:18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
من که باورم نمیشه
Printable View
:18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
من که باورم نمیشه
تسلیت می گم...
چرا ؟؟؟
اسون تر از فنر باغچه که نبود ...
آخه یعنی چی ؟ مگه میشه ؟
من گفتم دیگه امسال خیالمون راحت تره آخه فنرباغچه تیم بود ، که ما ازش ..... :19:
خیلی کار سخت شد حالا این عوضیا تو بازی برگشت هر 11 نفرشون میرن رو خط دربازه دراز میشکن و ما تو خماری قهرمانی خواهیم موند من همیشه خوشبین بودم ولی واقعا" خیلی سخته بازی برگشتو تماشا کنیم .
اگه تیم مقابل ما یه تیم درست حسابی بود شاید میشد پذیرفت ولی آخه فنرباغچه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
همه اینا به خاطر ندونم کاری اون روس احمقه که تیم و بدون مربی کرد . :47:
بیاید اینم دلیل این لکه های روی آواتار من . ! که موقع رفتن مورینیو هم گفته بودم پاکشون نخواهم کرد !!!!!!!!!!
بابا شما حالا چقدر ناراحت میشید:27:
هنوز 90 دقیقه دیگه مونده:21:
در ضمن مگه بازی رو ندیدید؟ چلسی چند تا موقعیت صد در صد گلزنی داشت؟
به اونایی که بازی رو ندیدند میگم فقط دروگبا عامل این ناکامی بود . اون علاوه بر خراب کردن یک موقعیت 100 درصد گلزنی در چند موقعیت دیگه اگه به هم تیمی هاش پاس میداد چلسی بالای 3 تا گل زده بود.
ضمن اینکه بالاک هم یه موقعیت 90 و خورده ای درصد رو خراب کرد:13:
ضمن اینکه اصلا باخت حق چلسی نبود:41:
اما مطمئن باشید بازی برگشت صعود می کنیم:10:
در ضمن چرا شما همیشه موقع باختهای چلسی پیداتون میشه؟ :19:
راستی یادم رفت اسین یه شوت زد مثل شوت دیوید منتها از شانس زیاد ما توپ خورد به تیر :27:
آخه من همیشه به بردهای چلسی عادت دارم یعنی این تیم باید همیشه ببره ( تفکر انگلیسی:27: ) و باختاشه که میره رو عصاب آدم :43:ولی خب شما هم پر بی راه نمیگید البته تصادفا" اینجوری شده این مدت یکم درگیر یه مشکلی شدم بزودی بر خواهم گشت و این تایپکو یه حالی بهش میدم بماند که شما هم کم دیگه پست میدی :10:.نقل قول:
:11:
منم اول نیوکاسل فقط به خاطر اوون.
و چلسی به خاطر خودش-بازی قشنگش و همه چیششششششششششششش
:46: به نظر من چلسی بازی برگشت رو حتما می بره....:21::31::40:
Man City 0 - 2 Chelsea
R.Dunne 6 (OG)
S.Kalou 53
:40::40:
تبریک.......
خوب منچستر مساوی کرد:27:
اختلاف دو تیم فقط 3 امتیاز
آره مایه مباهات! بود :31:نقل قول:
الان وضعیت جدول چطوره؟
به به ، به به :31:نقل قول:
امشب بازی مرگ و زندگیه :27: این فنری هام واسه ما شاخ شدن...
اگه مثل بازی با المپیاکو گل اول رو زود بزنیم خیلی کار راحتتر میشه وگرنه.............
به امید صعود به نیمه نهایی
بای...
از خدا میخوام که امشب صعود کنیم :19: جان مادرتون نذارید این دهاتیا شاخ شن . :19:
:42::42: :42:
پایان نیمه اول نتیجه:
Chelsea1 0 Fenerbahce
به امید پیروزی تا پایان بازی
ساعت: 12:15
گل بالاک....
15 دقيقه تا صعود.
اصلا دلم نميخواد به ليورپول نحس بخوريم.
دقيقه 82 عجب شانسي اورديم.نزديك بود گل بخوريم.
هي ارسنال گل زد.
خوب چلسي هم صعود كرد
بچه ها تبریک میگم اسیدی...
چلسی تونست فنر باغچه رو شکست بده.
Chelsea 2
Fenerbahce 0
برید حالشو ببرید. من که الان توی پوست خودم نمیگنجم :8:
یا حق
منم تبریک می گم....:11::15:
اما حیف شد آرسنال حذف شد.....:13:
من هم تبریک میگم :40:
آره قبول دارم ، حیف شد آرسنال حذف شد :41:
تبریک ...! :26:
آخیش خیالم راحت شد . بالاخره زدیم فنرشونو خم کردیم :27:
من نمیدونم این لیورپول چرا همش باید دنبال ما باشه . :31:
سلام به همگی . . . منم تبریک میگم . . . انشالله امسال قهرمانیم :40::40:
اره سايه نحس ليورپول هر سال بالاي سرماست.نقل قول:
من نمیدونم این لیورپول چرا همش باید دنبال ما باشه .
