این کلاینت جدید رو بذار ببینیم چی هست.میتونه خیلی به کمک من بیاد.نقل قول:
اگه بشه چی میشه.:20:
Printable View
این کلاینت جدید رو بذار ببینیم چی هست.میتونه خیلی به کمک من بیاد.نقل قول:
اگه بشه چی میشه.:20:
توی پست دوم تاپیک زیر ، طریقه آپدیت از نسخه قبلی به نسخه جدید رو نوشته! ولی از من میشنوی فرمت کن و نرم افزار هایی که همیشه باید اجرا باشن (مثل cClock و N82 Smart و Full Screen Caller و ...) نصب نکن!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
سلام دوستان
توی سایت gsmarena زده رم ساپورت تا 8گیگ، خواستم ببیتم کسی از دوستان هست رم 8 انداخته باشه؟
با گوشی مچه؟ مشکل خاصی مثلا از نظر سرعت و... نداره؟ و قیمت روز رو اگر دارید؟
ممنون
8 که سهله ، تا بیشتر هم ساپورت می کنه! یکی از قابلیت های سیستم جدید که در گوشی های سیمبین دار هست همینه که محدودیت ساپورت رم به اون صورت وجود نداره!نقل قول:
سلام دوستان
توی سایت gsmarena زده رم ساپورت تا 8گیگ، خواستم ببیتم کسی از دوستان هست رم 8 انداخته باشه؟
با گوشی مچه؟ مشکل خاصی مثلا از نظر سرعت و... نداره؟ و قیمت روز رو اگر دارید؟
ممنون
و یه سوال
من بالاخره برای تصمیم گیری بین 6120 کلاسیک و E51 مردد بودم.یعنی wifi و ظاهر بهتر E51 و قیمت بهتر 6120.
اما متوجه شدم در قسمت نصب کلاینت که E51 جزء گوشی های پشتیبانی نمیباشد.
کد:
آیا در این مورد اطلاعاتی دارید؟من فکر میکردم چون سیستم عامل و cpuهر دو یکی است از این لحاظ تفاوتی وجود ندارد؟!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
و یه سوال دیگه اگر اینجا کسی E51 دارد بالاترین رمی که امتحان کرده چقدر است؟آیا رم micro SD است یا pro یا M2 ؟(آیا این انواع رم از لحاظ نوع پایه و شکل فیزیکی با هم فرق دارند؟ )
:
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225152
E51 رم های Micro SD می خوره! و فکر کنم مثل 6120 محدودیت نداره!
Pro که قدیمی هست و بزرگ. در واقع معادل SD هست!. ولی M2 و Micro SD تقریبا یه اندازه هستند!
Pro و M2 مخصوص سونی هستند ولی SD و میکرو SD عموما استفاده میشه!
کلا سیستم عامل های سری E ، یه کوچولو متفاوت هست و برای ور رفتن بدقلق!
ممنون از جوابتنقل قول:
و اینکه منظورا از بدقلق اینه که بازی روش نصب میشه(کلاینت) و اگه میشه کدوم ورژن؟
روي تمامي گوشي هاي سري 60 ورژن 3 كلاينت انگيج نصب ميشه...همشون...:46:نقل قول:
ممنوننقل قول:
راستش از اونجایی که در صفحه آموزش نصب کلاینت N gage نوشته :و اثری از E51 نیست فکر کردم اول مطمئن شو بعد E51 بخرم وگرنه همون 6120 رو می خرم.پس با وجودیکه اسمش در لیست نیست ولی N gage نصب میشه؟نقل قول:
اين آموزش فقط رو گوشي هاي :
Nokia E60
Nokia E62
Nokia E65
Nokia E70
Nokia N71
Nokia N73 / N73 Music Edition
Nokia N77
Nokia N80
Nokia N92
Nokia N93 / N93i
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 6290
Nokia E71
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia N81 / N81 8GB
Nokia N82
Nokia N95 / N95 8GB
واسه اينكه مطمئن شي ميخواي اضافه كنم؟:31: رو E65 نصب و اجرا ميشه..رو E51 هم تو فروم هاي خارجي همه نصب كردند...پس خيالت راحت...نقل قول:
تنها مشكلي كه ممكنه پيش بياد عدم هك فريمور هاي جديده....82 و 96 هم الان هك نميشن...(آخرين آپديت)
E51 رو مطمئن نيستم...
