دوستان دیروز تو مشهد قیمت کردم 660 تومن! قیمتش تکون نخورده.ان 82 شده 460 تومن...
کم کم نظرم داره از 95 8گیگ بر می گرده.دیروز می خواستم بخرم.با قیمت ان82 منصرف شدم...چون شنیدم ان82 رم 4گیگ هم ساپورت می کنه
Printable View
دوستان دیروز تو مشهد قیمت کردم 660 تومن! قیمتش تکون نخورده.ان 82 شده 460 تومن...
کم کم نظرم داره از 95 8گیگ بر می گرده.دیروز می خواستم بخرم.با قیمت ان82 منصرف شدم...چون شنیدم ان82 رم 4گیگ هم ساپورت می کنه
اینترفیس جدید نوکیانقل قول:
این امکان رو داره
که بالاتر از این رو هم ساپورت
کنه
یعنی بدون محدودیت حجم
یک فرق دیگه هم بین ان 95 معمولی و 8 گیگ هست اونهم اینه که ان 95 8 گیگ یک صفحه لاکی روی ال سی دی داره اما معمولی نداره
اصلان جان ممنون از جوابت در مورد دیدن ظرفیت رم گوشی و Active File . اما یک سوال دیگه Handy Taskman بطور پیش فرض روی ان 95 8 گیگ نصب هست یا باید خودم نصب کنم
از نظر دوربین
یا کیفت عکس و فیلمبرداری هم با 95 ساده هم فرق داره ؟
از كجاي مشهد 82 رو با اين قيمت پيدا كردي ؟نقل قول:
سلام دوستان
من به تازگی (چهارشنبه 3 /11/86) يه گوشی N95 8gb (معمولی و نه اسپايدر من) از خ جمهوری با گارانتی خدمات طلائی نيا (اصلی با هولوگرام و کارت گارانتی) به قيمت 675000 تومان گرفتم (جهت اطلاع دوستان از آخرين قيمت گوشی در بازار)
يک سوال داشتم:
دوستانی که با اين گوشی از هدست بلوتوث استفاده ميکنند و جواب خوبی چه از لحاظ کيفيت مکالمه و چه از نظر طول عمر باطری , لطفا مدل و مارک هدستشونو ذکر کنند. . . .
با تشکر
مبارک. شما که(ظاهرا مشکل مایه تیله نداری) واسه هدست یکی از دو مدلی که نوکیا(جدید ترین محصولش) داده بیرون بگیر :902و903 hb.قیمت اگه اشتبا نکنم حدود 130 باشه .اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن
سلامنقل قول:
نه یکی هستن . فقط نرم افزار دوربین N95 معمولی امکانات کمتری نسبت به 8 گیگ داره
البته با آپدیت معمولی به آخرین ورژن فریمور امکانت بیشتری به نرم افزار دوربین اضافه میشه
مطمئتی گارانتی اصلی نیا طلایی هستش ؟نقل قول:
اون موقع که رفتم بگیرم 8 گیگ رو فقط اتصالات با صد تومن بالاتر از قیمت گارانتی کرده بود.
گارنتی که من گرفتم هم اسمش نیا هست.نیا تلکام کیش که اصلی نیست.
دقت کن ببین این گارانتیه یا همون نیا اصلی.جالب ایجاس که فروشنده همه رقمه میخواست
به من بقبولونه که این همون نیا طلایی هستش.در صورتی که روز قبلش با خدمات نیا تماس گرفته بودم گفته بود که 8 گیگ رو گارانتی نکردن. لینک پایین و برای لوازم جانبی ببین
اسپارت جان تو تایپ کردن حروف جابجا شدن.درستش اینه BH 903 - BH 902نقل قول:
در مورد قیمتی هم که دادی من اطلاعی ندارم.ظاهرا که اطلاعات شمت موثق تره
اینم لینک لوازم جانبی از همه نوع از منوی سمت چپ اونی که میخواین انتخاب کنید .
کد:http://europe.nokia.com/A4397267
:11:
نه نصب نیست خودت باید نصب کنی.فقط با نگه داشتن کلید منو میتونی برنامه هاینقل قول:
در حال اجرا رو ببینی و اونها رو انتخاب کنی
دوستان سلام !!! من بالاخره تنظیمات دوربین N95 رو بطور کامل یاد گرفتم و مطمئنم که دیگه با تنظیمات جدید هیچ گوشیه دیگه ای نمیتونه باهاش کل بندازه ! حتی من خودم کیفیت رو با Canon 7.1 مگاپیکسل هم مقایسه کردم و کاملا یکی انداخت !!! خنده داره ... ولی خدا شاهد که یه کلمه رو هم اغراق نکردم !
حالا بریم سر اصل مطلب ...
اصولا توی تنظیمات دوربین N95 چیزی داره که شاید یکبار هم به چشم نیاد و اون هم اینه :
Image Quality
اما برخلاف اون چیزی که شما فکر میکنید نباید روی 5M باشه !!
