سری اسکارلت مدلای مختلفی داره. کدوم مدلشو شما میخواید؟
Printable View
سری اسکارلت مدلای مختلفی داره. کدوم مدلشو شما میخواید؟
سلام دوستان.من یه سوال داشتم ؟اولا اینه جواب سوالم رو چه شکلی تو سایت سریع پیدا کنم؟
دوما یه تلویزیون خوب با قیمتا 500 هزار تومن جی هست؟البته با مارک سامسونگ. اینجا که من پرسیدم میگن مدل 190 و 191 داریم . و یا z67 .آیا این مدلها خوبن و ساخت کجاست .ممنون
کمممممممممممممممممممممممم مممممکنقل قول:
:13::33::36:نقل قول:
Hisense معرفي كرده است
تلويزيون باريك و سازگار با محيطزيست
شركت Hisense اخيرا جديدترين تلويزيون LCD خود را به بازار معرفي كرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلويزيون LCD جديد شركت Hisense يك تلويزيون بسيار ساده اما جذاب و خيرهكننده است كه ميتواند نظر اغلب كاربران را به خودش جلب كند.
ابعاد پنل اين تلويزيون 42 اينچ بوده و با ضخامت بدنه 8/44 ميليمتر، باريكترين تلويزيون LCD اين شركت است.
اين تلويزيون مبتني بر تكنولوژي HD بوده و تصاوير را با وضوح 1080×1920 پيكسل به نمايش ميگذارد. زمان آماده به كار اين تلويزيون تنها 4 ميليثانيه است و نمايشگر آن امكان تماشاي تصاوير را از زاويه 178 درجه در اختيار دارند.كنتراست تصاوير اين تلويزيون 1 به 1000 بوده و شدت روشنايي آنها به 500 انسي لومن ميرسد.اين تلويزيون مجهز به 2 اسپيكر داخلي با قدرت پخش 8 وات است كه قدرت پخش نهايي دستگاه را به 16 وات ميرسانند.
اين تلويزيون داراي وروديهاي مختلفي مانند 3ورودي HDMI، دو پورت USB نسخه 2، دو ورودي AV،دو ورودي Component، يك ورودي VGA، دو ورودي S-Video و يك خروجي AV است.
تلويزيون LCD جديد Hisense مجهز به سيستم تله تكست با امكان نمايش 1000 صفحه بوده و يك محصول كاملا سازگار با محيطزيست است، چون در ساخت آن از هيچ مواد مضر براي محيطزيست استفاده نشده است.
شركت Hisense اعلام كرده است كه تلويزيون LCD جديدش را در اوايل سال 2009 و ابتدا در استراليا به بازار عرضه خواهد كرد.
Sharp عرضه كرد
تلويزيوني با وروديهاي متعدد
شركت شارپ به تازگي محصول جديدي را به بازار انواع تلويزيونهاي LCD معرفي و عرضه كرده است.
اين محصول جديد يك تلويزيون LCD با طراحي ساده است كه با مدل LC-42X12E به بازار معرفي شده است.
LC-42X12E يك تلويزيون 42 اينچ و مبتني بر تكنولوژي HD است.
به اين ترتيب اين تلويزيون قابليت نمايش تصاوير با وضوح 1080×1920 پيكسل را دارد.
اين تلويزيون همچنين تصاوير را با كنتراست 1 به 10000 و شدت روشنايي 450 انسي لومن براي كاربرانش به نمايش ميگذارد.
LC-42X12E مجهز به تيونر ديجيتالي بوده و دو اسپيكر داخلي دارد. قدرت پخش هركدام از اين اسپيكرها برابر 15 وات بوده و قدرت پخش نهايي دستگاه به 30 وات ميرسد.
اين تلويزيون داراي 3 ورودي HDMI، يك ورودي COMponent، يك ورودي Composite، يك ورودي S-video،دو پورت SCART و يك ورودي هدفون است.
ابعاد اين تلويزيون برابر 1004×646×8/95 ميليمتر بوده و وزن آن با پايه به 5/26 كيلوگرم ميرسيد.طبق اعلام شركت SHARP تلويزيون مدل LC-42X12E از سري Aquos اين شركت درحالحاضر با قيمت 1000 يورو عرضه شده و به فروش عمومي ميرساند.