البته روش هكشون هم مياد...بايد منتظر بود..
و یه سوال دیگه(شاید آخریش باشه :) )
E51 به کدوم گوشی معروفتر که در فروم هم کلوپ داشته باشه نزدیک تره (از نظر سازگاری نرم افزاری)؟6120 یا E71?
6120...نقل قول:
شاد باشي:40:
ممنون
راستش اومدم پست قبلی ام رو تغییر بدم و یه سوال دیگه هم اضافه کنم که دیدم جواب دادید.از پاسخ های بلادرنگ شما بسیار ممنون و متشکرم.انشالا من هم بتونم براتون مفید باشم.
راستش چند ساعت قبل یه e51 خریدم.اون موقع میخواستم 4 گیگ رم توشیبا هم براش بگیرم گفتن کندش میکنه 2 گیگ کافیه.
نظر شما چیه؟
خب ميپرسيدي از ما عزيزم...حرف الكي زدند...8 رو خودم رو 6120 گذاشتم مثه ساعت كار ميكرد...اين ديگه 100% ساپوت ميكنه...2 به نظر من واقعا" كمه...نقل قول:
اگه برند رم خودتون رو بفرمایید ممنون میشم.نقل قول:
الان تو بازار sandisk(14 تومن) و (17 تومون)Toshiba و (با رم ریدر 19 تومن بدون رم ریدر قیمت ندارم)Silicon Power هستش.
من سانديسك گرفتم...8 گيگ رو چند ماه پيش 49 تومان با يه رم ريدر نقلي خوشگل...تو پكش هست...نقل قول:
اگه بتوني با رم ريدر گير بياري عاليه...حدود 40 تومان يا كمتر بايد باشه...
بگرد ببين پيدا ميكني...فقط دقت كن رمريدرش اين شكليه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشي:40:
خب راستش چون از این به بعد من خودم رو عضو کلوپ 6120 مینودنم تا یه مدتی اینجا زیاد پیدام میشه:
1-راستش من دیروز زیاد 8 گیگ قیمت نکردم.آیا شما فکر میکنید 4 گیگ هایی که قیمت کردم و سن دیسک 4 گیگ رو گفتن 14 تومن،کاملا نامرغوب بودند؟
2-از بین مارک ها و قیمت هایی که بالا ذکر کردم کد.م ها رو پیشنهاد میکنید؟
3-من احتیاج به این نرم افزار ها دارم:
* دیکشنری
و این ها رو تویه فروم پیدا کردم:
بارگذاري مجدد صفحه دیکشنری فارسی گویا (هیبل دیکشنری)
######### دیکشنری انگلیسی <=> فارسی slovoed برای گوشی های سیمبیان #########کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263917&highlight=%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%B4%D9%86%D8%B1%DB%8C
دانلود دیکشنری های همراه با تلفظ برای نوکیا سری60 ویرایش سومکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251185&highlight=%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%B4%D9%86%D8%B1%DB%8C&page=3
و این هم دیشکنری انگلیسی به انگلیسی اکسفورد:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=182606&highlight=%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%B4%D9%86%D8%B1%DB%8C
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=182606&highlight=%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%B4%D9%86%D8%B1%DB%8C
*تقویم شمسی:
احتمالا باید فلش باشه
*اپرا مینی
اول اینکه چه نرم افزار هایی را پیشنهاد میکنید.یعنی مثلا بین این دیکشنری ها کدومشون روی e51 نصب میشه و اصولا استفاده از کدومشون رو پیشنهاد میکنید؟همین طور در مورد تقویم ، اپرا(احتمالا ورژن 4.1 باید با E51سازگار باشه)؟
یه سری ساعت فلش برای سری W اریکسون وجود دارد:
آیا اینها روی E51 قابل استفاده هست؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269049
و یه سوال متفرقه ،آیا E51 دارای GPS هست؟(البته که نداره و اون ایکون ماله GPS خارجی است که با بلوتوث وصل میشه)غلط گفتم؟
کاملا درسته!نقل قول:
و یه سوال متفرقه ،آیا E51 دارای GPS هست؟(البته که نداره و اون ایکون ماله GPS خارجی است که با بلوتوث وصل میشه)غلط گفتم؟
من یه تقویم ردیف می شناسم به اسم نفحات (خیلی زیبا هست و مناسبت ها رو هم داره) بگردی ، پیدا می کنی!نقل قول:
*تقویم شمسی
نسخه سیمبین رو با کرک پیدا و نصب کن! از جاوا خیلی بهتره!نقل قول:
*اپرا مینی
شما MSDic رو نصب کن بعد آکسفورد با صدای طبیعی انسان (فقط 57 مگابایت) روش نصب می کنی. MSDic یه نرم افزار پایه است که خودش اطلاعاتی نداره می تونی انواع دیکشنری ها رو تحت این برنامه اجرا کنی!نقل قول:
* دیکشنری
در مورد ساعت : شما هر فایل فلشی رو می تونی اسکرین سیور قرار بدی!
لینک همه رو دارم. ولی توی موبایلستان، اگه عضو هستی بگو برات بفرستم!
و البته اونجا هم امروز عضو شدم:5:نقل قول:
به نظر من بهترین دیکشنری با توجه به حجمش Pmd هستش که واقعا دیکشنری کارآمدی هست.کار باهاش راحته و تقریبا هر کلمه ای که بخوای داره.
سلام
آقا من این پست را چند صفحه قبل دادم. کسی جوابم رو نداد. حالا دوباره مشکلم رو مطرح میکنم. یه 6120 دارم که دوتا مشکل داره. یکی اینکه inbox ام را نمیتونم از فون مموری روی مموری کارد ست کنم. دوم اینکه چند روز پیش چندتا برنامه نصب کردم، حالا گالریم رو خالی نشون میده. در صورتی که مموریم پره! مموریم ویروس هم نگرفته که فایل ها مخفی باشن. در ضمن اون برنامه ها رو پاک کردم فرقی نکرد. جز فرمت راهی هست؟ ممون میشم راهنماییم کنید. اگه اینجای جای مطرح کردن مشکل نیست لطفا لینک تاپیک مخصوصش رو بهم بدید. با تشکر!
سلام
چه جوری میشه فارسی کرد این گوشی رو؟
برای اس ام اس
راه های زیادی هست از جمله نرم افزار Crystal Farsi که کارش اضافه کردن زبان فارسی هست! ولی اگه می خوای گوشیت رو از بیخ و بن فارسی (به همراه اس.ام.اس فارسی) کنی باید پروداکت کد گوشی رو به یه پروداکت کد فارسی تبدیل و سپس آپدیت کنی که یه کم پیچیده می شه!نقل قول:
سلام
چه جوری میشه فارسی کرد این گوشی رو؟
برای اس ام اس
از همون Crystal Farsi استفاده کن بهتره!
نقل قول:
یا سلام و عرض تشکر
اگه آدرس دانلودش رو هم دارید ممنون میشم بذارید
این هم لینک برنامهنقل قول:
برنامه نیاز به ساین داره که اگه گوشیت رو هک کردی هیچی.کد:http://www.mobileha.com/?p=1055#more-1055
برنامه و کرکش رو نصب میکنی-یه ریست-دیگه همه چی حله.
برای فارسی نوشتن در هر جایی option رو زده و Enable farsi.
بعد از مدتی باز هم سلام!:11:
کار ما تو این مدت شده بود درس واسه کنکور one واسه تفریح و الی آخر...:19:
زد به سرم گوشی رو مستر ریست کنم:18: اونم ریست سه دکمهای ( گفتم ببینم این روش ریست رو این گوشی کار میکنه یا باید 7370 رو بزنم که دیدم کار میکنه!)
یه سری برنامه هایی که رو فن مموری بود رو دیگه نصب نکردم سرعت گوشی مخصوصا واسه ان.گیج عالی شده!
