عزیزم با این بازی ایی که منچستر با آرسنال کرد اگه با بارسا کنه شک نکن بارسا می بره ... بارسا تقریبا با نصف قدرتش با ائلوا بازی کرد تازه دوتا گلی که خورد یکیش که گل نبود اون یکی هم روی اشتباه فردی بود و پای وادز سر خوردنقل قول:
عزیزم با این بازی ایی که منچستر با آرسنال کرد اگه با بارسا کنه شک نکن بارسا می بره ... بارسا تقریبا با نصف قدرتش با ائلوا بازی کرد تازه دوتا گلی که خورد یکیش که گل نبود اون یکی هم روی اشتباه فردی بود و پای وادز سر خوردنقل قول:
رئاليها هييييييييييييييييييييسسسس سسسسسسسسسسسسس
باز ما یه چیزی گفتیم این رئالیا اومدن اینجا. فقط منتظر .......
مثل اینکه شما اگه هر چند وقت یک بار نیاین اینجا آروم نمیشین نه؟؟؟!!!
دوستان من شنیدم که مسی دیگه خوب شده و میتونه بازی کنه.
اگه اینطور باشه خیلی خوب میشه.من بازی رو ندیدم این طور که شما میگین پس 2-2 حقمون نبوده.
دوستان بازی بعدی کیه؟؟
بازی بعدی
شنبه 31 فروردین 1387
هفته 33 لالیگا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بارسلونا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]VSاسپانیول
ورزشگاه: نیوکمپ
ساعت 22:30 (به وقت ایران)
ویارئال چند چند کرد؟ دیشب نیمه ی اول که آلمریا یکی زده بود
امیدوارم حداقل جام باشگاهها و رئال رو ببریم تا دلمان خنک شود!
افزايش ابهام در پرونده خداحافظي
رونالدينيو: صحبتهاي موراتي را تكذيب نميكنم
خبرگزاري فارس: در حاليكه به نظرمي رسد رونالدينيو فصل آينده با لباس آ.ث ميلان وارد كالچو شود، موراتي مدعي است كه به طور حتم وي را خواهد خريد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، رونالدينيو اظهار داشت: هرگز صحبتهاي موراتي را تكذيب نمي كنم. مذاكراتي وجود داشته است؛ اما با اينترميلان به توافق نهايي نرسيدم.
برزيلي بارسلونا افزود: نمي توانم در بارسا بمانم؛ اما هنوز از قطعيت قرارداد خود شك دارم و بايد بيشتر صبر كرد.
باشگاه بارسلونا حاضر به پاسخ گويي به هواداران و خبرنگاران نيست. به نظر ميرسد لاپورتا همچنان مي كوشد با تمديد قرارداد رونالدينيو، وجهه از دست داده خود را به دست بياورد
بگيريستاين خبر داد:
بارسلونا به دنبال خلق مثلث كركيچ، آلوس و فابرگاس
خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه بارسلونا از خلق مثلث رويايي متشكل از سه جوان خوش تكنيك خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، چيكي بگيريستاين به هواداران تيمش نويد داد، در فصل تابستان به غير از تمديد قرارداد كركيچ به مدت 5 سال، قطعا آلوس از سويا و فابرگاس از آرسنال را به خدمت خواهند گرفت.
بارسلونا كه در اين فصل مانند فصل گذشته نتايج مطلوبي كسب نكرده به شدت از سوي هوادارانش تحت فشار است.
بارسا براي آلوس حقوق 50000 يورو در هفته را در نظر گرفته و اين در حالي است كه رئال مادريد نيز از مشتريان جدي مهاجم سويا به شمار مي رود.
هيئت رئيسه بارسلونا تصميم گرفت
مذاكره با گوارديولا براي جانشيني ريكارد
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه بارسلونا پس از جلسه روز گذشته خود به اين نتيجه رسيدند كه گوارديولا براي جانشيني ريكارد در اولويت مذاكرات قرار داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رسمي بارسلونا، پپ گوارديولا سرمربي تيم B بارسلونا و بازيكن سابق اين تيم گزينه اول جانشيني ريكارد است.
هيئت رئيسه بارسلونا تصميم گرفت، پس از گوارديولا و در صورت به بن بست رسيدن مذاكرات به سراغ مايكل لادروپ بازيكن سابق رئال مادريد و سرمربي فعلي ختافه اسپانيا بروند.
ريكارد اين روزها به شدت تحت فشار است و شكست مقابل منچستر يونايتد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، حكم اخراج قطعي وي محسوب ميشود.
منابع خبري اسپانيا منتشر كردند
مشتريان امريكايي براي تيري هانري
خبرگزاري فارس: مهاجم فرانسوي بارسلونا با پيشنهاد بازي از سوي دو تيم امريكايي مواجه شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، دو باشگاه نيويورك ردبول و سياتل امريكا با هم براي بخدمت گرفتن تيهري هانري رقابت ميكنند.
مهاجم فرانسوي خيال تمديد قرارداد با باشگاه بارسلونا را ندارد و بايد تا پايان فصل در مورد چلسي، يك باشگاه ژاپني، چند باشگاه عربي و دو باشگاه امريكايي انتخاب سرنوشت سازي داشته باشد.
كاپيتان سابق آرسنال در تركيب بارسلونا درخشش قابل انتظاري نداشته و قصد دارد تيم خود را تغيير دهد.
بازم که مساوي کرديم.
ديگه نميدونم چي بگم.فقط بايد منتظر بازي با منچستر باشيم.
درود
میگن که تلویزیون بازی منچستر -بارسا رو پخش نمی کنه چون ساعت22:15 بازی سپاهان هست ..... از همین الان بریم دنبال ماهواره ..... دوستان کسی می دونه از ماهواره چه شبکه هایی بازی رو زنده پوشش میده؟ مشخصاتش رو کامل بگید ممنون میشم
اگه منچستر رو ببریم خیلی شانس اوردیم . اخه منچستر این روزه ا خیلی رو فرم هستش
سلام
رونالدينهو فصل بعد ميره ميلان؟
...
بارسا با رونالدينهو قويترين باشگاه جهان بود و عالي بازي ميكرد اما با افت روني حتي جز قويترين ها هم نيست چه برسه به قويترين. فكر كنم طرفداران بارسا هم الان اين رو قبول داشته باشند. اگر حتي منچستر رو بزنه باز هم نشاني از قدرتش نداره و مقطعيه.
حتي مسي در اوج و اتوئوي آماده و اضافه شدن آنري و ظهور بويان و ... هم نتونست بارسا رو مثل قبل بكنه.
باز هم بگيد تيم به رونالدينهو متكي نبود. اينجور كه معلومه متكي بوده بدجوري هم متكي بوده.
...
كم كم وقت خداحافظي با دوستان بارساييه.
ببينم فصل بعد بايد بازي رونالدينهو رو توي كدوم باشگاه تماشا كنم.
موفق باشيد.
رونالدینهو بهترین بازیکن دنیا بود یا شایدم هست که به همه عناوین دست پیدا کرد.
منو با فوتبال آشتی داد و ...
با اینکه بارسایی هستم و خیلی از اتفاقات بارسا تقصیره رونی بود ولی هر جا میره امیدوارم موفق باشه و دوستش خواهم داشت.مثل ریوالدو و همه ستاره هایی که روزی به آخر کارشون میرسند.
بارسا همیشه بارساست. چه با رونی چه بی اون
نقل قول:
کاملا درستـــه ؛ و کاملا تایــیــد میشـــه ... :46:
یا حق
:40:
مساوی صفر صفر ...
نتیجه ی خوبی نبود .
منچستر هیچ حرفی واسه گفتن نداشت و
فقط واسه مساوی گرفتن اومده بود ...
باز هم اشتباه ریکارد ...
تعویض مسی که تازه داشت گرم میشد ، یه
اشتباه محض بود که فقط از .....ـی مثل ریکارد
میتونه سر بزنه ...
یا حق
و باز هم مساوی.
آخه تا کی؟
ایشالا هفته دیگه توی اولترافورد منچسترو در هم میکوبیم!!!!
دلم برای مسی سوخت. در کل بازی خوبی نبود ...
بازی بدی نبود ..... من نمی دونم ریکارد به چه علت مسی رو بیرون آورد؟ ..... منچستر هم که زور چپون کرده بود توی محوطه ی جریمه ی خودش .... حتی توی ضد حمله هم همیشه 5تا منچستری اونجا وایساده بود.
امان از دست رایکارد با این تعویض هاش. نباید مسی رو عوض میکرد. هانری رو هم باید زود تر میاورد تو بازی.
زیاد شانس نداریم برای صعود از این مرحله
تا اونجا که بیاد دارم هر وقت رایکارد تعویض میکرده من قلبم درد میگرفته!
بازی با رئال که 3-3 شد یادتونه که؟
با تعویض مسی گور خودشو کند!
امیدواریم بارسا پیروز بشه
واقعا دیگه تفکرات رایکارد بدرد بارسا نمی خوره.
مسی به این خوبی داشت بازی میکرد. آخه چرا تعویضش کرد؟؟؟؟؟!!!.هانری هم باید از اول بازی میداد.
رونی هم که داره میره.بقول آقا سینا بارسا واقعا به رونی وابسته بود.
با این طور بازی کردن حتما میبازیم.
باید به فکر یه مربی با تفکرات جدید باشن.
ممد؟ توئی؟ دارم خواب می بینم؟نقل قول:
امیدواریم بارسا پیروز بشه
به نظرتون کی بیاد خوب میشه؟نقل قول:
باید به فکر یه مربی با تفکرات جدید باشن.
بارسا احتیاج به یه شوک داره!
نمیدونم چون من زیاد مربی ها رو نمیشناسم.نقل قول:
به نظرتون کی بیاد خوب میشه؟
ولی همونطور که شما گفتین بارسا به یه شک نیاز داره.
بازی تو لالیگا امشب هست یا فردا شب؟؟؟
شبکه 3 میزاره؟؟؟
به نظر من بارسا باید همون اول فصل خوان د راموس رو می خرید. از موقعی که رفته دیگه سویا ول شده و تاتنهام رو قهرمان جام اتحادیه انگلیس کرد.نقل قول:
امشب ساعت 22:30 هست حامد جان :46:نقل قول:
با دپورتیوو ... شبکه 3 هم اونجور که زیرنویس
کرده ، میذاردش ...
[ میگم چه حالی داد منچستر باخت و ویدیچ مصدوم شد !
ایشالا به بازی سه شنبه نرسه و منچستر جلو ما هم
همینجوری بازی کنه ! ]
یا حق
امشب هم بازیه؟
به امید خدا می بره...
اما این مهم نیست مهم بازی در مقابل منچستره که امیدوارم مسی جون یکی از اون بازی های خوبش را به نمایش بزاره و حال این کریس رونالدو را بگیره .
بدترین بازی تاریخ بارسا
دپورتیو2-0بارسلونا
کریس رونالدو کیه؟ یحیی و آبیدال مثل مرد اون جا وایسادننقل قول:
خیلی بد بازی کردن البته هیشکی نبود و محتاطانه هم بازی کردن که مصدوم ندیم.... به امید پیروزی در الد ترافورد...نقل قول:
این رایکارد چه نامرده. گفته این بد بازی کردنا و باختا تقصیر من نیست!!!!!
من که همون اول گفتم رئال قهرمانه اصلا خود رایکارد هم گفت
فعلا که 10 امتیاز بیشتر اختلاف نیست
همون مورینیو لازم دارین
دوست عزیز شما از تیمی که 8 تا از بازیکنان اصلیش رو بیرون گذاشته بود چه انتظاری دارین؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:41:نقل قول:
اینکه شما قهرمان میشید که خیلی وقت پیش معلوم بود.:5:
صبر کنید و منتظر بارسلونا واقعی باشین.:27:
ولی خیلی بد بازی کردیم. به امید فردا شب.:8:
سه شنبه شب یونایتد سوسک میشود
نقل قول::27: به همين خيال باش ***** با يه كاسه آش:27:
بعد بازی میبینمت
من طرفدار ليورپولم اما به نظر من هر تيمي قهرمان بشه اشكال نداره جز منچستر چون ميخوام روشون كم شه و ادعا نكنند به نظر من فينال رو ليورپول و بارسا برگزار مي كنند
شما هم به همین طور:27::27:نقل قول: