپیکسلی با لنز Carl-Zeiss و 3 برابر زوم اپتیکال ،فلاش زنون ، فوکوس اتوماتیک ، پوشش تیتانیومی ،کلید دوگانه دوربین ،Best Pic
*پشتیبانی از چهار باند HSDPA/EDGE/UMTS
*صفحه نمایش 2.2 اینچی بارزولیشن 440x352 با قابلیت نمایش 262k رنگ و سطح آینه ای
*پشتیبانی از دو نوع کارت حافظه m2 و MicroSD
اینترفیس سایبر شات نسخه 2.1
*Walkman 3.1 Player
*سی پی یو Ti-OMAP با سرعت 400 مگاهرتز
*پرازشگر تصویر Nvidia Ge Force 5500
*پلتفورم JP-8
معرکـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــس
منبع نداری معرفی کنی؟
gps داره مطمئنم.نقل قول:
پس چه برتری دیگه ای دیگه باید داشته باشه تا شما قبول کنی که 902 بهتره ؟
اقا توی یکی از موضوع ها (کمک در مورد K850i) که یکی از دوستان ساختم یک نفر که به گفته ی خودش تعمیر کار می گه k850 نگیر چون زود خراب می شه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (قضیه حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
اینا همش خالی بندیه.ساخته ذهن بعضی افراد متفرقه که واسه خودشون با فوتو شاپ طراحی می کنن.نقل قول:
مطمئن باش دیگه شاهد سری k نخواهیم بود.
بیخیال.ما که نگفتیم دیگه تولید نمیشه سری k.نقل قول:
قابل توجه اونایی که می گن سری k به تاریخ پیوست:
K900 سونی اریکسون به زودی معرفی می شود.
*دوربین 7.2 مگاپیکسلی با لنز Carl-Zeiss و 3 برابر زوم اپتیکال ،فلاش زنون ، فوکوس اتوماتیک ، پوشش تیتانیومی ،کلید دوگانه دوربین ،Best Pic
*پشتیبانی از چهار باند HSDPA/EDGE/UMTS
*صفحه نمایش 2.2 اینچی بارزولیشن 440x352 با قابلیت نمایش 262k رنگ و سطح آینه ای
*پشتیبانی از دو نوع کارت حافظه m2 و MicroSD
اینترفیس سایبر شات نسخه 2.1
*Walkman 3.1 Player
*سی پی یو Ti-OMAP با سرعت 400 مگاهرتز
*پرازشگر تصویر Nvidia Ge Force 5500
*پلتفورم JP-8
معرکـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــس
خود سونی اریکسون روش نامگذاریش رو عوض کرده.
من که بعید میدونم همچین چیزی ارائه بشه.