اگه به ماکروسافت باشه که ملوم نیس تا چند بره !!!
Printable View
اگه به ماکروسافت باشه که ملوم نیس تا چند بره !!!
ليست بازيهايي كه از trophie پشتيباني مي كنند:
Super Stardust™ HD
· BUZZ!™ Quiz TV
· LittleBigPlanet™
· MotorStorm™ Pacific Rift
· NBA 09 - PS3
· PAIN**
· PixelJunk™ Eden
· Resistance 2™
· SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation
· Warhawk
trophie چیه ؟
همونطور که میدونید Sony در آخرین Firmware خود برای PS3 سیستمی شبیه به سیستم Achievement در X360 راه اندازی کرده ، به اسم Trophy .
این سیستم احتمالا تمام بازیهایی که از این به بعد برای PS3 عرضه میشه رو ساپورت میکنه . همچنین تعداد محدودی از بازیهای قبلی مثل Uncharted - Burnout - Warhawk و ... هم قراره بزودی بوسیله Patch امکان استفاده از این سیستم رو داشته باشن .
اما در حال حاضر Trophy فقط در یکی از بازیهای Arcade که به صورت انحصاری برای PS3 عرضه شده فعال میباشد .
این بازی Super Stardust HD هست که میتونید به قیمت 10 دلار از PS Store بخرید .
من شخصا نحوه عملکرد Trophy خیلی برام روشن و واضح نبود و چون بازی SS HD رو داشتم تونستم تقریبا بطور کامل آشنا بشم با این سیستم .
هر بازی دارای یک مقیاس درصدی برای Trophy ها میباشد ( 0 تا 100 درصد ) .
و همچنین دارای تعدادی Trophy ( بستگی داره به هر بازی ، مثلا SS HD دارای 17 Trophy ) میباشد در چهار ارزش مختلف : Platinum ( بالاترین ارزش ) - Gold ( دوم ) - Silver ( سوم ) و Bronze ( پایین ترین ارزش )
قسمت Profile هر شخص در PSN به یک کارت تبدیل شده که دارای 3 صفحه میباشد ( با R1 و L1 صفحه ها عوض میشه ) دو صفحه مربوط به Trophy و Level شخص . یک صفحه هم اطلاعاتی جزئی از هر شخص .
Trophy ها دارای تعریفی هستند که طبق اون تعریف باید کاری رو توی بازی انجام بدید تا Trophy رو Unlock کنید .
این تعاریف ( کارهایی که باید توی بازی انجام بدید ) هر چی سخت تر باشه دارای Trophy با ارزش تری هست .
و هر چی Trophy با ارزش تر باشه درصد بیشتری از مقیاس بازی جلوتر میره .
مثلا SS HD دارای 9 برنز - 6 نقره - و 2 طلا میباشد ( Trophy خیلی سختی نداشته که بهش Platinum بدن و ممکنه یک بازی هم Trophy آسون نداشته باشه که Bronze بدن بهش )
امروز از یکی دیگه هم شنیدم همینو.میرم یه سرچ بزنم،ببینم واقعیه یا نه؟آخه هنوز خبری نشده که مایکروسافت بخواد 720 هم بزنه!سخت افزارش عین 360 میشه!نقل قول:
خیر،فعلا که خبری نیست!همه تو کفن که آیا 720 میاد یا نه.اگه اینجوریه که PS4 هم بالاخره میاد!
بخش تکمیلی مایکروسا فت game and xbox فعلا چیزی رو نگفته !! بستگی به شرایط شرکتشون داره !! اگه تغییراتی بخواد بشه طبق گفته های مایکروسافت قابل اجرا در سال های جاری نیست و به فرصت دو تا 3 ساله نیازمنده ! ودلیلش محدودیت قدرت 360 در برابر رقبای اصلی خودش یعنی سونی هست ! بخش تکنیکالی مایکروسافت گفته احتمالا با فضای مورد استفاده در دیسک های این کنسول در برابر blu-ray با مشکل بر میخورن و پردازنده های موازیه سه هسته ای نیاز کنسول رو هم پای ps3 برطرف نمیکنه ! به همین دلیل یه حرف هایی شده ! از این رو طرفداران این کنسول مردم پسند شایعاتی رو پراکنده کردن !نقل قول:
من زیاد اطلاعاتی در باره ی ps4 ندارم ولی طبق اون چیزی که سونی گفته این اخرین محصوله شرکته ! به نظر من اگه مایکروسافت اقدام به ساخت کنسول جدید کنه ! سونی هم بی تمایل به ساخت ps4 نیست!!
