طبق عکس انجام بدیننقل قول:
Printable View
طبق عکس انجام بدیننقل قول:
دوستان برای من clipart فعال نمیشه و این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل نصب مجدد clipart رو امتحان کردم جواب نداد .
مشکل دیگه هم اینه که برای اضافه کردن فایلهای فلش developer tools رو به منو اضافه کردم ولی تو حالت غیر فعال قرار داره. مشکل از چیه ؟
ممنون
Start> Settings> Control Panel> Add/Remove Programs> Add/Remove> Maintenance Mode Options> Add or Remove Features> Next> Office Shared Features> Clip Organizer> Run from My Computer> Run all from My Computer> Updateنقل قول:
بسته به ورژن آفیستون این مراحل متفاوته اما در کل همین روال هست با یک یا چند مرحله کم تر...
واقعا ممنون. من این مراحل رو می رفتم اما از طریق programs and features نمی رفتم. این بار جواب داد. در ضمن اون قابلیت هم اضافه شد . یعنی مشکل دوم. کل office shared رو روی run from my computer گذاشتم.نقل قول:
یه آموزش کامل برای ساخت اسلاید تو پاور پوینت میخواستم اگه یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
راستی اگه یه فایلی با پاور پوینت 2007 بسازم با پاور پوینت 2010 راحت اجرا میشه؟
من می خواهم که یک فایل پاور پوینت که فقط چندتا عکس متحرک و یک موزیک متن داره رو روی سی دی بندازم و لی هر کاری می کنم یکدفعه وسط رایت سی دی رو می زنه بیرون حالا من باید چیکار کنم من باید تا دوشنبه این فایل رو تحویل بدهم تورو خدا یکی کمک کنه
خسته نباشد ،
من می خوام رو تک تک اسلایدها بک گراند متفاوت بزارم ، می خوام از بک گراند خود نرم افزار باشه، منتها وقتی بک گراند و انتخاب می کنم رو همه اسلایدها نمایش داده میشه،
یا حجم فایل بیشتر از سیدی بوده یا مراحل رایت کردن را درست انجام نمیدیدنقل قول:
به تعداد موردنیاز اسلاید ایجاد کنید واز منوی design روی یکی از theme ها راست کیلیک کنید وapply to selected slide را انتخاب کنیدنقل قول:
درود
کاملترین کتاب فارسی پاورپوینت 2010 واسه دنلود رو لینک میدهید که بگیرم و بخونم؟
سپاس
سلام--
چطور پاورپوینت های فارسی را به ورد یا pdf تبدیل کنم تا ویرایش کنم وپرینت بگیرم-----متشکر---
سلام من میخام با پاورپوینت 2007یه اسلاید ایجاد کنم که توش خلاصه ای از اسلایدای دیگه باشه فک کنم باید برم توview=>slide sorter ولی بعدش نمیدونم چیکارکنم
با سلام
ببخشيد گزينه هاي تب Developer پاورپوينت 2007 كامپيوترم غيرفعاله ؟
مي شه كمك كنيد كه مشكل از چيه ؟
سلام
power point 2010 64bit دارم...وقتی میخوام یه ویدئو توی اسلاید قرار بدم ارور زیر رو میده:
powerpoint cannot insert a video from the selected file.verify that a necessary 64-bit codec for this media format is installed,and then try again
چی کار کنم؟
سلام
یک پاور دارم که در یکی از اسلایدهاش متنی دارم و صوت همان متن را هم دارم
چطور تا تمام شدن این اسلاید به اسلاید بعد نرود (یعنی آهنگی که روی این اسلاید گذاشتم متن را بخواند و بعد روی اسلاید بعدی برود)
2- چطور آهنگ مربوط به این اسلاید را رویش بگذارم
سلامنقل قول:
شما نرم افزار زیر رو نصب کنین ببینین مشکل رفع میشه؟:
سلام چجوري ميشه شيپ متحرك تو اسلايدم بزارم؟؟
مثلا نوشتم
ايران
ايران
ميخوام تو قسمت بعدي اينو بنويسم
ايران ----> تهران
ايران ----> تبريز
نميدونم ميشه اون فلشا با نوشته ها بعدش رو با افكت بيارم
يعني تعيين كنم با كليك فلش اولي بياد با كليك بعدي تهران (مثه افكت بين اسلايدا)
سلام
چجوری میشه یه فایل ویدیو رو در پاور پوینت 2010 قرار داد؟!
فرمت ویدیو mp4 و 3gp هستش. به پسوندش ربطی داره؟؟ (حجم ویدیو حدود 13 مگابایته)
پیغامی که برای من لود شدن ویدیو بهم میده.......
لطفا اگه چیزی میدونید راهنماییم کنیم :n16:
سلام.اگه منظورتون اینه که این تب رو در Ribbon پاورپوینت ندارین این مسیر رو یرین:نقل قول:
1- وارد Options پاورپوینت بشین (File-->Options)
2-از سمت چپ گزینه Customize Ribbon رو بزنین.
3-در سمت راست تیک Developer رو بزنین
lGood Luck!!!
