او خوب شده است، تضمين ميدهيم
كلينزمن: "ريبري" هر وقت بخواهد بازي ميكند
فرانك ريبري پس از پشت سر گذاشتن آسيب ديدگي شديدش زودتر از آنچه پيشبيني ميشد به فوتبال بازخواهد گشت و شايد بتواند بايرن مونيخ را در بازي روز 13 سپتامبر در خانهي كلن همراهي كند.
به گزارش (ايسنا)، يورگن كلينزمن در پايگاه اينترنتي بايرن درباره بازيكن فرانسوياش گفت: «همه چيز درمورد او بسيار سريع پيش ميرود. ما از پيشرفت او بياندازه خوشحال هستيم.
اكنون او را گام به گام به جلو خواهيم برد تا دوباره توان حركتي لازم براي حضور در يك بازي را بيابد. باور داريم كه هفته آينده با او گام بزرگي به جلو برخواهيم داشت.» ريبري كه پنجشنبه گذشته براي نخستين بار پس از آسيب ديدگياش در رقابتهاي يورو 2008 با بايرن تمرين كرد، به گفته كلينزمن دوباره براي قرار گرفتن زير فشار آماده شده است. سرمربي بايرن مونيخ گفت: «فرانك در شروع هفته آتي با ما به صورت كامل تمرين خواهد كرد و در تمرينهاي تيمي با بازيكنان هماهنگ خواهد شد. خطري او را تهديد نميكند و تاندون پايش به خوبي بهبود يافته است. در اين مورد اطمينان دارم.»
به اين ترتيب به ميدان رفتن ريبري تنها به سرعت اين بازيكن 25 ساله در يافتن هماهنگي و اطمينان خاطر لازم بستگي دارد. كلينزمن ادامه داد: «اكنون تنها بحث بر سر آن است كه او به عنوان نمونه دوباره احساس لازم براي قرار گرفتن در موقعيتهاي تك به تك را بدست بياورد.»
اين مربي حرف ريبري را پذيرفتني دانست و افزود: «هر وقت او بخواهد بازي كند ما هم خود را به احساس شخصي او پيوند ميزنيم، او در روزهاي گذشته به طور فشرده تمرينهاي فيزيوتراپياش را پشت سر گذاشت. چنانچه ريبري چراغ سبز نشان بدهد، ديگر مانعي بر سر بازي او برابر كلن وجود نخواهد داشت.»
آلمان شش - لیختن اشتاین صفر
یوآخیم لو: به خواستهي خودمان رسيديم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم ملي فوتبال آلمان نخستين گام در راه رسيدن به جام جهاني 2010 را محكم برداشت و با شش گل ليختن اشتاين را درهم كوبيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يوآخيملو پس از پيروزي شاگردانش با گلهاي پودولسكي (48، 21)، رولفس (65)، شواين اشتايگر (66)، وسترمان (86) و توماس هيتسلزپرگر (89) رقم خورد، گفت: «ميخواستيم هر طور شده برنده باشيم و به اين خواست خودمان هم رسيديم. نشان داديم كه ما هم برابر تيمهايي كه بسيار دفاعي هستند، ميتوانيم موفقيتآميز بازي كنيم. در نيمه نخست شايد ميشد يك يا دو گل ديگر هم بزنيم. با اين حال در نيمه دوم گلهاي زيبايي را به ثمر رسانديم.»
فقط چند حضور كوتاه در زمين براي من كافي نيست
پودولسكي: ناراضي بودن با ناله كردن فرق ميكند
لوكاس پودولسكي، ملي پوش بايرن مونيخ اكنون يك نمونه بارز براي اين امر است كه مسوولان اين باشگاه براي ضعيف كردن رقيبهاي خود در بوندسليگا ستارهها را از ديگر تيمها به خدمت ميگيرند و زمانيكه اين بازيكن از ذخيره بودن ناراضي است اجازه رفتن به او نميدهند.
اين كه تابستان دو سال پيش پس از پايان جام جهاني از تيم كلن به بايرن مونيخ پيوست در آن زمان اين تصور به وجود آمد كه چون اين بازيكن وشوان اشتايگر در تيم ملي آلمان يك زوج خوب را در جام جهاني تشكيل داده بودند اين امر ميتواند در بايرن مونيخ روند خود را ادامه دهد ولي اين بازيكن تاكنون فقط 48 بازي براي اين تيم انجام داده و فقط 10 گل به ثمر رسانده است.
پيدا كردن يك جاي ثابت در تيم بايرن مونيخ با توجه به وجود كلوزه و لوكاتوني خيلي سخت است و اگر در نظر بگيريم كه يورگن كلينزمان بخواهد مانند بازي هفته سوم بوندسليگا برابر هرتابرلين تيم خود را 2-5-3 آرايش دهد، بال چپ اين تيم را فرانك ريبري پر خواهد كرد.
يكشنبه هفته پيش اولي هوينس، مدير ورزشي بايرن مونيخ به روزنامهها گفته بود: «لوكاس بايد حواس خود را متوجه شغل خود بكند. من ديگر حوصله ناله كردن او را ندارم» از سوي ديگر يوآخيملو، سرمربي تيم ملي آلمان به طرفداري از بازيكنان خود پرداخت و گفت: «لوكاس ناله نكرده و فقط نارضايتي خود را نشان ميدهد. ناراضي بودن او يك امر طبيعي است. در غيراين صورت اين نشان بر عدم حرفهاي بودن او دارد.»
آقاي پودولسكي! با تيم ملي فوتبال آلمان معمولا در هتلهاي درجه يك جا ميگيرد اما اكنون در مدرسه ورزشي اوبرهانتينگ زندگي ميكنيد. آيا از اين مساله ناراحت هستيد؟
نه اصلا، زماني كه در تيم نوجوانان كلن زندگي ميكردم در اينگونه مدارس از جمله دويسبورگ و يا هنف بودم. پس از اين لحاظ احساس كمبود ندارم.
پس حسابي سر حال هستيد؟
بله چرا كه نه!
گفته ميشود شما در چند هفته اخير زياد سر حال نبوديد ولي در بازي خداحافظي اوليوركان خنده در صورت شما ديده شد به ويژه زماني كه تيم ويزه شوت شما را مهار كرد.
من هميشه گفتهام زماني كه در زمين چمن هستم احساس خوشحالي ميكنم و اين را نيز نشان ميدهم.
اولي هوينس روز دوشنبه گذشته در يك برنامه تلويزيوني گفته بود ديگر حوصله ديدن اخلاق بد شما را ندارد ولي خب معمولا شما خنده رو هستيد.
بد اخلاق بودن اصلا عادت من نيست ولي خب زماني كه روي نيمكت هستم، نميتوانم خوشحال باشم. اكنون نميتوانم به همين راحتي بگويم كه همه چيز بر وفق مراد من پيش ميرود از لحاظ زندگي شخصي همه چيز عالي است ولي از زندگي ورزشيام چندان راضي نيستم.
آيا اخلاق شما هنگام تمرين نيز خوب نيست و اين شايد دليل بر آن است كه زياد در تركيب اصلي بايرن مونيخ حضور نداريد. اولي هوينس ميگويد ديگر حوصله ناله كردن شما را ندارد.
من ناله نميكنم و در تمرين هميشه كوشش ميكنم كه حسابي بازي كنم اما شايد مربي يك برداشت ديگري داشته است كه كلوزه و لوكاتوني بيشتر بازي ميكنند.
از روز دوشنبه يعني 31 آگوست مهلت تاريخ انتقالات به پايان رسيده است.
آيا از اين مورد ناراحت هستيد؟
نه، من با يورگن كلينزمان صحبت كردم و او مرا توجيه كرد كه روي من حساب باز ميكند و باشگاه مرا توجه كرد كه اجازه رفتن به من نميدهد. به همين دليل مساله جدا شدن از بايرنمونيخ مطرح نبود.
آيا از گفت و گو با كلينزمان اين برداشت را داشتيد كه او شما را مانند كلوزه و لوكاتوني يك در سطح ميبيند؟
بله يقينا. من خود نيزان برداشت را دارم. من خود را به عنوان يك مهاجم درجه دو، سه نميبينم بلكه به عنوان يكي از سه نفر ميبينم.
اما روز يكشنبه گذشته اين گونه گفته بوديد شما در يك حالت رقابت وجود داريد پس ميتوان برداشت كرد كه مهاجم شماره سوم هستيد و براي اينكه در سطح ريبري و لوكاتوني باشيد بايد هنوز زحمت بكشيد.
يك بازيكن فقط زماني كه بازي ميكند ميتواند توانايي خود را ثابت كند.
پس يعني رقابت كردن بدون بازي خيلي سخت است.
من در تمرينات هميشه كوشش ميكنم بهترين عملكرد ممكن را داشته باشم اما زماني كه بازيكن باز هم بازي نكند بايد يك فكر جدي كرد.
آيا فكر ميكنيد كه با شما در بايرنمونيخ عادلانه رفتار نميشود؟
نه اينگونه نيست كه برخي ديگر از بازيكنان به من ترجيح داده ميشوند ما در بايرن مونيخ دو مهاجم درجه يك بينالمللي داريم كه كنار گذاشتن آنها كار آساني نيست و من مطمئن هستم كه اولي هوينس از حرفهاي خود منظور خوبي داشته است. ولي با اين حال درك آنها براي من چندان آسان نيست. يك بازيكن ميتواند در طول 10 يا 20 دقيقه روي سرنوشت تاثير بگذارد اما اين با زماني كه 90 دقيقه بازي ميكند فرق ميكند.
چه احساسي به شما دست ميدهد زماني كه متوجه ميشويد كه كلينزمان ميخواهد كاري كند كه كلوزه از بحراني كه دچار آن شده است رهايي پيدا كند.
زماني كه يك مربي سعي ميكند به يك مهاجم نيرو ببخشد به نظر كار خيلي خوبي است. من مطمئن هستم اگر در طول فصل 10 بازي انجام بدهم ميتوانم توانايي خود را چه با گل زدن و چه با پاس گل ثابت كنم.
آيا اكنون لحظاتي وجود دارند كه به آينده زندگي ورزشي خود فكر ميكنيد و ميگوييد تا پايان دور رفت صبر كرده و سپس در دور برگشت نگاه ميكنم كه در بازار نقل و انتقالات چه خبري هست؟
طبيعتا من بايد صبر كنم كه روند در بايرنمونيخ چگونه خواهد بود، اگر متوجه شدم كه در اينجا يك شانس خوب پيدا نميكنم بايد در زمستاني كه در پيش است در مورد آينده ورزش خود فكر كنم. فقط چند حضور كوتاه در زمين براي من كافي نيست.
شما هنگام بازيهاي يورو در پستهافبك چپ نفوذي بازيهاي خيلي خوبي انجام داديد آيا اين امكان در بايرنمونيخ وجود ندارد؟
ما در بايرنمونيخ در اين پست با ريبري و شوان اشتايگر دو بازيكن داريم. پس اين موضوع مطرح نيست.
آيا انتقال شما به اين دليل سخت خواهد شد كه شما مايل به برگشت به تيم كلن هستيد و ديگر باشگاهها مانند منچسترسيتي، فيورنتينا و اشتوتگارت براي شما مطرح نيستند.
رابطه من با باشگاه كلن يك چيز بيگانه نيست. اگر اين امكان به وجود آمده بود مي توانست رفتن و برگشتن به اين تيم يك گزينش باشد. اما تيمهاي جالب ديگري ميتوانند يك گزينش باشند.
براي خيليها باشگاه حالت خداحافظي از بلندپروازي و جاهطلبي است برگشت به باشگاه كلن معني عدم حضور در جامهاي اروپايي را ميدهد.
اگر من به اين باشگاه برگردم به اين دليل نيست در آنجا براي خود جايگاه بزرگي دارم و مورد انتقاد قرار نميگيرم بلكه به اين دليل است كه در اين شهر به دنيا آمدهام و خانواده من در آنجا زندگي ميكنند. من از جو شهر و ورزشگاه و همچنين مردم خيلي خوشم ميآيد احساس رضايت كردن خود نيز يك فاكتور خيلي مهم است چون يك زندگي ديگري بيرون زمين فوتبال نيز وجود دارد. اگر زماني به تيم كلن برگردم فقط به خاطر خانواده، هواداران و جو حاكم در ورزشگاه نيست بلكه ميخواهم با عملكردهاي خوب خود باعث پيشرفت اين تيم شوم. رابطه من با اين باشگاه يك رابطه ويژه است.
گل
پس از كسب برد مقابل ليختن اشتاين
پودولوسكي:بخاطر گلزني براي تيم آلمان خوشحالم
خبرگزاري فارس: مهاجم جوان تيم ملي فوتبال آلمان گفت: از اينكه براي تيم ملي به ميدان مي روم و مرتب گل ميزنم، بسيار خوشحالم. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس پرس، لوكاس پودولوسكي اظهار داشت: واقعيت اين است كه از گلزني براي تيم ملي احساس شادماني و لذت ميكنم. اين بازيكن كه در ديدار آلمان در وادوز، مركز ليختن اشتاين دو گل از 6 گل زده را به ثمر رساند، عنوان كرد: همواره به دنبال درخشش هستم. سعي ميكنم تا با تمام وجود دراختيار تيم قرار گيرم و براي گلزني هر كاري كه از دستم برميآيد، انجام دهم. وي ادامه داد: در تيم ملي از حمايت و اعتماد مربي ام برخوردارم. با آرامش خاطر عمل كرده و گلزني مي كنم. وي كه همراه تيم آلمان راهي هلسينكي محل انجام بازي روز چهارشنبه با فنلاند ميشود، گفت: براي بازي با فنلاند نيز آماده هستيم. سعي مي كنيم تا نتيجه اي بهتر و مطلوبتر بگيريم.