موفق باشین!این هم یه گل نثار شما عزیزان:11:
میگفتن PS4 تا 2012 یا 2014 میاد.سونی که مرض نداره کنسول جدید نزنه!تازه افتاده رو دور خفن و Next-gen!احتمالا تا چند سال دیگه PS4 هم با امکانات عالی و با سخت افزار خفن همون طور که همه ی PS ها نسبت به زمان خودشون انقلاب کردن،کف همه ی ملتو میبره.به امید اون روز دست به دعا بر میداریم!
تو تهران کجا قیمت بازی ها ارزون تره ؟
جایی هست که بازی دسته دوم بفروشه ؟
ببيند سوني اعلام كرده بود كه هر وقت از تمام قدرت ps3 استفاده بشه بعد از به فكر نسل بعدي مي افتيم
مثال:hideo kogima گفته كه در MGS4 فقط از نصف توان PS3 استفاده كرديم
یکی جواب اینارو بده! تو تاپیکش که هیچ کی جواب نمیده
اقا من از اینور اونور داستان بازی رو فهمیدم ولی چند تا سوال
اسنیک آخرش خودکشی میکنه یا از ویروس فاکس نجات پیدا میکنه?؟
لیکویید میمیره?؟
مبارزه رایدن با ومپ چی میشه آخرش?؟ کی میبره?؟
یکی جواب اینارو بده! تو تاپیکش که هیچ کی جواب نمیده
اقا من از اینور اونور داستان بازی رو فهمیدم ولی چند تا سوال
اسنیک آخرش خودکشی میکنه یا از ویروس فاکس نجات پیدا میکنه?؟
لیکویید میمیره?؟
مبارزه رایدن با ومپ چی میشه آخرش?؟ کی میبره?؟
ببخشید نمیدونم چرا دوتا پست شد یکی بیاد پاکش کنه
اسنیک تفنگ رو توی دهن خودش میزاره،دوربین بالا میره و بنگ!بعد نشون میده توی عروسی مریل،سانی از Otacon (کی میتونه اینو فارسی بنویسه؟) میپرسه اسنیک کجاست و میشنوه که اسنیک مریضه.بعد میره توی Credits و همه ی صدا پیشه ها رو مینویسه ولی رو آخریش هنگ میکنه(Big Boss) و برمیگرده توی قبرستون.در طول مکالمه ی اسنیک با بیگ باس،معلوم میشه Foxdie جدیدی که در بدن اسنیک شکل گرفته داره قبلی ها رو میکشه و اسنیک دیگه سلاح بیوشیمیایی زنده نمیشه!نقل قول:
لیکوئید با اسنیک رو نوک Outer Haven مبارزه میکنه و آخرش کشته میشه.
مبارزه ی رایدن با ومپ به اونجا میکشه که معلوم میشه ومپ به خاطر نانوماشین های توی بدنشه که نمیمیره.اسنیک یه نانوماشین کش(!) بهش تزریق میکنه و بعد همین طور که اسنیک داره با گکو ها مبارزه میکنه،رایدن میاد و با ومپ رو نوک REX (آره،همون رکس بازی 1!) میجنگه و آخر میکشدش.
دیگه سوالی نبود؟!؟!
بازی دست دو رو نمیدونم،ولی قیمت بازی نو از مغازه تا مغازه متفاوته.مثلا GTA:IV رو توپخونه 80 و پایتخت 85 میدادن،در حالی که MGS4 رو توپخونه 100 و پایتخت 85 میدادن.همچنین بازی های قدیمی با قیمت های 25-30 تومن وجود دارن که اگه بگردی پیدا میشه.ولی یه توصیه میکنم:هیچ وقت،هیچ گاه و هرگز سراغ یگانه نرو که آنچنان میکنه تو پاچت که از یقت بزنه بیرون!خود دانی!نقل قول:
تو تهران کجا قیمت بازی ها ارزون تره ؟
جایی هست که بازی دسته دوم بفروشه ؟
سلام.