راستش گوشی دلم رو داره میزنه از بس گیر و ایراد نداره:13: فکر کنم پروژه بعدی آپدیتش باشه ... در آینده:21:
شاد یاشید همگی:40:
نقل قول:
:10:از آپدیت گوشی به فریمور جدید فعلا خودداری کنید چون ظاهرا نوکیا درایو c رو بدجوری چهار قفله کرده
توجه توجه
پس اگه عاشق هک و دشمن ساین هستید واسه آپدیت فعلا عجله نکنید.:41:
خوب خوب خوب خوب سلام به همه ی برو بکس
من ی n95 داشتم که امروز به علت مشکل مالی اونو فروختم و حالا می خوام ی گوشی تا حدود 200 تمن بگیرم که 6120 هم مد نظرمه چون قیمتش خیلی خوب و پایین فکر کنم آخریم قیمتی که ازش دارم 190 بوده
می خواستم ببینم نظر کلیتون در مورد گوشی چی و معایب اصلیش چی؟؟؟
من از ان 95 راضی بودم ولی بزرگترین مشکلش باطیش بود که خیلی زود خالی می شد (من با گوشی زیاد بازی می کنم مخصوصا ان گین و موسیقی گوش می دم)
باطری گوشی چطوره؟؟؟؟
واسه ان گیج مناسب هست؟؟؟؟؟
بین 6120 و 5320 به نظر شما کدام یک بهتره (انصافا)
و راستی قابل ارتقا تا چند گیگ؟؟ توی سایت ها خوندم تا 2 گیگ یعنی 2 گیگ بیشتر رو ساپورت نمی کنه؟؟؟؟
راستی آخرین اپدیتی که براش اومده چنده؟؟؟؟ وقتی گوشی رو می خره روش چه ورژن؟؟؟
و داحل جعبه چه جیزای می ده؟
باتری گوشی متوسط هست (از N95 بهتر ولی کلا یه خورده اذیت می کنه)نقل قول:
خوب خوب خوب خوب سلام به همه ی برو بکس
من ی n95 داشتم که امروز به علت مشکل مالی اونو فروختم و حالا می خوام ی گوشی تا حدود 200 تمن بگیرم که 6120 هم مد نظرمه چون قیمتش خیلی خوب و پایین فکر کنم آخریم قیمتی که ازش دارم 190 بوده
می خواستم ببینم نظر کلیتون در مورد گوشی چی و معایب اصلیش چی؟؟؟
من از ان 95 راضی بودم ولی بزرگترین مشکلش باطیش بود که خیلی زود خالی می شد (من با گوشی زیاد بازی می کنم مخصوصا ان گین و موسیقی گوش می دم)
باطری گوشی چطوره؟؟؟؟
واسه ان گیج مناسب هست؟؟؟؟؟
بین 6120 و 5320 به نظر شما کدام یک بهتره (انصافا)
و راستی قابل ارتقا تا چند گیگ؟؟ توی سایت ها خوندم تا 2 گیگ یعنی 2 گیگ بیشتر رو ساپورت نمی کنه؟؟؟؟
راستی آخرین اپدیتی که براش اومده چنده؟؟؟؟ وقتی گوشی رو می خره روش چه ورژن؟؟؟
و داحل جعبه چه جیزای می ده؟
من هم ان.گیج بازی هستم و از این نظر عالیه! (گرچه باید حواست باشه که رم کم نیاری!)
انصافا باید بگم 5320
قابل ارتقا فعلا تا 32 گیگ! این اطلاعات سایت ها هیچ وقت قابل اعتماد نیست! با سیستمی که نوکیا توی گوشی های سیمبین دارش به کار بسته، فعلا محدودیت رم ، معنایی نداره!!!!
آپدیت 6.01 فکر کنم ، خلاصه 6 و خرده ای بود! بستگی داره، ممکنه طرف گوشی رو از 2 سال پیش داشته باشه ، ممکنه همون وقتی که میخری تازه وارد شده باشه!
داخل جعبه :
1. گوشی
2. دفترچه راهنما و چند تیکه کاغذ!
3. باطری
4. شارژر
5. کارت Micro SD 256 MB
و اما 5320 ، من میگم 5320 بهتره چون:
1. سیمبین جدیدتر داره...
2. رمش بالاتره ، این خیلی مهمه چون من هر وقت می خوام ان.گیج بازی کنم باید چک کنم رم چقدر خالی هست و ...