بله!!! تعجب نکنید! این گزینه در اصل سایز عکس رو مشخص میکنه و به کیفیت ربط نداره (گرچه غیر مستقیم در کیفیت هم تاثیر میذاره) که درواقع فقط در حالتی باید روی 5M باشه که میخواین عکس از طبیعت بگیرید و منطقه وسیعی هست ! اما شما در بقیه موارد باید از 3M استفاده کنید که نتیجه اون فشرده تر شدن پیکسل ها و در نتیجه افزایش فوق العاده کیفیت تصاویر نسبت به حالت 5M هست که واقعا میشه گفت تا 4 برابر بهتر میشه !
خدا شاهد که اینو امتحان کردم ومیگم...
من خودم هم از کیفیت فوق العاده ضعیف دوربین N95 حتی نسبت به N73 نالان بودم که اگه بگردید میبینید که یه تاپیک هم زدم! حتی کار به جایی رسید که میخواستم بفروشمش !
ضمنا بعد از تغییر حالت از 5M به 3M ابعاد عکس یه مقدار کوچولو میشه ! یعنی اندازه N73 میشه ! ولی واقعا عالی میشه !
منبع:
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=32277
نقل قول:
عزیزم در حالت 3 مگا پیکسل از تعداد کمتری پیکسل استفاده میشه
و ربطی به فشردگی نداره
واسه همینم هست که اندازه عکس کوچیکتر میشه
اینو جای دیگه نگی بهت می خندن !!!
دوستان سلام.یه قیمت از دبی دارم از مرکز نوکیا هستش.با درهم 255 تومن.612000 تومن تموم میشه.ظاهرا اونجا قیمت یه تکون جزیی خورده. میشه امیدوار بود.نظر شما چیه؟
ولی فک کنم گفته:5:...توو کلوپ ان 95 هم همین پست رو دیدم:31:!نقل قول:
دوستان آخرین قیمت 8 گیگ بدون گارانتی چنده؟
در حالت Screen Saver که ساعت و تاريخ مي آد, چطور ميشه اونو از حالت عمودی (يعنی نوار محافظ صفحه در طول LCD هست) به حالت افقی (يعنی عرض LCD) تغيير داد؟
نقل قول:
عزیزم بهتر نبود قبل از اینکه پست بدی یه کوچولو تحقیق می کردی .اون منبع رو نذاشتم که فزول بگیرم,گذاشتم که شما ببینی که نوشته از خودم نیست .اگه خیلی رو نظرت مطمعنی برو با نویسندش بحث کن.
شما هم نمی خواد آمار پست های منو بگیری .من فقط از سایت موبایلستان کپیش کردم اینجا.نقل قول:
مثل این که نمی شه.نقل قول:
در حالت Screen Saver که ساعت و تاريخ مي آد, چطور ميشه اونو از حالت عمودی (يعنی نوار محافظ صفحه در طول LCD هست) به حالت افقی (يعنی عرض LCD) تغيير داد؟
ببین داداشمنقل قول:
من از لحاظ علمی و منطقی اونو گفتم
کیفیت عکس و میزان پیکسل دو موضوع جدا از هم هستند
این جوری توضیح بدم واست
که میزان پیکسل به اندازه ی عکس مربوط میشه
مثلا یه عکس با دوربین 3 مگا پیکسلی نوکیا که نوشته 3.2
مگا پیکسل اندلزهی ای برابر با 1536
در 2048
پیکسل هستش
که اگه در هم ضرب کنی به رقم3.15 میلیارد میرسی
که د واقع دوربین ان 73
3.115 پیکسل هستش
و هرچی این عدد بره بالاتر اندازه عکس بزرگتر میشه نه صرفا کیفیتش
(البته بی تاثیر هم نیست رو کیفیت )
ولی عامل اصلی کیفیت عکس
لنز گوشی
سرعت ایزو
پرسسور عکس
و....
هستش
نقل قول:
امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
که اندازه عکس و کیفیت اون دو تا مسله جدا هستند
ویه چیزه دیگه
هر چی تو موبایلستان اومده
وحی خدا نیست که 100% درست باشه
پسر جون اصلا لازم نیست من آمارتو بگیرم چون اینقدر تابلو هست که همه ببینن!فکر نمی کردم جواب شوخیمو اینجوری بدی:13:...نقل قول:
کاملا تایید میشه...(جواب منطقی)!نقل قول:
قیمت جدید کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
منم پرسیدم ولی کسی جواب نداد:41:...نقل قول:
نقل قول:
عزیزم مگه من مردم که بی قیمت بمونی
من پایین ترین قیمتی که شنیدم 650 بود
گرونی دابلیو 960 لعنتی باعث شد قیمت ان95 هم 20
30 تومن بکشه بالا !!!
عزیزم من منظورتو تو همون پست اول فهمیدم.فقط گفتم نوشته مال من نیست که کسی به من بخنده.با تشکر.نقل قول:
سلا م.اولا شما سن منو میدونی که میگی:پسر جون.ثانیا چطور شد حرف شما بود شوخی بود,حرف من که شد جددیه.اگه اینطوریه منم شوخی کردم.در هر صورت بیخیال.نقل قول:
ببخشيد حواسم نبود منظورم map بودنقل قول:
مي خواستم بدونم اين wlan چيه كه پيدا نمي كنه براي ديدن نقشه ها چيكار بايد بكنم
دم شما گرم:31:...ولی خدائیش خیلی گرونه!واقعا نمی ارزه...نقل قول:
:15:...پس چی دوست داری بهت بگم؟:7:نقل قول:
ولی یه چیزی رو بهت بگم در مورد اون پستی که داده بودی!واقعا برام جالب بود...حالا نمی دونم واقعا همینطوریه یا نه!!!باید امتحانش کنم.
من اولش فکر کردم دعوا داری,حالا که دعوا نداری هر چی دوست داری صدا کن.من که نمی دونم ,این طوری که بچه ها میگن چرت وپرته ولی تو موبایلستان خیلی ازش تعریف کردن.byeنقل قول:
راستی کسی نمودونه n95معمولی تا چقدر رم ساپورت میکنه؟
اگه کسی بخواد n95 ساده ی دست دوم رو با n95 8gigدست دوم عوض کنه چقدر باید سر بده؟
دعوا کدومه؟!؟!؟!نقل قول:
اگه قرار باشه با یه حرف به این کوچیکی همه چیز بهم بخوره که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه:46:!بازم اگه ناراحت شدی مارو ببخش:11:....
من الان توو ان 95 خودم یه رم San Disk دو گیگاباتی گذاشتم و بدون هیچ مشکلی باهاش کار می کنم...نه سرعتش پایین اومده ، نه هنگ می کنه و...نقل قول:
اما اون سوال دومت...به نظر من فعلا این کارو نکنی بهتره:20:چرا؟چون الان 8 گیگش واقعا گرونه(با توجه به گفته ی علی آقا)و ارزشش رو نداره:41:...من خودم می خواستم این کارو بکنم اما گوشیمو که عین ان 95 نو می مونه فک می کنی گفتن چند می خرن؟350 تا 370:19:!!!من چند خریدم؟570:18:...یعنی من باید حداقلی 300 تومن دیگه روش بذارم که این یعنی ضرر محض و الی تا آخر...این نظر منه!امیدوارم به دردت بخوره:46:...راستی امضات هم خیلی باحاله:20:!خب دیگه فعلا ما بریم تا بعد...
رمش میکرو باید باشه اگه اشتباه نکنم و رم میکرو هم من بالا تر از 2 گیگ ندیدم شایدم باشه.نقل قول:
اگه هر دو اندازه هم کار کرده باشن به نظر من هر چه قدر اختلاف نوش هست . بقیش دیگه بستگی به تفاهم دو طرف داره.
البتهنقل قول:
قیمت دابلیو 960
داره می کشه پایین تو شیراز 600 قیمت داده بودن (راستو دروغشون پای خودشون !)
ولی دابلیو 960
از اون گوشی هاست که افت قیمتش
مثل سقوط ازاد میمونه
با عرض معذرت اشتباه میکنیننقل قول:
مموری ان 95 مینی اس دی هستش
تو بازار ظرفیت 4 گیگش هم اومده
ولی خیلی کم طرفداره
از یه منبع نا موثق شنیدم ثیمتش 80 تومنه
[QUOTE=amin2005;2047739]راستی کسی نمودونه n95معمولی تا چقدر رم ساپورت میکنه؟
2 گیگ که به راحتی ساپورت میکنه
ولی تو یه فروم نوشته بود با اپدیت 4 گیگ هم ساپورت میکنه
نقل قول:
علی جان با عرض معذرت شما اشتباه میکنی
میکرو اس دی ه
نقل قول:
با توجه به فناوری و امکانات جدید گوشی های نوکیا مشکلی بابت ساپورت رم نداره
دوستان دیگه قیمت رم 8 گیگ رو هم حدود هتاد تومن در تهران برای N95 گرفتن
از نظر قیمت هم باید قیمت روز رو داشته باشید
:11:
نه دیگه علی جون ، این یکی رو شما اشتباه کردی.رمی که ان 95 ساپورت می کنه از نوع "میکرو اس دی" هست.من توو خیلی از سایت های معتبر دیده بودم که ان 95 تا 2 گیگ رو خوب می کشه(Up To 2 Gig) ، بعضی جاها هم دیده بودم که تا 4 گیگ هم نوشته:20:...ولی اینو مطمئن نیستم.نقل قول:
آخرین قیمت 8 گیگ : (امروز صبح پرسیدم) - 513 تومن ، گمونم یارو خل بوده و قیمت ان 95 معمولی رو بهم گفته!!!