نگاهی به بازیهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰
پیروزی ۶ بر صفر آلمان بر لیختناشتاین
تیم ملی فوتبال آلمان نخستین دیدار خود در چارچوب پیکارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی را با موفقیت پشت سر گذاشت. ملیپوشان آلمان در دیداری یکطرفه، میزبان خود لیختناشتاین را بر ۶ بر صفر شکست دادند.
اگر چه آلمانها در این بازی، علیرغم غیاب میشائل بالاک و تورستن فرینگس، دو مهره قدیمی و کلیدی خود در میانه میدان، بر حریف برتری کامل داشتند و پیوسته در حال تهاجم بودند، اما شماری از فرصتهای خوب را، به ویژه در نیمه اول نتوانستند به نتیجه برسانند. در ۴۵ دقیقه اول بازی، تیم ملی فوتبال آلمان بارها دروازه لیختناشتاین را به خطر انداخت، اما تنها یک گل وارد دروازه حریف کردند که توسط لوکاس پودولسکی در دقیقه ۲۱ به ثمر رسید.
در نیمه دوم، ملیپوشان آلمان چهره موفقتری از خود به نمایش گذاشتند. سه دقیقه از شروع این نیمه نگذشته بود که لوکاس پودولسکی برای با دوم زهر خود را ریخت و برای بار دوم دروازه لیختناشتاین را گشود. در دقیقه ۶۵ سیمون رولفز گل سوم آلمان را به ثمر رساند و لحظاتی بعد، باستیان شواینشتایگر چهارمین گل را وارد دروازه حریف کرد. گلهای پنجم و ششم آلمان در دقایق ۷۶ و ۸۴ به ترتیب توسط توماس هیتسلزپرگر و هایکو وسترمان به ثمر رسیدند.
در همین گروه، تیم ملی فوتبال آذربایجان که سرمربیگری آن را برتی فوگتس، یکی از مربیان مطرح آلمانی، برعهده دارد، اولین دیدار خود را با شکست پشت سر گذاشت.
ملیپوشان آذربایجان که مهمان تیم ملی فوتبال ولز بودند، یک بر صفر مغلوب شدند، اگر چه در طول بازی حریفی همطراز بودند. گل پیروزی ولز دقایقی پیش از به صدا درآمدن سوت پایان به ثمر رسید. ناگفته نماند که تیم ملی فوتبال آذربایجان از دقیقه ۶۸ به بعد، به خاطر اخراج فابیو لوئیس رامیم با ده یار در میدان حضور داشت.
و اما نگاهى هم بیاندازیم به دیگر نتایج به دست آمده در رقابتهای مقدماتی تیمهای ملی اروپا برای رهیابی به دور نهایی جام جهانی ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی.
در گروه یک، تیم ملی فوتبال پرتغال موفق شد، در خانه حریف تیم ملی مالت را ۴ بر صفر به زانو درآورد. به ویژه در نیمه دوم پرتغالیها توانستد، برتری خود را به نمایش بگذارند و سه گل از چهار گل خود را به ثمر برسانند. دیدارهای مجارستان در برابر دانمارک و آلبانی در برابر سوئد، هر دو با تساوی بدون گل به پایان رسیدند.
در گروه دو، مولداوی در خانه خود یک بر ۲ مغلوب لتونی شد و لوکزامبورگ نیز ۳ بر صفر از مهمان خود یونان شکست خورد. دیدار تیمهای ملی اسراییل و سوئیس نیز با تساوی ۲ بر ۲ خاتمه یافت. سوئیس که سرمربیگری آن را بعد از جام ملتهای اروپا، اوتمار هیتسفلد، مربی پیشین بایرن مونیخ برعهده گرفته، تا دقیقه ۷۳ بازی ۲ بر صفر از میزبان خود جلو بود، اما بناعیون و بنساحر با گلهای خود در دقایق ۷۳ و ۹۰ باعث شدند که اسراییل بتواند دست کم یک امتیاز را حفظ کند.
در گروه سه، تیم ملی اسلوواکی ۲ بر یک ایرلند شمالی را شکست داد و دیدار لهستان و اسلوونی با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در گروه پنج تیم ملی فوتبال ترکیه در دیداری حساس موفق شد، میزبان خود ارمنستان را با گلهای سنترک و سانیل ۲ بر صفر شکست دهد. اگر چه دو کشور روابط دیپلماتیک با یکدیگر ندارند، اما عبدالله گل، رئیسجمهور ترکیه که برای دیدار با مقامات ارمنستان راهی اریوان شده بود، برای تماشای پیکار ملیپوشان ترکیه با تیم ملی ارمنستان در استادیوم حضور یافت. در همين گروه، تیم ملی بلژیک در خانه خود ۳ بر ۲ از سد استونی گذشت. تیم ملی اسپانیا، قهرمان اروپا نیز موفق شد، مهمان خود بوسنی هرزگوین را یک بر صفر مغلوب کند.
در گروه شش، تیم ملی انگلیس که از شرکت در دور نهایی جام ملتهای اروپا محروم مانده بود، با سرمربی ایتالیایی خود فابیو کاپلو، تنها دو گل وارد دروازه تیم کمقدرت آندورا کرد. چهره برتر این دیدار جو کول، از تیم چلسی لندن بود که با گلهای خود در دقایق ۴۹ و ۶۶ پیروزی را برای انگلیسها به ارمغان آورد. ملیپوشان اوکرایین نیز در این گروه یک بر صفر بر تیم ملی بلاروس پیروز شدند. تک گل این دیدار را آندری شوچنکو، کهنهکار تیم ملی اوکرایین به ثمر رساند که برای باشگاه صاحبنام آ ث میلان توپ میزند. تیم ملی کرواسی نیز در دیداری کم و بیش یکطرفه ۳ بر صفر از سد قزاقستان گذشت.
در گروه هفت، ملیپوشان لیتوانی توانستند به موفقیتی دور از انتظار دست یابند و رومانی، یکی از تیمهای شرکت کننده در جام ملتهای اروپا را در خانه حریف ۳ بر صفر شکست دهند. تیم ملی صربستان ۲ بر صفر بر جزائر فروئر غلبه کرد. یکی از نتایج غافلگیرکننده در این گروه، پیروزی ۳ بر یک ملیپوشان اتریش بر فرانسه بود.
در گروه هشت، تیم ملی گرجستان یک بر ۲ مغلوب ملیپوشان ایرلند شد. در این دیدار که به دلیل امنیتی و به خاطر بحران قفقاز، نه در گرجستان بلکه در شهر ماینتس آلمان برگزار گردید، تنها ۴ هزار و پانصد تماشاگر حضور داشتند. دیدار مونتنگرو و بلغارستان با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید. لاجوردیهای ایتالیا که سرمربیگری آنها را بار دیگر مارچلو لیپی برعهده گرفته، ۲ بر یک میزبان خود قبرس را شکست دادند.
در گروه نه مقدونیه موفق شد در زمین خود، یک بر صفر اسکاتلند را شکست دهد. دیدار نروژ و ایسلند نیز با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید. دیدارهای مقدماتی بعدی، روز چهارشنبه آینده (۱۰ سپتامبر) برگزار میشوند.
شهرام احدی / سرویس ورزشی دویچه وله
پس از ابراز ناراحتي مهاجم بايرن
رم و فيورنتينا خواهان پودولوسكي شدند
پس از ابراز ناراحتي مهاجم بايرن
رم و فيورنتينا خواهان پودولوسكي شدند
خبرگزاري فارس: باشگاههاي ايتاليايي براي جذب مهاجم مليپوش تيم بايرن مونيخ آلمان تلاش مي كنند.به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازته دلو اسپرت، فيورنتينا و آ.اس رم در روزهاي اخير از طريق مديران خود براي به خدمت گيري لوكاس پودولوسكي ابراز تمايل كردند. مقامات اين دو باشگاه از اكنون در تلاش هستند تا بتوانند در فصل نقل و انتقالات زمستاني صاحب اين بازيكن شوند كه از نيمكت نشيني در بايرن خسته شده است. اين بازيكن 23 از سال 2006 در تيم بايرن است و تا كنون موفق نشده در تركيب اصلي جاي گيرد. وي به اين خاطر احتمال داده در فصل نقل و انتقالات زمستاني تيم خود را ترك كند.
لام، در گفت و گو با «ولت»
اين فصل هم، يكى از بهترين ها خواهم بود
لام در آخرين بازى تيم ملى آلمان كه مقابل ليختن اشتاين برگزار شد، يكى از بهترين ها بود. مدافع ارزشمند تيم ملى آلمان و باشگاه بايرن در گفت و گو با روزنامه «ولت» آلمان در مورد بازى امروز تيم ملى كشورش مقابل فنلاند و همچنين اهداف خود در فصل جديد رقابت هاى باشگاهى صحبت كرده است.
• كارل هاينس رومينگه، نايب رئيس باشگاه بايرن شما را به عنوان بهترين مدافع چپ حال حاضر دنيا معرفى كرده است.
- بله. شنيدم. بايد بگويم از اين بابت احساس غرور مى كنم. اين تمجيدها باعث خواهد شد كه من بيشتر از گذشته براى اثبات شايستگى هاى خود تلاش كنم.
• و اين همان چيزى است كه باعث پيشرفت شما خواهد شد؟
- بله. من با تلاش زيادى به اينجا رسيده ام و براى ادامه راه نيز بايد نهايت تلاشم را بكنم.
• شما بارها عنوان كرده ايد كه دوست داريد، در جناح چپ خط دفاعى بازى كنيد، چيزى كه تاكنون در بايرن و تيم ملى برايتان ميسر نشده است.
- بله درست است. من شخصاً بازى در سمت چپ خط دفاعى را ترجيح مى دهم اما برايم چندان مهم نيست كه در كدام منطقه بازى كنم. در كل بازيكن انعطاف پذيرى هستم. شايد روزى من را در خط ميانى ببينيد.
• به نظر خودتان، اين انعطاف پذيرى، براى يك فوتباليست پوئن مثبت محسوب مى شود؟
- فكر مى كنم، چنين بازيكنانى كه توانايى بازى در چند پست را دارند، هميشه جزو بازيكنان مورد علاقه مربيان هستند.
• بايرن فصل جديد را با كاپيتان جديد آغاز كرده است در حالى كه شما بارها تمايل خود را براى بستن بازوبند كاپيتانى ابراز كرده بوديد و در نهايت ون بومل به عنوان كاپيتان جديد بايرن انتخاب شد.
- من حدود ۵ سال است كه در بالاترين سطح فوتبال آلمان و اروپا حضور دارم. علاوه بر اين، به همراه تيم ملى آلمان در ۴ تورنمنت معتبر شركت كرده ام. من مى خواهم همچنان به موفقيت هاى خود ادامه دهم، به همين دليل هم قصد داشتم با بستن بازوبند كاپيتانى بايرن، مسئوليت بيشترى را در تيم قبول كنم. اين مسئوليت بيشتر باعث مى شد كه من بيش از گذشته تلاش كنم و در نهايت روند رو به رشدى را در پيش بگيرم.
• حالا كه اين اتفاق خ نداده چطور؟
- اتفاق خاصى رخ نداده و همه چيز مرتب است. من مثل فصل هاى گذشته براى موفقيت تيم محبوبم تلاش خواهم كرد و مسلماً اين فصل هم يكى از بهترين هاى بايرن خواهم بود.
• اين فصل هم چندين پيشنهاد خوب از باشگاه هاى غيرآلمانى داشتيد اما باز هم در مونيخ مانديد. چه چيز باعث مى شود كه به پيشنهادات باشگاه هاى مطرح انگليسى و يا اسپانيايى پاسخ منفى بدهيد؟
- اولين دليل آن اين است كه مطمئنم در بايرن مى توانم به موفقيت هاى بيشترى دست يابم. علاوه بر اين، من سال هاست كه در مونيخ زندگى مى كنم. من در اين شهر به دنيا آمدم و به زندگى در اينجا عادت كرده ام. راستش را بخواهيد برايم خيلى سخت است كه از مونيخ دور باشم.
• يعنى بايد براى هميشه پرونده حضور شما در خارج از آلمان را بسته بدانيم؟
- خير. ممكن است در آينده هر اتفاقى رخ دهد. همان طور كه گفتم دليل اول من اين است كه با بايرن مى توانم موفق تر باشم. من هنوز در مونيخ به تمام اهدافم نرسيده ام. اهدافى كه مى توانم در طى ۲ فصل آينده به آنها برسم اما زمانى كه احساس كنم ديگر در بايرن به همه چيزهايى كه مى خواستم رسيده ام، آن وقت براى پيشرفت ممكن است به يكى ديگر از تيم هاى مطرح اروپايى بروم. دورى از مونيخ برايم سخت است اما هميشه براى پيشرفت، بايد سختى ها را تحمل كرد.
• حضور كلينزمن چقدر در ماندن شما تأثيرگذار بود؟
- من خودم به تنهايى تصميم گرفتم. هيچ وقت دوست ندارم در تصميماتى كه براى زندگى ام مى گيرم، ديگران تأثيرگذار باشند.
• پس در بايرن هستيد، چون خودتان اين طور خواسته ايد؟
- بله. همين طور است.
• تقريباً برعكس لوكاس پودولسكى!
- شرايط بايرن اينگونه است كه براى حضور در تركيب اصلى، همه بايد تلاش كنند. بايرن به خاطر بازيكنانى كه دارد، هميشه چنين شرايطى را داشته است. در حال حاضر رقابت بسيار سختى بين بازيكنان بايرن وجود دارد و مسلماً اين رقابت در آينده نيز در باشگاه حاكم خواهد بود زيرا بايرن بهترين و بزرگترين تيم فوتبال در كشور آلمان است. بازيكنى كه به بايرن مى آيد، بايد بداند كه براى حضور در تركيب اصلى بايد با نام هاى بزرگى رقابت كند. در ديگر باشگاه هاى بزرگ دنيا نيز همين طور است. پودولسكى اگر بخواهد پيشرفت كند بايد خود را براى رقابتى سخت و دشوار آماده كند.