يك تلويزيون LCD بزرگ از LG
شركت LG يكي از تلويزيونهاي جديد خود را به بازار عرضه كرده است.اين محصول جديد يك تلويزيون LCD است كه با مدل 52LG5000 به بازار معرفي شده است.
52LG5000 پنل سادهاي داشته و ابعاد پنل آن به 52اينچ ميرسد.
اين تلويزيون LCD بزرگ مبتني بر تكنولوژي HD بوده و به اين دليل تصاوير را با وضوح 1080×1920پيكسل به نمايش ميگذارد.
تصاوير پخش شده توسط اين تلويزيون، كنتراستي برابر يك به 50000 داشته و شدت روشنايي آنها به 500 انسي لومن ميرسد.به اين ترتيب تصاوير اين تلويزيون از كيفيت مناسبي برخوردارند.اين تلويزيون داراي 2اسپيكر داخلي بوده و مجهز به تيونر ديجيتالي است.
قدرت پخش هر كدام از اين اسپيكرها برابر 10وات بوده و قدرت پخش نهايي اين تلويزيون به 20وات ميرسد.52LG5000 داراي يك ورودي VGA، دو پورت SCART، يك ورودي Component، يك ورودي Composite و يك ورودي S-Video است.ابعاد اين تلويزيون برابر 8/342×2/892×1292ميليمتر بوده و وزن آن به 9/34كيلوگرم ميرسد. تلويزيون LCD جديد LG اين روزها با قيمت 1329يورو به بازار عرضه ميشود.
تلويزيوني مجهز به DVD Player
يك تلويزيون جالب و متفاوت از طرف شركت Sanyo به بازار معرفي شده است.
اين تلويزيون LCD با مدل CE22LC94DV-B به بازار معرفي شده و توانسته شركت Sanyo را به موفقيت چشمگيري در مقابل ديگر رقبايش برساند.
CE22LC94DV-B يك تلويزيون LCD با اندازه 22اينچ و مبتني بر DVD PLAYER است. اين قابليت همان چيزي است كه تلويزيون جديد Sanyo را از ميان محصولات مشابهش متمايز ميكند.
اين تلويزيون تصاوير را با وضوح 1050×1680پيكسل به نمايش گذاشته و با كنتراست يك به 1000 و 200انسيلومن به تصوير ميكشد.
تلويزيون جديد شركت Sanyo زمان آماده به كار 5ثانيهاي داشته و طراحي ظاهرش ساده اما ظريف است.
DVD Player اين تلويزيون با سيستمهاي PAL و NTSC سازگار بوده و تمام انواع مختلف فرمتهاي CD و DVD را پخش ميكند. شركت Sanyo اما هنوز تاريخ عرضه و قيمت احتمالي اين تلويزيون را اعلام و منتشر نكرده است.
تلويزيون LCD با امكان پخش صداي دالبي
شركت Sony جديدترين تلويزيون خود را به بازار معرفي كرد.
اين تلويزيون با مدل KDL-40V3000 به بازار معرفي شده و مبتني بر تكنولوژي HD است. اين تلويزيون از نوع LCD و در اندازه 40 اينچ طراحي شده است. وضوح تصوير اين دستگاه به 1080×1920 پيكسل ميرسد و كنتراست آن نيز يك به 1600 است.
تلويزيون جديد شركت Sony مجهز به امكان پخش صداي دالبي است. همچنين اين تلويزيون داراي 2 اسپيكر با قدرت پخش 10 وات براي هر كدام است و قدرت پخش نهايي آن نيز به 20 وات ميرسد.
مدل KDL-40V300 قابليت پخش تصوير در تصوير را دارد و مجهز به تلهتكست با امكان نمايش 700 صفحه را نيز در اختيار كاربرانش قرار ميدهد.
وروديهاي اين دوربين عبارتند از VGA، Component، Composite، 3 پورت HDMI، S-Video، هدفون و 2 پورت SCART است.
اين تلويزيون بدنه مشكي دارد و اندازه آن به 3/64×122×2/99 سانتيمتر ميرسد. همچنين وزن اين تلويزيون بدون پايه برابر 20كيلوگرم است.
شركت Sony جديدترين تلويزيون خود را در حال حاضر با قيمتي در حدود 600 يورو در بازار جهاني عرضه ميكند.
