راست میگه! نکنه 96 بودی حالا شدی 512 میگی عجیب غریب. یا اینکه از اینم بیشتر شدی؟:31: به ما هم یه ندا بده بریم سرعتمونو عجیب غریب کنیم داداش.نقل قول:
:46:
Printable View
راست میگه! نکنه 96 بودی حالا شدی 512 میگی عجیب غریب. یا اینکه از اینم بیشتر شدی؟:31: به ما هم یه ندا بده بریم سرعتمونو عجیب غریب کنیم داداش.نقل قول:
:46:
بابا این مسخره بازیا چیه .. سرعت دانلود رو بردند بالا آپلود رو کلا از بین برده این پارس آنلاین زنگ میزنم میگم نمیتونم آپلود کنم میگند به ما ربط نداره مشکل خودتونه
با سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم
بهترین سرویس دهنده ی اینترنت تو رشت چه شرکتی هست ؟ که شبانه ی رایگان هم داشته باشه ؟
فکر کنم از مهر امسال به مدت 4 سال باید به رشت نقل مکان کنم:20:
به خاطر همین میخواستم بدونم اونجا چه شرکتی خوب سرویس ADSL میده:46:؟
اندیشه سبز خزرنقل قول:
البته یک سری مشکلات امنیتی داره ولی سرویساش بد نیست
قبلا تو رشت ParsOnline حرف اول رو میزد اما 1 هفته هست که سرعت دانلود رو بشدت پایین اورده که حتی از حد معمول هم کمتره !
میتونید از نظرسنجی متوجه این قضیه بشید تا حالا پارس انلاین رتبه اول رو داشت اما روز به روز داره به طرفداران ASK افزوده میشه !
این جمله:نقل قول:
میتونید از نظرسنجی متوجه این قضیه بشید تا حالا پارس انلاین رتبه اول رو داشت اما روز به روز داره به طرفداران ASK افزوده میشه !
منم با این جمله موافقم الان چند وقتیه که اندیشه سبز سرویس خیلی خوبی میده.البته قبلا هم خوب بود ولی شماره یک نبود. برای نظر بقیه احترام قائلم ولی من اندیشه رو انتخاب می کنم(البته کردم:31: پشیمونم نیستم):40:
میشه بگی این مشکلات امنیتی چیه؟؟:46:نقل قول:
درود.جناب وحید دانشگاه اینجا قبول شدین؟جون 4 سال گفتین فهمیدم.خوش بحالتون .من که همش آواره این شهر و اون شهر بودم و احتمالا از مهر یا باید برم تاکستان یا سربازی.
من قبل از اینکه به adsl مجهز بشم حدود 8 سال با اندیشه بودم.خیلی هم دوست داشتم واسه adsl هم برم اندیشه.ولی چون تنوع سرویس های پارس آنلاین بهتر بود و من ترافیک بیشتری میخواستم دیگه سراغ اندیشه نرفتم ولی اندیشه هم بهترین سرویس دهنده خدمات اینترنتی تو گیلانه نه فقط رشت.[در ضمن دوستانی که گفتن سرعت پارس آنلاین کم شده توجه کنن که اگه این اتفاق بعد از تعمیرات مخابرات بوده (مثلا خط 5 روز 4 شهریور چند ساعتی قطع بود و همینطور بقیه خط ها در روزهای دیگه) باشه .من هم این مشکل رو داشتم یهو سرعتم 30 تا کم شد.بعد با تهران تماس گرفتم مشکلم حل شد .بخاطر نویز بود.الان هم با سرعت عالی در حال دانلودم.