• فكر مى كنيد، پودولسكى مى تواند در بايرن موفق شود؟
- اگر بماند و رقابت كند، بله. هيچ كس نمى تواند منكر توانايى هاى پولدى شود. او بازيكن واقعاً خوبى است. او بارها شايستگى هاى خود را در تيم ملى ثابت كرده و مطمئناً در بايرن هم مى تواند اين كار را بكند، به شرطى كه خودش بخواهد.
آرمین فه در اظهار نظری جدید گفت
آرمين فه:لمان بيشتراز يك فصل بازي مي كند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم اشتوتگارت آلمان گفت: اميدوارم لمان بيش از يك فصل در تيم ما بماند تا از تجربه اش بيشترين بهره را ببريم. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، آرمين فه اظهار داشت: زماني كه در ابتداي تابستان سال جاري ينس لمان از آرسنال جدا شد و به اشتوتگارت آمد، قراردادي يك ساله بست. وي ادامه داد: آن موقع ينس اعتقاد داشت ممكن است پس از يك سال بازي در اشتوتگارت، هنگاميكه وارد 39 سالگي مي شود، نتواند از لحاظ بدني در شرايط آرماني قرار گيرد. از اين رو، وي قراردادي يك ساله منعقد ساخت. وي عنوان كرد: با توجه به مدتي كه از شروع فصل گذشته، مشخص شد كه از لحاظ فيزيكي، توان و قدرت بالايي دارد؛ حتي ميتواند علاوه بر فصل جاري، يك فصل ديگر هم بازي كند. مي كوشم تا لمان را راضي به تمديد قرارداد كنم.
وي به اين ترتيب بحث بازگشت تيمو هيلده براند، دروازه بان سابق تيم كه سال قبل راهي فوتبال اسپانيا شد را رد كرد.
آلمان در دومین دیدار خود متوقف شد
تیم یوهاخیم لو در هلسینکی 3:3 متوقف شد
تیم ملی فوتبال آلمان در دومین دیدار خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 در گروه D اروپا در شهر هلسینکی پایخت فنلاند مقابل تیم ملی این کشور با حساب سه بر سه متوقف شد!
ضعف در عمق خط دفاعی از مهمترین مشکلات تیم ملی آلمان در این دیدار خارج از خانه بود،میروسلاو کلوزه مهاجم بایرن مونیخ در این دیدار هت ریک کرد-تعداد گلهای میروسلاو کلوزه برای تیم ملی آلمان در 86 بازی به 47 گل زده رسید
bayernclub
«بالا بودن سرعت بازی، کار داور را راحتتر میکند» گفتوگویی با بابک رفعتی
بابك رفعتى
چند هفتهای است که از آغاز فصل جدید بوندسلیگا میگذرد. بابک رفعتی، داور ایرانیتبار که امسال به جمع داوران بینالمللی آلمان نیز پیوسته، در گفتوگویی با دویچه وله از بوندسلیگا و بازیکنان ایرانی در آلمان سخن میگوید.
دویچه وله: از دید شما فوتبال بوندسلیگا با توجه به فوتبال تهاجمیای که در جام ملتهای اروپا به نمایش گذاشته شد، شاهد چه نوع تغییراتی خواهد بود؟
بابک رفعتی: من فکر میکنم، یا امیدوارم که رقابتهای فوتبال بوندسلیگا جذابتر و زیباتر شود و از بازیکنها نسبت به گذشته کمتر خشن باشند. فوتبالی که ما در جام ملتهای اروپا در اتریش و سوئیس دیدیم، بازیهای خیلی قشنگی بودند و بازیکنها واقعا بعنوان ورزشکار بازی کردند. هیچ صحنهی خشنی ما از بازیکنها ندیدیم، هیچ صحنهی ضد داور ندیدیم که کسی با داوری بد باشد. به همین خاطر امیدوارم که بازیکنان تیمهای بوندسلیگا هم تحت تأثیر قرار گرفته باشند و همهی حواسشان به خود فوتبال باشد؛ بازی قشنگ باشد، سرعت داشته باشد، بدون این که کسی در برابر حریف و داور خشونت نشان بدهد.
بابك رفعتى به يكى از بازيكنان تيم دويسبورگ كارت زرد نشان مىدهد
دویچه وله: چه پتانسیل و پیشرفتی را در بوندس لیگا میبینید و اگر خودتان بتوانید چیزی را تغییر بدهید، آن چه خواهد بود؟
بابک رفعتی: به نظر من در بوندس لیگا بازیکنها خیلی خیلی خودشان را میاندازند و زیادی با داورها بحث میکنند. در حالی که مثلا در لیگ برتر انگلیس وضعیت دیگری حاکم است و در اکثر موارد، وقتی که بازیکن میافتد، بلند میشود ... از این نظر، خیلی خوب میبود، اگر بازیکنهای بوندس لیگا هم مثل لیگ انگلیس واقعا بازی را تندتر میکردند و کمتر روی زمین میافتادند و در بازی وقفه ایجاد میکردند. این هم برای تماشاچیان جذاب است، هم برای داور بهتر است و هم کلا برای ورزش فوتبال.
دویچه وله: شما علت این تفاوت در بوندسلیگا و لیگ انگلیس را در چه میبینید؟
بابک رفعتی: من فکر میکنم که خود تماشاگران هم نقش دارند. مثلا در انگلیس اگر بازیکن خودش را بیندازد، همان تماشاچیها بازیکن را هو میکنند و برای او سوت میزنند. یعنی اصلا به بازیکن اجازه نمیدهند که خودش را بیندازد یا این که با داور بحث و جدل بکند. در حالیکه در آلمان کمتر چنین چیزی را میبینیم.
دویچه وله: آیا قضاوت بازی تهاجمی و سرعتی برای داور سختتر است تا یک بازی نسبتا معمولی و کمسرعت؟
بابک رفعتی: راستش برای ما داوران هم خیلی جالب است، اگر بازی واقعا تهاجمی باشد، گذشته از اینکه خب تماشاچیان هم لذت بیشتری میبرند، چون اتفاقات بیشتری میافتد و شاید هم گلهای بیشتری به ثمر برسد. از دید من، بالا بودن سرعت بازی کار ما را سختتر نمیکند، بلکه کارمان راحتتر هم میشود. چون واقعا در این جور موارد، فوتبال بازی میشود، دیگر این نیست که یک تیمی همهاش خودش را عقب بکشد و دفاع کند. به همین خاطر هم، همه تماشاچیها و همه بازیکنها حواسشان به بازی خودشان است که گل بزنند، فعال باشند و با داور کاری نداشته باشند.
دویچه وله: آقای سپ بلاتر رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) درصدد این است که از سال ۲۰۱۳ قانون پنج باضافهی شش را بیاورد. یعنی این که فقط پنج بازیکن خارجی میتوانند در یک تیم، در لیگ حرفهای یک کشوری همزمان به میدان بیایند. شما این محدودیت حضور بازیکنهای خارجی را در لیگها معتبر جهانی چگونه میبینید؟
بابك رفعتى از آغاز سال جارى ميلادى به جمع داوران بينالمللى آلمان پيوسته
بابک رفعتی: راستش من ایدهای ندارم، چون بعنوان داور اینجور چیزها را اصلا در نظر نمیگیریم. ما واقعا میرویم فقط توی بازی و بازیها را داوری میکنیم. بخاطر همین الان نمیتوانم بگویم ازچه لحاظ خوب است و از چه لحاظ بد. کلا میتوانم بگویم که هرچه بازیکن بیشتری از کشورهای مختلف باشند، خب جالبتر است.