باسلام
من برای خرید یک تلو.یزیون 32 اینج بین مدلهای زیر مردد هستم:
1-سری 6 سامسونگ
2-سری D یا W سونی
3-شارپ
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایدد.
چرا کسی به سوال من جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:41::37::45::4::angry:؟؟؟؟؟؟؟//
نفرمودید چه سایزنقل قول:
در ضمن من فقط سونی رو پیشنهاد میدم
اگه سایز 29 اینچ تا قیمت 700 بدید مدل KV-DA292M86 رو پیشنهاد میدم
KV-DA292M86
وگا درخشان
- موتور WEGA
- تصویر هوشمند
- نشانگر هوشمند سطح سیگنال
- تقویت کننده سیگنال هوشمند
- ----- شانه ای AI- PAL و NTSC -
- حالت عریض خودکار - تشخیص ID-1 و WSS-
- سازگاری با سیگنالهای HD : 1080i/720p/625p/576p/525p/480p/480i
- اسکن 100 هرتز / اسکن پیشرفته
- حالت درایو سینمایی
- سیستم استریو NICAM
- فراگیر -TruSurround / WOW-
سری 6 سامسونگ هم زیباست و هم Full HD هستش .نقل قول:
دوست عزیز این مدل ها خوبه ولی یه قیمت کن بببین CS29Z30 قیمتش چنده . من این مدل رو پیشنهاد میکنم .نقل قول:
سلام دوستان.من یه سوال داشتم ؟اولا اینه جواب سوالم رو چه شکلی تو سایت سریع پیدا کنم؟
دوما یه تلویزیون خوب با قیمتا 500 هزار تومن جی هست؟البته با مارک سامسونگ. اینجا که من پرسیدم میگن مدل 190 و 191 داریم . و یا z67 .آیا این مدلها خوبن و ساخت کجاست .ممنون
LA22S81B این مانیتور سامسونگ مدل خوبیه ؟
من واسه ps3 میخواهم بگیرم این به دردم میخوره ؟
این سوالا یه شکل دیگه قبلا پرسیده بودم حالا کامل تر می پرسم
بین سری x سونی (46 اینچ)و سری 6سامیونگ و f88 سامسونگ کدوم بهتره؟
کامل جواب بدین چون هفته دیگه حتما میخرم.
خیلی توپه. همینو بگیر تا از کفت نرفته. در ضمن این مانیتور نیست TV هستنقل قول:
LA22S81B این مانیتور سامسونگ مدل خوبیه ؟
من واسه ps3 میخواهم بگیرم این به دردم میخوره ؟
من باشم بدون شک سری X سونی انتخاب میکنم. واقعا تلویزیون توپیه. اصلا پشیمون نمیشه آدم بابت پولی که خرج کردهنقل قول:
بین سری x سونی (46 اینچ)و سری 6سامیونگ و f88 سامسونگ کدوم بهتره؟
سری 6 و f سامسونگ هم خوبه. خودت برو تصویرارو مقایسه کن ببین با کدومش بیشتر حال میکنی
شک نکن سونی بهتره.من خودم خیلی دنبال این موضوع گشتم.آخرش هم نتیجش این بود که گفتم.نقل قول:
الان خودم 40X350 دارم.خیلی هم راضیم.تو پخش تصاویر HD خیلی از سامسونگ سرتره.
گول یه تریلی صفر سامسونگ رو برای کنتراست نخورین.
سلام
من حسابی کلافه شدم بین این دو مدل Samsung LA26R71BX vs LG 26LC7R نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم
اگر ممکنه یک نفر منو راهنمایی کنه و بگه کدوم یکی بهتر هست
LG حسن هایی که داره کنتراستش 1.10000 هست ولی سامسونگ 1.8000 و دومین حسن زمان پاسخ گویی هست که برای ال جی 5m هست و برای سامسونگ 8m
اما من خونه یکی از دوستان که رفته بودم وقتی xbox360 رو به ال جی زده بود وقتی رو عدد 720p-1080i-1080p قرار میداد رنگ تصویر خیلی زیاد و نا فرم میشد و نوشته های منو حالت سایه زده میشد که خیلی بد بود ولی وقتی رو همون عدد اولی که 768*1366 میزاشت کیفیت تصویر عالی میشد ولی خوب نمیتونستی تنظیمات دستی روش انجام بدی
از یکی شنیدم سامسونگ این مشکل رو نداره و قابلیت Game mode داره راستش من از این قابلیت چیزی نمیدونم و ایا تعصیر خوبی رو تصویر داره یا نه؟؟و ایا می ارزه من از خیر کنتراست و زمان پاسخ گویی ال جی بگزرم؟؟
و یک چیز دیگه کسی میدونه ایا این مدل سامسونگ تنزیم نور و رنگ رو در محیت های پر نور و کم نور رو به طور اتوماتیک داره یا مثل ال جی باید خودت تنظیم کنی
در ضمن قیمت سامسونگ هم 570 تومان هست ولی ال جی 640 تومان
ممنون میشم یک نفر منو از این سر درگمی در بیاره
.................................................. ....................................
