مهندس یه سری اینجا بزن. PM ات رو هم که بستی:18:نقل قول:
Printable View
مهندس یه سری اینجا بزن. PM ات رو هم که بستی:18:نقل قول:
حاجی اینارو بیخیال. یه فکری واسه امضات بکن:10:نقل قول:
بابا مدلشه. اين با كلاسه. ما كه 1 سال خارج بوديم از اين غلطا نمي كنيم.
شرمنده دوست عزیز اگر با این پیغام خطا روبرو میشی:network connection lost. chech your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properlyنقل قول:
برای اتصال به شبکه به این مسیر برو
Control Panel/windows firewall
change settingرا بزن و فایر وال رو خاموش (off ) بزن.
به هر حال
یکی از رایج ترین ارور ها در هنگام اپدیت همین ارور می باشد که دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.
1- ممانعت فایر وال سیستمتون که باید اون رو در هنگام آپدیت غیر فعال کنید.
2- سرعت اتصال شما به اینترنت.که اگه از Dial up استفاده می کنی ساعات خلوت شبکه رو برای این کار انتخاب کن.
3- ترافیک بالای ساین نوکیا که این هم میتونه باعث یه همچین موردی بشه.
ممنون. دقیقا همین ارور رو می ده.
برای آهنگهات فعلآ مشکل رفرش که نداری
سلام بچه ها
من چند وقته که وقتی کابل usb رو میزنم و گزینه ی pc suite رو که انتخاب میکنم هیچ درایو جدیدی واسم باز نمیشه.مشکل از گوشیه یا از کامپیوتر؟
راستی یک چیز دیگه.من قبلا n73 داشتم و میتونستم به راحتی هر متنی رو به عنوان اس ام اس مستقیما از تو کامپیوتر بفرستم.یعنی موبایل فقط ارسال میکرد.این کار رو میشه با N81 هم انجام داد؟منو راهنمایی کنید.ممنون.
pc suite را دوباره نصب کن و مطمئن باش USB mode در phone setting\connection روی این گزینه است و در ضمن مسنجر pc suite به این درد می خوره
: pc suite
سلام .من ان 81 2 گیگ دارم الان که فکر مینم میبینم کاش 8 گیگ مخریدم چون خیلی درد سر فضا دارم..
1-کم بودن فضای 2 گیگ برای موسیقیهای مورد علاقم
2-کم بودن فضای داخلی گوشی که 10 مگابایت هست و برای بلوتوث بازی خیلی کمه و همیشه ارور کمبود جا میده
.....
اگه میشه راهنمایی کنین که مموری 4 گیگ بندازم یا صبر کنم 8 گیگ مموری هم وارد بازار بشه و یه قیمتی هم بدی در مورد مموری
عزیزم رم 8گیگ تو بازار هست...
اگه تونستم عکسشو واست میذارم...
قیمتش چقدر هست؟ ان 81 ساپورت میکنه 8 گیگ رو؟
هست؟؟؟:18:نقل قول:
كجا؟؟
آدرس بده...
آکتور آدرس بده ،
تا با سر بیام تهران .......
بینید دوستان در مورد رم 8گیگ که گفتم...در پایین کاملا توضیح داده شده...
در این تاپیک که بهتون ادرس میدم=
دوست عزیزی رم 8گیگ رو خریداری کرده...و من متن پستش هم براتون میذارم...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=221333&page=9
عکس رم هم میذارم...که در پایین مشاهده کنید...
================================================== =============
بله 8 گیگ خیلیه.
خب مموری کارت من دیروز جمعه بدستم رسید. توضیحاتشم هموناست که قبلا گفتم. سرعت گوشی تغییری نکرده.
تا الان هم حدود 524 تا آهنگ و تعدادی عکس و زنگ و اینها توش ریختم و حدود 2.5 گیگ رو اشغال کرده.
در هنگام عوض کردن موزیک چه توسط پلیر خود گوشی و چه توسط هندزفری هایی مانند HPM-82 تاخیری در عوض
کردن ندیدم.
البته طول میکشه تا بتونم بقیه آهنگ هام رو هم توش بریزم چون باید مرتبشون کنم که در داخل گوشی اتوماتیک از
روی اسم آهنگ و خواننده و آلبوم دسته بندی بشند وگرنه بعدا پیدا کردنشون مصیبته.