دویچه وله: برگردیم به فوتبال آلمان. از آغاز این فصل لیگ دسته سوم سراسری حرفهای آلمان هم افتتاح شده و خیلی هم مورد توجه قرار گرفته. شما لیگ دسته سوم آلمان را چگونه ارزیابی میکنید و این لیگ چه آیندهای خواهد داشت؟
بابک رفعتی: به نظر من این خیلی خیلی کار خوبی بود که بوندسلیگاى دسته سه را هم به راه انداختند، چون از این طریق باشگاهها حرفهایتر میشوند و کیفیت کارشان هم بالا میرود. با این تغییر و تحولات تیمهای دسته سه از فدارسیون فوتبال آلمان بیشتر پول میگیرند، میتوانند مدرسه باز کنند و بیشتر از گذشته به استعدادهای نوجوان بپردازند. بازیهایی که من خودم در لیگ دستهی سه دیدم، از کیفیت خوبی برخوردار بودند، سرعت داشتند و جذاب بودند.
دویچه وله: اکنون دوازده سال است که فوتبالیستهای ایرانی در بوندسلیگا حضور دارند. شما عملکرد لژیونرهای ایرانی را در طول این مدت چطور دیدهاید؟
بابک رفعتی: حضور بازیکنهایی از ایران در بوندس لیگا باعث خوشحالی است. هرچه باشد آدم افتخار میکند به ملت ایران و داشتن بازیکنانی چون هاشمیان، عزیزی، علی دایی و مهدوی کیا که در طول این سالها در خدمت باشگاههای آلمان بودند. طبیعتا دوست داشتم که از ایران بازیکنهای بیشتری در بوندس لیگا بودند. البته آدم بهعنوان داور همیشه بیطرف است و من بازیکنهای ایرانی را همیشه قبل از بازی که میبینم، با آنها سلام و علیک میکنم، ولی خب وقتی بازی شروع میشود، این مسائل دیگر مطرح نیست، یعنی در طول بازی برای من هیچ فرقی ندارد که ملیت بازیکن چیست، آیا با او آشنایی قبلی دارم یا نه. در ضمن فراموش نکنیم که بازیکنانی چون علی دایی و وحید هاشمیان، در تیمهایی مثل بایرن مونیخ بازی کردهاند که خب بسیار معروف و مطرح است و شاید بتوان آن را یکی از بهترین تیمهای دنیا دانست. بازیکنی که بتواند در چنین تیمی بازی بکند، خب حتما بازیش باید خیلی خیلی خوب باید باشد. یا بازیکنی چون مهدی مهدویکیا محبوبیت بسیاری، به ویژه در هامبورگ داشت. وقتی من در استادیوم داوری میکردم، میشنیدم که با فریاد مهــــــــــــدی ... تشویقش میکردند و مورد قبل آنها بود.
مصاحبهگر: فرید اشرفیان
برای حضور در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی
ژرمن ها از هم اکنون به دنبال مکانی مناسب برای استقرار
آلمانها براي حضور در جام جهاني آفريقاي جنوبي
از هم اكنون به دنبال تعيين محل استقرار تيم ملي فوتبال كشور خود هستند
برلين- مدير ورزشي تيم ملي فوتبال آلمان در حاليكه حدود ۲۰ماه به آغاز رقابتهاي فوتبال جام جهاني ۲۰۱۰در آفريقاي جنوبي باقيمانده و حضور تيم ملي اين كشور نيز در اين مسابقات هنوز قطعي نشده است، براي انتخاب محل استقرار اين تيم در طول اين مسابقات بزودي راهي جنوب آفريقا خواهد شد. تيم ملي فوتبال آلمان تاكنون در مسابقات انتخابي جام جهاني در قاره اروپا دو بازي انجام داده كه حاصل آن يك پيروزي برابر ليختن اشتاين و يك تساوي مقابل فنلاند بوده است.
ديگر تيمهاي حاضر در اين گروه تيمهاي ملي فوتبال جمهوري آذربايجان ، روسيه و ولز هستند كه تيم اول گروه راهي جام جهاني ۲۰۱۰ميشود و تيم دوم بايد در مرحله بعد مسابقات انتخابي با هفت تيم دوم اين گروهها مسابقه بدهد. به گزارش رسانههاي ورزشي آلمان، مدير تيم ورزشي تيم ملي فوتبال آلمان بعد از انجام دو ديدار ديگر اين تيم مقابل روسيه و ولز در ماه اكتبر به همراه هياتي به آفريقاي جنوبي سفر ميكند تا مكان مناسبي براي استقرار اين تيم انتخاب كند.
اوليوربيرهوف در اينباره گفت: شايد افكار عمومي به دليل قطعي نشدن صعود تيم آلمان از اين اقدام متعجب شود، ولي در اين مورد چاره ديگري نيست وي با اشاره به اينكه تيمهاي ديگري مانند برزيل، ايتاليا و اسپانيا كه در جام كنفدراسيونها در آفريقاي جنوبي بازي خواهند كرد، هم اكنون به دنبال انتخاب مكان استقرار تيم هايشان در اين كشور هستند، افزود: با توجه به مشكلاتي كه در حمل و نقل و امنيت در آفريقاي جنوبي وجود دارد بايد از هم اكنون در اين زمينه اقدامات لازم را انجام داد.
وي با اشاره به اينكه تعداد هتلهاي داراي زمين تمرين در آفريقاي جنوبي بسيار اندك است، گفت: بايد مكاني را انتخاب كنيم كه تمامي شرايط لازم را براي اقامت و استقرار تيم ملي مدعي قهرماني جام جهاني داشته باشد.
بازيكن سابق تيم ملي فوتبال آلمان با بيان اينكه آفريقاي جنوبي كشور امني نيست و بازيكنان اجازه خروج از هتل را نخواهند داشت، گفت: به همين دليل بايد مكاني با امكانات لازم براي بازيكنان پيش بيني شود.
وي با اشاره به شرايط جغرافيايي آفريقاي جنوبي و نزديكي فصل زمستان در اين كشور در آن زمان گفت: به همين دليل محل اقامت بايد نزديك فرودگاه و ورزشگاه باشد.
آلمان پيش از اين اعلام كرده بود كه شايد در كشور همسايه آفريقاي جنوبي يعني ناميبيا مستقر شود، ولي بعدا اين احتمال رد شد.
مسابقات جام جهاني ۲۰۱۰در خرداد و تيرماه سال ۱۳۸۹در آفريقاي جنوبي برگزار ميشود.