همچنین یک سوال دیگه هم داشتم
میخواستم بدونم LG سری 30 ((26اینچ)) تو ایران اومده؟؟؟
من بعد کلی تحقیق متوجه شدم تو این مدل یک ویژگی جدید اضافه شده به نام AV که برای بازی و فیلم هست((این هم مثل Game Mode سامسونگ هست؟؟؟؟))
ممنون میشم اگر این مدل تو ایران پیدا میشه (البته 26 اینچ) بهم بگین از کجا میتونم بگیرمش و قیمتش چقدر هست
من رو یه مدل دیگه ال جی تحقیق کرده بودم.5 میلی ثانیه که نوشته درست نیست و واقعیش 8.4 هست..نقل قول:
در ضمن تو تلویزیون های زیر 40 اینچ قابلیت فول اچ دی وجود نداره.تلویزیون هایی هم که ساپورت میکنن قابلیت
Down-Scalıng دارن.یعنی کیفیتش رو کم میکنه تا بتونه تصویر رو نمایش بده.
با سلام.
دوستان نظرتون در مورد lcd TV Sharp 42 A63 با قيمت 1.900.000 تومان چيه؟ به نظر شما خوبه؟
تو اين رنج قيمت full HD 42 ديگهاي موجود هست كه خوب باشه؟
میشه در مورد این Game mode سامسونگ هم یه توضیحی بدین و چقدر تاثیر داره تو بازی!نقل قول:
به نظر شما سامسونگ رو بگیرم که Game mode یا ال جی که کنتراست بالا تری داره????
دوستان کسی از قیمت این tv پاناسونیک خبر داره؟ TH-42PV80
گیم مد تو تلویزیون های سامسونگ هیچ عملکرد خاصی نداره.فقط وضوح و رنگ و...اینجور چیزا که از منوینقل قول:
اصلیش هم میتونی تغییر بدی به حالت آماده درآوردن که فقط با فشار یک دکمه فعال میشه.
اگه برای گیم میخایی سامسونگ بهتر از ال جی جواب میده.
اخه من رفته بودم تو فروشگاه سامسونگ اون هم گفته بود گیم مده کیفیت تصویر رو زنده تر و زیبا تر میکنه که این خاصیت فقط در انحصار سامسونگ هست((منم باورم شده بود ولی خوب این طور که معلومه فروشنده بلوف زده))نقل قول:
پس همون ال جی رو میگیرم کنتراست تصویرش 2هزار تا بالا تر از سامسونگ هست و همه مشخصاتش هم با سامسونگ یکی هست و در اخر هم کره ایی اصل هست ولی این مدل سامسونگ ساخت ایران بود
بازم تشکر از دوستان
اقا پلاسما پاناسونیک سری Pz تو ایران هست؟
آقا امیر سری pz مخصوص آمریکاست. اینجا اسمشون میشه pvنقل قول:
اقا پلاسما پاناسونیک سری Pz تو ایران هست؟
البته pv نسبت به pz که کمو کاستی هایی داره. مثلا pz VIERA CAST داره ولی pv نداره
مشخصاتش چی بالاتر نیست ؟
من کنتراست رو دیدم فککنم 1:30000 بود ولی اینایی که تو ایران هست همون سری pv تا 10000 بیشر نیست
تلويزيون LCD باوضوح HD
شركت Philips بهتازگي جديدترين تلويزيون LCD خود را بهبازار عرضه كرده است.
محصول جديد Philips تلويزيوني با مدل 42PFL9603D/10 از سري Cineos است.
اين تلويزيون داراي پنل 42اينچي بوده و مجهز به تيونر ديجيتالي است.