به نظرتون یه ps 80 گیگ دسته دوم چند باشه خوبه؟
40 گیگ چی؟
قیمت الان ps چنده؟ 80 و 40 ؟
ممنون.
اگه عجله نداري صبر كن تا ماه بعد سري جديدش مياد اونو بگير بهتره
من وقتي سي دي رو تو دستگاه قرار ميدم بالا نمياد انگار که سي دي تو دستگاه نيست....چيکار کنم؟
منظور از cd اگه بازي از تنظيمات درست ميشه ولي غير از ايناي كه بايد بيشتر توضيح بدي
بايد چيکار کنم؟؟نقل قول:
براي اجراي اتوماتيك بازي:
برو اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت Disc Auto رو on كن
سلام بچه ها من تو قسمت سوم متال4 گیر کردم تو وسط شهر ام نمی دونم باید چه کارکنم گیج شدم ماموریت اصلی من چی هست
بايد دنبال اون مرد بري اما مخفيانه
اقایون خانومای ps3 باز عزیز
من از یکی از بچه ها شنیدم گیم پلی متال گیر بدرد نخوره ؟
راسته ؟
راستی alone in the dark چطور
؟
اون نظر شخصي براي يكي خوبه و براي يكي بد
alone in the dark هنوز نيموده
نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/ps3/action/aloneinthedark/index.html
با سلام از gamemaster متشکرم بابت کمکتان اتفاقا اگر متال گیر 4 هیچیش خوب نباشه ولی داستان فوق العاده قوی داره راستی من بازی rachet and clank دارم میخوام عوض کنم باgta4 بهترین جا برای تعویض کجا رو سراغ دارید؟
دوستان به نظر شما چرا PS3 با این که دیرتر از 360 اومد اما بسیاری از تکنولوژیهای 360رو در خودش به کار نبرد ؟
مثلا یکی از اونا xbox 360، multi platform یا شوک دسته که اگه Resident Evil 5 بیاد بدون شوک اصلا نمی چسبه ؟
ممنون دوست عزيز.شما كجا هستي؟نقل قول:
اين چيزارو كه شما گفتيد داره.فقط دستش دير اومد كه اونم تو ايران هست.DS3نقل قول:
خوب اونم حتما می شه 100 هزار تومن
اگه هنوز ردش نکردی اینطوری ردش کن که میگم،اگه ردش کردی که هیچی.لامصب MGS4 نمیذاره من به زندگیم برسم.الآن هم که آن شدم برق نداریم و نمیتونم MGS4 بازی کنم!:19:نقل قول:
باید اول که شروع کردی بری جلو تا یه یارو اه ای رو نشونت بده.بعد راه بیفت دنبالش ولی سعی کن نبیندت و هر وقت دیدت از دیدرسش خارج شو و با OctoCamo خودتو مخفی کن.یارو اینقدر احمق هست که راه بیفته بره.وسط راه هم بعضی جاها وا میسته که باید سربازای دشمن رو بکشی تا بتونه بره.هر وقت هم که سربازا دیدنش سربازا رو بزن، ولی مواظب باش خودتو نشون ندی.تو قسمت آخر شهر یارو لباسشو عوض میکنه و لباس سربازا رو میپوشه که هم از Solid Eye برای شناساییش میتونی استفاده کنی(رنگ آبی نوشته ها) و هم میتونی نگاه کنی کی تفنگ نداره!البته وسط راه کلی اسگلت میکنه.باید حوصله داشته باشی.:46:
سلام دوستان من در جواب دوست عزیز من در ا غرب استان تهران دزر شهریار هستم و در جواب دوست عزیز دیگر اون مرحله رو رد کردم و خیلی جلو رفتم و الان تو این قسمت گیر کردم که باvamp میجنگه نمیدونم تا چقدر باید باش بجنگم چطوری میمیره و تا چقدر بار باید بهش تیراندازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
وقتي vamp افتاد و اومد دوباره بلندشه از پشت بگيرش وبا سرنگي كه نيومي بهت داد بزنش وتمام.
ببخشید یک جا رو نفهمیدم یعنی جونش یک بار تموم کنیم بعد از پشت سرنگ تزریق کنیم چطوری از پشت بهش بزنیم بلد نیستم؟؟؟
من از برج ملت "پاساژ سایه" قمیت DS3 با sixaxis هفتاد تومن بود
با R1ميگيريش مثل بقيه كه تو بازي سربازارو ميگيري.نقل قول:
اره.بايد بزنيش تا خونش كم بشه هم افتاد برو پشتش هم بلند شد بگيرش.از منوي چپ تصوير هم ايتم سرنگ رو بيار
من احیانا قصد توهین ندارما،ولی تو که توضیح میدی از اول کامل بگو.مثلا بگو:
اول کامل جونشو بزن،بعد سرنگ رو از منوی آیتم انتخاب کن،بعد موقعی که بلند شد از پشت بگیرش و مثلث رو بزن.
اینجوری بنده ی خدا مجبور نمیشه n بار بپرسه.
توفیق اگه اونجاشی یه صحنه ی خیلی زیبا در پیش داری.کمربندو سفت ببند!
متشکرم دوست عزیز کلا بازی تموم کردم از راهنمایی شما متشکرم الان میخوام gta4 بازی کنم بازی خوبی هست چون اولین بار که میخوام gta4 کنم
همین؟!؟!بابا MGS4 که اینجوری تموم نمیشه که!باید لااقل 4 بار تمومش کنی!خودم آخر بار دوممه.اگه حال نداری حداقل یه Easter Egg Guide از Gamefaqs.com بگیر نکته های جالبشو بخون امتحان کن!باحاله!مثلا تو FaceCamo ی Beauty ها رو داری؟نقل قول:
GTA IV هم بازی قشنگیه و من اگه کنکور نداشتم حتما تا حالا تمومش کرده بودم.
میگم این سیستم تشکر هم چیز خزیه ها!من همیشه امیدوار بودم تو p30world هیچوقت نذارنش.حیف!
دوستان یکمی این تاپیک رو مثله بروبچه های تاپیک 360 گسترش بدین یک هفته است که هنوز تو صفحه های 90 مونده .
بچه ها خوش می گذره انگار خیلی حال می کنید من اگه بخوام بخرم که شاید الان ها نمی رم تو فکر پی اس پی هستم شاید هم این رو خردیم
می شه بگید نکته هاش چی سهت که اگه خوستم بخرم
بدونم چه جوری مدل هایش با هم فرق داره آیا مثل پی ای تو ژاپنی مدل بندی داره
:8:
خوب وقتي كسي سوالي نداره.چجوري تاپيك بره جلو?نقل قول:
دوستان یکمی این تاپیک رو مثله بروبچه های تاپیک 360 گسترش بدین یک هفته است که هنوز تو صفحه های 90 مونده .
من گيج شدم.اطلاعات درباره PSP ميخاي يا PS3نقل قول:
بچه ها خوش می گذره انگار خیلی حال می کنید من اگه بخوام بخرم که شاید الان ها نمی رم تو فکر پی اس پی هستم شاید هم این رو خردیم
می شه بگید نکته هاش چی سهت که اگه خوستم بخرم
بدونم چه جوری مدل هایش با هم فرق داره آیا مثل پی ای تو ژاپنی مدل بندی داره
اگه PS3 بوده كه نكته خاصش اينكه يه پا Player برا خودش
از نظر مدلهاشم كه:
20-40-60-80-40-80
اينا ظرفياتشن كه اون قرمزا توليد نميشن و اون سبزا با ساختار جديد وارد بازار شدن
80 جديد هنوز نيومده تو بازار چند هفته اي مونده
خوب بچه های گل کنسولاتون چطوره ؟
من که از وقتی gta ممنوع شده کلی درخواست داشتم !!! call 4 هم همینطور
چه وضی شده !!!
راستی متال گیر کسی فورووشی نداره
؟؟ ؟؟؟