پس از تساوي 3-3 آلمان برابر فنلاند "يوآخيم لو": جنگجويانه بازي كرديم
پس از تساوي تيم ملي فوتبال آلمان برابر فنلاند در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني 2010، سرمربي آلمان ها گفت: «تيم ما با پاسخ به تك تك گل هاي حريف روحيه جنگجويانه خود را به نمايش گذاشت.»
"يوآخيم لو" پس از تساوي 3-3 آلمان برابر فنلاند در خارج از خانه در جمع خبرنگاران گفت: «زماني كه شما نتيجه را 3-3 مساوي مي كنيد بدون شك همه چيز خوب پيش نرفته است. ما در برابر توپ هاي بلند آنها بسيار خوب كار كرديم.»
لو در ادامه گفت: «تلاش مي كنيم كه چندين ضعف خود را پوشش دهيم. قصد بدست آوردن هر سه امتياز اين ديدار را داشتيم اما من راضي هستم چرا كه تيم ما بازيكنان جوان بسياري را در زمين داشت. امشب ميروسلاو كلوزه بسيار سطح بالا كار كرد. در زندگي اطمينان از ارزش بسيار بالايي برخوردار است.»
سرمربي تيم ملي آلمان با اشاره به هجومي بازي كردن تيم خود گفت: «براي ما يافتن راهي براي رو به جلو بازي كردن از اهميت بالايي برخوردار بود. به هرحال همه چيز آنگونه كه ما مي خواستيم پيش نرفت.»
يوآخيم لو در پايان خاطرنشان كرد: «ما برابر تيم بسيار خوبي همچون فنلاند خوب كار كرديم اما دريافت سه گل بسيار زياد است. با وجود اين، ما سه بار توانستيم راه جبران گل هاي دريافتي را به خوبي پيدا كنيم.»
/فوتبال باشگاههاي آلمان/ مهدوي كيا و يارانش به مصاف كارلسروهه ميروند
تيم اينتراخت فرانكفورت كه مهدي مهدوي كيا بازيكن ايراني را در اختيار دارد، جمعه شب هفته جاري برابر تيم كارلسروهه قرار ميگيرد.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، اين بازي در حالي از هفته چهارم رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان و در زمين تيم اينتراخت برگزار خواهد شد كه بازيكنان اين تيم درصدد كسب نخستين پيروزي خود در اين مسابقه ها هستند تا از ردههاي انتهاي جدول رده بندي رها شوند.
برنامه هفته چهارم اين مسابقهها به شرح زير است :
(نام تيمهاي ميزبان نخست آمده است)
جمعه ۸۷/۶/۲۲
اينتراخت فرانكفورت با كارلسروهه
شنبه ۸۷/۶/۲۳
وردربرمن با انرژي كاتبوس
كلن با بايرن مونيخ
هوفنهيم با اشتوتگارت
بروسيا دورتموند با شالكه
هرتابرلين با وولفسبورگ
هامبورگ با باير لوركوزن
يكشنبه ۸۷/۶/۲۴
بوخوم با آرمينيا بيله فلد
هانوفر با بروسيا مونشن گلادباخ
جدول رده بندي:
.....................
- ۱شالكه ۷امتياز
-۲هامبورگ ۷امتياز
-۳بروسيا دورتموند ۷امتياز
-۴باير لوركوزن ۶امتياز
-۵اشتوتگارت ۶امتياز
-۶هوفنهيم ۶امتياز
تيم اينتراخت فرانكفورت نيز با كسب تنها دو تساوي و يك شكست در مكان پانزدهم جدول رده بندي اين مسابقهها قرار دارد.
میروسلاو کلوزه، ناجی آلمان در دیدار با فنلاند
ميروسلاو كلوزه، كاپيتان تيم ملى آلمان در غياب ميشائل بالاك
تیم ملی فوتبال آلمان چهارشنبه شب (۱۰ سپتامبر) در دومین دیدار خود در چارچوب پیکارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی مهمان فنلاند بود و در پایان ۹۰ دقیقه ناگزیر شد به تساوی ۳ بر ۳ در برابر حریف بسنده کند.
ملیپوشان آلمان که شنبه گذشته (۶ سپتامبر) در نخستین دیدار مقدماتی خود، لیختناشتاین را ۶ بر صفر مغلوب کرده بودند، در دومین پیکار خود به مصاف تیم ملی فنلاند رفتند، اما نتوانستند قدرت و قابلیتهای خود را به نمایش بگذارند و در نهایت از کسب ۱ امتیاز فراتر روند.
ناجی آلمانها در این دیدار، میروسلاو کلوزه، مهاجم کهنهکار و کاپیتان این تیم بود که از یک سو بحران چندین ماهه خود را پشت سر گذاشت و از سوی دیگر، با سه گل مانع شکست تاریخی آلمان شد. تنها پیروزی فنلاند بر تیم ملی فوتبال آلمان برمیگردد به سال ۱۹۲۳، یعنی ۸۵ سال پیش.
صحنهاى از ديدار آلمان و فنلاند
در دیدار چهارشنبه شب (۱۰ سپتامبر) تیم ملی فنلاند در حضور ۴۰ هزار تماشاگر سه بار از آلمان پیشی گرفت، اما در نهایت نتوانست فاصله خود را حفظ کند و پیروز میدان را ترک گوید.
نخستین گل این دیدار را یوهانسون در دقیقه ۳۳ بازی به ثمر رساند، اما پنج دقیقه بعد، میروسلاو کلوزه گل تساوی را وارد دروازه حریف کرد. یک دقیقه مانده به پایان نیمه نخست، ویرینن برای بار دوم فنلاند را جلو انداخت، اما شادی فنلاندیها لحظاتی بیش طول نکشید و کلوزه پیش از به صدا درآمدن سوت پایان نیمه اول، بار دیگر بازی را به تساوی کشاند. ملیپوشان فنلاند در دقیقه ۵۳ با گل سیولوند ۳ بر ۲ از حریف پیشی گرفتند تا دقیقه ۸۳ نیز این برتری را حفظ کردند، اما کلوزه امیدهای فنلاند را نقش بر آب کرد و با زدن گل تساوی، یک امتیاز برای آلمان به ارمغان آورد.
در کنار کلوزه، یپوتره تروخووسکی، از معدود بازیکنان تیم ملی آلمان بود که خوش درخشید. در مقابل خط دفاعی این تیم ضعفهای بزرگی از خود نشان داد و اگر نتواند، در بازیهای بعد در مقابل حریفانی قدر چون جمله روسیه، این کمبودها را جبران کند، شانس این تیم برای راهیابی به دور نهایی جام جهانی ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی نیز به خطر خواهد افتاد.
يواخيم لو، سرمربى تيم ملى فوتبال آلمان
کلوزه پس از دیدار دیشب در مورد موفقیتش در گلزنی و پشت سر گذاشتن بحران چندین ماههاش گفت: «راستش من نهایت سعی خود را کردم که تحت تاثیر انتقادات قرار نگیرم. من میدانم که چه قابلیتهایی دارم و اگر تلاش کنم و درصدد رفع ضعفها برآیم، پاداش زحماتم را خواهم گرفت. دیدار با فنلاند، لحظه پاداش گرفتن بود.»
در همین گروه، تیم ملی فوتبال آذربایجان که سرمربیگری آن را برتی فوگتس، یکی از مربیان مطرح آلمانی، برعهده دارد، در زمین خود نتوانست از سد حریف کمقدرت خود لیختناشتاین بگذرد. دیدار این دو تیم با تساوی صفر بر صفر خاتمه یافت. در مقابل، ملیپوشان روسیه توانستند در این گروه، اولین دیدار خود را با موفقیت پشت سر گذارند و ۲ بر یک تیم ملی ولز را شکست دهند.
در گروه یک، تیم ملی فوتبال پرتغال در خانه خود متحمل ضربهای سخت شد و ۳ بر ۲ مغلوب دانمارک گردید. تیم ملی سوئد ۲ بر ۱ بر مجارستان غلبه کرد و آلبانی نیز ۳ بر صفر از سد مالت گذشت.
نتیجه غافلگیرکننده در گروه دو، شکست ۲ بر ۱ ملیپوشان سوئیس در برابر لوکزامبورگ بود. سوئیس که سرمربیگری آن را بعد از جام ملتهای اروپا، اوتمار هیتسفلد، مربی پیشین بایرن مونیخ برعهده گرفته، در دیدار اخیر خود به تساوی ۲ بر ۲ در برابر اسرائیل دسته یافته بود، امید داشت که بتواند در خانه خود، تیم کم قدرت لوکزامبورگ را شکست دهد و سه امتیاز کسب کند، اما عیلرغم فشار و حملات زیاد نتوانست حریف خود را به زانو درآورد.
در مقابل اسراییل توانست به پیروزی ۲ بر ۱ بر میزبان خود مولداوی سه امتیاز مهم به دست آورد. یونان نیز در همین گروه ۲ بر صفر از سد لتونی گذشت و حال با ۶ امتیاز از ۲ بازی صدرنشین گروه ۲ است.
فابيو كاپلو، سرمربى ايتاليايى انگليس
در گروه سه، تیم ملی اسلوواکی ۲ بر یک از اسلوونی شکست خورد و لهستان نیز ۲ بر صفر بر میزبان خود سان مارینو غلبه کرد. دیدار جمهوری چک و یرلند شمالی نیز با تساوی بدون گل به پایان رسید.
در گروه پنج تیم ملی فوتبال ترکیه که دیدار تاریخی اخیر خود در مقابل ارمنستان ۲ بر صفر پیروز شده بود، شب گذشته (چهارشنبه ۱۰ سپتامبر) ناگزیر شد در خاک خود به تساوی یک بر یک در برابر بلژیک بسنده کند. تیم ملی بوسنی هرزگوین ۷ بر صفر استونی را در هم کوبید و اسپانیا، قهرمان اروپا نیز بار دیگر قدرت خود را به نمایش گذاشت و ارمنستان را ۴ بر صفر به زانو درآورد.
در گروه شش، تیم ملی انگلیس که از شرکت در دور نهایی جام ملتهای اروپا محروم مانده بود، با سرمربی ایتالیایی خود فابیو کاپلو، به دومین پیروزی پياپی دست یافت و با برتری کامل ۴ بر یک میزبان خود، کرواسی را در دیداری پرهیجان مغلوب کرد. اوکرایین در زمین قزاقستان ۳ بر یک پیروز شد و بلاروس نیز میزبان خود آندورا را ۳ بر یک شکست داد.
در گروه هفت، ملیپوشان لیتوانی توانستند برای دومین بار پیاپی پیروز میدان را ترک کنند. لیتوانی که هفته گذشته ۳ بر صفر رومانی را شکست داده بود، اینبار مهمان خود، اتریش را ۲ بر صفر مغلوب کرد. رومانی در برابر جزائر فروئر به پیروزی یک بر صفر دست یافت و فرانسه نیز توانست با پیروزی ۲ بر ۱ در برابر صربستان، نخستین موفقیت خود را جشن بگیرد.
در گروه هشت، لاجوردیهای ایتالیا که سرمربیگری آنها را بار دیگر مارچلو لیپی برعهده گرفته، مهمان خود، گرجستان را ۲ بر صفر شکست دادند و به دومین پیروزی خود دست پیدا کردند. دیدار مونتنگرو و ایرلند نیز در این گروه با تساوی بدون گل به پایان رسید.
در گروه نه مقدونیه در خاک خود ۲ بر یک مغلوب تیم ملی هلند شد و اسکاتلند نیز ۲ بر یک، از سد میزبان خود، ایسلند گذشت. دیدارهای مقدماتی بعدی در اواسط ماه اکتبر برگزار میشوند.
شهرام احدی / سرویس ورزشی دویچه وله
نخستین قبرستان بوندس لیگا
تا ابد با همیم
تیم فوتبال ها اس فاو هامبورگ (HSV) برای طرفداران جانباختهاش، قبرستانی درست کرده که در چندقدمی استادیوم این باشگاه قرار دارد. درب ورودی قبرستان به شکل دروازهی فوتبال ساخته شده، گلهای سرقبر به رنگ پرچم باشگاه خواهند بود (سیاه، سفید و آبی) و در صورت تمایل برای شادی بیشتر روح فوتبالدوستان متوفی، هنگام خاکسپاری، سرود باشگاه نواخته خواهد شد. علاوه بر اینها، تابوتها هم به آرم باشگاه مزین هستند. برای فروش خانهی ابدی، ها اس فاو برای پنجاه هزار طرفداری که عضویت این باشگاه را دارند، ارجحیت قائل میشود. پیش از ها اس فاو، باشگاه فوتبال بوکا در آرژانتین دست به چنین ابتکار مردهدوستانهای زده بود.
كلوزه بعد از تساوي مقابل فنلاند گفت
نباید از این تساوی ناراحت باشیم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان گفت: نبايد از تساوي مقابل فنلاند ناراحت باشيم؛ چراكه به دستاوردهاي خوبي رسيديم. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، ميروسلاو كلوزه اظهار داشت: كسب تساوي با فنلاند نتيجه اي نبود كه خواهانش بوديم؛ ولي اين نتيجه دستاورد خوبي براي ما داشت.
وي افزود: در اين ديدار همواره سعي كرديم در طول بازي مشكل خود را با گلزني حل كنيم. اين مسئله در تيمي كه همه نفراتش جوان بودند، قابل تحسين است.
مهاجم 30 ساله بايرن مونيخ كه در اين ديدار در غياب بالاك، بازوبند كاپتياني تيمش را بر بازو بست، تصريح كرد: بي شك ازشرايط آرماني خود در اين ديدار فاصله داشتيم و اين امر بخاطر غيبت ياران اصلي تيم ملي آلمان بود كه مشكل آسيب ديدگي داشتند؛ اما با همين نفرات جوان نيز در برخي دقايق خوب ظاهر شديم و بايد كاري كنيم اين بازي خوب را در تمام زمان بازي انجام دهيم.
ديدار دو تيم فنلاند و آلمان چهارشنبه شب با تساوي 3 بر 3 خاتمه يافت.