درود
یه بازی پوکر که شبکه نباشه پیدا میشه هم وطن/
Printable View
درود
یه بازی پوکر که شبکه نباشه پیدا میشه هم وطن/
دوست عزیز نظرتون درباره این بازیها چیه و کدومشو برای بازی کردن پیشنهاد میکنیدنقل قول:
دومی خوب هست(شنیدم) ولی اولی رو فکر نکنم!(بازی خوبی نبوده که نشنیدم:31:)نقل قول:
ه بازی میخوام نقش تاجر داشته باشیو تجارت کنی
همچین بازیی هست ؟!
فکر نکنم باشه ! ولی Sims یه اونطور حالتی داره .
سیمز یه زندگی مجازی هست که در اون میتونید همه کار انجام بدید ! ( البته ورژن 2 )
بازی شهر سازی هم هست ولی تجارت من ندیدم .
عزیزم من اولی رو بازی نکردم چون کنسولی هست .نقل قول:
دوست عزیز نظرتون درباره این بازیها چیه و کدومشو برای بازی کردن پیشنهاد میکنید
ولی دومی رو بازی کردم بازیه خوبی هست در صورتی که هم سیستم بالایی داشته باشی و هم بازی بدون مشکل رو بخری .
در کل قشنگه . واسه یه بار بازی کردن ارزش داره .
نقل قول:بازی اول Ninja Gaiden که برای کامپیوتر منتشر نشده و کنسولی هست. گفته میشه که بازی زیبایی هست. (خیلی دوست داشتم تجربه کنم)نقل قول:
بازی دوم Assassin's Creed که یکی از شاهکارهای UBI (از دید من) به حساب میاد:
داستان: شما در تاریخ سپتامبر 2012 نقش Desmond Miles یک متصدی بار را بر عهده دارید که گفته میشود آخرین نسل از خط فامیلی آدمکشان است و خود او بیخبر از این موضوع میباشد. Desmond توسط افراد ناشناسی ربوده و به آزمایشگاه تشکیلات Abstergo برده میشود, جایی که محققان بر روی پروژه Animus کار میکنند و قصد دارند از او بر روی دستگاه Animus استفاده کنند. این دستگاه خاطرات جد Desmond در دوره جنگ های صلیبی سوم - میان نیروهای Richard the Lionheart (ریچارد شیردل) و نیروهای Saladin (صلاح الدین ایوبی) در سال 1191 میلادی - که در DNA او وجود دارد را استخراج کرده و به نمایش میگذارد. در این خاطرات شما نقش Altaïr ibn La-Ahad (به عربی الطائر ابن لا أحد و به فارسی پرنده پسر هیچکس) عضو حشاشین (انجمن آدمکشان) را بر عهده دارید. Altaïr بایستی در سرزمین مقدس نه شخصیت مهم را که تشدید کننده جنگ های صلیبی سوم میباشند را به قتل برساند تا صلح و دوستی برپا شود.
گیم پلی: برای رسیدن به هدف, بازیکن باید با استفاده از مخفی کاری و تاکتیک های جاسوسی, اطلاعات اهداف (9 شخصیت مهم) را جمع آوری کند. این تاکتیکها شامل استراق سمع كردن, بازجویی, جیب بری و انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس) است. بازیکن در کنار این وظایف, وظایف فرعی دیگری هم دارد, شامل بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر و نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشوند. همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز وظایف فرعی حساب میشود. بازی در سرزمین مقدس یعنی چهار شهر مصیاف, دمشق, عکا و اورشلیم و محدوده های خارج این شهر ها (قلمرو پادشاهی) اتفاق می افتد. به غیر از شهر مصیاف, بقیه شهر ها دارای سه بخش هستند که هر کدام به مرور زمان باز میشوند.
سلام
یه بازی برای افزایش سرعت تایپ میخوام.
بازی تجار دریای کاراییب هست که شما در اون یک تاجر هستید و به خرید و فروش میپردازید و پول جمع میکنید و با دزدان دریایی مواجه میشوید و ازدواج میکنید و ....نقل قول:
نسخه فارسی دارینوسش هم اومده.