این هم عکسی از جعبه اش برای کسانی که میخوان بعدا خریداری کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت چنننننننننننننننننننننننن ننننننننننند؟
خسته نباشی اکتور جان .....:10:نقل قول:
اینکه رم m2 هست ....
آخه رم m2 به n81-n82 یا n95 میخوره ؟؟؟:41::41::41:
این گوشیا رم MicroSD میخورن......
نمیشه که هر رمی رو به هر گوشی انداخت .....
از شما دیگه بعیده ...
مثلا شما کاربر فعال کلوپ گوشیها هستی .....
یونس جان ، عجب رفتیم سرکار :31::31:نقل قول:
تازه این بنده خدا ایران نیست....
ایران m2 هشت گیگ ندیدم هنوز
عجب خریتی کردم ان 81 8 گیگ نخریدم الان این همه دردسر نداشتم
تاييد ميشه!نقل قول:
اين رم ها فقط به سوني اريكسون ميخوره...از رو مدل هدفون هم ميشه اينو فهميد:21::27:
آره انگار...:13:نقل قول:
بابا شما ها ماشالاه چقدر میزنید تو ذوق ادم...
منو بگو که کلی گشتم رفتم اینو پیدا کردم واستون...
خوب یک چیزی رو ادم نمیدونه...
یک چند تا فوش هم میدادید...بد نبود...
به هر حال شرمندم...نمیدونستم...گفتم شاید یک کمکی کرده باشم...
زحمت كه كشيدي بـــله...ممنونم هستم ولي ممكنه خيلي از بچه ها گمراه بشن...چون چند پست بعدش گفتي اين رم به N95 هم ميخوره كه خب خيلي جالبه...نقل قول:
حالا به هر حال بگذريم، سايت نوكيا رم MicroSD 8GB رو معرفي كرده ولي من هر چي تو بازار گشتم نبود...
فقط S AM S U N G داره كه اونم از اونور آورده...
شاد باشي:40:
بابا بخدا من شنیدم یک رم چینی 8گیگ امده که همه گوشی ها ساپورت میشه...
من از خودم حرف در نمیارم...
سلام دوستان.گوشی من n81 8gig هست.امروز صبح به pc وصل بود در حالت pc suite و داشتم یه بازی ngage نصب می کردم که گوشیم زنگ خورد و من هم همونطوری بهش جواب دادم.بعد از اینکه گوشی رو از pc جدا کردم حالا دیگه هرکار میکنم وصل نمیشه.یعنی وقتی کابلو به گوشی وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.حتی صفحه هم روشن نمیشه و در pc هم هیچی نمی یاد.خواهش میکنم لطف کنید وکمکم کنید.
اكتور جان اينم به دانسته هات اضافه كن كه هيچ رمي به همه گوشي ها نمي خوره...:10:نقل قول:
شما گوشيتو يه بار ريست كن...نقل قول:
اگه نشد با #7370#* ريست كن كه البته كليه اطلاعاتش از بين ميره...:5:
شما یه بار گوشیتو خاموش روشن کن ..... درست میشه ....نقل قول:
برای منم همین مشکل پیش اومده بود ....
منمنون یونس جان...ماشالاه واسه خودت دانشمندی هستیا...
ولی فکر کنم شما الان قادر به درک حرف من نیستی...
بهتره هر موقع این رم وارد بازار شد....بعد بیا بحث کنیم...
موفق باشی...
بهتره بحث مموری ها فعلا ادامه پیدا نکنه.چون ممکنه چند نفر اخطار بگیرن.
مرسی
اي بابا...به خوبي شما نيستم كه...نقل قول:
ممنون ميشم واضحتر بگي منم متوجه شم...
اين رم الان وارد بازار جهاني شده...فقط فعلا" اينجا گير نمياد:13:
یونس جان،اقا اکتور راست میگه.
ولی یکم اشتباه گفته . این موضوع مال 3-4 ماه پیش.
اون رم ساخت شرکت سونی هست. و در مدلای میکرو، و مینی ساخته شده.2،4،8 گیگ داره. ولی نمیدونم وارد بازار کرده یا نه.
اگه لینکشو گیر اوردم براتون می ذارم.
تءوریش هم اینه که مثلا رم 8 گیگ از 4 تا 2 گیگ وابسته به هم تشکیل شده.که اکثر گوشیا میتونن تا 2 رو ساپورت کن.
برای استفاده از این رم حداقل نیاز به نیم گیگ فضای خالی هست.
به عبارت دیگه گوشی در یک زمان مشخص در یکی از این 4 قسمت 2 گیگی قرار داره.
این 4 قسمت با سرعت خوبی به هم ارتباط دارن و اگر شما چیزی رو بخواید که در قسمت دیگه ای باشه شما به اون قسمت منتفل میشید.
در کل چیز خوبی.اگه به مرحله ی تولید رسیده باشه.
سوال دیگه ای هم بود ،در خدمتیم.
بچه ها من n81 ام را 4 ماهه خریدم دیروز می خواستم برم تو music player اش دیدم مینویسه general:s.... eror دیگه نمیره تو موزیکش اما از طریق جستجو میشه رفت و دکمه های مخصوص موزیکشم وقتی روی صفحه اول هستی کار نمیده چی کار کنم
تازه غث factori setting هم کردم نتیجه نداد کمکم کنید
شما یه بار با کد #7370#* گوشی رو فرمت کن.قبلش بکاپ بگیر.نقل قول:
سلام دوستان.میشه لطف کنید بگید چطور میتونم contact هامو توی pc ادیت کنم؟همینطور message هامو؟
در ضمن یونس جان بابت راهنماییت ممنون.ریست کردم درست شد.
شما باید پی سویت رو تو کامپیوتر نصب کنی.
گوشی رو هم در مود پی سی سویت و صل کنی.
بعد برنامه ی پی سی سویت رو اجرا کن و از قسمت پایی سمت راست"گت کانکت" رو بزن .بعد چند تا نکست داره و بعد گوشی وصل میشه.
حالا از تو برنامه ی پی سی سویت برو تو فایل منیجر.
میبینی که اونجا 4 تا ایکون داره.
فون مموری، مموری کارت، کانتکتس، و مسیجینگ.
حالا هر قسمتی که خواستی برو توش.
زدم ولی میگه lock code چه کدی رو بزنم اینجا؟نقل قول:
کدش به صورت پیش فرض12345 هست.
البته اگه خودت عوضش نکرده باشی.
کدش کار داد بعد پرسیدن همه چیز شروع به نصب یه برنامه ای کرد ولی بعد یه 4 دقیقه که مینوشت instaling نوشت که اینستال به طور کامل انجام نشد و بعد هم رفتم برم تو music player اش که دوباره نوشت general : system eror ولی مطمئنم که ریسیت کلی شد
چی کار کنم ؟ دارم میمیرم بی music player
اون اینستالینگی که می نوشت ماله اینه که یه سری برنامه نیمه و نصفه رو گوشیت هست که هر وقت می خواد گوشی بالا بیاد اول اون ها رو نصب می کنه
برو تو اپلیکشن منجر هر چی ان اینستال بود پاک کن تا این مشکل مرتفع بشه!
در مورد اون مشکلت هم بگم دوست داداشم مشکل شما رو داشت با ان 81
و فقط با فلش کردن مشکلش حل شد
اگه به اینترنت پر سرعت دسترسی داری گوشی تو آپ کن اگه جواب نداد ببر بده فلشش کنن راحت شی!
یعنی چی فلشش کنن؟
adsl دارم اگه میشه راهنمایی کن تا برم ببینم چی کار باید بکنم
اپدیت کردن:
اگه برا نسخه ی نرم افزار گوشی شما ورژن بالاتری اومده باشه .شما با همون ای دی اس ال تون میتونید اپدیت کنید.(برا ی اطلاعات بیشتر به تاپیک نحوه ی اپگرید گوشیا تو همین بخش نوکیا مراجعه کنی)
فلش کردن:
شبیه اپدیت کردنه،با این تفاوت که خود شما نمیتونی اینکاره بکنی. باید وسیله ای به نام"باکس" داشته باشی.
پس باید ببری بیرون،این موبایلیا برات انجام بدن. فکر کنم حداکثر 5تومن هم هزینه ی شما بشه.