رائول: فداكاري توتي را فراموش نمي كنم
خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد، گل دوم رم را حاصل فداكاري بي نظير و فراموش ناشدني همتاي خود در رم دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس گفت: نمي دانم اگر به جاي توتي بودم در آن لحظه چه مي كردم، شايد براي زدن يك گل ديگر وسوسه مي شدم؛ اما توتي به مانسيني پاس داد و توپ را رها كرد.
كاپيتان رئال تصريح كرد: مثل توتي در فوتبال حرفه اي جهان كم پيدا مي شود. بازيكن بسيار بزرگي است و از اين كه در اسپانيا مرا با او مقايسه مي كنند احساس غرور دارم. فداكاري توتي را فراموش نمي كنم.
رائول در مورد گل به ثمر رسيده خود گفت: ركود من دست نيافتني تر از قبل شد. روزنامه ها مي پسندند كه از اين موقعيت براي حاشيه هاي بعدي بهره برداري كنم؛ اما اين گل ربطي به تيم ملي يا من ندارد. مهم رئال مادريد است و از اين كه در خانه حريف گل زده ايم، خيلي خوشحالم.
رئال شب گذشته در ديدار رفت از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در زمين آاس رم دو بر يك مغلوب شد.
بزرگواری آخه تا چه حد؟:40::40:
قهرمان لیگ قهرمانان میشیم، تا رو دم همه بزاریم! حتی همین خیابانی ....:2::2:
اسپالتي: درس خوبي در برنابئو به حريف ميدهيم
خبرگزاري فارس: سرمربي آ.اس رم ايتاليا گفت كه در بازي برگشت هرگز تدافعي بازي نخواهند كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتادلو اسپورت ايتاليا، لوچانو اسپالتي پس از پيروزي 2 بر يك مقابل رئال مادريد گفت: نتيجه كسب شده از ديد من بسيار خوب است. مشكلي براي صعود به مرحله بعدي نداريم.
وي ادامه داد: رئال چهرههاي خوب داشت؛ اما نتيجهي بدي كسب كرد. عامل اين ناكامي خود ما بوديم. بازيكنان من خوب بازي كردند؛ به خصوص در نيمه اول، كنترل را در اختيار داشتيم. در برنابئو درس خوبي به حريف مي دهيم.
اسپالتي اظهار داشت: براي بازي برگشت بايد به قصد پيروزي برويم. انديشه هاي تدافعي خود را دور ريخته ايم و رم بارها ثابت كرده كه تركيبي تهاجمي و مهاجميني تشنه گلزني دارد.
حمله افراد ناشناس به هواداران رئال مادريد در رم
خبرگزاري فارس: 3 تماشاگر مادريدي ساعتي قبل از بازي مقابل رم به ضرب چاقو مجروح شده و به بيمارستان منتقل شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، چندين مورد درگيريهاي مسلحانه در رم و چند شهر ديگر از ايتاليا در چند ماه اخير گزارش شده است و هواداران رئال مادريد نيز قرباني اين درگيريهاي خياباني شدند.
يك جوان اسپانيايي در بيمارستان مركزي رم بستري است و پزشكان اميد چنداني به نجات وي ندارند.
فوتبال آغشته به آشوبگري در ايتاليا سالها است كه فدراسيون اين كشور را آزار ميدهد و به خاطر آن، بارها از سوي فيفا جريمه و محروم شده است.
آس اسپانيا ساعاتي پيش از اين، از عذرخواهي رسمي فدراسيون ايتاليا از مردم اسپانيا خبر داد و نوشت: در بيانيه ارسالي آمده كه عاملان اين درگيري تاسف انگيز شناسايي و دستگير شده اند و به زودي معرفي خواهند شد. اميدواريم شاهد ميمان نوازي خوب اسپانيايي ها از هواداران رم در مادريد باشيم.
پس از باخت به رم :گوتي: نتيجهي بازي منصفانه نبود
گوتي، بازيكن رئال مادريد با وجود عملكرد نااميدكنندهي اين تيم در ديدار رفت مرحلهي يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر رم، اميدوار است هم تيميهايش بتوانند ديدار برگشت را به سود خود به پايان ببرند.
در پايان بازي رم - رئال؛ دوربينها تلويزيوني در پي شكار چهرههاي نااميد و غمگين بازيكنان رئال بودند اما، اين بازيكنان به هيچ عنوان شكست خورده به نظر نميرسند. مبارزه طلبيهاي بازيكنان براي بازي برگشت زمان زيادي طول نكشيد. كوتي بازيكن رئال ايمان دارد كه رئال مادريد در بازي برگشت كه در ورزشگاه سانتياگوبرنابئوي شهر مادريد انجام خواهد شد، پيروز ميدان خواهد بود.
گوتي، پس پس از پايان بازي گفت: «شروع بسيار خوبي داشتيم و با گل زود هنگامي كه به ثمر رسانديم آرامش زيادي به بازيمان حكمفرما باشد و به اين ترتيب به هدفمان رسيديم. ما به وضوح بخشهاي زيادي از بازي را در اختيار داشتيم اما، حريف در نهايت گلزني كرد. آنها از فرصتهاي خود استفاده كردند حيف شد كه ما بازي را واگذار كرديم.
بازيكن باسابقهي رئاليها در بخش ديگري از گفتوگويش در پايان بازي گفت:«نتيجه بازي كمي ناجوانمردانه بود. با اين حال اين فوتبال ايتاليايي است. در آنجا تيم محدود به نيازها ميشود و تنها بر سر نتيجه بازي ميكند. اگرچه بازيكن پس از يك چنين رقابتي از عملكرد خود راضي است، با اين حال زماني كه نتيجه بازي درست از آب در نميآيد. فرد تنها نااميد ميشود.»
گوتي دربارهي بازي برگشت هم گفت: «همه چيز روبه راه است. هنوز 90 دقيقه ديگر فرصت باقي است. اين بار بازي در زمين ما انجام خواهد شد و ميتوان به هر حال به پيروزي يك بر صفر دست يافت. با اين حال روشن است كه ما در بازي برگشت از حمايت هوادارانمان برخوردار هستيم و اين همواره اهميت دارد.»
گوتي بر اين باور بود كه جو ورزشگاه توان تيم را براي پيروزي افزايش خواهد داد.
او افزود: «چنين حمايتهايي همواره مهم هستند. ما ميتوانيم از بازيمان راضي باشيم و سپس با همديگر راهي دور بعد شويم.
بديهي است كه بازي برگشت دشوار است اما، در تيممان بازيكنان قدرتمندي داريم كه ميدانند بحث بر سر چيست. بازي برابر مدافعان حريف دشوار است اما، ما خواهيم جنگيد و در پايان پيروز خواهيم بود.»