سلامنقل قول:
سلام
یه بازی برای افزایش سرعت تایپ میخوام
برای افزایش سرعت تایپ شما باید با برنامه ورد(word) زیاد کار کنی و تایپ کنی و تایپ کنی و تایپ کنی...
من بازیی که سرعت تایپ رو افزایش بده نمیشناسم و معمولاً هم در بازی ها شما چیزی رو تایپ نمی کنید. من در بازی ها تنها چیزی رو که تایپ می کنم کد تقلبه!
دنبال یه بازی تو سبک هوا پیما میگردم.البته کم حجم.
با تشکر
والا چند سال پیش یادمه تو کامپیوتر دوستم یه بازی بود که مثلآ زیر دریا رو نشون میداد و ماهیا تو چند ردیف از این سمت به اون سمت می رفتند . و رو هر ماهی یه چیزی نوشته بود که باید قبلآ از رسیدن ماهیا به اون سمت تصویر همه رو درست تایپ میکردیم.و مرحله به مرحله هم سخت تر میشد.نقل قول:
اسمش رو هم نه من یادمه نه اون دوستم.
البته سرعت تایپم خیلی هم پایین نیست.ولی بازیش جالب بود.
سلام دوستان من یه بازی میخوام که جنگ صفینه ها باشه با هم مثلا یه صفینه رو انتخواب کنی و بری با بقیه بجگی
اگه میشه عکس هم بزارید و با سیستم
vga : 128
ram 256+512
cpu:2.6
اجرا بشه ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي havas از بابت توضيحاتت منو به اين بازي شديدا علاقه مند كردي چون من با اين مدل بازيها خيلي حال ميكنم:11:نقل قول:
مثل اینکه کسی نیست جوابتو بده؟!!نقل قول:
ولی من قبلا یک بازی همینجوری دیدم که رم 1 گیگ می خواست
حتما گرافیک بالایی هم می خواست تازه دو سه سال پیش اینو دیدم.
ولی میرم از مغازه ها پرسو جو می کنم جوابتو میدم
آخه ما مشهد یم و مغازه زیاد اینجایک خیابون هست به نام سعدی توش از این چیزا زیاد پیدا میشه
قربونت مجید جان
ولی به این سیستمی که میگم بخوره ها !
سلام
كسي يك بازي جنگي واقعي قشنگ سراغ داره؟ نه فضايي باشه نه زامبي داشته باشه
تقريبا تو مايه max Payne يا freedom fighters
با يك گرافيك خوب
عزیزم یه بازی هست به اسم Crysis .نقل قول:
سلام
كسي يك بازي جنگي واقعي قشنگ سراغ داره؟ نه فضايي باشه نه زامبي داشته باشه
تقريبا تو مايه max Payne يا freedom fighters
با يك گرافيك خوب
ولی سیستم خفن بالایی میخواد .
Call Of Duty 4 هم هست که سیستم مورد نیازش متوسط هست .
El Matador هم هست که تقریبا سیستم بالایی میخواد .
شما مشخصات سیستمت رو بنویس تا کامل تر راهنماییت کنم .
دوست عزيز سيستم مننقل قول:
cpu amd 2.6
ram 512
graphic 256 7300gt
دوست عزيز من با اين سيستم crysis, call of duty 4, hitman 4, splinter cell 4, PES 2008, NFS اجرا كردم خيلي هم خوب بوده
crysis رو بازي كردم اما خوشم نيومد
در ضمن crysis از وسطا فضايي ميشه مثل far cry كه زامبي بازي شد. من گفتم واقعي باشه
COD4 تمام كردم از اون يكي هم خوشم نمياد
ممنون كه جواب دادي
پيشنهاد ديگه اي داري
عزیزم اگه طرفدار Max Payne هستی 100% از El Matador خوشت میاد .نقل قول:
دوست عزيز سيستم من
cpu amd 2.6
ram 512
graphic 256 7300gt
دوست عزيز من با اين سيستم crysis, call of duty 4, hitman 4, splinter cell 4, PES 2008, NFS اجرا كردم خيلي هم خوب بوده
crysis رو بازي كردم اما خوشم نيومد
در ضمن crysis از وسطا فضايي ميشه مثل far cry كه زامبي بازي شد. من گفتم واقعي باشه
COD4 تمام كردم از اون يكي هم خوشم نمياد
ممنون كه جواب دادي
پيشنهاد ديگه اي داري
چون همه ی حرکات Max Payne رو داره .