سلام دوستان من الان 2 ساله كه از پارس آنلاين adsl دارم قبلش از انديشه داشتم..خدايش سرعت پارس آنلاين هميشه از سرويسي كه شما در خواست كردين بيشتره..و اصلآ قابل مقايسه با انديشه نيست انديشه 256 در ساعت 6 غروب نهايتآ33 34 اجازه دانلود بهتون بده ..ولي ژارس آنلاين كمتر از 40 نيست ...من الان سرعتم ارتقاع دادم 384 گرفتم كه خودتون ببينيد تست سرعتمو و خودتون قضاوت كنيد..ساعت 11:26 ظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:من از پارس آنلاين adsl دارم و برادرم از انديشه هر دو در يك ساختمان ساكن هستيم با پيش شماره 722 ...از نظر سرعت دانلود كردن پارس آنلاين اوله ولي از نظر آپلود انديشه بهتره ...سرعت دانلود 128 حداقل 22 k/b بر ثانيه و حد اكثر 30 هستش...سرعت دانلود سرويس 256 پارس آنلاين بين 33 الي 45 هستش كه اغلب بالاي 40 k/b است..سرعت دانلود 384 بين 45 و اكثرآ بالاي 54 k/b هستش....نقل قول:
ضمنآ علت قطع شدن و كاهش پارس آنلاين عدم اطلاع رساني اين شركت به يوزرهاي خود بود كه در تمامي مناطق مخابراتي رشت سيستم سخت افزاري اين شركت تعويض گرديد...كه الان 3 روزه كه ارتقاع سيستم با موفقيت به پايان رسيده است..و همه چيز به روال قبلي برگشته است
اینم سرویس 384 در ساعت 12:15 ظهر
سلام به همه دوستان همشهری
یه مدتی اینجا سر نمیزدم...
تست 96 اندیشه
جالبه هر با یه چیزه :31:
باشه قبوله داداش. حالا چرا اینقدر بهتون بر خورد. جملات Bold و 2-3 بار ادیت.نقل قول:
پارس انلاین خیلی بهتره اصلا همه میایم از پارس میگیریم. :46: ما که بخیل نیستیم خوشبحال صاحباش و یوزراش:31: ما فقط نظر شخصیمونو گفتیم.
همشهریان عزیز این رو تازه تو سایت اندیشه نوشتن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاهش تعرفه مخابرات:
پس از گذشت دو سال از تصویب مصوبه سازمان تنظيم مقررات سرانجام مخابرات با تمکین از این مصوبه آبونمان استفاده از خدمات ADSL را از 3000 تومان به 1000 تومان کاهش داد.
گفتن اطلاع داده باشم.
مدتی بود اندیشه حسابی حال میداد ، من که 96 داشتم شبها می شد 512 و با سرعت 70KB/s دانلود میکردم.
برای شما جدیدا اینطوری نشد ؟؟
برای خیلی ها اینجوریهنقل قول:
تو هم برو حالشو ببر:31::27:
آره دوست عزیز :46:نقل قول:
و چون ADSL از نونه شب و خونه گرفتن واجب تره واسه همین میخواستم بهترین شرکت سرویس دهنده رو انتخاب:31:
کنم که دوستان راهنمایی کردن
من الان از صبانت استفاده میکنم در کل نه خوبه نه بد :31:
یه سوال دیگه هم داشتم
آیا اندیشه ی سبز خزر ارتباطی با صبانت داره ؟
چون تو قسمت ریز مصرف صبانت شهر رشت هم بود و هرچی سرچ کردم نمایندگی از صبانت اونجا پیدا نکردم
واسه همین فکر کردم که شاید اندیشه سبز خزر ارتباطی با صبانت داشته باشه
نقل قول:
فکر نکنم ارتباطی داشته باشه.شما اگه حضوری هم به پارس آنلاین و اندیشه سر بزنید و سرویس ها رو هم مقایسه کنید خوبه.
سلام من یکی از دوستام رفته از اندیشه گرفته می گفت مودمو باهاش سی و هفت هزار تومان حساب کردن پول نصبم نگرفتن یادمه چند ماه پیش من همین مودمو کلی گرونتر خریده بودم:13::13::13::13:
جدیدا برای من دیگه اینطوری نمیشه.نقل قول:
چند ثانیه اول دانلود / آپلود سرعت بالایه و بعد عادی میشه. به همن دلیله که سرعت رو تست میکنم بالا میزنه :31:
نقل قول:
پیش شماره ی خطت چنده؟؟؟
پیش شماره ی 775نقل قول:
نقل قول:
یکی از دوستام اونم 775 اما سرعتش بالا نمیره
شانص توی:31:
برای من قبلا خیلی بالا میرفت ...نقل قول:
شما هم اندیشه دارن ؟ هنوزم سرعت بالا میره ؟ پیش شمارتون هم بگین .
چقدر کم تحملید. گفتم که.(چند روز پیش خبرشو داده بودم) قراره برگردان کنن همه رو شما هم میشید مثل ما:31:فقط امیدوارم اینقدر دانلود نکنید که سرعتمونو کم کنن:21:نقل قول:
سلام دوستان دیروز زنگ زدم پارس انلاین گفتم سرعتم از وقتی که شما در مخابرات تعمیرات انجام دادید نصف شده گفتن در حال بررسی هستیم ! پس کی این وضعییت درست میشه ؟! من الان 256 دارم اما حتی سرعتم در حد معمول هم نیست تقریبا دور و بر 216 تا 217 هست !
- من کم تحمل نیستم رفیق می خواستم ببینم که فقط مال من کم شده یا همه هست ... :13::5:نقل قول:
- برای من از خرداد ماه سرعت بالا رفته بود ، حالا امشب تست میکنم بهتون میگم
:10:
نه ماله همه نیست. من بیشتر دوستام زیاد شده سرعتشون. ولی هستند کسایی مثل شما که سرعتشون زیاد نشده ولی مثل اینکه بعد از برگردان قراره بشه. حالا کی میشه خدا می دونی و خود اندیشه اییا:5:نقل قول:
اگه بروبچ کسی خبر تازه ای داره بگه لطفا
نقل قول:
دوست عزیز گفتم که تماس بگیرید با تهران .اونا نویز رو از خطتتون بر میدارن .بعد از این برگردان مخابرات من هم مشکل داشتم .زنگ زدم درست کردن.
من یک خط 128 از اندیشه سبز در لاهیجان گرفتم، با حجم ماهیانه 4 گیگ، 19.500 تومن.
تا قبل از تیر ماه، بعضی شب ها سرعت بالا می رفت، ولی اکثر شب ها سرعت دانلود همون 14-16 کیلوبایت بر ثانیه بود.
از اواسط تیر ماه تا به امروز، سرعت متوسط دانلودم حدود 59 کیلوبایت بر ثانیه هست، و خیلی راضی هستم.
آخرین تستی هم که امروز گرفتم، این هست:
نقل قول:
دیگه از راضی هم گذشته باید کلاتو بندازی هوا .چون همین سرعتو ماهی 80 تومن دارم میدم به پارس البته با ترافیک 40
[t] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
تازه همینطور که میبینی همیشه هم اینطور نیست.
البته سرعت من هم همیشه 497 نیست؛ همانطور که گفتم، سرعت متوسط دانلود 59 کیلوبایت (472 کیلوبیت) هست. سرعت آپلود هم معمولا حدود 220 هست.
امشب یک تست دیگه گرفتم، این بار با استفاده از speed.io:
عزیز من حتی یکبار دیگه هم به پشتیبان تهران زنگ زدم گفتم نویز رو بردارید یجوری بـــلــــه میگن ادم فکر میکنه ازت طلبکارن ! :18:نقل قول:
خلاصه من گفتم پس مشکل افت سرعت از پارس انلاین نیست گفتن نه. اخرش هم افت سرعت رو انداختن به جونه خودم میگن خط خودت نیوز داره ! :13:
دیگه موندم چی بگم که سرعتم به حالت قبل برگرده ! :41:
اینم تستی که همین الان گرفتم 256 دارم
واسه من که گفتن برم تو قسمت run و یه کارهایی انجام دادم و یه شماره هایی خوندم واسشون و بعد یهو سرعتم برگشت به حالت قبل.حالا اگه تهران بهت جواب ندادن حضوری برو نمایندگی بست بشین و حقتو بگیر.چون میشه کم فروشی.
سرعت ADSL من افتضاخ شده شنیدم چند نفر هم سرعتشون امده پایین
حتی نمیتونم یاهو باز کنم
ولی دوتا چراغ های کانکشن همیشه روشن هستن
ولی تو دیال اپ مشکلی ندارم
سرعت دانلود به زور به 1 میرسه
من از فن اوا 64 اشتراک میگیرم
ممکنه مشکل از شرکت باشه یا کامپیوتر ویروسی شده؟
حوصله ویندوز عوض کردن ندارم کسی میتونه راهی بهم بگه این سرعتو درست کنم؟