هم اسمی ...
این دانلود به صورت یکجاش خرابه وقتی دانلود میکنی میخواد نصب بشه نصب با موفقیت انجام میشه ولی من در اون مل چیزی نمیبینم لطف کن اون نصب رو بردار همه عکارو بریز توی یه فولدر بعدش زیپ کن بده
ممنونم
Printable View
هم اسمی ...
این دانلود به صورت یکجاش خرابه وقتی دانلود میکنی میخواد نصب بشه نصب با موفقیت انجام میشه ولی من در اون مل چیزی نمیبینم لطف کن اون نصب رو بردار همه عکارو بریز توی یه فولدر بعدش زیپ کن بده
ممنونم
این پیغام میگه کارت گرافیک شما pixel shader ورژن 2 رو ساپورت نمی کنهنقل قول:
با این کارت گرافیک نمیتونی بازی کنی
مر حله 18 رو تموم کردم بعد که کاراکترش عوض شد دیگه حال نکردم ادامه بدم این نرو خیلی منو اذیت کرد اما دانته بیشتر مراحلی رو که با دانته رفتم A گرفتم اما با نرو به زور B می گرفتم غولا رو هم با دانته خیلی راحت می کشتم اکثر غولا تکراری بودن چون با نرو قبلا حالشونو گرفته بودم اما این آخری منو یاد Gow 2 انداخت!!!
سلام دوستان!!!من هم بازی را گرفتم و عجب چیزی هستش باید به سازنده ها افرین گفت عجب بازی مشتی دانته هم که خیلی مشتی هست!!!
اما دوستان درجه سختی بازی کجاست من چیزی پیدا نکردم؟؟؟؟؟
بازی ترینر نداره بریم بازیو بخریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي ترينر داره ... البته من امروز گرفتم تست كردم كار نكرد.نقل قول:
بازی ترینر نداره بریم بازیو بخریم ؟
مشتی بودن این بازی رو تایید می کنم :دینقل قول:
همون اول بازی دو تا گزینه هست یکی human اون یکی رو هم الان یادم نیست
دوستان يه ادرسي بديد كه بتونم سفارشش بدم. تا اين بازي مياد به شهرمون من دق ميكنم.
این yamato؟
من گرفتمش ولی انگار نمیشه ازش استفاده کرد
سلام
بازی قشنگی هستش بخصوص سیستم مبارزاتش که به نظر من عالیه
ولی طراحی بعضی از شخصیتها جالب نیست مثلا" طراحی اون زنه که توی دموی مرحله سوم ظاهر میشه به خصوص اندامش مثل عروسکهای باربی هستش و اگه دقت کرده باشین دقیقا" مثل عروسک بدنش کاملا" صاف و حالت پروتز مانند طراحی شده
تکسچرهای بعضی لوکیشن ها از نزدیک اصلا" چنگی به دل نمیزنه
ولی در کل یه نظر من گیم پلی بارس و صدا و روند بازی جالب و مهیج هستش هرچند که مانسترهای اول بازی خیلی بد طراحی شدن و بیشتر شبیه دلقکهای سیرک هستن تا مانستر!
باید n زو بزنی البته زیاد دوام نداره ولی اگه تکنیک هاش رو بخری خیلی قشنگننقل قول:
فهمیدم چیهنقل قول:
باعث میشه که نیرو بتونه به حالت deamon بره
بازی قشنگی بود رو دوتا درجه سختی رفتمش و دارم دو تای دیگه رو میرم
بالاخره تونستم تموم secret mission ها رو تموم کنم
کسی درباره secret mission کمک خواست بگه در خدمتیم
بچه ها صداي دموي من با تصوير منطبق نيست.ميشه بگيد چي كار كنم؟ممنونتون ميشم.
سلام من تو مرحله آخرش گیر کردم
اولش که دمو شد Don't Send داد اومد بیرون بعدش دوباره رفتم این سری دموش رو رد کردم بعد اون غوله رو کشتم دوباره دمو شد بعدش اون مجسمه رو هر کاری می کنم نمی میره مشت پرت می کنه جا خالی می دم بعدش با کلید B که همون ضربه دستش هست بهش ضربه می زنم بعدش صورتشو می یاره جلو ولی بازم خیلی دوره اصلا بهش نمی خوره؟!