ایشالله تبریک بگم ....
یه نظر سنجی خودمونی !
حرفای دکتر صدرو قبل از بازی لیور و آرسنال یادتونه ؟
که میگفت که اگه چلسی به فینال بره یا اینکه حتی قهرمان بشه پس اونوقت مورینیو چی کار کرده ؟ و گرانت باید خیلی موفق تر باشه . :41:
نظر شما چیه بچه ها ؟
من که می گم اصلا همه ی مربی ها ی دنیا سهم زیادی توی موفقیت تیمشون ندارن ،:13:
مگه اینکه خیلی باهوش باشن مث مورینیو .:40:
گرانت شانس آورده که بیشتر بازیکنای چلسی برگشتن به دوران اوجشون و گرنه کار خارق العاده ای نکرده.:5:
دیگه بازیکنای چلسی اونقدر با تجربه هستن که احتیاجی به مربی ندارن...:21:
این حرف شاید در مورد تیمای کشورای دیگه درست باشه ولی خب فوتبال انگلیسی یه فوتبال با فکره پر از قواعد پیچیده تر از شطرنج . درسته تجربه ی بازیکنا خیلی تاثیر گذاره ولی همیشه باید یه نفر باهوش تر از همه از بیرون به بازی نگاه کنه که من در مورد گرانت چنین تصوری نمیکنم ولی خب شاید هم به قول شما شانسه که داره اونو جلو میبره . ولی ای کاش در زمان مورینیو شانس و هوش با هم ترکیب میشد و ...نقل قول:
متاسفانه چلسی باز هم گل کاشت!
چلسی 1 - ویگان 1
نمیدونم چرا اینجوری بازی میکنه؟ اگه این بازی رو میبردیم اختلاف امتیازمون با منچستر میشد 3 امتیاز!
حالا باید چشم بدوزیم به بازی با Everton
یا حق
لعنت به این شانس . اگه لیگ ایران بود میگفتم باند بازیه ولی آخه ویگان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:نقل قول:
من هم از این مساوی خیلی خیلی ناراحت شدم
هرچند ، به قول بچه ها ممکنه آه خوزه تیم رو گرفته !! :پی
شک نکن :27:نقل قول:
گرانت : مبارزه ادامه دارد
آورام گرانت سرمربی تیم فوتبال چلسی با توجه به فاصله ۵ امتیازی تیمش با صدر جدول هنوز به قهرمانی امیدوار است
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ آورام گرانت در کنفرانس خبری بعد از بازی تیمش مقابل ویگان که با نتیجه ۱ بر ۱ به پایان رسید گفت : " ما در کورس هستیم و به مبارزه کردن خود ادامه خواهیم داد . و ما به یک نتیجه ی بد از سوی منچستر یونایتد نیاز داریم که البته بازی با ویگان اصلا کمکی به ما به ما نکرده است ."
وی ادامه داد :" مطمئنا منچستری ها فکر می کنند دیگر متوقف نخواهند شد و ما نمی توانیم به آنها برسیم. اما ما باید بازی با اورتون و منچستر یونایتد را ببریم تا همچنان در کورس قهرمانی قرار گیریم و اما شانس دیگری نخواهیم داشت"
گرانت در خصوص بازی تیمش نیز گفت :" ما نزدیک به ۱۰ موقعیت گلزنی داشتیم . ما باید ۳ یا ۴ گل می زدیم ولی متاسفانه این امر به وقوع نپوست و تنها ۱ گل به ثمر رسید . ما خوب بازی می کنیم ٬ فوتبالی باز را ارائه می دهیم ٬ که اینکه گل نمی زنیم بسیار نا امید کننده است "
گرانت گفت :" ما در انتهای فصل قرار داریم و خیلی خیلی بازیها فشرده شده است که باعث خستگی تعدادی از بازیکنان شده است که این خستگی به ضرر تیم خواهد بود . ما در ۳ روز ۲ بازی داریم که واقعا سخت است . این برنامه ی ارائه شده است که ما نیز قبول داریم و بهترین نمایش را خواهیم داشت
:3:
ایول به این شانس!!! :27:
دقیقه 93 گل می خوریم:27:
واقعا این چلسی دیگه آخر شانسه.........:31:
راستی بازی با اورتون چه تاریخی برگزار می شه؟:20:
بازی با اورتون در شب جمعه همین هفته انجام میشه.نقل قول:
به امید پیروزی
یا حق