42PFL9603D/10 مبتني برتكنولوژي HD بوده و تصاوير را باوضوح 1080×1920 پيكسل به نمايش ميگذارد.
تلويزيون LCD جديد Philips تصاوير را با كنتراست 1 به 30000 و شدت روشنايي 500 انسي لومن براي كاربرانش پخش ميكند.
اين تلويزيون مجهز به 4ورودي HDMI، دو ورودي Scart، يك ورودي Component، يك ورودي Composite، يك ورودي S-Video، يك ورودي D-Sub، يك خروجي صداي استريو و يك پورت USB پرسرعت نسخه 2 است.
42PFL9603D/10 همچنين داراي دو اسپيكر داخلي مجهز به ساب ووفر با قدرت پخش 15 وات براي هركدام است.اين تلويزيون باقدرت پخش صداي نهايي 30وات، ابعادي برابر 100×658×1054 ميليمتر دارد.
اين تلويزيون 7/22 كيلوگرمي اين روزها با قيمت 1500 يورو در بازار عرضه شده است.
Toshiba معرفي كرده است
تلويزيوني براي طرفداران بازيهاي كامپيوتري
شركت Toshiba هم گويا بهتازگي به بازار انواع تلويزيونهاي LCD آمده است.
محصول جديد اين شركت در اين بازار يك تلويزيون LCD با مدل 42CV505D از سري Regza CV به بازار معرفي شده است.
42CV505D يك تلويزيون 42 اينچ است كه تصاوير را باوضوح 768×1366 پيكسل براي كاربرانش به نمايش ميگذارد.
اين تلويزيون با تكنولوژي HD سازگار بوده و امكان تماشاي تصاوير با زاويه 178 درجه را به كاربرانش ميدهد.
اين تلويزيون تصاوير را با كنتراست 1 به 17000 و شدت روشنايي 500 انسيلومن پخش ميكند.
تلويزيون LCD جديد Toshiba مجهز به تكنولوژي كاهش صداي زايد محيطي بوده و داراي حالتي براي بازيهاي رايانهاي است.
اين تلويزيون تصاوير را با عمق رنگ 10 بيت نمايش داده و داراي تلهتكست هم هست.
42CV505D مجهز به دو اسپيكر داخلي با قدرت پخش 10 وات براي هركدام است.
اين تلويزيون LCD مجهز به 3 ورودي HDMI، دو ورودي Scart، يك ورودي AV، يك ورودي Composite، يك ورودي S-Video و يك خروجي هدفون است.
اين تلويزيون امكان نصب روي ديوار را داشته و ميزان برق مصرفي آن به 204 وات ميرسد.
ابعاد اين تلويزيون برابر 92×649×1009 ميليمتر بوده و وزن آن به 19 كيلوگرم ميرسد.
شركت Toshiba اعلام كرده است كه تلويزيون LCD جديدش را تا ماه سپتامبر بهبازار عرضه ميكند. با اين حال، اين شركت هنوز قيمت محصول جديدش را اعلام و منتشر نكرده است.
سلام ميخواستم بدونم اين ال سي دي واقعا چند هرتز است( 37 اينچ )
تلويزيوني با طراحي باريك
يكي از تلويزيونهاي LCD جديد شركت LG به بازار معرفي و عرضه شده است.
اين محصول جديد با مدل 42LG5000 به بازار معرفي شده است.
42LG5000 يك تلويزيون LCD با اندازه 42 اينچ است. اين تلويزيون مبتني بر تكنولوژي HD بوده و تصاوير را با وضوح 1080 پيكسل به نمايش ميگذارد.
تلويزيون جديد LG تصاوير را با كنتراست يك به 50000 نمايش داده و با فركانس 100 هرتز كار ميكند.
اين تلويزيون تصاوير را با زمان آماده به كار 5 ميلي ثانيه براي كاربرانش پخش ميكند.
42LG5000 ابعاد نسبتا مناسبي داشته و طراحي باريكي دارد.
اين تلويزيون مجهز به پايه ثابت بوده و داراي يك پورت HDMI براي اتصال به محصولات ديجيتال مبتني بر تكنولوژي HD است.
تلويزيون جديد LG قابليت اتصال به كامپيوترهاي شخصي را هم در اختيار كاربرانش قرار ميدهد.