باید کار خاصی کنم یا باگ شده؟!
ببین رفیق خیلی آسونه کافیه که وقتی مجسمه دست راستشو میاره بلا فاصله بعد جاخالی دادن با B بزن به دستش، بعد دستشو عقب میکشه و با دست چپش حمله میکنه. باید خیلی سریع بپری و تو هوا B رو بزنی. اگه بهش خورد سرشو پایین میاره و با یه B کارش تمومه.
من این بازی رو قبلا تو ایکس پی نصب کردم ولی الان تو ویستا نصب کردم ... خیلی بیشتر حال میده و نسبت به ایکس پی روون تره و گرافیکش هم بهتره.
یه سوال فنی
من الان 2 تا ویندوز دارم هم ایکس پی و هم ویستا
می تونم سیو ایکس پی رو تو ویستا هم اجرا کنم؟!
فک کنم تو ویستا هم مثل ایکس پی تو درایو C سیو می کنه من امتحان کردم نشد
اگه شدنیه لطفا راهنمایی کنید
شدنش که میشه ولی من همچین کاری رو با بازی Stranglehold کردم بعدش وسطای بازیم هی ارور dont send میداد !نقل قول:
یه سوال فنی
من الان 2 تا ویندوز دارم هم ایکس پی و هم ویستا
می تونم سیو ایکس پی رو تو ویستا هم اجرا کنم؟!
فک کنم تو ویستا هم مثل ایکس پی تو درایو C سیو می کنه من امتحان کردم نشد
اگه شدنیه لطفا راهنمایی کنید
ولی این رو امتحان نکردم.
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
قبل از کارت یه بک آپ از ذخیره ی بازیت بگیر.
آره میشه اگه محل ذخیره سیو رو تو ویستا بدونینقل قول:
نمی دونم بک آپ چیه می شه توضیح بدیننقل قول:
من تو ایکس پی سیو بازی رو از درایو سی تو یه درایو دیگه کپی کردم بعدش تو ویستا رفتم تو درایو سی کپی کردم اما تاثیری نداشت!!!
دقیقا هینطورهنقل قول:
حتی سرعت لود من هم در ویسا بیشتر شد
البته حتما توصیه میکنم در ویستا از درایور 175,19 استفاده کنید خیلی تاثیر داره
یعنی چی از درایور 175,19 استفاده کنیم ؟نقل قول:
البته حتما توصیه میکنم در ویستا از درایور 175,19 استفاده کنید خیلی تاثیر داره
اگه کارت گرافیکت gforce هست می تونی این داریور رو نصب کنینقل قول:
درایور جدید باعث بهبود عملکرد کارت گرافیک میشه
از این تاپیک می تونی دانلود کنی
درخواست، بحث و تبادل نظر درباره درایورهای کارتهای گرافیکی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=179441
از راهنماییتون ممنونم ولی این درایور که 50 مگابایته !! :18:
اشکم در میاد تا به خوام دانلود کنم :27:
نسخه ویستا 32 بیت فقط 35 مگابایت هستنقل قول:
و حدود 2:30 طول میکشه تا دانلود بشه
خوب ... من ویستای 64 بیتی دارم.نقل قول:
نسخه ویستا 32 بیت فقط 35 مگابایت هست
و حدود 2:30 طول میکشه تا دانلود بشه
ببینم فقط 2 ساعت و 30 دقیقه طول میکشه ؟!!! فقط ؟!!! آره ؟ فقط و فقط 2 ساعت و 30 دقیقه ؟ :18:
اولش فکر کردم منظورت 2 دقیقه و 30 ثانیه س :31:
با سلام به شما دوستان عزیز آقا من دیروز شروع کردم به بازی کردن علان یه جا گیر کردم ولا مرحله 8 تو جنگله همه جاش رفتم اون مار ماننده رو هم کشتم یه جا رسیدم یه درسخ تو زیر پله خونه بود خشکش کردم رفتم توش رسیدم به اینجا عکسش رو میگذارم لطفا راحنمایی کنید اگه میدونید اشتباه رفتم بگید که باید کجا برم بد جور تو کفم دستتون درد نکنه خدانگهدار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونطوري كه من فهميدم شما بايد در خلاف جهت سايه ي مجسمه بري ، اگر درست بري ، بر مي گردي به همونجا كه هستي ، اگر غلط بري بايد با چند دشمن بجنگي ...
کسی می دونه سر ویرژیل چه بلایی اومده؟
توی این قسمت که کسی سعی نکرد به طور مستقیم بهش اشاره کنه.
دانته ام که شمشیرشو از کیسه خلیفه به ملت می بخشه !!!!!!!!!!!!!!
اصلا یه نفر توضیح بده که از داستان یک تا حالا چه سرگذشتی داشته؟:20::2::2:
سلام.آره راست میگه.از ورژل خبری نیست تو این بازی ؟
تو صفحه اول تاپیک و تو اولین پست داستان کامل بازی هستنقل قول:
توضیح در مورد شخصیتهای بازی هم هست البته تو صفحات بعدیش
gamespot بالاخره نسخه PC ریویو کرد . امتیاز 8.0 به بازی داد! به نسخه های 360 و ps3 هم همین امتیاز رو داده بود.
یه پوئن مثبت برای کپکام به حساب میاد چون معمولا پورت بازیهاش به pc خوب در نمیومدن. از طرفی طرفداران رزیدنت اویل هم میتونن امیدوارم باشن که در صورتی که RE5 برای PC هم عرضه بشه شاهد نسخه ای در حد کنسول ها خواهند بود.
منظور دوستان ورجیل هستش نه ورژیل
ورجیل تو 1 بوسیله ی داداشش یعنی دانته کشته می شه دویل می کرای 3 در اصل فلش بک هستش و داستانش قبل از دویل می کرای 1 اتفاق افتاده!!!
منم با ورجیل خیلی حال می کردم
اما تو 1 هم تا اونجایی که یادمه آخرش گلوریا می میمیره اما تو این سری هم بودش دختر آرخام هم بود که یه سکانس بیشتر ازش نشون نداد کلا دویل می کرای تو داستان زیاد تاکید نداره مخصوصا تو 2 اش که فقط رو اکشن بازی تمرکز کرده بودش وداد همه ی طرفداراش رو در آورد اما با 3 جبران کرد 4 هم نمره ی قبولی می گیره برای اینکه همه چی مشخص بشه بازم باید منتظر شماره های بعدیش باشیم
بله من 35 مگابایت رو تو 2ساعت و 30 دقیقه دانلود کردمنقل قول:
و درسته برای 64بیتی حدود 50 مگابات است که دانلودش بیشتر طول میکشه
بازی بسیار عالی بود من در عرض 5 روز تمومش کردم به نظر من شفافیت تصویرش از کنسول هم بیشتر بود ولی اگه کلا با نسخه ی کنسول ps3 . xbox360 مقایسه میکری به نظر من کلا فرق زیادی با کنسول نمیکرد و در کل میشه گفت خوبتر هم بود همچنین خوبیش این بود که سیستم بالایی نمیخواست ولی کمی کسل کنندش این بود که هر غول رو باید 3 بار میکشتی 2 بار با نرو و یک بار هم با دانته ولی اون وسایلی که دانته برمیداشت مانند همون چمدانی که به تیرکمون تبدیل میشد و موشک ازش بیرون میومد خیلی قشنگ بود در کل به نظر من بهترین بازی بود که توی سال 2008 بازی کردم البته Mass Effect هم خوب بود.
امتیازش هم قابل قبول بود.
موفق و سربلند باشید.
بروبچ کل بازی چند تا مرحله س ؟
با کسل کننده بودنش موافق نیستمنقل قول:
به نظر من هم تو سال 2008 بهترین بازی بود البته تا الان
در کل حسابی چسبید:31:
20 مرحلهنقل قول:
کل بازی 20 تا مرحله است.نقل قول:
که بین 5 تا مدی که جایزه میده Hell & Hell خفن سخته!!!!!!
من اول مرحله 11 گیر کردم بعد از مبارزه با دانته توی قصری که نمیدونم چه طوری برم هیچ راهی نیست که بتونم برم لطفا کمک کنید