The Club هم هست .
اگه از سبک مخفی کاری خوشت میاد :
Splinter Cell Double Agent
بازی دیگه ای به ذهنم نمیاد .
دوست عزيز من منظورم از max يك اكشن اول يا سوم شخص با يك محيط واقعي بود نه ورجه وورجه هاش
در ضمن همين بالا نوشتم Splinter Cell Double Agent رو تموم كردم
اكه چيز ديگه اي به ذهنت نمي آد اشكالي ندارد
ممنون لطف كردي
اقا اين واركرافتي كه ميگن چجور بازي ايه همه جا يه اسمي ازش اومده
حامد جان والا من یه مدت رفتم دنبالش ولی خوشم نیومد .
البته خیلی طرفدار داره . بعد از کانتر این بازی رو میشه به عنوان دومین بازی شبکه شناخت .
توضیح :
یه بازی استراتژیک تخیلی . در این بازی چندین جانور مختلف مثل Undead , Ork و کلی جانور دیگه وجود داره .
در این بازی شما یک سرگروه ( همون Hero یا قهرمان ) دارید که از همه قدرتش بیشتره و کلی جادو و جنبل داره !!
البته این بازی سلیقه ای هست . مثلا من خوشم نیومد . به یکی از دوستام دادم عاشقش شد !!!
دوستان اين خبر رو تا خط آخر بخونيد هر جا هم مي تونيد لينك بديد
کد:http://www.ghatreh.com/news/1872478.html
اگه میخوای که خیلی دیگه توی مایه های پول و اینا باشه من Cashflow رو بهت پیشنهاد میکنم. که شماره ی 202 بهتر از 101 هست. این بازی بر اساس کتاب پدر پولدار و پدر بی پول ساخته شده که خیلی کتاب معروفی هم هست توی دنیا. نویسندش هم رابرت کیوساکی هست.نقل قول:
سلام من دو تا بازی گرفتم یکی به اسم ColdFear و دیگری jericoo
cold fear محصول یوبی سافت و جریکو هم نمیشناسم ساخت کجاست.
بازی کولد فیر (وحشت سرد)
خیلی عالیه و خیلی ترسناک طوری که ادمو جذب بازی میکنه از ترسناکی و هولناکی به نظر من زده رو دست رزیدنت اویل کل بازی تویه کشتی هست.
بازیه دوم جریکو هم خیلی گرافیک بالایی میخواد یه بازیه گروهیه حدودا 7 نفرن که با هر هفت نفر هم میشه بازی را کنترل کرد حالا من خودمن مرحله 8 این بازی گیر کردم کسی بلده؟
اگه منظورت Clive Barker's Jericho باشه این تاپیکشه میتونی سوالتو اونجا مطرح کنی.نقل قول:
بازیه دوم جریکو هم خیلی گرافیک بالایی میخواد یه بازیه گروهیه حدودا 7 نفرن که با هر هفت نفر هم میشه بازی را کنترل کرد حالا من خودمن مرحله 8 این بازی گیر کردم کسی بلده؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=119427&page=15
اقا یه بازی جنگ فضایی ( سفینه ) برا ما پیدا نکردید /
یه بازی تو سبک تیکن 5 پلی 2 .
البته کشتی کج را دارم ...