طبق اعلام شركت LG، تلويزيون جديد 42LG5000 به تازگي و با قيمتي در حدود 642 يورو به بازار عرضه شده است و به فروش عمومي ميرسد.
تلويزيون جديد Hitachi با كنتراست بالا
شركت Hitachi جديدترين محصول خود را به بازار انواع تلويزيون معرفي و عرضه كرده است.
اين تلويزيون جديد با مدل UT32MH70 معرفي شده است.
UT32MH70 يك تلويزيون LCD با اندازه 32اينچ است.
اين تلويزيون LCD تصاوير را با وضوح 768×1366پيكسل به نمايش ميگذارد. تصاوير پخش شده توسط اين تلويزيون داراي كنتراست بالا و برابر 1 به 10000 و شدت روشنايي 450انسيلومن است.
تلويزيون LCD جديد Hitachi قابليت سازگاري با محصولات مبتني بر تكنولوژي HD را داشته و مجهز به يك پورت HDMI است. اين تلويزيون همچنين داراي دو اسپيكر داخلي با قدرت پخش 6وات براي هر كدام است.
UT32MH70 با ابعاد 35×587×814ميليمتر، داراي قدرت پخش صداي نهايي 12وات است. اين تلويزيون 9/10كيلوگرمي در حال حاضر با قيمت 850يورو به بازار عرضه شده است و به فروش عمومي ميرسد.
سلام
کسی راجع به Lcd Tv براویا مدل Kvl-40s310 اطلاعاتی داره ؟
نظرتون در موردش چیه ؟
تلويزيون جديد Sony با تصاوير 160درجه
شركت Sony يك تلويزيون جديد و كوچك خود را به بازار معرفي كرد. اين تلويزيون جديد با مدل KDL-20B4050 و اندازهاي برابر 20اينچ به بازار عرضه شده است.
تلويزيون 20اينچ Sony از سري تلويزيونهاي BRAVIA اين شركت است و مبتنيبر تكنولوژي HD است. وضوح تصوير پخش شده از اين نمايشگر 768×1366 پيكسل است و كنتراست اين تلويزيون 1 به 5000 است و شدت روشنايي آن برابر 450 انسيلومن است.
اين تلويزيون با آنكه ابعاد كوچكي دارد، اما مجهز به تكنولوژي نمايش تصوير در تصوير است. همچنين اين تلويزيون داراي تلهتكست با امكان ذخيره 700صفحه است.مدل KDL-20B4050 داراي دو اسپيكر داخلي با قدرت پخش 3وات است و امكان پخش صداي استريو را نيز دارد.وروديهاي ايـن تلويزيون شامل HDMI، Composite، Component، S-Video و SCART است.
اين تلويزيون تصاوير را با زاويه 160درجه به نمايش درميآورد.همچنين زمان آماده به كار آن 8ميليثانيه بوده و با 13 زبان زنده دنيا نيز سازگاري دارد.
تلويزيون جديد شركت Sony به نوعي طراحي شده است كه ميزان برق مصرفي آن كمترو به 60وات ميرسد.
مدل KDL-20B4050 داراي بدنه طوسي رنگ است كه ابعاد آن به 3/37×4/12×6/51 سانتيمتر ميرسد.
شركت Sony در حال حاضر قيمت اين تلويزيون 20اينچ خود را 250يورو اعلام كرده است.
تلويزيوني با تكنولوژي ضد انعكاس نور
شركت View Sonic كه يكي از توليدكنندگان فعال در زمينه طراحي و توليد نمايشگرهاي ديجيتال است، به تازگي محصول جديدي را به بازار معرفي و عرضه كرده است.
اين محصول جديد يك تلويزيون LCD با نام N4251W است.
اين تلويزيون 42اينچي يك HDTV است. N4251W تصاوير را با وضوح طبيعي 768×1366 پيكسل به نمايش ميگذارد.
تصاوير نمايش داده شده توسط اين تلويزيون كنتراستي برابر 1 به 1200 داشته و شدت روشنايي آنها به 500انسيلومن ميرسد.
اين تلويزيون مجهز به تكنولوژي ضد انعكاس نور بوده و امكان تماشاي تصاوير با زاويه 178 درجه را هم در اختيار كاربرانش قرار ميدهد.
زمان آماده به كار اين تلويزيون 8ميليثانيه بوده و ميزان برق مصرفي آن به 242وات ميرسد.