سلام.دوست من اگر فرمت فایل رو به avi کانورت کنین این مشکل حل میشه.این مشکل واسه اینه که کدک این فرمت رو سیستمتو نیست.اینم لینک منبه از مایکروسافت که میگه اگر پلیر مربوط به مدیا رو قبلا نصب کرده باشین این مشکل حل خواهد شد:نقل قول:
کد:http://office.microsoft.com/en-us/powerpoint-help/add-a-quicktime-video-mov-mp4-to-my-presentation-HA010338306.aspx
باسلام به اساتید بزرگوار:
چجوری می تونم یه فایل فلش رو در پاورپوینت 2013 فرا بخونم.از ترفندهای پاورپوینت 2010 استفاده کردم نشد
کمگ فوری ممنون
با سلام
ضمن عرض خسته نباشيد بايد بگم من پاورپوينت 2007 دارم كه گزينه هاي زير مجموعه تب Developer واقع در قسمت Ribbon غير فعاله . ( مثلا اون عكس چكش كه از اونجا بايد انيميشن هاي فلشو وارد پاروپوينت كرد )
ضمن اينكه من فكر مي كردم مشكل از سي دي نرم افزار باشه و اونو از دوتا شركت مختلفم نصب كردم اما مشكل حل نشد ؟!
مي شه راهنمايي كنيد ممنون مي شم
با تشكر
این کارو انجام بدین :
دوست من این روش زیر را امتحان کردین؟مربوط به 2010 هست.2013 ندارم که امتحان کنم.عکسها کاملا گویا هست واسه همین کل مطلب رو رفرنس دادم:n05::n05:نقل قول:
کد:http://www.ispringsolutions.com/articles/how-to-manually-insert-flash-into-powerpoint-2010.html
سلام بزرگوار امتحان می کنم متشکرم
دو مورد به ذهنم میرسهنقل قول:
1 - net. framework روی سیستمت نصب نیست یا قدیمیه
2- موقع نصب آفیس vba نصب نشده
سلام---2 سوال دارم--
1--فایلی با پسوند پاور پوینت دارم که هر صفحه ان 3 خط ویک عکس است و159 صفحه است ومی خواهم پرینت بگیرم واز طرفی چون159 صفحه زیاد وهر صفحه فضای خالی زیادی دارد چطوری این صفحات را کمک کنم یا کوچک کند یا الاقل هر صفخه پرینت رابه 4صفحه پاورپوینت تبدیل کنم وپرینت بگیرم--
2-صفحات با رنگهای مختلف است چطوری همه صفحات را پس زمینه انها رایک رنگ کنم مثلا سفید کنم----متشکر
سلامنقل قول:
1) Ctrl+P >Settings روی Print all slides کلیک کنین و تعداد اسلایدهایی که میخواین تو یک صفحه پرینت شه رو انتخاب کنین
2) Design> Themes>Office Thme روش کلیک راست کنین و Apply to All Slides
سلام این لینک باز نمی شودنقل قول:
سلام این را پاسخ می دهید مرسینقل قول:
نقل قول:
این لینک همان توضیحاتی هست که دادم با این حال این متنشه:
کد:Add a QuickTime video (.mov, .mp4) to my presentation
With PowerPoint 2010, when you have the QuickTime player installed on your computer, you can insert an Apple QuickTime movie (.mov, .mp4) file.The PowerPoint 2010 64-bit version is not compatible with 32-bit versions of QuickTime or Flash. You must install a 64-bit version of QuickTime or Flash, or a 32-bit version of PowerPoint 2010.To embed or link to a QuickTime video from your PowerPoint presentation, see [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من می خوام برای نوشته هام یک افکت بذارم که وارد صفحه شن و یک افکت بذارم که از صفحه خارج شن ولی همین که افکت دومی رو می ذارم افکت اول از بین می ره :( اگه می شه راهنمایی کنید
سلام
برای فرمول در پاور چطور میشه فرمول با متن در یک خط باشد و با متن جابه جا شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز وقتی باکس که توش فرمول رونوشتی رو انتخاب کنی با نشانه گر های کیبورد می تونید اونو هر چه قدر می خوای جا به جا کنی و برای اینکه با متن جا به جا شه قبل از این که افکت بذاری با ctrl هم فرمول هممتن رو انتخاب کن و بعد افکت بذار براش
اگه متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح :n16:بدم
دوستان عزیزم من به یه مشکل کوچیک برخوردم اگه میشه کمکم کنید
من پاورپوینت 2003 رو بلدم ولی روی سیستمم پاورپوینت 2010 نصبه
من اسلاید هامو درست کردم ولی اتوماتیک نمیره اسلاید بعدی
بعدم که میخوام روی یه اسلاید کلی، مدت بیشتری بمونه
یکی کمکم کنه لطفا
سلام خسته نباشيد من تمام ترفند هاي پاور پوينت رو بلدم اما مشكلم اينه كه نمي تونم يه پاور زيبا ارائه بدم منظورم اينه كه نمي دونم چه ديزايني و چه مدل پاوري بيشتر مناسب تحقيقات دبيرستاني هست ميشه لطفا كمك كنيد ؟ ممنون مي شم
دوستان دنبال یه پروژه آماده از Powerpoint 2010 !
بصورت حرفه ای!
میشه لطف کنید ؟!:n16:
موضوع هم هر چی باشه...فقط از تمامیه امکانات پاورپوینت استفاده شده باشه!
سرچ کنید در گوگل بنویسید POWERPOINT TEMPLATES ...کلی نمونه های عالی میاره، یه کم باید وقت بذارید و دانلود کنید بسته به اون چیزی که نیاز دارید..
خيلي ممنون واقعا كمكم كرديننقل قول:
باسلام . مشکل من تو اينکه در پاورپوينت2013بعضی از عکسها به صورت کامل نمايش داده نميشه (پاورپوينتو تو 2010کار کردم)
فردا کنفرانس دارم .لطفاً کمکم کنيد.:n03::n28:
نقل قول:
سلام مرسی از شما
ببخشید
وقتی که مثلاً همان متن را تغییر سایز بعداً بدهم دوباره خط ها جابه جا می شوند و فرمول ها را یکی یکی باید جابه جا کنم راهی نیست که این مشکل پیش نیاید