اگر برای PC منظورتون است که متاسفانه هیچ بازی خوبی به سبک تیکن برای PC ساخته نشده.نقل قول:
Mortal Kombat 4 ساخت 1998
جدیدترین بازی سبک جنگی برای PC بازی Exteel که سال 2007 ساخته شده و البته جنگ روبات ها است نه انسان ها !
بازی های سبک تیکن 5 برای پلی استیشن 2 :کد:http://www.gamespot.com/pc/action/exteel/index.html
Naruto: Ultimate Ninja 3
Mortal Kombat: Armageddon
Soul Calibur III
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi
ممنون از راهنماییتون !نقل قول:
اگر برای PC منظورتون است که متاسفانه هیچ بازی خوبی به سبک تیکن برای PC ساخته نشده.
Mortal Kombat 4 ساخت 1998
جدیدترین بازی سبک جنگی برای PC بازی Exteel که سال 2007 ساخته شده و البته جنگ روبات ها است نه انسان ها !
کد:
بازی های سبک تیکن 5 برای پلی استیشن 2 :کد:http://www.gamespot.com/pc/action/exteel/index.html
Naruto: Ultimate Ninja 3
Mortal Kombat: Armageddon
Soul Calibur III
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi
مرسي .
آقا من یه بازی دیگه هم می خوام :
بازی در سبک ماریو و یا کراش .
اصلا خود این دوتا نسخه pc ندارند؟
فکر نکنم با Radeon 9000 اجرا بشه چون اولاش که اومده بود کلی مشکل داشت .نقل قول:
سلام : بازي resident evil 4 چه سيستمي ميخاد ؟
با گرافيك radeon 9000 اجرا ميشه ؟
مرسي .
در مورد سیستمش هم کمه کم باید این باشه :
VGA : 256MB REAL
Ram : 512MB
CPU : 2.4GZ
به سبک کراش یه آستریکس و ابلیکس جدید اومده که من بازی نکردم .نقل قول:
آقا من یه بازی دیگه هم می خوام :
بازی در سبک ماریو و یا کراش .
اصلا خود این دوتا نسخه pc ندارند؟
فقط تریلر هاشو از Game0ne دیدم شبیه کراش بود .
نه این 2 بازی برای PC ندارند .
سلام دوستان
کراش های قدیمی و ماریو 64 نسخه ی PC دارند ولی جدیدی ها ندارند....
بازی تو سبک Teken برای کامپیوتر....Jade Empire هست که تو بازار خیلی کم یابه ... بازی بر روی یک DVD 9 گیگ هستش.... گرافیک بازی هم بسیار بالاست و با سیستم های معمولی اجرا نمی شه...
راستی ..........
بازیه فضایی هم یه بازی هست نیمه فضایی و اکشن به اسم advent rising گرافیک قابل توجه ای نداره ولی بازیه قشنگیه.....
ممنون از پانیژر عزیز !
من یه بازی تو سبک GTA می خوام . آخه اینهمه وقت منتظر IV بودم که اونم تموم شد و رفت ....
البته من Driver و Tottal over را بازی کردم !
من غیر از اینا می خوام .
اگه ممکنه !
میتونی بازی زیر رو تست کنی :
Just Cause
گرافیک عالی . گیم پلی هم خیلی روون .
True Crime NewYork City هم هست ولی هم قدیمی و هم زیاد گرافیکش خوب نیست .
سلام :
امروز يه بازي گرفتم به اسمه kabus22 فكر كنم ماله تركيه هست . شبيه رزيدنت اويل بود .
ممنون ميشم يه سري اطلاعات از اين بازي بديد
مرسي
ممنون دوست عزیز !نقل قول:
میتونی بازی زیر رو تست کنی :
Just Cause
گفتم برام بیارن ...
امیدوارم مدت ها بتونه منو سرگرم کنه.
من دتبال یه بازی تنیس خوب واسه PC هستم که هم می خوام گیم پلیش خوب باشه هم گرافیکش طبیعی باشه.الان اینو دارمVirtul Tennis3
این یکی چطور؟ هنوز نگرفتمش خوبه؟
Top Tennis2
دیگه چه بازی تنیسی هست؟