3. دکمه مخصوص ان.گیج داره (بالای LCD ، جون میده برای بازی افقی)
و حالا برتری های 6120 :
1. شیک بودن و طراحی کلاسیک (که البته سلیقه ای هست)
2. کلید های بهتر
-----------------------------------------------------------------------------
در مورد بعضی گوشی ها این بحث هست ولی توی 6120 ، فکر کنم هک بدون مشکل انجام بشه!؟!؟!؟!؟!؟نقل قول:
از آپدیت گوشی به فریمور جدید فعلا خودداری کنید چون ظاهرا نوکیا درایو c رو بدجوری چهار قفله کرده
پس اگه عاشق هک و دشمن ساین هستید واسه آپدیت فعلا عجله نکنید.
-----------------------------------------------------------------------
منم همین کارو کردم ، گوشی حال میاد! نرم افزار هایی که همیشه باید اجرا باشن ، نصب نکن! هم سرعت رو می گیره ، هم فضای رم برای ان.گیج کم میاد!نقل قول:
یه سری برنامه هایی که رو فن مموری بود رو دیگه نصب نکردم سرعت گوشی مخصوصا واسه ان.گیج عالی شده!
راستش گوشی دلم رو داره میزنه از بس گیر و ایراد نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم پروژه بعدی آپدیتش باشه ... در آینده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تو فکر آپدیت هستم ولی نه اینترنت سرعت بالا دارم ، نه جرئت ریسکش رو!
اين ريست سه دکمه اي چيه اون وقت
وقتی گوشی بالا نمیاد و میخوای مستر ریست کنی باید دکمه های 3 + ستاره + سبز (دکمه برداشتن تلفن) رو همزمان بگیری و پاور رو فشاد بدی و 7 8 ثانیه نگهداری (ترجیحا مموری کارتم در بیاری)نقل قول:
پی نوشت: جالبیه ریست 6120 اینه که سرعت ریست اینقذر بالا هست که مثل روشن شدن عادیه گوشیه!:27:
سلامنقل قول:
ببخشید که من جواب میدم.چون مشکل من اورژانسی ،اول جواب این دوستمون رو بدم که بقیه بتونن برای من فرصت داشته باشند.
عزیز جون تویه حالتی که لازمه دوباری سیستم عامل گوشی رو از روی ROM نصب کنی از این روش استفاده میکنی.تمام sms خا و برنامه های نصبی ات هم از بین میره(باید نسخه پشتیبان داشته باشی)
اول گوشی رو خاموش میکنی بعد در حالیکه کلیدها :call (green key), * (star key), 3 (three گرفتی گوشی رو روشن میکنی،یادت باشه باید باتری پر باشه و چند دقیقه هم طول میکشه.
اما سوال من:
خب اولین مشکل با E51 پیش اومد.همون طوری که میدونید گوشی ام هنوز هک نشده.خواستم دیکشنری soloved بریزم که هم فارسی داره هم تلفظ نشد.از همین انجمن و چند جایه دیگه دانلود کردم ولی اجازه نصب نداد.در ضمن تنظیم app.manager رو به ALL تغییر دادم.
1-آیا حتما باید گوشی هک باشه؟
2-روش SWMail فقط برای UIQ3 است یا برای E51 هم صادقه؟
3-اگه فروم خوبه انگلیسی یا اسپانیایی زبون سراغ داری که کلوپ E51 داشته باشند و معرفی کنید دیگه اصلا مزاحم نمیشم.چندتا عضو هستم اما E51 اونجا مظلوم واقع شده:46:
بچه ها ممنون يه سوال ديگه هم دارم اين سه دکمه اي اساسي تره يا *#7370# ؟
نقل قول:فقط فلش کردن از سه دکمه ای اساس ترهنقل قول:
آقا منو فراموش نکنید
ارور مشکل امنتی و این حرف ها داد (Certificate Erro)؟ اگه این بوده یا باید گوشی رو هک کنی (که خیلی بهتره) یا این که نرم افزار رو ساین کنی و ...نقل قول:
خب اولین مشکل با E51 پیش اومد.همون طوری که میدونید گوشی ام هنوز هک نشده.خواستم دیکشنری soloved بریزم که هم فارسی داره هم تلفظ نشد.از همین انجمن و چند جایه دیگه دانلود کردم ولی اجازه نصب نداد.در ضمن تنظیم app.manager رو به ALL تغییر دادم.