N4251W داراي سه ورودي HDMI، يك ورودي Composite، يك ورودي Component، يك ورودي S-Video و يك ورودي استريو 5/3ميليمتري است.
اين تلويزيون همچنين داراي دو اسپيكر داخلي با قدرت پخش 10وات براي هر كدام است. ابعاد اين تلويزيون بدون پايه برابر 129×704×1025ميليمتر بوده و وزن آن بدون پايه به 3/29كيلوگرم ميرسد.
طبق اعلام شركت View Sonic اين تلويزيون جديد در حال حاضر با قيمت 1575دلار به بازار عرضه شده است و به فروش عمومي ميرسد.
تلويزيوني با ابعاد كوچك
شركت Toshiba كه جزو چندمين شركتهاي بزرگ توليدكننده دستگاههاي تلويزيون به حساب ميآيد جديدترين تلويزيون LCD خود را به بازار معرفي كرده است.
اين شركت جديدترين محصول خود را با مدل 32CV510u به بازار عرضه كرده است. مدل 32CV510u داراي ابعاد پنلي برابر 32اينچ است و ابعاد نمايشگر آن نيز به 5/31 ميرسد. وضوح تصوير پخش شده از اين نمايشگر برابر 768×1366 پيكسل است كه در واقع اين تعداد پيكسل نشاندهنده وضوح طبيعي يك تصوير است.
همچنين شدت روشنايي اين تلويزيون LCD، 112 انسيلومن است.
مدل 32CV510u داراي وروديهاي HDMI، ComPonent، Composite، S-Video و VGA است. همچنين اين تلويزيون 32اينچ با سيستمهاي NTSC، ATSC و QAM و تكنولوژي HD نيز سازگاري دارد. مجهز بودن به يك تيونر از ديگر ويژگي اين تلويزيون است. مدل 32CV510u داراي طراحي بسيار ساده و باريك بوده و به خاطر ابعاد آن فضاي كمتري را اشغال ميكند.
شركت Toshiba قيمت جديدترين تلويزيون خود را 660دلار عنوان كرده است.
تلويزيون ارزان با وضوح تصويرطبيعي
درحالحاضر بازار تلويزيونهاي LCD براي بهدست آوردن حجم بيشتري از خريداران تلويزيونهاي مختلف با امكانات متنوع و برندهاي گوناگون بهبازار معرفي ميكند.
درهمين راستا شركت نام آشناي Insignia كه به تازگي وارد اين بازار شده جديدترين محصول خود را با مدل NS-LCD26-09 بهبازار عرضه كرده است.
مدل NS-LCD26-09 يك تلويزيون LCD به اندازه 26 اينچ است كه مبتني برتكنولوژي HD هم هست. وضوح تصاوير پخش شده از اين نمايشگر 26 اينچ از نوع طبيعي و برابر 768×1366 پيكسل است.
همچنين شدت روشنايي آن به 5/435 انسيلومن ميرسد.
مدل NS-LCD26-09 داراي ورودهاي مختلفي از جمله Component، Composite، HDMI، S-Video و VGA است.
اين تلويزيون 26 اينچ با سيستمهاي NTSC، ATSC و QAM نيز سازگاري دارد.
شركت Insignia براي رقابت با ساير تلويزيونها اين تلويزيون خانگي را با قيمت ارزاني يعني 99/499 دلار بهفروش ميرساند.
?? ?? ??نقل قول:
سلام دوستان
من دنبال یه tv می گردم که مانیتور هم باشه(پورت hdmi داشته باشه) توی رنج 20 تا 22 اینچ
دوستان بهم LA22S81B رو معرفی کردن می خوام بدونم آیا اسکارت 22 یا 22 داره اگه داره قیمتش چنده؟
سامسونگ یه مدل T220HD زده آیا تو ایران هست اگه هست قیمت 22 اینچش چنده؟؟
اگه مدل دیگه ای هست که هم tv &monitor باشه توی اون سایز با درگاه hdmi لطفا بهم معرفی کنید
(برای بازی با ps3) می خوام.
با سلام به همه دوستان
من یک LCD 46 میخوام حدود دومیلیون تومان ، یک مدل سامسونگ دیدم یادم نمیاد s88 یا m88 بود حدود 2200000 بود حالا از دوستان راهنمایی میخواستم
میواخ زیاد قیمتش بالا نزنه مرسی