ببخشيد جواب اين سوال رو هر جا گشتم نتونستم پيدا كنم.
توي كنكور آزاد مجاز هستيم از ماشين حساب استفاده كنيم؟ از كجا بايد بفهميم كه مدل هاش چيه؟
مرسي
Printable View
ببخشيد جواب اين سوال رو هر جا گشتم نتونستم پيدا كنم.
توي كنكور آزاد مجاز هستيم از ماشين حساب استفاده كنيم؟ از كجا بايد بفهميم كه مدل هاش چيه؟
مرسي
يعني من كه مدركم كارداني فناري اطلاعات از علمي كاربرديه نميتونم آزاد شركت كنم؟ مهندسي تكنولوژي نرم افزار شركت كردم. :41:نقل قول:
دوست عزيز من كي گفتم نمي توني آزاد شركت كنينقل قول:
من خودم مدركم كارداني فناوري اطلاعات (دانشگاه علمي - كاربردي "پودماني") .. آزاد نرم افزار زدم ...
اگه دقت كني تو دفترچه راهنماي ثبت نام (صفحه 4 تذكر2 ) و (صفحه 7 ماده12) و (صفحه 20) نوشته و براي رشته IT نوشته نرم افزار .. پس ما فقط مي تونيم نرم افزار بزنبم ....
فقط اگه انشاا.. قبول شدي 20 واحد پيش نياز بايد پاس كني و پس از اون دروس اصلي برات ارائه ميشه
همين ....
اميدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم ...
موفق باشي ..
سوالي بود در خدمتم :11:
بله ... ميشه استفاده كرد ...نقل قول:
مدل هاش رو ميتوني بري از دانشگاه آزاد سوال كني ...
و يا
وقتي كارت ورود به جلسه رو تحويل ميگيري يه برگ اضافي ميدن بهت كه توش كروكي و آدرس محل امتحان و مدلهاي ماشين حساب هم نوشته ...
:11:
يكي از دوستام هم مثل من كارداني IT علمي كاربردي پودمانيه. پارسال آزاد شركت كرد. ميگه من معماري آزاد قبول شدم. نميدونم راست ميگه يا نه؟ به نظرتون ميشه يا نه ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
والا چه عرض كنم ...
تو دفترچه كه نوشته كان لم يكن ............. :13:
ولي دانشگاه آزاده ديگه .... اين جور چيز ها امكان داره ... :31:
من يكي از دوستام 3 ترم پشت سر هم مشروط شد بايد اخراج ميشد ولي دوباره ثبت نام كرد :18:
(رشوه داد قضيه حل شد) :41:
شدن که نمیشه ولی با یه سری تبسره و قانون میشه یه کاریش کردنقل قول:
نه به خاطر اینکه آزاد هستش و پولیه و ... نه
یه سرری قانون هست که دقیقا میدونم چیه که میشه رشته رو عوض کرد
من فايل پي دي اف دفترچه 1 و 2 سراسري رو ميخوام؟ ميشه بگيد از كجا ميتونم لينك دانلودش رو پيدا كنم. كسي نداره برام بفرسته؟؟؟
مرسي
اینجا مطرح کردم خودت برو پی گیری کن چون من دیگه امروز باید برم محل خدمتم و معلوم نیست کی برگردم::::::نقل قول:
کد:http://forum.karshenasi.com/viewtopic.php?f=2&t=5336&p=28042&sid=b66e2a9d1c32b8c193a4679fd7352f0e#p28042
مرسي عزيز. من خيلي وقته تو فروم كارشناسي عضو هستم. نگاه كردم نبود. بازم مرسي از لطفت.:10:نقل قول:
ميخواستم بپرسم منابع كنكور كارداني به كارشناسي كامپيوتر 88 با سالهاي قبل فرق داره؟ يعني ممكنه عوض بشه. آخه من ميخوام برم كتاب هاشو بگيرم. ولي ميترسم عوض بشه.
ميشه راهنماييم كنيد؟؟؟
مرسي
سلام ...
من میخواستم کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی رشته گرافیک و یا اگه شد تصویرسازیو رو شرکت کنم
میشه بگین چه کتابایی رو باید واسش بخونم ؟؟؟
هم تخصصی هم عمومی
فقط دقیق بگین
ممنون میشم جوابمو بدین :11:
سلام .کسی می دونه کنکور علمی کاربردی چندمه؟؟؟ من الان دارم غیرانتفاعی قزوین می خونم می خوام علمی کاربردی بدم شاید بیام تهران ...
خود کنکور مهمولا 30 بهمن ماه برگزار میشه.نقل قول:
منتها یه سوال هست که دفتر چه ها رو کی میدند؟
چون من اون زمان با دنیای بیرون ارتباطی نخواهم داشت.....
باید از الان بدونم تا بیام و دفتر چه بخرم.
موفق باشید :40:
ثبت نام دوره هاي كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي - كاربردي از 4 آذر ماه آغاز خواهد شد
کد:http://uast.ac.ir/
سلام..
ببخشید میشه ..
منابع کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی رشته گرافیک را معرفی کنید..
ممنون میشم..
سلام .... ببینین من یه مشکلی دارم واسه انتخاب شهر و رشته دانشگاه علمی کاربردی
من میتونم واسه انتخاب شهر و رشته هم رشته تصویر سازیو انتخاب کنم هم رشته گرافیکو ؟؟؟ یعنی اگه یزد گرافیک داره در کنار اون تصویرسازی زرین شهر رو هم انتخاب کنم ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
بعد واسه علمی کاربردی همین درسای هنرستانو بخونم کافیه واسه اختصاصیا ؟؟؟؟ یا کتابای دیگه ای هم هست که بخونم ؟؟؟
فقط خواهش میکنم جوابمو بدین ... واقعا نیاز دارم به اینا
تمام کتابهای هنرستان + کتابهای پیش دانشگاهی هنر هم باید بخونی
کتابهای خلیل مشتاق کاردانی به کارشناسی گرافیک رو هم بگیر بخون.. خیلی خوبه..
دوست عزیز نمیدونم آیا تا حالا دفترچه رو پیدا کردی یا نه من پستت رو خیلی وقت پیش خوندم ولی وقت نداشتم که برات آپلود کنم که الان برات این کارو انجام دادم امیدوارم به کارت بیاد اینم لینک دانلودنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/73119826/34a5b261/k2k87.html
مرسی دوست عزیز... فقط یه چیزی توی دفترچه اینجوری که زده فقط باید درسهای هنرستانو بخونیم... یعنی باید علاوه بر اونا درس های پیش دانشگاهی هنرم بخونیم؟؟ :41:نقل قول:
نقل قول:
حنما بخون مخصوصا کتابهای که سایت های تخصصی کنکور هنر پیشنهاد کردن! اصلا دست کم نگیرش چون کنکور هنر هیچ منبع مشخصی نداره! و حواست باشه که اگه از کتابهای تست استفاده میکنی پاسخ نامه رو با خود کتاب چک کنی چون خیلی غلط زیاد دارند! پشتکار داشته باشی قبولی!!! یادت باشه همه مردم این تصور غلط رو دارند که کنکور هنر خیلی آسونه... فقط خودت یه بار امتحان بدی متوجه میشی من چی میگم!
با سلام و خسته نباشید به همه شما دوستان عزیز
منابع آزمون کاردانی به کارشناسی رشته گرافیک رو می خوام و اینکه جزوات رو از کجا میشه تهیه کرد
تاریخ امتحان رو هم اگه می دونید بهم بگید.
خیلی ممنونم
با سلام
می خواستم بدانم تاریخ ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی سال 87 کی و کسی که نتونسته ثبت نام کندباید چرا کند و همچنین برای رشته کامپیوتر چه کتابهایی را خوند /
با تشکر
ثبت نامش 10 آذر تموم شدنقل قول:
منم مثل شما جا موندم ولی خی آزاد رو ثبت نام کردم
سلام
بروبچ آزاد چه ميكنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بريد بخوابيد فردا ساعت 7 بايد محل آزمون باشيد ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشالا هممون قبول بشيم
يه سؤال؟
كسي تو اين آزمون رشته كنترل ابزار دقيق رو برداشته يا نه؟
سلام دوستان .
کسی دفترچه سوالات کارشناسی ناپیوسته آزاد 87 رشته معماری رو داره ؟ از کجا میشه پیدا کرد ؟؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
آیا به کسانی که در آزمون شرکت کرده و قبول میشوند مدرک کارشناسی یا همان مهندسی اعطا میشود؟ چون من شنیده ام مدرک دبیر فنی داده میشود نه مهندسی ؟
مدرکش مهندسیهنقل قول:
سلام دوستان عزیز
میدونین نتیجه های کاردانی به کارشناسی آزاد که اعلام میشه؟ کلاساش از کیه؟
100 درصد تاييد ميشود.:20:نقل قول:
من شنيدم اخر دي اعلام ميشه.نقل قول:
آخرین خبر رسیده اینه که 3 بهمن اعلام میکنننقل قول:
به هر حال از هفته دیگه باید منتظر باشیم دیگه...
سلام به همه دوستان
من مدرک معادل کاردانی رو در رشته تعمیر و نگهداری هواپیما گرفته ام.
میخواستم بدونم آیا برایشرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی چه رشته های دیگری به جز این رشته رو میتوانم انتخاب کنم....هوافضا...مکانیک...؟؟؟؟ و اینکه چه کتابهایی رو برای این آزمون باید مطالعه کنم.؟
اگه زیر مجموعه رشته هایی که میخواین باشه میتونیننقل قول:
البته تو علمی کاربردی میتونین هر رشته ای که میخواین شرکت کنین
کتاباش هم تو همون دفترچه ای که میگیری ن واسه ثبت نام نوشته
سلام بچه ها
من از يكي از دوستام پرسيدم كه رفته بود پيش يكي از مسئولين بهش گفته بودن فردا نتايج آزاد مياد
ايشالا همه قبول بشن
نقل قول:
جدي ؟
:46:
انشاا...
پس این جواب کنکور آزاد کی میاد دق کردیم
امروز 2 بهمن هست
خودتون رو به این هفته دلخوش نکنید ان شالله که همه قبولیم
دانشگاه آزاد سال پیش کنکورش خیلی زودتر از امسال برگزار شد برای همین واسه اعلام نتایج هنوز دیر
نمیشه احتمال قوی هفته آینده دوشنبه بیاد . شایدم دیدی فردا زدن !!!؟!
به هر حال زیاد حرص نخوردید حتما قبول میشید
موفق و موید باشید
فک نکنم هفته آینده بیاد
به احتمال 99% تا فردا شب نتایج اعلام میشه
خدا کنه همه قبول شن
التماس دعا
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد خبرداد:
اعلام نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته در اوايل هفته آينده
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از اعلام نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي در اوايل هفته آينده خبر داد.
مهندس عبدالله سجادي جاغرق در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اعلام نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد، گفت: نتايج آزمون به صورت اينترنتي از طريق سايت مركز آزمون به نشانياعلام ميشود.کد:http://www.azmoon.com
وي افزود: آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد 29 آذر ماه در تهران و 186 حوزه امتحاني در سراسر كشور با شركت بيش از 325 هزار داوطلب برگزار شد.
رييس مركز آزمون در خاتمه همچنين با اشاره به برگزاري آزمون دكتري تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي در روزهاي پنج شنبه اول و جمعه 2 اسفند ماه 87، گفت: بيش از 19 هزار و 700 نفر براي شركت در اين آزمون ثبتنام كردهاند.
لینک خبر
کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1275408&Lang=P
سجادی جاغرق خبر داد:
اعلام نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد در 8 بهمن ماه
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته این دانشگاه در 8 بهمن ماه خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سجادی جاغرق امروز در حاشیه آزمون کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد با بیان این خبر افزود: نتایج آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد که در 29 آذر ماه برگزار شده بود، 8 بهمن ماه از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام می شود.
منبع
نمردیم اوایل هفته رو فهمیدیم چه موقع هست ؟!!!!!!!!!!:18:کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=821228