1-آیا حتما باید گوشی هک باشه؟
2-روش SWMail فقط برای UIQ3 است یا برای E51 هم صادقه؟
3-اگه فروم خوبه انگلیسی یا اسپانیایی زبون سراغ داری که کلوپ E51 داشته باشند و معرفی کنید دیگه اصلا مزاحم نمیشم.چندتا عضو هستم اما E51 اونجا مظلوم واقع شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه می خوای Gmail رو تو گوشی داشته باشی ، باید Imap4 رو توی جی.میل فعال کنی ، بعد از طریق خود گوشی راحت OK میشه ، یه تاپیک هم در این رابطه هست!
بله روی بعضی برنامه ها این error رو میده و روی بعضی دیگه عدم سازگاری رونقل قول:
جایی رو-فروم خارجی-برای E51 میشناسید؟
مشکل همون ساین هست ، شما این تاپیک رو ببین ، روشن میشی!نقل قول:
بله روی بعضی برنامه ها این error رو میده و روی بعضی دیگه عدم سازگاری رو
ولی اگه می خواستی ، هک کنی ، حتما از روش BiNPDA و بعد هم کپی Install Server.EXE استفاده کن! اگه با روش دیگه هک کردی ، شب میام تو خوابت و ...!!!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
1-ممنون تاپیک خوبی بودنقل قول:
2-یه مشکل مسخره دارم.نمیتونم با Xplore فایل کپی کنم.میرم انتخابش میکنم از منو کپی رو انتخاب میکنم اما نه از من محل کپی رو میپرسه نه گزینه past رو پیدا میکنم.در سالیان دور وقتی کپی رو میزدم میپرسید کجا میخوای کپی کنی . . .
Menu>Mark>Selected برای انتخاب و Menu>File>Edit (1) برای کپی
ورژن 1.22
3-راستش تمایلی به هک گوشی ندارم.شاید بعدا که از عوارض احتمالیش مطلع شدم انجامش بدم
4-راستش SlovoED یه Engine داره ,و یه Database.میزنه Database نصب نشده.فعلا هم که نمیتونم فارسی رو اونجا کپی کنم.
شما وقتی کپی رو انتخاب کردی با فلش دادن به سمت چپ و راست(برای باز و بسته کردن پوشه ها) به پوشه مورد نظر میرسی و اونوقته که کلید Action (چه میدونم اسمش چیه.همون کلید انتخاب)رو فشار میدی.به همین سادگی به همین ...نقل قول:
شرتکات کپی هم کلید 1 هستش.
1-دوست عزیز برای کپی مثلا فایل X (یا چند تا فایل که برای مارک کردن باید دکمه # رو بگیری و بالا یا پایین رو فشاد بدی) دکمه 1 رو بزن (برای move کزدن دکمه 2) بعد میری اون فولدری که میخوای فایل رو بریزی دکمه وسط (ok) رو فشاد میدی (برای رفتن به subfolder ها هم از سمت راست و برای خارج شدن از اونا سمت چپ رو بزن)نقل قول:
2-در مورد هک عوارض ندارد!! اما وقتی گوشی هک شده به فایلهای سیستمی توی C:\private دسترسی داده میشه که اگه اونجا دستکاری غیر علمی صورت بگیره (مثلا فایلی رو پاک کنید) گوشی دیگه فنا میره و بالا نمیاد که با مستر ریست درست میشه! البته کارایی که بچه ها تو این فروم و فرومهای مشابه در مورد هک انجام میدن تست شده هست.(پیشنهادم برای شما تحقیق بیشتر تو همین انجمن و تاپیک های هک- ساین و ... هست تا با روح قضیه که ساده هم هست آشنا بشی)
3- من رو موبایلم دو تا دیکشنری دارم که کاملا راضیم میکنه (الان دارم واسه ارشد میخونم و برای تست های زبان به دیکشنری ها بسیار مراجعه میکنم) اولی unidic 1.2 هست که انگلیسی به فارسی و بلعکسه و دومی Msdict5.0 هست که با دانلود دیکشنریهای مختلفش (oxford :business-medical-concise-idioms-) و حتی شنیدم یه دیکشنری با 240.000 لغت و سخنگو نیاز شما رو بر طرف میکنه. (تو موبایلستان یه سرچ کنی لینکش به سرعت پیدا میشه)
شاد باشی.:40: